-
Άγνωστο για πόσο θα μείνουν αυτές οι τιμές από τη Suzuki.
Γενικά,ισχύει πως όταν κλείσεις ένα αμάξι,'κλειδώνεις' την τιμή του.Δηλ. αν η εισαγωγική αλλάξει τον τιμοκαταλόγο,γλιτώνεις πιθανή αύξηση και επωφελείσαι από περαιτέρω μείωση ως τη στιγμή του εκτελωνισμού.
Αν όμως η κυβέρνηση στο διάστημα αυτό αλλάξει φορολ.συντελεστές,τέλη ταξινόμησης κ.τ.λ. το επωμίζεται ή το ωφελείται ο αγοραστής.
Κι εγώ έχω διαβάσει διάφορες ειδήσεις μία για μείωση των συντελεστών κι άλλη για αύξησή τους.Προσωπική άποψη(κι ελπίδα):πιστεύω ότι δε θ'αλλαξουν τα τέλη ταξινόμησης μέχρι τον Ιούνιο,γιατί αν γίνει μάλλον προς το χειρότερο θα μεταβληθούν. -
Ο ΣΕΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) πάντως έχει βγάλει και ανακοίνωση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/files/ τύπου ΣΕΑΑ 15 02 2017 φήμες για αλλαγές σε ΤΤ.pdf
-
Εγώ που αγόρασα την κάρτα του navi από site που είχε υποδείξει ο Japanese δουλεύει μια χαρά και ας την πήρα 1 μήνα πριν έρθει το αμάξι. Καλό νέο που έριξαν την τιμή του μεταλλικού αλλά λίγο άδικο γιατί ο λόγος που δεν το πήρα τετρακίνητο είναι ότι δεν μου αρέσει το scross σε άσπρο και με το μεταλλικό πήγαινε στα 24000 περίπου από τα 22000. Είμαι ωστόσο πολύ ευχαριστημένος από την αγορά. Είναι ικανοποιητικά γρήγορο και με 1200 χλμ περίπου πανε-έλα Μέγαρα Αθήνα μου καίει 6.9 λίτρα στα 100. Τουλάχιστον μου έκαναν καλά δώρα στο Σφακιανάκη (μπαγκαζιερα και μπάρες που δίνει η Suzuki.)
-
Μια και ανέφερες τον αντιπρόσωπο να σου πω πως οι μηχανικοί του που σαπορτάρουν την φίρμα είναι πολύ καλοί γνώστες και αποτελούν κομμάτι του τιμ που σαπορτάρει και το δικό μου. Το λιγότερο πιστεύω πως θα σε κερδίσουν με τον επαγγελματισμό τους εάν επιλέξεις να συνεργαστείς μαζί τους.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Εγώ που αγόρασα την κάρτα του navi από site που είχε υποδείξει ο Japanese δουλεύει μια χαρά και ας την πήρα 1 μήνα πριν έρθει το αμάξι. Καλό νέο που έριξαν την τιμή του μεταλλικού αλλά λίγο άδικο γιατί ο λόγος που δεν το πήρα τετρακίνητο είναι ότι δεν μου αρέσει το scross σε άσπρο και με το μεταλλικό πήγαινε στα 24000 περίπου από τα 22000. Είμαι ωστόσο πολύ ευχαριστημένος από την αγορά. Είναι ικανοποιητικά γρήγορο και με 1200 χλμ περίπου πανε-έλα Μέγαρα Αθήνα μου καίει 6.9 λίτρα στα 100. Τουλάχιστον μου έκαναν καλά δώρα στο Σφακιανάκη (μπαγκαζιερα και μπάρες που δίνει η Suzuki.)6.9? Προφανώς έχεις την βενζίνα σωστά; γιατί με το πετρέλαιο δεν είναι πάνω από 5.5-5.8
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εγώ που αγόρασα την κάρτα του navi από site που είχε υποδείξει ο Japanese δουλεύει μια χαρά και ας την πήρα 1 μήνα πριν έρθει το αμάξι. Καλό νέο που έριξαν την τιμή του μεταλλικού αλλά λίγο άδικο γιατί ο λόγος που δεν το πήρα τετρακίνητο είναι ότι δεν μου αρέσει το scross σε άσπρο και με το μεταλλικό πήγαινε στα 24000 περίπου από τα 22000. Είμαι ωστόσο πολύ ευχαριστημένος από την αγορά. Είναι ικανοποιητικά γρήγορο και με 1200 χλμ περίπου πανε-έλα Μέγαρα Αθήνα μου καίει 6.9 λίτρα στα 100. Τουλάχιστον μου έκαναν καλά δώρα στο Σφακιανάκη (μπαγκαζιερα και μπάρες που δίνει η Suzuki.)
6.9? Προφανώς έχεις την βενζίνα σωστά; γιατί με το πετρέλαιο δεν είναι πάνω από 5.5-5.8
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ναι το βενζίνη έχω. Πούλησα ένα φοκους του 8 πετρέλαιο και επιτέλους βρήκα την υγεία μου.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Εγώ που αγόρασα την κάρτα του navi από site που είχε υποδείξει ο Japanese δουλεύει μια χαρά και ας την πήρα 1 μήνα πριν έρθει το αμάξι.Ευχαριστώ,για την ενημέρωση με την κάρτα του navi.Aπό τη μια,λέω να την πάρω για να μην εξαντληθεί στο ebay -από τον εν λόγω προμηθευτή τελείωσε προς το παρόν,αλλά υπάρχει σε άλλους-,απ'την άλλη έχω και την αμφιβολία μήπως την έχω νωρίτερα και μετά δεν κάνει.Μάλλον όμως,προς την 1η εκδοχη είμαι.
Όσον αφορά την προσφορά για το μεταλλικό χρώμα,όντως είναι ευκαιρία,όμως πρέπει να υπάρχει κι αυτό που θες.Για παραγωγή Μαϊου, είχα επιλογή λευκό περλέ(μεταλλικό),γκρι μεταλλικό και το απλό λευκό (που κατέληξα).Έπαιζε κι ένα μπλε μεταλλικό τελευταία στιγμή μήπως ελευθερωθεί,αλλά ατύχησα.Μάλιστα, το απλό λευκό το έκλεισα Σάββατο και Δευτέρα μεσημέρι δεν υπήρχε ούτε αυτό!!
Κι ένα ωραίο -πολύ όμορφο μέρος στην Ιταλία-,βιντεάκι για το εν λόγω μοντέλο:
Youtube Video -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μια και ανέφερες τον αντιπρόσωπο να σου πω πως οι μηχανικοί του που σαπορτάρουν την φίρμα είναι πολύ καλοί γνώστες και αποτελούν κομμάτι του τιμ που σαπορτάρει και το δικό μου. Το λιγότερο πιστεύω πως θα σε κερδίσουν με τον επαγγελματισμό τους εάν επιλέξεις να συνεργαστείς μαζί τους.Εκεί στον Κηφισό θα το πηγαίνω, από όπου και το αγόρασα.
-
Σαν να χω αρχίσει τώρα τελευταία να το καλοβλέπω τον Suzukaro....
Να πω την ντροπή μου στην αρχή το χα αποκλείσει τελείως, κυρίως λόγω της 'μούρης' του...(που δεν μου αρέσει καθόλου)Άλλλαααα......
- Τελικά πο κοντά φαίνεται αρκετα πιο όμορφο και πιο 'τούμπανο', πραγματικά το αδικούν οι φωτο...
- Προσωπικά έχω συνδεδεμένη την Suzuki με την αξιοπιστία -μακροζωϊα. Εμπειρικα (suzuki swift 1.0 του '92) και μετά απο ψάξιμο για το S- cross (άντε του '13) το οποίο η autobild έβγαλε σε test των 100.000 km πρώτο σε αξιοπιστία μαζί με Mazda CX-5 και Volvo Xc 60 , με την παρατήρηση: βλάβες - καμία (!).
- Σε Vfm νομίζω παίζει μόνο του. Αν συνδυάσω αξιοπιστία, οδηγική συμπεριφορά, κινητήρες (140 ) , εξοπλισμό, ακόμα και τετρακίνηση που την σκέφτομαι...(και αποκλείσω το τίμιο Duster για διάφορους λόγους....), δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτα του ανα έκδοση....
Βρε λες? Θα παω να το ξαναδώ απο κοντα....
-
Όπως τα λές είναι, ειδικά όσων αφορά το vfm και την αξιοπιστία. Μόνο το Kuga (σε ορισμένες εκδόσεις) έχει εφάμιλλο vfm, αλλά καίει περισσότερο και είναι μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Εμένα μου αρέσει το S Cross και οι λόγοι που τελικά προτίμησα το Kuga (γιατί το S Cross ήταν μέσα στα 3 SUV που είχα καταλήξει) ήταν περισσότερο οικονομοτεχνικοί και λιγότερο είχαν να κάνουν με το αυτοκίνητο. Πιο συγκεκραμένα:
- Με χάλασε λίγο στο S Cross η άνεση της ανάρτησης (κυρίως πίσω) ενώ με ενθουσίασε η άνεση του Kuga.
- Είχε μεγάλο χρόνο παράδοσης, οπότε ή που θα έμενα χωρίς αυτοκίνητο για αρκετούς μήνες ή που θα νοίκιαζα ή που θα κινδύνευα να μην έχω πουλήσει της 116 όταν θα ερχόταν το S Cross.
- Η αντιπροσωπεία μου έδινε πολύ χαμηλή τιμή ανταλλαγής και ήθελε άμεσα το αυτοκίνητο μου και όχι όταν θα παραλάμβανα το S Cross (ενώ η Ford to ήθελε την ημερά που θα παραλάμβανα)
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Όπως τα λές είναι, ειδικά όσων αφορά το vfm και την αξιοπιστία. Μόνο το Kuga (σε ορισμένες εκδόσεις) έχει εφάμιλλο vfm, αλλά καίει περισσότερο και είναι μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Εμένα μου αρέσει το S Cross και οι λόγοι που τελικά προτίμησα το Kuga (γιατί το S Cross ήταν μέσα στα 3 SUV που είχα καταλήξει) ήταν περισσότερο οικονομοτεχνικοί και λιγότερο είχαν να κάνουν με το αυτοκίνητο. Πιο συγκεκραμένα:- Με χάλασε λίγο στο S Cross η άνεση της ανάρτησης (κυρίως πίσω) ενώ με ενθουσίασε η άνεση του Kuga.
- Είχε μεγάλο χρόνο παράδοσης, οπότε ή που θα έμενα χωρίς αυτοκίνητο για αρκετούς μήνες ή που θα νοίκιαζα ή που θα κινδύνευα να μην έχω πουλήσει της 116 όταν θα ερχόταν το S Cross.
- Η αντιπροσωπεία μου έδινε πολύ χαμηλή τιμή ανταλλαγής και ήθελε άμεσα το αυτοκίνητο μου και όχι όταν θα παραλάμβανα το S Cross (ενώ η Ford to ήθελε την ημερά που θα παραλάμβανα)
H Ford έχει σπό τις καλύτερες πολλαπλών συνδέσμων αναρτήσεις στον πίσω άξονα. Είχα οκτάβια 1 (ημιάκαμπτος), φόκους 2 (πολλαπλών) και τώρα scross (ημιάκαμπτος). Όντως δεν είναι τόσο άνετο. Το μόνο καλό είναι ότι δεν χρειάζεται συχνό τσεκάρισμα όσο αφορά την ευθυγράμμιση καθώς δεν έχει τόσους ελαστομερικούς συνδέσμους που φθείρονται με την πάροδο του χρόνου.
-
Καλημέρα!
Ψάχνοντας την καρτούλα για το navi,βρήκα σ'ένα site αυτά τα λαστιχένια καλύμματα για τις θήκες στην κονσόλα και στις πόρτες.Μου φαίνονται αρκετά ικανοποιητικά αισθητικά (υπάρχουν σε 3 χρωματισμούς),αλλά κυρίως πιστεύω αποτελεσματικά για εξάλειξη διάφορων θορύβων και προστασία σε γδαρσίματα από κλειδιά,κέρματα κ.τ.λ.
Τα έχει δοκιμάσει κάποιος,έχει παραγγείλει από το συγκεκριμένο site κανείς;https://www.aliexpress.com/item/13Pcs-A ... 9a929bfe12
-
Αξιόπιστο site, είναι αρκετά ποιοτικά τα πήρα στο λευκο
-
Ζηλεψα και τα παρηγγειλα και εγω ....
-
Απορία. Είμαι κάτοχος του scross facelift μοντέλο του φετινό. Στους μπροστά θόλους όπως το έπλενα πρόσεξα ότι δεν έχει την υφασμάτινη επένδυση που έχουν και οι πίσω θόλοι. Είναι φυσιολογικό?
-
Χωρίς να έχω το αυτοκίνητο σου, σε ford, μπροστά είναι πλαστικοί οι θόλοι κ πίσω έχουν επένδυση κετσε. Μήπως είναι όλα έτσι τα αυτοκίνητα;
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Χωρίς να έχω το αυτοκίνητο σου, σε ford, μπροστά είναι πλαστικοί οι θόλοι κ πίσω έχουν επένδυση κετσε. Μήπως είναι όλα έτσι τα αυτοκίνητα;Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θυμάμαι και το φόκι που είχα πως ήτανε...
-
steve1978 κι εγώ που έχω ένα Φιεστάκι για την πόλη και στην Giulietta που είχα πριν,έτσι είναι.
-
Το ίδιο είναι σε audi A5 και στο qq
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Επιπρόσθετα πρόσεξα ότι ο εσωτερικός καθρέφτης όταν πας να τον μετακινήσεις πάνω-κάτω, έχει ένα μικρό τζόγο.
SUZUKI SX4 SCROSS