-
Μια και μιλαμε για συναγερμους,λοιπον εχω ενα θεματακι πολλες φορες δεν ξεκλειδωνει το αμαξι ουτε με το κουμπι της πορτας ουτε πατωντας το αντιστοιχο κουμπακι στο κλειδι.Αλλες φορες ενω ειμαι μεσα διχνει ενδειξη οτι ειναι μακρια το κλειδι και αλλες φορες λειτουργουν ολα καλα.Να προσθεσω οτι αλλαξα προσφατα μπαταρια στο κλειδι.Εκτωρα εσυ σιγουρα κατι θα ξερεις παραπανω ως πιο παλιος στα Suzuki....
-
Φίλε lemouz δοκίμασε το δεύτερο κλειδί εάν δουλεύει κανονικά σημαίνει ότι έχει πρόβλημα το άλλο. Καλό είναι να εναλλάσσονται τα κλειδιά ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Βγάλε την μπαταρία του προβληματικού κλειδιού γιά ένα 24ωρο και τοποθέτησε την ξανά ίσως βελτιωθεί χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη στο συνεργείο.
-
Όπως μιλήσαμε με τον Έκτορα μέσω πμ, έχω μετά από 3 μήνες περίπου τρίξιμο από την μεριά του οδηγού. Κάνει ένα τσικ τσικ σε επιτάχυνση-επιβράδυνση και όποτε στρίβω. Ο θόρυβος είναι ίδιος με κλειστό-μισάνοιχτο-ανοικτό τζάμι. Να είναι ο μηχανισμός; Να είναι μέσα από την κολώνα που βρίσκεται η ζώνη;
-
Ευχαριστω φιλε Εκτωρα.Μπαταριες εχω βαλει νεες κ στα 2 κλειδια αλλα η αληθεια εινσι οτι εδω κ 3 χρονια δεν εχω χρησιμοποιησει το 2ο κλειδι...Εχω παρατηρησει ενα μεταλλικο ηχο (τικ) στο τιμονι κατα την κινηση στο παρκαρισμα κ οχι παντα.Μην ξεχναμε εχω αλλαξει κ κολονα τιμονιου πριν 2 χρονια αλλα δεν ειναι ο ιδιος θορυβος....Απλα το παρακολουθω κ στο επομενο servis τους ενημερωνω...
-
Τελικά είναι από το παράθυρο του οδηγού. Πλην της τοποθέτησης αεροφρακτών όσοι είχατε πρόβημα πως το λύσατε? Μήπως φταίει ο μηχανισμός του παραθύρου?
-
Τις προάλλες παρατήρησα κηλίδες στις ράγες της οροφής. Το συνδύασα με μία επίσκεψη σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο οποίο πλύθηκε πρόσφατα το αυτοκίνητο στο χέρι και από το οποιο το παρέλαβα με ένα μπλε μαστιχωτό υγρό στην περιοχή των ραγών το οποίο και καθάρισα. Την επομένη που τους το πήγα μου είπαν ότι οι κηλίδες είναι άλατα της βροχής.
Σε δεύτερο πλυντήριο οι κηλίδες τρίφτηκαν με ξύδι. Μάταια. Μάλλον έμεινε χημικό στον ήλιο είπαν αυτοί.
Εάν έχει κανείς άποψη (και λύση), καλοδεχούμενη.
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
Τις προάλλες παρατήρησα κηλίδες στις ράγες της οροφής. Το συνδύασα με μία επίσκεψη σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο οποίο πλύθηκε πρόσφατα το αυτοκίνητο στο χέρι και από το οποιο το παρέλαβα με ένα μπλε μαστιχωτό υγρό στην περιοχή των ραγών το οποίο και καθάρισα. Την επομένη που τους το πήγα μου είπαν ότι οι κηλίδες είναι άλατα της βροχής.Σε δεύτερο πλυντήριο οι κηλίδες τρίφτηκαν με ξύδι. Μάταια. Μάλλον έμεινε χημικό στον ήλιο είπαν αυτοί.
Εάν έχει κανείς άποψη (και λύση), καλοδεχούμενη.
Τα άλατα θα φύγουν με χρήση πηλού και άλλων προϊόντων. Δες εδώ:
http://www.swell.gr/
Πέρνα από εκεί και ρώτα τον mike. Αν βγαίνουν θα στο πει. -
Thanx steve. Αν και το Περιστέρι πέφτει μακριά σε εμάς τα καρντάσια, καλή ιδέα για την επισκέψη σε έναν τέτοιο χώρο!
-
Είναι κάποιος από σας που περιμένει το αυτοκίνητο τέλος Ιουνίου; εγώ παρήγγειλα Μάρτιο με ημερομηνία παραγωγής Μάιο και αναμενόμενη παράδοση τέλος Ιουνίου αλλά δεν έχω ακόμη κανένα νέο από τον αντιπρόσωπο. Δεν ξέρει κάν αν το αυτοκίνητο είναι Ελλάδα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης nc250 έγραψε:
Είναι κάποιος από σας που περιμένει το αυτοκίνητο τέλος Ιουνίου; εγώ παρήγγειλα Μάρτιο με ημερομηνία παραγωγής Μάιο και αναμενόμενη παράδοση τέλος Ιουνίου αλλά δεν έχω ακόμη κανένα νέο από τον αντιπρόσωπο. Δεν ξέρει κάν αν το αυτοκίνητο είναι ΕλλάδαSent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ το έκλεισα 11/3, ήταν παραγωγή Μαϊου και το περιμένω τέλη Ιουνίου.Την 1/6 -ως ευχές για καλό μήνα κ καλό καλοκαίρι - τηλ. στον αντιπρόσωπο και μου είπε, όπως και στην προηγούμενη επικοινωνία,ότι το αμάξι θα είναι Ελλάδα 15-20/6 κι έρχεται μέσω Τεργέστης.Οπότε 25-30/6 λογικά θα παραλάβω.
Εσύ nc250,από ποια αντιπροσωπεία παρήγγειλες;Υ.Γ. όπως είπα και σε πρoηγ. post.-και τον Μάιο που ξαναρώτησα- δεν μου είπε τον αρ.πλαισίου-VIN,γιατί λέει θα τον ξέρει όταν έρθει Ελλάδα.Δεν με έπεισε,αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο..
-
Πάντως 4 μηνες παραδοση με τις πανευρωπαϊκες πωλήσεις του αμαξιού ειναι τελειως τραγικο νουμερο. Δλδ το qq που εχει σχεδον τις 10πλασιες πωλήσεις την αναμονή θα έπρεπε να εχει 4 χρονια?
-
Το εργοστάσιο έχει αργή γραμμή παραγωγής, τα περισσότερα εξαρτήματα μπαίνουν με το χέρι.
-
Φιλε μου καλη η πληροφορία αλλα μεταξυ μας δεν αφορα κανενα. Το αποτελέσμα μετρα και δυστυχως μιλαμε για μεγάλους χρόνους παράδοσης σε ενα αμαξι χωρις μεγάλη ζήτηση.
-
Από ότι έχω καταλάβει η μεγάλη αναμονή έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργεί η εισαγωγική εταιρεία στην Ελλάδα αλλά και την προτεραιότητα (που δεν δίνουν) στην χώρα μας. Οπότε, τα slots σε κάθε μήνα παραγωγής είναι ελάχιστα για την Ελλάδα και έτσι μια παραγγελία της Ελλάδα υλοποιείται στο εργοστάσιο 2-3 μήνες αργότερα (ενώ στις περισσότερες εταιρείες είναι τον επόμενο μήνα).
-
Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω... Τόσο Value-For-Money αυτοκίνητο, με 4κίνηση από 22.800, με τόσα άπειρα έξτρα για την κατηγορία, γιατί ΔΕΝ το διαφημίζουν και γιατί ΔΕΝ προχωράει.
Όταν λέω σε φίλους και γνωστούς ότι περιμένω το 'Suzuki S-Cross' μου λένε 'Ποιό είναι αυτό;'
...
Μου φαίνεται τόσο παράξενο που είναι τόσο παραγκωνισμένο ως μοντέλο που αρχίζω και σκέφτομαι.... 'Μήπως κάτι βρωμάει'; -
Τίποτε δεν βρομάει. Απλά απευθύνεται σε ένα κοινό που θέλει να αγοράσει suv και αυτό να φαίνεται. Το αυτοκίνητο ενώ είναι εντός θέματος σε όλα τα σημεία απαιτήσεων που πρέπει να καλύψει... εντούτοις έχει ένα σουλούπι λιγότερο suv από τους ανταγωνιστές του. Προσωπικά έχω σιγουρευτεί πλέον πως είναι περισσότερο αυτοκίνητο στα χρήματα ακόμη και από το αδερφάκι του το βιτάρα. Μα καλά οι φίλοι σου που δεν το ξέρουν το αυτοκίνητο τι είναι; Τζοπάνηδες που κυκλοφορούν μόνο με L200?
-
Και εγώ όταν αποφάσισα τον Μάρτιο ότι ήρθε καιρός να αλλάξω αυτοκίνητο, ούτε εγώ το είχα ακουστά το s-cross.
Και δεν είμαι τσομπάνης. Προγραμματιστής είμαι με Opel Astra. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Τίποτε δεν βρομάει. Απλά απευθύνεται σε ένα κοινό που θέλει να αγοράσει suv και αυτό να φαίνεται. Το αυτοκίνητο ενώ είναι εντός θέματος σε όλα τα σημεία απαιτήσεων που πρέπει να καλύψει... εντούτοις έχει ένα σουλούπι λιγότερο suv από τους ανταγωνιστές του. Προσωπικά έχω σιγουρευτεί πλέον πως είναι περισσότερο αυτοκίνητο στα χρήματα ακόμη και από το αδερφάκι του το βιτάρα. Μα καλά οι φίλοι σου που δεν το ξέρουν το αυτοκίνητο τι είναι; Τζοπάνηδες που κυκλοφορούν μόνο με L200?Μικρή εταιρεία, με λίγο-πολύ niche μοντέλα, σχεδόν μηδενική διαφήμιση, και ονόματα μοντέλων που παραπέμπουν σε κωδικούς εξαρτημάτων ή στον προηγούμενο αιώνα -> Συμπέρασμα: δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους
Το ότι δεν φαίνεται και τόοοοοσο SUV είναι ένας ακόμα, δευτερεύον λόγος να μην το αγοράσει κάποιος που θέλει να πάρει SUV ΚΑΙ για να φαίνεται ότι πήρε SUV. Και ενώ το S-Cross τικάρει σχεδόν όλα τα κουτάκια του τι πρέπει να έχει/προσφέρει ένα όχημα αυτής της κατηγορίας, φαίνεται σχεδόν σαν να ντρέπεται που το κάνει και το κρύβει
-
[quote='alnotas']Και εγώ όταν αποφάσισα τον Μάρτιο ότι ήρθε καιρός να αλλάξω αυτοκίνητο, ούτε εγώ το είχα ακουστά το s-cross.
Και δεν είμαι τσομπάνης. Προγραμματιστής είμαι με Opel Astra.[/quoteΑπό το παγκοσμίου φήμης Astra στο sx4 scross; Είσαι σίγουρος πως δεν έχεις κάνει λάθος; Καλορίζικο φίλε μου. Στους ίδιους χώρους υπό μια έννοια κινούμαστε.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Τίποτε δεν βρομάει. Απλά απευθύνεται σε ένα κοινό που θέλει να αγοράσει suv και αυτό να φαίνεται. Το αυτοκίνητο ενώ είναι εντός θέματος σε όλα τα σημεία απαιτήσεων που πρέπει να καλύψει... εντούτοις έχει ένα σουλούπι λιγότερο suv από τους ανταγωνιστές του. Προσωπικά έχω σιγουρευτεί πλέον πως είναι περισσότερο αυτοκίνητο στα χρήματα ακόμη και από το αδερφάκι του το βιτάρα. Μα καλά οι φίλοι σου που δεν το ξέρουν το αυτοκίνητο τι είναι; Τζοπάνηδες που κυκλοφορούν μόνο με L200?
Μικρή εταιρεία, με λίγο-πολύ niche μοντέλα, σχεδόν μηδενική διαφήμιση, και ονόματα μοντέλων που παραπέμπουν σε κωδικούς εξαρτημάτων ή στον προηγούμενο αιώνα -> Συμπέρασμα: δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους
Το ότι δεν φαίνεται και τόοοοοσο SUV είναι ένας ακόμα, δευτερεύον λόγος να μην το αγοράσει κάποιος που θέλει να πάρει SUV ΚΑΙ για να φαίνεται ότι πήρε SUV. Και ενώ το S-Cross τικάρει σχεδόν όλα τα κουτάκια του τι πρέπει να έχει/προσφέρει ένα όχημα αυτής της κατηγορίας, φαίνεται σχεδόν σαν να ντρέπεται που το κάνει και το κρύβει
Καλός φίλος δεν το προτίμησε... ακριβώς γιατί δεν suvίζει αρκετά Βέβαια και όντας κάτοχος του νέου βιτάρα κατόρθωσε να έχει για ένα ολοκληρο ΣΚ το όχημα αυτό. Το λιγότερο που ενιωσε μετά ήταν κάπως έτσι
SUZUKI SX4 SCROSS