-
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Αντιπροσωπεία 295 για την ακρίβεια.
295 το σετ μαζι με γρυλο κλπ κλπ?
Δεν ειναι κακη τιμη αν ειναι ολα μεσα...απο το να εχεις το κιτ.Ψαχνοντας για το mazda βρηκα ενα site στην Πολωνια κ εχει για πολλα αυτοκινητα.
Περιμενω να δω οτι στελνουν Ελλαδα κ να παραγγειλω εγω. -
Στέλνει Ελλάδα ο πολωνός, τον έχω δει και ebay (25€ μεταφορικά). Αλλά δεν δίνει το γνήσιο κιτ (foam κλπ), απλά μαζεύει aftermarket ρεζέρβα/γρύλλο κλπ σε πακέτο.
-
Στέλνει Ελλάδα ο πολωνός, τον έχω δει και ebay (25€ μεταφορικά). Αλλά δεν δίνει το foam, απλά μαζεύει aftermarket ρεζέρβα/γρύλλο κλπ σε πακέτο.
Τσιμπας κ αυτο απο UK κ τελος.
Λογικα θα τον τιμησω εγω τον Πολωνο... -
Νομίζω και εγώ θα τον τιμήσω... Εκτός αν ο γάτος όντως ξέρει αντιπροσωπεία που να δίνει το κιτ με 200
-
Στέλνει Ελλάδα ο πολωνός, τον έχω δει και ebay (25€ μεταφορικά). Αλλά δεν δίνει το γνήσιο κιτ (foam κλπ), απλά μαζεύει aftermarket ρεζέρβα/γρύλλο κλπ σε πακέτο.
πηγαινε οπου το πηρες και παρτο 200. θα το κανουν ασχετα με την θεωρητικη τιμη.
-
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μόνο για γάτους... εμένα τιμή καταλόγου μου είπαν.
-
Πήγαινε και πες τους το είπε ο γάτος...
Να μου το δώσετε 200
Edit...μαζί το γράψαμε...
-
επειδη την παιρνουν πολυ χαμηλα εχουν περιθωρια
σε ποια αντιπροσωπεια πας? -
σε ποια αντιπροσωπεια πας?Σφακιανάκη ήταν... αν έχεις να προτείνεις άλλον pm, έχω να πάρω δύο κιτ πεστου. 200 δίνω άμεσα.
-
Και εμάς τα ίδια.. κανείς δεν μας έκανε έκπτωση στα 2 Vitara, τελικά τα παιδιά δεν πήραν καν..
Εδώ το σήμα All Grip δεν δέχτηκαν να το δώσουν δώρο, αυτοκίνητο 25.600 περίπου! Σίγουρα πάνω από τον Μ.Ο της Suzuki..
-
σε ποια αντιπροσωπεια πας?Σφακιανάκη ήταν... αν έχεις να προτείνεις άλλον pm, έχω να πάρω δύο κιτ πεστου. 200 δίνω άμεσα.
λέιτερσ - ειμαι εκτος και θα ειμαι και αυριο, οποτε απο μεθαυριο
-
-
@ilias-sx4 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ρεζέρβα για sx4 cross πετρέλαιο του 16 ; Αν είναι δυνατόν στην Αθήνα
αν εννοείς μόνο τον τροχό, μπορείς να βρεις άνετα μεταχειρισμένα και σε λαστιχαδες.
αν εννοείς το κιτ το επίσημο με την ειδική θήκη και τον γρύλος και το κλειδί μαζί με τροχό κάνει 265 ευρώ αντιπροσωπεία...
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ρεζέρβα για sx4 cross πετρέλαιο του 16 ; Αν είναι δυνατόν στην Αθήνα
αν εννοείς μόνο τον τροχό, μπορείς να βρεις άνετα μεταχειρισμένα και σε λαστιχαδες.
αν εννοείς το κιτ το επίσημο με την ειδική θήκη και τον γρύλος και το κλειδί μαζί με τροχό κάνει 265 ευρώ αντιπροσωπεία...
Ε τοτε πας εδω αντιπροσωπεια κ το χτυπας.
Νορμαλ τιμη για να μην μπλεξεις με το ψαξιμο. -
@chrisk6 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ε τοτε πας εδω αντιπροσωπεια κ το χτυπας.
Νορμαλ τιμη για να μην μπλεξεις με το ψαξιμο.έτσι είναι. αν το οδηγούσα και εγώ καθημερινά αυτό θα έπαιρνα. εδώ το έχω από τον Μάιο του 21 και έχω σχεδόν 10κ χλμ.
-
@zante said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα, 3ο ετήσιο service για suzuki s cross sx4 all grip 1.4 βενζίνη στο Σφακιανάκη στον Κηφισό.Κοστος 250€(λαδια- εργασια-τσεκαρισματα,φίλτρα λαδιού,αέρα,καμπίνας κ κάρτα καυσαερίων- ευτυχώς δεν άλλαξα μπουζί, καθώς έχω λίγα χιλιόμετρα ήτοι 25.000, το manual αναφέρει στα 3 χρόνια η 60.000χμ για αντικατάσταση τους).Η πολιτική των χιλιομέτρων έχει αλλάξει από τότε που το πήρα και από 15.000/ανά έτος έχει ανέβει στα 20.000 χμ...Γενικά το αυτοκίνητο έχει αποδειχθεί αξιόπιστο.Η κατανάλωση είναι στο 7l/100km εντός των τειχών και στα 5.9l στην εθνική.Καλη συνέχεια σε όλους..
Περίεργο που δεν αλλάξανε μπουζί.
Έπιασες την τριετία αντί των χλμ. Όχι ότι θα συμβεί κάτι... Suzuki γαρ.
Τα λάδια πόσο τα χρεώνει ο Σφακιανάκης?Καλησπέρα, τα λάδια (5W-30),τα 4 λίτρα,μου τα χρέωσε τελική τιμή (μαζί με εκπτωση) 45,05€.
Σχετικά με τα μπουζί μου είπε ο σύμβουλος πως λόγω λίγων χμ κ αφού είναι ιριδίου,θα τα αλλάξουμε.του χρόνου ,όπως είπε κ ο φίλος πιο κάτω. -
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@zante said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα, 3ο ετήσιο service για suzuki s cross sx4 all grip 1.4 βενζίνη στο Σφακιανάκη στον Κηφισό.Κοστος 250€(λαδια- εργασια-τσεκαρισματα,φίλτρα λαδιού,αέρα,καμπίνας κ κάρτα καυσαερίων- ευτυχώς δεν άλλαξα μπουζί, καθώς έχω λίγα χιλιόμετρα ήτοι 25.000, το manual αναφέρει στα 3 χρόνια η 60.000χμ για αντικατάσταση τους).Η πολιτική των χιλιομέτρων έχει αλλάξει από τότε που το πήρα και από 15.000/ανά έτος έχει ανέβει στα 20.000 χμ...Γενικά το αυτοκίνητο έχει αποδειχθεί αξιόπιστο.Η κατανάλωση είναι στο 7l/100km εντός των τειχών και στα 5.9l στην εθνική.Καλη συνέχεια σε όλους..
Περίεργο που δεν αλλάξανε μπουζί.
Έπιασες την τριετία αντί των χλμ. Όχι ότι θα συμβεί κάτι... Suzuki γαρ.
Τα λάδια πόσο τα χρεώνει ο ΣφακιανάκηςΚαι εγώ μόλις πέρασα service τρίτου χρόνου (45.000 χλμ.) χωρίς να μου ζητηθεί να αλλάξω μπουζί.
Αυτό για τα 20.000 χλμ. από πού προκύπτει? Δεν είχα καμμία ενημέρωση σχετικά κατά την επίσκεψη στο συνεργείο....το αντίθετο θα έλεγα.Φίλε μου κ εμένα μου το είπαν στο service πως πλέον η πολιτική όσον αφορά τα χιλιόμετρα είναι στα 20.000χμ, σχετικά μετά ετήσια σέρβις( αλλαγές λαδιών κτλ).
Σε περίπου 10-15 ημέρες θα ξαναπάω για το θέμα της ανάκλησης και θα εμβαθύνω στο θεμα κ εννοείται πως θα έχω λεπτομερείες εδώ.. -
Καλησπέρα και πάλι. Μόνο για ζαντολαστιχο θέλω. Το υπόλοιπο Κιτ το έχω. Απλά καλό είναι να υπάρχει ρεζέρβα γιατί δεν έχει από την μαμά
-
Έχει πάρει κανένας το Strong Hybrid να μας πει εντυπώσεις;
-
@lexota said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Έχει πάρει κανένας το Strong Hybrid να μας πει εντυπώσεις;
όταν υπάρχει η λύση Toyota, γιατί να το πάρει κάποιος;
SUZUKI SX4 SCROSS