-
Οπότε πρέπει να μπω στην διαδικασία να ψάξω για χιονολαστιχα εεε?? >Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Stelio, λογικα για michelin cross climate παιζεις η κατι σε .....michelin παλι !! Αν εισαι πραγμστικος off-roader δες και τα all seasons.
Lem, οχι κουγκαρ ρε gamoto,μου τσακισες την ψυχολογια....μιλφακι οκ! [emoji38]
Νονε, θα τα εκανα προσαναμα αλλα σεβομαι το περιβαλλον. Πρωτα ο θεος να βγει το καλοκαιρι, και στα πρωτοβροχια θα φανε σουτ κουτουπιε...
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Stelio, λογικα για michelin cross climate παιζεις η κατι σε .....michelin παλι !! Αν εισαι πραγμστικος off-roader δες και τα all seasons.Lem, οχι κουγκαρ ρε gamoto,μου τσακισες την ψυχολογια....μιλφακι οκ!
Νονε, θα τα εκανα προσαναμα αλλα σεβομαι το περιβαλλον. Πρωτα ο θεος να βγει το καλοκαιρι, και στα πρωτοβροχια θα φανε σουτ κουτουπιε...
αλανι τζαπονι,
οταν παιρνεις τι-σερτ απο το καλαθι το περμενεις?
παρε καβαλικεμενο αλογακι και χωσε τα στην ακριβη τη βιτρινα...
απο εμενα μισελ-λατι-κρος για μικτη, καλο στα χιονια, καλο στις πετρες, στο βρεγμενο εξαρταται απο το ποσο σκουίρτ εκαμε - αν ειναι μερακλου, το εχασες, σε ωχρινικη παιζει. στο στεγνο στριγγλιζει αλλα δεν φευγει... -
Με καλοκαιρινή διάθεση ο μίτος. Απόλαυση
Μόλις τους δοκίμασα, δεν άκουσα κάτι περίεργο, είναι σχετικά καινούργιοι τους άλλαξα τόν Νοέμβριο
Σ ευχαριστώ Έκτωρα. Μάλλον ΤΗΝ έκανα
-
Κι εγώ θα σου πρότεινα χιονολάστιχα - εχω τα bridgestone blizak (run flat). Τρεις χειμώνες τα έχω βάλει, 24.000 χλμ έχουν κάνει και θα τα βάλω και του χρόνου. Πολύ καλό κράτημα σε κρύο και βροχή, στο χιόνι δεν με προβλημάτισαν ποτέ.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Κι εγώ θα σου πρότεινα χιονολάστιχα - εχω τα bridgestone blizak (run flat). Τρεις χειμώνες τα έχω βάλει, 24.000 χλμ έχουν κάνει και θα τα βάλω και του χρόνου. Πολύ καλό κράτημα σε κρύο και βροχή, στο χιόνι δεν με προβλημάτισαν ποτέ.Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσο σου βγήκαν??
-
Τα αγόρασα χριστούγεννα του 2015, σε διάσταση 225/50/18 run-flat, σύνολο 850 € περασμένα. Πάντως και τώρα που ψάχνω για θερινά, εκεί γύρω παίζουν κι αυτά.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Τα αγόρασα χριστούγεννα του 2015, σε διάσταση 225/50/18 run-flat, σύνολο 850 € περασμένα. Πάντως και τώρα που ψάχνω για θερινά, εκεί γύρω παίζουν κι αυτά.Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκκ ευχαριστώ, θα κάνω μια έρευνα αγοράς..
-
Καλησπέρα, συμπαράσταση και δύναμη για τους φίλους στην Αθήνα.
Στα τετριμμένα τα δικά μας, εάν κάποιος φίλος γνωρίζει για τους κωδικούς P02. P22, P71, P54,
που έχουν τα μοντέλα προ & μετά f/l ας μας εξηγήσει τις διαφορές τους. -
Αρχηγε της φυλης, Καλησπερα.
Ειναι κωδικοι χωρων που εξαγεται το μοντελο, δηλαδη και αν θυμαμαι καλα το P72 δηλωνει Ρωσια και το P02 δηλωνει Ευρωπη.Μονο ο Σφακιανακης τα ξερει αυτα, ειχα ρωτησει σε αντιπροσωπεια παλιοτερα δεν!
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Αρχηγε της φυλης, Καλησπερα.
Ειναι κωδικοι χωρων που εξαγεται το μοντελο, δηλαδη και αν θυμαμαι καλα το P72 δηλωνει Ρωσια και το P02 δηλωνει Ευρωπη.Μονο ο Σφακιανακης τα ξερει αυτα, ειχα ρωτησει σε αντιπροσωπεια παλιοτερα δεν!
Δεν ξέρω εάν αφορά χώρα, αλλά έχουν άλλους κωδικούς ανταλλακτικών, αλλά και εργασιών, πχ διαφορετική ευθυγράμμιση, διαφορετικά αμορτισέρ, και πολλές εταιρίες προμηθευτών (πχ λιπαντικών) προτείνουν ανάλογα με αυτό τον κωδικό και τα αντίστοιχα προϊόντα.
-
- Μπαγαζιέρα checked
- Γεμάτο ρεζερβουάρ checked
- Διάθεση διακοπών checked
Φύγαμε!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
- Μπαγαζιέρα checked
- Γεμάτο ρεζερβουάρ checked
- Διάθεση διακοπών checked
Φύγαμε!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Καλά να περάσετε, καλές βόλτες, καλές βουτιές, καλή ξεκούραση!!!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους και καλά χιλιόμετρα με προσοχή.
Απο βδομάδα παραλαμβάνω SX4 S-Cross 1.4 αυτόματο.
Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την διαδικασία του στρωσίματος (κυρίως αυτους που έχουν το αυτόματο) επειδή είναι αυτόματο και δεν ελένχεις άμεσα τις στροφές του κινητήρα.
Είναι προτιμότερο τον πρωτο καιρο να οδηγω στο manual ή με normal οδήγηση και ομαλα ξεκινήματα σταματηματα το αυτομάτο στο D άλλάζει σε normal στροφές ταχύτητα; -
Ο χρήστης dgeronik έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους και καλά χιλιόμετρα με προσοχή.Απο βδομάδα παραλαμβάνω SX4 S-Cross 1.4 αυτόματο.
Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την διαδικασία του στρωσίματος (κυρίως αυτους που έχουν το αυτόματο) επειδή είναι αυτόματο και δεν ελένχεις άμεσα τις στροφές του κινητήρα.
Είναι προτιμότερο τον πρωτο καιρο να οδηγω στο manual ή με normal οδήγηση και ομαλα ξεκινήματα σταματηματα το αυτομάτο στο D άλλάζει σε normal στροφές ταχύτητα;Καλορίζικο θα το ευχαριστηθείς πολύ ...δεν έχω αυτόματο δυστυχώς.Προτιμησα 4κινηση .
-
Το manual είναι φίλος σας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το manual είναι φίλος σας.Συμφωνώ τουλάχιστον μακροπρόθεσμα....
-
Καλες διακοπες στα παιδια που πανε να αραξουν και καλοταξιδα τα νεα του του στα παιδια που παραλαμβανουν.
dgeronik, με την παραλαβη φυγε μια κατοσταρα χλμ μακρια σε εθνικη οδο, κοψε καπου πιες καφε μια ωριτσα και επεστρεψε. Νωρις τονπρωι που κοβει η κινηση, μπες στην πολη, στο χαλαρο αυτοματο για να δουλεψει και το αυτοματο.Το πρωτο μπαμ, προσωπικη γνωμη, μονο εθνικη οδο χαλαρα 100-110-120 και παλι στα 100-110-120.Οχι για πολυ, για 100 χλμ.
Ηρακλης ο στρωστης
-
Καλοτάξιδο Dgeronik.
Ζήτημα να είμαστε 2-3 που έχουμε πάρει το αυτόματο εδώ μέσα.
Οταν το πήρα, πρώτη στάση βενζινάδικο και μετά εθνική για οδήγημα 2-3 ώρες χωρίς στάση και χωρίς να σβήσει το αμάξι, με ελαφρύ πόδι στο φρένο και πολύ ομαλή αύξομείωση ταχύτητας.
Τίποτα απότομο.
Καλό να αποφύγεις την πόλη τουλάχιστον την πρώτη μέρα.
Απενεργοποίησε και το start-stop για τα πρώτα 2-3000 χλμ γιατί τα τα σβησιματα δεν είναι φίλος μας στην αρχή.
Προσοχή στο AC να το απενεργοποιείς πριν σβήσεις τη μηχανή γιατί όταν την ξαναναψεις ανοίγει και αυτό και θα σου καεί γρηογορότερα το μοτεράκι του.
Θα εκτιμήσεις το αυτόματο πολύ γρήγορα. Οχι απο τα πρώτα λεπτά όμως. -
Επίσης το είχα στο D αρχικά, αλλά έβαλα και το Μ ήδη απο την πρώτη μέρα, όταν συνήθισα την λειτουργία του κινητήρα και του κιβωτίου και είδα τα περιθώρια του.
Να το δουλέψεις σε όλο το φάσμα των στροφών. Συνήθως στο D πολύ δύσκολα θα ξεπεράσεις τις 3000 στροφές αν δεν πηγαίνεις πάνω απο 120χλμ.
Καλά ταξίδια. -
Καλοτάξιδο...σουπερ επιλογή!
Άστο στο D και μια χαρα στρώσιμο θα κάνεις. Απλα για τα πρώτα 1.000χλμ απέφυγε τα kickdown και θα εισαι μια χαρά.
SUZUKI SX4 SCROSS