-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εγώ που έχω 215/55/17 δεν τα νιώθω να βαράνε μέσα στην πόλη. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως λειτουργούν τα modes του tpms?
Από υπόλοιπη συμπεριφορά σε σχέση με κατανάλωση οδικη συμπεριφορά θόρυβο είδες διαφορά σε σχέση με το 205/50/17?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Είμαι νέος κάτοχος. Δεν το έχω καιρό. Σε σχέση με το focus II που είχα βαράει αλλά σε σχέση με την οκτάβια Ι που είχα πριν το focus είναι πολύ πιο άνετο.
-
Νομίζω ότι by default είναι στο comfort. Με αυτή λοιπόν τη ρύθμιση (θα το διορθώσω αύριο αν κάνω λάθος) μου άναψε λαμπακι στα 199kPa (είχα πατήσει βίδα). Αν το βάλω στο eco, με τη λογική αυτή θα πρέπει να ανάβει πχ. στα 220.
Τώρα που το σκέφτομαι θα το βάλω σίγουρα στο eco γιατί αν ισχύει η λογική αυτή, τα 199 είναι πολύ χαμηλή πίεση για να σε ειδοποιεί..
-
Έφτασαν οι χάρτες από Λιθουανία έβαλα το sd στην υποδοχή και όλα λειτούργησαν μία χαρά με μόνο 55€ αντί 300€ που ήθελε η αντιπροσωπεία έχω navigation το οποίο λειτουργεί πολύ καλά είναι πολύ γρήγορο και γενικά αφήνει καλές εντυπώσεις !!
-
Μεθαυριο παραλαμβανω το καινουργιο μου s cross σε λευκο αντε καλοταξιδο
-
Καλοτάξιδο !!! Να το χαρείς ! Ποια έκδοση ;
-
Καλοτάξιδο και να σου χαρισει πολλα χαμογελα ευτυχιας!! Με υγεια παντα!
-
Με το καλό να το παραλάβεις. 2wd η 4wd και σε ποια έκδοση?
-
Ο χρήστης Chri3d5 έγραψε:
Μεθαυριο παραλαμβανω το καινουργιο μου s cross σε λευκο αντε καλοταξιδοΚαλοτάξιδο!
-
Καλοταξιδο, περιμένουμε εντυπώσεις.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΣΑς ευχαριστω για τις ευχες σας ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα να εχουμε
το πηρα 1.6d 2wd gl+ -
Επιλογή ουσίας. Μπράβο!
-
Ο χρήστης Chri3d5 έγραψε:
ΣΑς ευχαριστω για τις ευχες σας ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα να εχουμε
το πηρα 1.6d 2wd gl+Καλοταξιδο φιλε να το χαρεις....
-
Ε ρε σουζουκαρα!!! Το πιο γρήγορο σε 0-100 και ρεπριζ 80-110 και το πιο γρήγορο σε σταμάτημα από τον άμεσο ανταγωνισμό.
.... Οι 120 ίπποι και τα 30,6 kgm είναι ανταγωνιστικές τιμές για την κατηγορία. Ανταγωνιστικό είναι και το βάρος των 1.470 kg που μετρήσαμε. Επόμενο ήταν και οι επιδόσεις του 3008 να είναι μέσα στο συναγωνισμό.
Για το 0-100 km/h, το Peugeot χρειάζεται 10,9” και για το χιλιόμετρο από στάση, 32,9”. Είναι δηλαδή πιο γρήγορο από το Mitsubishi ASX 1.6 D-iD (11,4”/33,3”), το FIAT 500X 1.6 MTJ2 (11,6”/33,3”) και αναμενόμενα από το Renault Kadjar 1.5 dCi (11,7”/33,4”), αλλά πιο αργό από το Nissan Qashqai 1.6 dCi (10,3”/31,8”), το Opel Mokka X 1.6 CDTI (10,4”/32,0”) και το πολύ ελαφρύτερο Suzuki SX4 S-Cross 1.6 DDiS (9,8”/31,3”).
Στις ρεπρίζ εν κινήσει, το Peugeot, με τις μακριές του σχέσεις, εμφανίζεται κατά τι λιγότερο ανταγωνιστικό. Χρειάζεται 5,6”/6,2” για τα εικονικά προσπεράσματα των 80-110 km/h με 3η/4η, έναντι 5,2”/5,3” του Nissan, 5,6”/5,8” του FIAT, 5,0”/5,9” του Opel και μόνο 4,8”/5,0” του Suzuki. Μόνο το Renault (6,2”/7,2”) και το Mitsubishi (6,2”/6,3”) είναι πιο αργά.
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... ehdi-120-0
-
Σκέψου πόσο καλά πάει και το Vitarάκι που είναι και 100+ κιλά ελαφρύτερο
-
Με διαφορετική όμως ρύθμιση ανάρτησης που αναδεικνύει περισσότερο τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του. Σωστά;
-
E, μάλλον, δεν έχω κάνει τεστ στο SX4, τα του Vitara τα έχω γράψει εκτενώς στο αντίστοιχο topic. Λογικά πρέπει να είναι
κατάτι πιο 'μαλακό' αν συγκρίνουμε αντίστοιχες εκδόσεις. -
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Σκέψου πόσο καλά πάει και το Vitarάκι που είναι και 100+ κιλά ελαφρύτεροΕντάξει άλλο αμάξι το ένα άλλο το άλλο άλλο σκάφος άλλη αεροδυναμική και φαντάζομαι άλλη χαρτογράφηση κινητήρα. Δεν έχω δει τα νούμερα του βιταρα
-
Πηγα μετρησα τα αμορτισερ και μετα απο 3 χρονια χρησης και 55000χλμ τα μπροστινα εδειξαν 82% και τα πισω 62%.....
-
Τι σημαίνουν αυτά τα ποσοστά?
-
Ο χρήστης robotech_ έγραψε:
Τι σημαίνουν αυτά τα ποσοστά?Ανοίγεις μια μεγάλη συζήτηση, αλλά πρακτικά δεν σημαίνουν τίποτα! Θεωρητικά δείχνουν την πτώση απόδοσης των αμορτισέρ (ως καινούργια θα έπρεπε να είναι 100%), αλλά με τον τρόπο που γίνονται οι μετρήσεις δεν δείχνουν τίποτα απολύτως...και καινούργιο αυτοκίνητο να μετρηθεί δεν θα δείξει 100%.
Ο μόνος τρόπος για να έχει νόημα μια τέτοια μέτρηση είναι να γίνει στο ίδιο μηχάνημα και με τις ίδιες ρυθμίσεις και ελαστικά και πιέσεις ελαστικών όταν το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και μετά από π.χ. 3 χρόνια.
SUZUKI SX4 SCROSS