-
ειπαμε, 28300 τελικη με το κλειδι σε βυσινιιιι gl+, allgrip με ρεζερβα και κατι αλλα γνησια αξεσουαρ.
...εχω και πια απυ και κατι αλλα ψιλα μεχρι τα 300
και φυσικα επι πιστωσει καθως εξοφλεις ΠΡΙΝ το παρεις -
@a-d-p said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Φυσικά ο καθένας ξέρει καλύτερα τα οικονομικά του και τις ανάγκες του.
πχ. Σε εμάς το έτερον ήμισυ ήθελε οπωσδήποτε πίσω υποβραχιονιο και αεραγωγούς.Προφανώς...
Στα μείον της GL εγώ βάζω και το απλό a/c αντί για clima. -
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
ειπαμε, 28300 τελικη με το κλειδι σε βυσινιιιι gl+, allgrip με ρεζερβα και κατι αλλα γνησια αξεσουαρ.
Ο άνθρωπος ζορίζεται για τα 23 της βασικής έκδοσης λέμε. Τα 28 μάλλον δεν τα πιάνει.
-
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@williamg said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Και μετα χρονια (να μαστε καλα) οτι θα ξεθωριασει απ την ηλιοθεραπεια.
Άμα ξεθωριάσει βάλε μαύρο αυτοκόλλητο οροφή...
του έλειψε η αναγνωριση τυφλου σημείου? Είναι το μονο ADAS που θα ήθελα και βλέπω χρήσιμο.
Δεν είχα ποτέ και με έχει βολέψει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Ειδικά σε ξεπαρκάρισμα με όπισθεν. Μόνο για αυτό θα πήγαινα GL+
είναι πανέμορφο με διχρωμία. Και εγώ για το Dessert red πήγαινα και το άλλαξα τελευταία στιγμή.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
είναι πανέμορφο με διχρωμία. Και εγώ για το Dessert red πήγαινα και το άλλαξα τελευταία στιγμή.
είναι όντως τέλειο κόκκινο αλλά φοβάμαι μην έκανα μ@λακια γιατί
- παω το χουφτωνω τα μεσημερια και καιει (βεβαια μπορει να την ακουω απ το κερι που του βαλανε στην αντιπροσωπεια). Αλλα παω χουφτωνω και ενα ασπρο μεταλλικο στη γειτονια και καιει κ αυτο κ μετα ενα αλλο απλο ασπρο και δεν καιει καθολου. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.
- πολλα παλια κοκκινα αμάξια που βλεπω ειναι ξεθωριασμενα και κατι πηρε το ματι μου για οξειδωση στα κοκκινα χρωματα
...
αλλα όντως είναι πανεμορφο σε κοκκινο. -
- παω το χουφτωνω τα μεσημερια και καιει (βεβαια μπορει να την ακουω απ το κερι που του βαλανε στην αντιπροσωπεια). Αλλα παω χουφτωνω και ενα ασπρο μεταλλικο στη γειτονια και καιει κ αυτο κ μετα ενα αλλο απλο ασπρο και δεν καιει καθολου. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.
- πολλα παλια κοκκινα αμάξια που βλεπω ειναι ξεθωριασμενα και κατι πηρε το ματι μου για οξειδωση στα κοκκινα χρωματα
...
αλλα όντως είναι πανεμορφο σε κοκκινο.αυτο ειναι μεταλλικο και οχι απλο οπως τα παλια κοκκινα
-
Δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σχέση το μεταλλικό ή όχι όσο το μονής - διπλής.
Παλια τα μη μεταλλικά ήταν μονής και έκοβαν. Όχι τόσο τα εργοστασιακά όσο αυτά που είχαν ξαναβαφτει.
Έχω δει κόκκινο μη μεταλλικό διπλής, το βερνίκι όχι μέσα στο χρώμα αλλά μετά το χρώμα, του 2008 και επαθα την πλάκα μου με το ποσό ζωντανό ήταν.
Βέβαια δε βάφτηκε ποτές. -
...
αλλα όντως είναι πανεμορφο σε κοκκινο.Το νο2 ήταν και για μένα ένας από αυτούς τους λόγους που με έκαναν να αλλάξω γνώμη.
Επίσης, κάποτε είχα διαβάσει ότι το χρώμα του αυτοκινήτου παίζει ρόλο και στον τρόπο που σε "βλέπουν " οι άλλοι οδηγοί. Τα κόκκινα αυτοκίνητα σε πολλές περιπτώσεις είχαν εμπλακεί σε περισσότερα ατυχήματα από ας πούμε τα λευκά. Δεν έπαιξε ρόλο βέβαια στην επιλογή μου συνειδητά. Ποιο πολύ σκεφτόμουν ότι θα φαίνεται η βρωμιά και η σκόνη και ότι θα ζεσταίνει αρκετά το καλοκαίρι...
-
παω το χουφτωνω τα μεσημερια και καιει
Το έχω πάθει και σε σχέση ...
(Τελικά δεν είμαι ο μόνος ανώμαλος που το χουφτωνει το αμάξι πότε πότε ...)
-
...
αλλα όντως είναι πανεμορφο σε κοκκινο.Το νο2 ήταν και για μένα ένας από αυτούς τους λόγους που με έκαναν να αλλάξω γνώμη.
Επίσης, κάποτε είχα διαβάσει ότι το χρώμα του αυτοκινήτου παίζει ρόλο και στον τρόπο που σε "βλέπουν " οι άλλοι οδηγοί. Τα κόκκινα αυτοκίνητα σε πολλές περιπτώσεις είχαν εμπλακεί σε περισσότερα ατυχήματα από ας πούμε τα λευκά. Δεν έπαιξε ρόλο βέβαια στην επιλογή μου συνειδητά. Ποιο πολύ σκεφτόμουν ότι θα φαίνεται η βρωμιά και η σκόνη και ότι θα ζεσταίνει αρκετά το καλοκαίρι...
https://www.colorwithleo.com/what-color-car-is-involved-in-the-most-accidents/
Η (στατιστική) βάση είναι το άσπρο. Βέβαια οι στατιστικές είναι και λίγο ότι να ναι απ την άποψη ότι δεν σου λένε που οφείλεται η διαφορά. Π.χ. ένας νέος θερμόαιμος οδηγός είναι πολύ πιο πιθανό να πάρει ένα μάυρο ή ένα κόκκινο χρώμα καθώς είναι πιό "μουράτο" απ το βαρετό άσπρο. Ο ίδιος οδηγός φυσικά και είναι πιο επιρρεπής σε ατυχήματα και όχι λόγω του χρώματος.
-
Όχι απλά χουφτώνω αλλά ξενοχουφτώνω.
-
Φοβερό μέρος, που είναι και που οδηγεί;
-
Ρε παιδιά αυτο το πράμα με την λωρίδα που φωνάζει και σου κουνάει το τιμόνι αμα πλησιάσεις στις διαχωριστικές πώς βγαίνει; Δοκίμασα το κουμπάκι δεξιά του οδηγού και άναψε το λαμπάκι ότι ήταν οφ αλλά συνέχισε να μου κουνάει το τιμόνι.
Γενικά όλα αυτά τα ADAS μου σπάνε τα νεύρα. Κάντε τα να οδηγάνε τον εαυτό τους να τελειώνουμε. Τώρα μου φάινεται σα να χω 5-6
νομιστεράκιαποκεμον στον ώμο μου και να λέει το καθένα την μαλακία του. "Α! πας πάνω απ το όριο", "Α! πατάς λωρίδα", "Α! πατα φρενο θα τρακαρουμε"... -
Ρε παιδιά αυτο το πράμα με την λωρίδα που φωνάζει και σου κουνάει το τιμόνι αμα πλησιάσεις στις διαχωριστικές πώς βγαίνει; Δοκίμασα το κουμπάκι δεξιά του οδηγού και άναψε το λαμπάκι ότι ήταν οφ αλλά συνέχισε να μου κουνάει το τιμόνι.
Ιδανικά, βγάζεις φλας όταν αλλάζεις λωρίδες
Ένα κουμπί στο τιμόνι για τη διατήρηση λωρίδας και ένα αριστερά για την ειδοποίηση με δόνηση.
Δεξιά του οδηγού δεν έχει.
-
Ένα κουμπί στο τιμόνι για τη διατήρηση λωρίδας και ένα αριστερά για την ειδοποίηση με δόνηση.
Δηλαδή είναι 2 ποκεμον σ αυτό το σύστημα και θέλει και τα δύο κουμπιά για να πάνε για υπνο, ε;
Ιδανικά, βγάζεις φλας όταν αλλάζεις λωρίδες
Πάντα βγάζω φλας όταν αλλάζω λωρίδα αλλα το ποκεμον λωρίδας αγχώνεται και όταν πλησιάζω λίγο τη γραμμή ή αν παίρνω λίγο κλειστά τη στροφή.
Δεξιά του οδηγού δεν έχει.
Ποτέ δεν ξεχώρισα το αριστερά με το δεξιά Έχω εκπαιδεύσει όποιον μπαινει συνοδηγός να μου λέει "προς τα μενα" "προς τα σενα".
-
Γενικά όλα αυτά τα ADAS μου σπάνε τα νεύρα. Κάντε τα να οδηγάνε τον εαυτό τους να τελειώνουμε. Τώρα μου φάινεται σα να χω 5-6
νομιστεράκιαποκεμον στον ώμο μου και να λέει το καθένα την μαλακία του. "Α! πας πάνω απ το όριο", "Α! πατάς λωρίδα", "Α! πατα φρενο θα τρακαρουμε"...εγώ τα έχω διπλά. Τα ίδια λέει και η γυναίκα μου
-
-Μόλις παρέλαβα το αυτοκίνητο, καλό είναι!
-Χούφτωσ'το, χούφτωσ'το!
-
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το sx , αλλά με κολλάει το θέμα της απόστασης από το έδαφος...επειδή βγαίνω εκτός δρόμου καμμια φορά, τα 17,5 μου φαίνονται λίγα σε σχέση με τα 19,5 του sx που έχω από το 2007....σαν αυτοκινητο μου αρέσει πολύ και μιας και είμαι ήδη κάτοχος suzuki 17 χρόνια, μηχανολογικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....η ερώτηση είναι η εξής...υπάρχει κάτοχος του νέου sx, που να το έχει ψηλώσει?
-
Υπάρχουν κάτοχοι που το έχουν ψηλώσει.
Χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο αξεσουάρ από Vitara . (Που μάλλον είναι και καταλληλότερο για εκτός δρόμου) -
@fanis72 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το sx , αλλά με κολλάει το θέμα της απόστασης από το έδαφος...επειδή βγαίνω εκτός δρόμου καμμια φορά, τα 17,5 μου φαίνονται λίγα σε σχέση με τα 19 του sx που έχω από το 2007....σαν αυτοκινητο μου αρέσει πολύ και μιας και είμαι ήδη κάτοχος suzuki 17 χρόνια, μηχανολογικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....η ερώτηση είναι η εξής...υπάρχει κάτοχος του νέου sx, που να το έχει ψηλώσει?
οχι ακομη... το καλοκαιρι που θα αρχισω να το βαζω σε χρηση...
αλλα γινεται ομοια ακριβως με το βιταρα που ειχα κανει, με eibach για +2.5 και εξαιρετικη βελτιωση και στην ασφαλτο εκτος απο το χωμα, ή με mad για +3.5 που ομως ειναι σκληρα.
καπου στα 350 τοποθετημενα και τα μεν και τα δε με την ευθυγραμμιση και με τα μαμα αμορτισερ που λειτουργουν οκ. θα χρειαστεις βεβαια και λαστιχα...
προσεξε, αλλα για βενζινη και αλλα για πετρελαιοhttps://eibachshop.com/index.php?p1347,eibach-pro-lift-kit-springs-suzuki-vitara
μια και ειχα ενα 3μηνο ενα παλιο σουξου του 2008 και ειχα οργωσει τη κρητη, δεν εχει καμμια επαφη η τετρακινηση του νεου με το παλιο, ειναι εντελως αλλη κατηγορια και με περισσοτερες επιλογες αλλα και με εξαιρετικη συμπληρωση του esp που λειτουργει σαν ηλεκτρονικο μπλοκε.
SUZUKI SX4 SCROSS