-
Μεγαλη υποθεση οι μεμβράνες, όταν σου σπάζουν το παράθυρο το κραταει και έχει χρόνο να αντιδράσεις! Τα σκουρα έλκουν την αστυνομία . Να γελάσουμε και λίγο σε ένα στεναχωρο θεμα. Οι ανοιχτοχρωμες μεμβρανες είναι μια λύση, αλλά υπάρχει περίπτωση τη νύχτα να παρουσιαζουν ιριδισμούς!
Βεβαια οι εταιριες λένε ότι εάν πέσει τα αυτοκινητο σε θάλασσα ή λίμνη μπορεις να σπάσεις τα τζάμια με τη μία και να βγεις εξω, αφού το νερό μπλοκάρει τις πόρτες με την πίεση εκ των έξω. Πράγματι όσοι σώθηκαν από τα σπασμενα πλαινά παραθυρα έχουν βγει. Άμα έχεις μεμβράνες εκει θα εχεις πρόβλημα -
αν βάλεις σοβαρές μεμβράνες δεν έχεις κανένα θέμα με ανακλάσεις κλπ κλπ
-
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
Σε μένα στη C4 κλειδώνουν στα 10χλμ/ω και ξεκλειδώνει η πόρτα όταν τραβήξεις το πόμολο για να κατέβεις. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει σε όλα τα αμάξια.Κι όμως δεν το έχουν.
-
Και στην πρωην slk μου κλειδωναν αυτοματα μετα τα πρωτα 2-3 μετρα...και ηταν και μοντ 97
-
2 φοβερά σκηνικά μου συνέβησαν με ξεκλείδωτες πόρτες:
-
Tο ένα ήταν όταν βρισκόμουν μεσημεριάτικα σταματημένος σε φανάρι στην Τσιμισκή με το ΖΧ και άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού για να μπεί μιά κοπελιά που μπέρδεψε το λευκό ΖΧ με το λευκό cinquecento του φίλου της
-
Το 2ο κ καλύτερο έγινε βράδυ υπό βροχή όταν ήμουν σταματημένος σε φανάρι της Μητροπόλεως με το ολοκαίνουργιο -τότε- Ε280 W124 Μερσεντέ του πατέρα μου. Μπαίνει μέσα μία γιαγιά, στρογγυλοκάθεται, και με ρωτάει αν πηγαίνω Καλαμαριά.
Της απαντάω πως δεν είναι πρόβλημα (εκεί πήγαινα άλλωστε), και ξεκινάμε...
Δεν πολυμιλούσε η γιαγιά στη σύντομη διαδρομή, δε ρώτησα και εγώ σκεπτόμενος ότι είναι ακίνδυνη για την αφεντιά μου, και όταν φτάσαμε έβγαλε 300 δραχμές να μου δώσει.
Είχε περάσει το μαύρο Μερσεντέ για TAXI
To κορυφαίο όμως το κατάφερα ένα ωραίο πρωί που μετά από φοβερό ξενύχτι και πολύ αλκοόλ ήμουν κομμάτια και έπρεπε να πάω απαραίτητα σε εργαστήριο της σχολής. Δε βασιζόμουν να οδηγήσω, οπότε είπα να πάρω ταξί.
Σηκώνω το χέρι, σταματάει ένα μπλέ αυτοκίνητο, ανοίγω την πόρτα, μπαίνω στο πίσω κάθισμα, και λέω στον οδηγό να με πάει στο ΑΧΕΠΑ.
Υπήρχε μία σιγή μέσα στο ταξί, οπότε ανακαλύπτω σε dt 2 αστυνομικούς να με αγριοκοιτάνε (οδηγός-συνοδηγός).
Ναι, είχα μπεί σε περιπολικό! -
-
Η inlove έχει γλυτώσει 2-3 φορές την κλοπή (και δεν ξέρω τι άλλο) επειδή κλειδώνει πάντα τις πόρτες. Χαρακτηριστική περίπτωση πριν από 7-8 χρόνια στο Γαλάτσι, νωρίς το βράδυ (21:00), ενώ περίμενε να ανάψει το φανάρι σε πολυσύχναστο δρόμο, ταυτόχρονη απόπειρα από 2 'μελαμψούς' να ανοίξουν πόρτα συνοδηγού και αυτή πίσω από την οδηγό. Τους μπέρδεψαν οι ασφάλειες του rover που δε μπαίνουν μέσα στην πόρτα και νόμιζαν ότι είναι ξεκλείδωτα....
Αφού δε σκοτώθηκε ή/και δε σκότωσε κανέναν που έφυγε με κόκκινο από την τρομάρα της.... -
Εντός έδρας κλειδώνω μόνο αν το αφήσω για ώρα. Για 5λεπτα ή αν εχω οπτική επαφή το αφήνω ανοιχτό. Σε σύντομες στάσεις (πχ ανεφοδιασμός από περίπτερο) με τα κλειδιά πάνω. Εν κινήσει κλειδώνω τις πόρτες (δεν γίνεται αυτόματα) μόνο αν κουβαλάω κάνα πιτσιρίκι (μία στο εκατομμύριο). Δεν μου έχει τίποτα ποτέ να πω την αλήθεια. Φροντίζω μόνο όταν το αφήνω για ώρα να μην έχω κάτι που τραβάει την προσοχή (τσάντα, κινητό, γυαλιά ακόμα και τη θήκη του καπνού που μοιάζει με πορτοφόλι) στα καθίσματα ή κάπου που να φαίνεται από έξω. Το πορτ-μπαγκάζ πάντως δεν ανοίγει αν δεν τραβήξεις χειρόφρενο όταν δουλεύει ο κινητήρας (δοκίμασα μια φορά να φορτώσω πράγματα και το έμαθα).
Αν τύχει και βρεθώ σε κάνα χωριό μπορεί να το αφήσω και κάνα μήνα ανοιχτό. Την Κυριακή ας πούμε παρακολούθησα ολόκληρο ποδοσφαιρικό αγώνα με το αυτοκίνητο ανοιχτό, το κλειδί επάνω και gps, κινητό, λεφτά χύμα όλα πάνω στο κάθισμα του συνοδηγού.
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Αν τύχει και βρεθώ σε κάνα χωριό μπορεί να το αφήσω και κάνα μήνα ανοιχτό. Την Κυριακή ας πούμε παρακολούθησα ολόκληρο ποδοσφαιρικό αγώνα με το αυτοκίνητο ανοιχτό, το κλειδί επάνω και gps, κινητό, λεφτά χύμα όλα πάνω στο κάθισμα του συνοδηγού.
την ταυτοτητα και το διαβατηριο ειχες ξεχασει να αφησεις.
τα λεφτα τα ειχες μεσα στο πορτοφολι,ή τα ειχες βγαλει εξω και τα ειχες απλωσει στο ταμπλω? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
την ταυτοτητα και το διαβατηριο ειχες ξεχασει να αφησεις.
τα λεφτα τα ειχες μεσα στο πορτοφολι,ή τα ειχες βγαλει εξω και τα ειχες απλωσει στο ταμπλω?Διαβατήριο δεν χρειαζόταν ήμουν ψιλοκοντά στα σύνορα αλλά όχι τόσο κοντά (άσε που πρέπει να έχει λήξει) η ταυτότητα πάλι ήταν στο ντουλαπάκι .
Μη φανταστείς κάνα εκατομμύριο. Γύρω στα 20 ευρώ που τα είχα στο μπουφαν αλλά είδα ότι είχαν πέσει στο κάθισμα όταν συμμάζεψα για να φύγω
-
http://www.ebay.com/itm/C1262-OBD2-CANB ... c8&vxp=mtr
από δω το είχα πάρει και δε δούλευε! Τελικά μου κατέβαλε όλα τα χρήματα πίσω.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... ta&_sop=15
έστειλα μετά μήνυμα σε όλους τους παραπάνω και ένας μου είπε δεν ταιριάζει για εμένα το Canbus protocol και οι άλλοι δεν ξέρουν
http://www.aliexpress.com/item/Automati ... 85835.html
έστειλα και σε αυτόν μήνυμα και μου είπε ότι δεν έχει για το αυτοκίνητο μου
Άρα πιστεύω λόγω παλαιότητας δεν υπάρχει για το δικό μου τουτουνι! -
πριν βαλω μπρως, παντα κλειδωνω τις πορτες πατωντας του κουμπι κεντρικου κλειδωματος.
οταν ειχα ξεκινησει να οδηγαω (18 και 3 μηνες) καποιος σε φαναρι μου ανοιξε την πορτα του συνοδηγου
και ειχα 'χασει τη μπαλα'. ευτυχως ηταν γνωστος και το εκανε για πλακα. απο τοτε κλειδωνω παντα. -
Δεν κλειδωνω. Το αυτοκινητο δεν εχει αυτοματο κλειδωμα σε καποια ταχυτητα κλπ, οποτε σε περιπτωση που θα γινει η τρακα, δε θα βγεις απο μεσα. Εχει χρειαστει να κλειδωσω απο την πορτα του οδηγου που κλειδωνει και τις αλλες επειδη πχ ηρθαν καμμια 6-7 γυφτακια, που γνωριζουν οτι οι μπαλαμοι κολωνουν να τα σακατεψουν γιατι ειναι μικρα, και κανουν μαλακιες.
Οποιος αποφασισει οτι μπορει ενα αυτοκινητο σαν το δικο μου ή ο οδηγος του να κρυβει χρηματα, θα απογοητευτει σιγουρα, ή μπορει να μεινει και αναπηρος, ενα απο τα δυο. -
Ναι και στα δύο.
Στο RAV4 έχει σχετική δυνατότητα ο συναγερμός την οποία και έχω ενεργοποιήσει ενώ στο BMW υπάρχει σχετική επιλογή στο μενού του αυτοκινήτου.
Δεν μας έχει συμβεί ποτέ κάποιο περιστατικό, αλλά καλιά γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε... -
Μόνο σε γαμηστρώνες ( ) τα παλιά τα χρόνια σαν νέος. Τώρα δεν βλέπω τον λόγο, ειδικά εκτός πόλης που συνήθως κινούμαι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνο σε γαμηστρώνες ( ) τα παλιά τα χρόνια σαν νέος. Τώρα δεν βλέπω τον λόγο, ειδικά εκτός πόλης που συνήθως κινούμαι.^Εννοει οτι το εκανε για να μη φυγει η γκομενα, οχι γιατι φοβοταν τους κακούς
[spoiler:rle4tojr]Πως μου αρεσει να σε πειραζω ρε Αλεξανδρε [/spoiler:rle4tojr]
-
Έμαθα να κλειδώνω από μικρός. Συνεχίζω να κλειδώνω πάντα και παντού. Είτε κυκλοφορώ είτε πάω στο περίπτερο το αυτοκίνητο δε θέλω να μένει ανοιχτό. Η περίπτωση της κλοπής οτιδήποτε με ενοχλεί πολύ. Και είναι πολλά που μπορεί να σου φάνε, πχ τα χαρτιά του αυτοκινήτου και να τρέχεις.
Δεν ανησυχώ μην κλειδωθώ, οι πόρτες ανοίγουν από μέσα με διπλό άνοιγμα αν είναι κλειδωμένες.
Ξέρω περιπτώσεις που του πήραν τσάντα από το χώρο αποσκευών σε στέισον και γυναικεία τσάντα από θέση συνοδηγού. Επίσης μπορεί να σου σπάσουν τζάμι για να σου πάρουν κάτι που μοιάζει καλό (μετά είδε το σπασμένο τζάμι, δεν το είχε καν πάρει χαμπάρι). Γι αυτό τσάντες, μπουφάν κλπ στο πάτωμα να μην τα φτάνουν εύκολα ή στο χώρο αποσκευών.
Και το πορτπαγκάζ πάντα κλειδωμένο, ανοίγει μόνο με κλειδί ή με το κουμπί στο κλειδί, ούτε καν με το κουμπί από τη θέση του οδηγού.
Ξέρω ακούγεται υπερβολικό αλλά το ρολόι όταν το φοράω το φοράω στο δεξί για να μην πολυφαίνεται από το παράθυρο. Σε κάποιες χώρες σου κόβουν το χέρι για να σου πάρουν το ρολόι! -
Σε ποιεςχωρες κοβουν τοχερι για το ρολοι?
Εγω δεν εχω κεντρικο κλειδωμα...οποτε ξεκλειδωτα ειναιη πορτα που εχει επιβατη εντος. Αλλιως ολες κλειδωμενες.
-
Bενεζουέλα, Βραζιλία κτλ ?
-
Σωστος Θοδωρη.
Onyx, πρεπει να σου παρουμε δωρο ενα Μ113 για να κυκλοφορεις μου φαινεται.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bενεζουέλα, Βραζιλία κτλ ?Νότια Αφρική http://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_S ... hijackings
Εσείς κλειδώνετε τις πόρτες του αυτοκινήτου σας;