-
Καλοτάξιδο λοιπόν...
-
-
2ο Service σήμερα.
-
λάδι κινητήρα
-
φίλτρο λαδιού
-
φίλτρο καμπίνας
-
ροδέλα
-
κάρτα καυσαερίων
-
υγρά φρένων
-
update πήρε μόνο η μονάδα ABS.
σύνολο με έκπτωση 226.36.
με εργατοώρα 65 ευρώ.
το αυτοκίνητο είμαι μία χαρά, δεν υπάρχει το παραμικρό τσικ, λάδια δεν ήθελε καθόλου συμπλήρωμα.
183 είχα πληρώσει στο 1ο. μικρή διαφορά αλλά είναι χωρίς τακάκια κ.λπ λόγω λίγων χιλιομέτρων.. έκανα των 40κ και είχα 11κ χλμ.
. -
-
Πρώτη ζημιά στα 295,000 χλμ.
Έχανε παραφλού η πολλαπλή εισαγωγής.
320 ευρώ ανταλλακτικό και 500 ευρώ εργατικά.
Ζόρικη δουλειά, ξηλώθηκαν όλα, δεξιά η egr καθαριστηκε(ζόρικη δουλειά), πήγε για ανακατασκευή η αντλία υψηλής προληπτικά, καθαρίστηκαν πεταλούδα, αλλάχθηκε η φλάτζα κάρτερ ελέγχου στάθμης(έπρεπε να κατέβει όλο το φίλτρο dpf για αυτό), δυο μέρες μέσα το αμάξι.Αποτέλεσμα: το αμάξι οπως ακριβώς το αγόρασα σαν αίσθηση.
Άρα έχουμε σύνολο ζημιών στα σχεδόν 300,000 χλμ: αλλαγή dpf στις 250,000 κόστος 720 ευρώ σύνολο.
αλλαγή πολλαπλής εισαγωγής + άλλα: 820 ευρώ.Οκ, καλούτσικα στα 1540. 9 χρόνια αμάξι.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες.
-
@japanese1 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Πρώτη ζημιά στα 295,000 χλμ.
Έχανε παραφλού η πολλαπλή εισαγωγής.
320 ευρώ ανταλλακτικό και 500 ευρώ εργατικά.
Ζόρικη δουλειά, ξηλώθηκαν όλα, δεξιά η egr καθαριστηκε(ζόρικη δουλειά), πήγε για ανακατασκευή η αντλία υψηλής προληπτικά, καθαρίστηκαν πεταλούδα, αλλάχθηκε η φλάτζα κάρτερ ελέγχου στάθμης(έπρεπε να κατέβει όλο το φίλτρο dpf για αυτό), δυο μέρες μέσα το αμάξι.Αποτέλεσμα: το αμάξι οπως ακριβώς το αγόρασα σαν αίσθηση.
Άρα έχουμε σύνολο ζημιών στα σχεδόν 300,000 χλμ: αλλαγή dpf στις 250,000 κόστος 720 ευρώ σύνολο.
αλλαγή πολλαπλής εισαγωγής + άλλα: 820 ευρώ.Οκ, καλούτσικα στα 1540. 9 χρόνια αμάξι.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες.
Για 300,000 χλμ καλά είναι. ο μέσος οδηγός αυτά τα χλμ θα τα είχε κάνει σε 25-30 χρόνια. Το dpf γιατί το άλλαξες? έχει διάρκεια ζωής η μπούκωσε απο την αστική χρήση?
-
To dpf είχε τεντώσει, είχε μπουκώσει τέζα.Και πολύ κράτησε. Από τα 250k που έκανε, τα 230 ήταν εθνική οδό.Πάντως για μέσα στην πόλη δεν κάνει το αμάξι, κουρνιάζει. Το νιώθεις, το diesel μονο για ανοιχτό δρόμο.
-
από που περνάει παραφλού στην πολλαπλή εισαγωγής;
-
@japanese1 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
To dpf είχε τεντώσει, είχε μπουκώσει τέζα.Και πολύ κράτησε. Από τα 250k που έκανε, τα 230 ήταν εθνική οδό.Πάντως για μέσα στην πόλη δεν κάνει το αμάξι, κουρνιάζει. Το νιώθεις, το diesel μονο για ανοιχτό δρόμο.
στα 295κ χλμ αυτά μόνο έβγαλε; σου χάλασε βέβαια το καλοκαίρι το 1250αρικο αλλά πάλι καλά να λέμε! καλό καλοκαίρι να έχεις jap και αυτά να είναι μόνο (την υγειά μας να έχουμε)
-
vagnar στην πάνω εικόνα, στη δεξιά τρύπα.
Επίσης με υγεία φίλε groover, να είσαι καλά.
-
ε, πηρε και ο γατος ενα ασχημο
τζιελ πλους 129 μαυρο
σε βδομαδες τρεις παραδωτεον -
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
ε, πηρε και ο γατος ενα ασχημο
τζιελ πλους 129 μαυρο
σε βδομαδες τρεις παραδωτεονθα σου αρέσει, νομίζω...
-
ACC 125-135 / clima / πίτες πεθεράς φόρτωμα
-
Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό.
Θέλω να ρωτήσω, το Suzuki Connect μπορεί να γίνει retrofit εγκατάσταση σε SCross του 2017; Και αν ναι, ξέρουμε τιμή του κιτ και της συνδρομής;
Ευχαριστώ -
@alnotas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Θέλω να ρωτήσω, το Suzuki Connect μπορεί να γίνει retrofit εγκατάσταση σε SCross του 2017; Και αν ναι, ξέρουμε τιμή του κιτ και της συνδρομής;
ΕυχαριστώΌχι.
-
Ευχαριστώδεν είμαστε Toyota, εδώ μόνο ζηλεύουμε.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ευχαριστώ.
Παρασύρθηκα από κάτι τέτοια βίντεο που δείχνει Ινδούς να τα τοποθετούν εκ των υστέρων -
Το κιτ θεωρητικά είναι το ίδιο ή παρόμοιο. Έχει και part number Suzuki.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η sim και το registration που απαιτείται, προς το παρόν δεν παρέχεται στην Ευρωπαϊκή αγορά.
Μόνο σε νέα μοντέλα θα έρθει προεγκατεστημένο. -
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ευχαριστώ.
Παρασύρθηκα από κάτι τέτοια βίντεο που δείχνει Ινδούς να τα τοποθετούν εκ των υστέρωνπρέπει να καταλάβεις το mentality του Ευρωπαίου αγοραστή Suzuki. παίρνεις ένα vfm αυτοκίνητο και δεν χρειάζεται να προσθέσεις τίποτα. τα έχει όλα. αν θες τέτοια κόλπα, σου δίνουν το νέο μοντέλο. βέβαια δεν χρειάζεται επίσης να ξαναδείς τίποτα στο αυτοκίνητο, διότι δεν χαλάει....
-
Καλησπέρα παιδία! Νέος στο φόρουμ. Ψάχνω στο thread για την κατανάλωση που έχει το χιλιαρι S-CROSS αλλα δε βρίσκω κάτι, νομίζω οι περισσότεροι εδω εχουν το diesel
Ξέρει κανείς χλμ/ λιτρο που βγάζει το SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 112 HP του 2016-20 ?
Και αν γενικότερα καίει λάδι? -
@gaston88 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα παιδία! Νέος στο φόρουμ. Ψάχνω στο thread για την κατανάλωση που έχει το χιλιαρι S-CROSS αλλα δε βρίσκω κάτι, νομίζω οι περισσότεροι εδω εχουν το diesel
Ξέρει κανείς χλμ/ λιτρο που βγάζει το SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 112 HP του 2016-20 ?
Και αν γενικότερα καίει λάδι?
SUZUKI SX4 SCROSS