-
Πάει καιρός. Μια αναφορά του για μια ψυχούλα που έφυγε άδικα με συντάραξε. Ψυχάρα ο φίλος μας. Αυτό μου αρκούσε για να καταλάβω πόσο γνήσιος είναι. Καλά να περνάτε εκεί πάνω στην πόλη.
-
Ευχαριστούμε Σπύρο οποτε ανέβεις θα χαρούμε να σε κερασουμε καφεδάκι...Καλο καλοκαίρι σου ευχομαι και φυσικα σε όλους καλες διακοπές...
-
Από την Παρασκευή κάτοχος του sx4 cross 1.0 και κατευθείαν ένα ταξιδάκι για δοκιμή λογο δουλειάς το αυτοκίνητο είναι πολύ ωραιο και άνετο στο ταξίδι πάρα τον μικρό του κινητήρα δεν κατάλαβα να ζορίζεται πουθενά,εντός πόλης μου λείπει λίγο η ροπή από το swift αλλά μικρό το κακο θέμα συνήθειας πιστεύω..
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Ευχαριστούμε Σπύρο οποτε ανέβεις θα χαρούμε να σε κερασουμε καφεδάκι...Καλο καλοκαίρι σου ευχομαι και φυσικα σε όλους καλες διακοπές...Ευχαριστώ με τη σειρά μου. Να είστε όλοι καλά!
-
Ο χρήστης stelios2321 έγραψε:
Από την Παρασκευή κάτοχος του sx4 cross 1.0 και κατευθείαν ένα ταξιδάκι για δοκιμή λογο δουλειάς το αυτοκίνητο είναι πολύ ωραιο και άνετο στο ταξίδι πάρα τον μικρό του κινητήρα δεν κατάλαβα να ζορίζεται πουθενά,εντός πόλης μου λείπει λίγο η ροπή από το swift αλλά μικρό το κακο θέμα συνήθειας πιστεύω..Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοταξιδο και πολλα καλα χιλιόμετρα.....
-
Ο χρήστης stelios2321 έγραψε:
Από την Παρασκευή κάτοχος του sx4 cross 1.0 και κατευθείαν ένα ταξιδάκι για δοκιμή λογο δουλειάς το αυτοκίνητο είναι πολύ ωραιο και άνετο στο ταξίδι πάρα τον μικρό του κινητήρα δεν κατάλαβα να ζορίζεται πουθενά,εντός πόλης μου λείπει λίγο η ροπή από το swift αλλά μικρό το κακο θέμα συνήθειας πιστεύω..Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοτάξιδο και καλώς ήλθες στην παρέα μας!
Δεν κατάλαβα λίγο αυτό με τη ροπή που λες.Το παλιό,ατμοσφαιρικό swift είχες;Πως είχε καλύτερη ροπή,έστω κι από τον 1000άρη turbo; Μήπως εννοείς ότι αισθάνεσαι λιγότερη δύναμη-τραβήγμα λόγω αυξημένου βάρους,που σου δίνει την αίσθηση χαμηλότερης ροπής;
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. είχα diesel swift γι αυτό και η διαφορά στην ροπή.. [emoji6]
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοτάξιδο. Ηλεκτρόγκαζο, και μια υστέρηση λόγω τούρμπο δίνουν μια αίσθηση αδράνειας στα πολύ χαμηλά (1000 με 1300 στροφές). Π.χ. δεν ξεκινάει με 2α όπως ένα παλιό καλό ατμοσφαιρικό έστω και με ελάχιστα χμ. Επίσης σε μια ανηφόρα πρέπει να την τραβήξεις την 1η προτού βάλεις 2α. Συνήθεια είναι αυτό βέβαια.
-
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
Καλοτάξιδο. Ηλεκτρόγκαζο, και μια υστέρηση λόγω τούρμπο δίνουν μια αίσθηση αδράνειας στα πολύ χαμηλά (1000 με 1300 στροφές). Π.χ. δεν ξεκινάει με 2α όπως ένα παλιό καλό ατμοσφαιρικό έστω και με ελάχιστα χμ. Επίσης σε μια ανηφόρα πρέπει να την τραβήξεις την 1η προτού βάλεις 2α. Συνήθεια είναι αυτό βέβαια.Ναι ναι μάλλον γι αυτό μου φαίνεται η διαφορά αλλά θα το συνηθησω, το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι στο ταξίδι δεν κατάλαβε τίποτα γιατι κάνω αρκετά ταξιδια και ήταν κάτι που με προβληματιζε αρκετά..
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέλει άλλη αντιμετώπιση στον τρόπο που πατάς στο γκάζι. Δεν υπάρχει αυτή η 1:1 αίσθηση που είχαν παλιά οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες. Το καταλαβαίνω κάθε φορά που φεύγω από το civic μου και οδηγώ το baleno.
-
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
Θέλει άλλη αντιμετώπιση στον τρόπο που πατάς στο γκάζι. Δεν υπάρχει αυτή η 1:1 αίσθηση που είχαν παλιά οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες. Το καταλαβαίνω κάθε φορά που φεύγω από το civic μου και οδηγώ το baleno.Όσο το οδηγώ το μαθαίνω καλύτερα δεν θα αργήσω να προσαρμοστω, το Baleno 1.0 έχεις??
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά, μια ερώτηση. Τα μαμίσια Conti EcoContact 5 είναι
All Season
ή
Summer Tyres? -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Παιδιά, μια ερώτηση. Τα μαμίσια Conti EcoContact 5 είναι
All Season
ή
Summer Tyres?Summer Tyres.
-
...ναι το είδα και εγώ....
Χμμμ....
Φιλοσοφική ερώτηση, γιατί από μαμά δεν βάζουν ένα λάστιχο All Season?Θέλω να αλλάξω ελαστικά στο Picanto της γυναίκας μου...Και διάβασα ότι τα Falken είναι εξαιρετικό Value For Money με το κάθε λάστιχο να κοστίζει γύρω στα 50-55€. Αλλά μετά βλέπω ότι είναι summer tyre, και ψάχνοντας, ανακάλυψα ότι και τα δικά μας Conti είναι summer...
-
Χμμμ....
Φιλοσοφική ερώτηση, γιατί από μαμά δεν βάζουν ένα λάστιχο All Season?Μάλλον γιατί θα χάσεις σε άνεση,χειρότερο φρενάρισμα-απόσταση ακινητοποίησης και θα'χεις και περισσότερο θόρυβο στην κύλιση (κάτι που καλώς ή κακώς,οι περισσότεροι άσχετα αν παίρνουν suv-crossover,δεν επιθυμούν).Παράδειγμα και το 2008 ή το 3008 που έρχεται με M+S
-
Χμμμ....
Φιλοσοφική ερώτηση, γιατί από μαμά δεν βάζουν ένα λάστιχο All Season?Για έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω λόγους, πιστεύω:
- Οικονομικό θέμα (το all season είναι συνήθως πιο ακριβό)
- Εξοπλίζουν το αυτοκίνητο με ελαστικα΄ανάλογα με την χώρα που πωλείται. Στην Ελλάδα δεν έχουν λόγο να βάλουν All Season
- Τα All Season υπάρχουν διαθέσιμα σε λιγότερες εταιρείες / μοντέλα (π.χ. η κάθε εταιρεία μπορεί να έχει 3-4 summer tyres στην απαιτούμενη διάσταση αλλά μόνο 1 ή και κανένα All Season) και διαστάσεις.
- Τα All Season συνήθως είναι συμβιβασμός (περισσότερο χειμερινά ή περισσότερα θερινά) και οι κατασκευαστές προτιμούν να εξοπλίζουν τα αυτοκίνητά τους με 'ξεκάθαρα' ελαστικά, π.χ. θερινά ή χειμερινά ανάλογα με την αγορά.
- Μπορεί απλά να μην υπάρχουν στην διάσταση που απαιτείται από τον κατασκευαστή (ή κατασκευαστές) που συνεργάζεται η Suzuki.
-
Τα All Season οπως λεει ο Φανης ειναι ακριβα, τα ειχα για 6.5 χρονια και 120 χιλ χμ και παροτι ακριβα εχουν καλες επιδοσεις στα χιονια και διαρκουν χρονια (ποιο σκληρα). Μονο αν μενεις στα βουνα μπορεις να δικαιολογησεις τετοια ελαστικα.
-
Άσχετο. Έχει αλλάξει κανείς μόνο τα λαστιχάκια των υαλοκαθαριστήρων, αντί για ολόκληρο το κομμάτι, όπως περιγράφει και το εγχειρίδιο; E ναι, εντυπώσεις;
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
Άσχετο. Έχει αλλάξει κανείς μόνο τα λαστιχάκια των υαλοκαθαριστήρων, αντί για ολόκληρο το κομμάτι, όπως περιγράφει και το εγχειρίδιο; E ναι, εντυπώσεις;Μπροστά τους αλλάζω ολόκληρους κάθε χρόνο, δοκίμασα και άλλους επωνύμους άλλα της SUZUKI για μένα είναι οι καλύτεροι αλλά και ακριβότεροι.
Πίαω άλλαξα φέτος μετά από 3μιση χρόνια μόνο το λαστιχάκι αν θυμάμαι καλά στοίχισε 12 €
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τα All Season οπως λεει ο Φανης ειναι ακριβα, τα ειχα για 6.5 χρονια και 120 χιλ χμ και παροτι ακριβα εχουν καλες επιδοσεις στα χιονια και διαρκουν χρονια (ποιο σκληρα). Μονο αν μενεις στα βουνα μπορεις να δικαιολογησεις τετοια ελαστικα.Κατάφερες κι έβγαλες 6,5 χρόνια και 120.000 Km από ένα σετ ελαστικών; Mission impossible!
SUZUKI SX4 SCROSS