-
Ναι, αυτό με τη βιομηχανική σκεφτόμουν κι εγώ. Διαβάζω όμως ότι ζορίζεται ο φορητός. Από την άλλη, με βολεύει γιατί δύο μήνες τον χρόνο είμαι στην Κεφαλλονιά. Οπότε μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο κι εκεί.
-
Ξύπνησα πρωινιάτικα κι άρχισα τα ψώνια. Πού είσαι Στέφανε να με συγκρατήσεις... Και δώστου τα πλαστικά πατάκια. Και δώστου το dog guard, μη μας έρθουν οι αποσκευές στο κεφάλι. Και δώστου τα καλύμματα για το καλοκαίρι. Και δώστου το σηματάκι Plaid για να τρομάζω τα Saxo... Αντί να γίνει του Στέφανου, έγινε του κυρ-Στέφανου (Βουγιουκλάκη)
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Ξύπνησα πρωινιάτικα κι άρχισα τα ψώνια. Πού είσαι Στέφανε να με συγκρατήσεις... Και δώστου τα πλαστικά πατάκια. Και δώστου το dog guard, μη μας έρθουν οι αποσκευές στο κεφάλι. Και δώστου τα καλύμματα για το καλοκαίρι. Και δώστου το σηματάκι Plaid για να τρομάζω τα Saxo... Αντί να γίνουν του Στέφανου, έγινε του κυρ-Στέφανου (Βουγιουκλάκη)
Εχω πάρει μέχρι και αδιάβροχο «συνδετικό» καλωδίου (για φόρτιση από σουκο με μπαλαντέζα σε βροχή). Προφανώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ
Ο εξοπλισμός νέου αμαξιού είναι η μοναδική φορά τα τελευταία χρόνια που έχω ξεφύγει με τις αγορές μου. Όλες οι άλλες είναι σε ζαχαροπλαστεία
-
Ειδικά όσο είσαι στην αναμονή ή τις πρώτες μέρες άστα.
Φορτιστής, μπλε ανταπτορας, Κιτ ελαστικών, πατάκια, tempered glasses για τις οθόνες,θήκες για τους αποθηκευτικούς χώρους... Ότι μαλάκια υπάρχει από Ali και επίσημο store. -
Πάντως, τίποτα από αυτά δεν είναι άχρηστο. Όλα θα φορεθούν αυτοστιγμεί και θα κάνουν διαφορά. Σκέφτομαι και για ρεζέρβα. Ανήκω στους άτυχους που τη χρειάζονται μια στο τόσο. Έχει πάρει κανείς σας;
-
Σηματάκι άλλης εταιρείας για να αλλάξετε το σήμα της Tesla και αυτοκόλλητο για τον Elon πήρατε;
-
Kαράφλιασα τώρα, σιτε μόνο για ρεζέρβες ανάγκης!
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Πάντως, τίποτα από αυτά δεν είναι άχρηστο. Όλα θα φορεθούν αυτοστιγμεί και θα κάνουν διαφορά. Σκέφτομαι και για ρεζέρβα. Ανήκω στους άτυχους που τη χρειάζονται μια στο τόσο. Έχει πάρει κανείς σας;
δεν εχω ακουσει κανεναν στην ελλαδα να εχει αγορασει. Θα με ενδιεφερε και εμενα αυτο, κυριως για να μειωσω το αγχος μου, παρα οτι κανω εκτος δρομου εξορμησεις.
Στο frunk θα την χωσεις ή στο υπογειο του πορτμπαγαζ;H τελευταια μαλακιουλα που παρηγγειλα ειναι βαση για να φορτιζω airpods ασυρματα
-
Ξέρω 2-3 που έχουν αγοράσει στενή ρεζέρβα για το αυτοκίνητό τους, γιατί δεν εμπιστεύονται τα κιτ επισκευής αλλά και τις ικανότητές τους. Μάλιστα ένας εξ' αυτών την πήρε από μία μάντρα με μετάχειρα ανταλλακτικά από διάλυση αυτοκινήτων προς 40 ευρώ και έβαλε τη γυναίκα του να της κάνει μία θήκη υφασμάτινη με φερμουάρ με τη ραπτομηχανή της για να μην την έχει χύμα στο πορτμπαγκάζι!
Ντιμσάμπας, κάτι σε πλακατζίδικο αυτοκόλλητο θα του έβαζα εγώ, π.χ. TURBODIESEL, κοκ.
https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=tesla+badge+replacement&_sacat=0&_from=R40&_sop=15
-
δεν κολλησα, εξωτερικα, ποτε, τιποτα, σε κανενα αυτοκινητο. Μου την ειχε σπασει μαλιστα που ειχαν κολλησει σε προηγουμενο μου αυτοκινητο, σηματακι απο εταιρεια ferry.
-
@dstou said in TESLA FORUM:
Ξέρω 2-3 που έχουν αγοράσει στενή ρεζέρβα για το αυτοκίνητό τους, γιατί δεν εμπιστεύονται τα κιτ επισκευής αλλά και τις ικανότητές τους. Μάλιστα ένας εξ' αυτών την πήρε από μία μάντρα με μετάχειρα ανταλλακτικά από διάλυση αυτοκινήτων προς 40 ευρώ και έβαλε τη γυναίκα του να της κάνει μία θήκη υφασμάτινη με φερμουάρ με τη ραπτομηχανή της για να μην την έχει χύμα στο πορτμπαγκάζι!
Ντιμσάμπας, κάτι σε πλακατζίδικο αυτοκόλλητο θα του έβαζα εγώ, π.χ. TURBODIESEL, κοκ.
https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=tesla+badge+replacement&_sacat=0&_from=R40&_sop=15
Πολύ καλή ιδέα. Αντί να σκάσω 250+ για καινούρια, χίλιες φορές κάτι τέτοιο. Πρέπει να ψαχτώ με τα καρέ, λογικά να πάρω και καινούριο λάστιχο και να μου βγει πολύ φθηνότερα. Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα. TURBODIESEL,
Τώρα, έσκασα το 3ευρω για το σήμα Plaid. Αλλά και το TURBODIESEL είναι καλό. Και βέβαια, το άλλο για αποποίηση μούρλας από τον Musk. -
Παρτε αυτοκολλητο puretech και θα σας λυπούνται κιολας!
-
@dstou said in TESLA FORUM:
Kαράφλιασα τώρα, σιτε μόνο για ρεζέρβες ανάγκης!
H plaka ειναι οτι για το δικο μου την πουλαει φτηνοτερα απο οσο αξιζει το λαστιχο της ρεζερβας , που δεν βρισκεις κιολας .
-
''Μητσοοοοο!!.......Το αυτοκίνητο να είναι ΤΕΣΛΑ''
Καλοτάξιδο.... να το χαρείτε με υγεία.
Πάει και αυτός...και δη ειδικός.
Neeeeext
-
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Ίσως τώρα έρθεις σε κάνα Ψαρονέφρι. Ή καμιά Βάρκιζα.
-
Είχα πάρει και αυτοκόλλητο dual motor με κόκκινη υπογράμμιση από κάτω αλλά δεν το κόλλησα...
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Είχα πάρει και αυτοκόλλητο dual motor με κόκκινη υπογράμμιση από κάτω αλλά δεν το κόλλησα...
χαιρομαι που επικρατησε η λογικη γιατι οταν μου το ειχες πει, ειχα τρομοκρατηθει
-
Τι ντεκαντανς θεέ μου!
Σε λιγο θα διαβάσω για αυτοκολλητα automatic” GTI και rabbit !
-
-
Μου έβγαλε ειδοποίηση η Google, τέτοια μέρα πριν τρία χρόνια.
Ίδιο χρώμα με το δικό μου. Στο επικό συγκριτικό με την i-Pace και την ix3.Ποιος να μου το έλεγε, τρία χρόνια μετά...
TESLA FORUM