-
@subseven said in TESLA FORUM:
Autopilot χρησιμοποιείτε; Έχετε ghost braking σε δρόμους χωρίς διαχωριστικό; Είναι όσο άσχημο λένε;
Μου έχει συμβεί στην παραλιακή προς Σούνιο. Βέβαια δεν περίμενα να παίζει σε τέτοιους δρόμους και συνθήκες το autopilot. ....
-
Καλησπέρα σας,
Μιας και περιμένουμε χιονοπτώσεις το ΣΚ ακόμα και στην Αττική, θα ήθελα να ρωτήσω τι συμπεριφορά να αναμένουμε για το αυτοκίνητο M3 AWD σε ελαφρό χιόνι / πάγο; Επίσης, τι αλυσίδες προτείνετε; Πάνινες ή συμβατικές;
-
@gosta said in TESLA FORUM:
θα ήθελα να ρωτήσω τι συμπεριφορά να αναμένουμε για το αυτοκίνητο M3 AWD σε ελαφρό χιόνι / πάγο;
Από τον οδηγό εξαρτάται πρωτίστως, όχι από το όχημα.
Επίσης, τι αλυσίδες προτείνετε; Πάνινες ή συμβατικές;
Ό,τι λέει το manual, 19'' φοράς?
-
@polistas said in TESLA FORUM:
θα ήθελα να ρωτήσω τι συμπεριφορά να αναμένουμε για το αυτοκίνητο M3 AWD σε ελαφρό χιόνι / πάγο;
Από τον οδηγό εξαρτάται πρωτίστως, όχι από το όχημα.
Επίσης, τι αλυσίδες προτείνετε; Πάνινες ή συμβατικές;
Ό,τι λέει το manual, 19'' φοράς?
18''...
-
Επίσης, το manual λέει: "Μην τοποθετείτε αλυσίδες σε ελαστικά θερινά ελαστικά. Μπορεί να προκληθεί ζημιά."
Έχει δοκιμάσει κανείς πάνινες αλυσίδες που είναι πιο εύκολες σε τοποθέτηση; -
Εσκασε ενα Cybertruck στο Βεγκας και ο Elon το ψαχνει τι εγινε.
-
@wantone said in TESLA FORUM:
Εννοείς ότι εξερράγη ένα παγιδευμένο όχημα και η αστυνομία ψάχνει να βρει τους υπεύθυνους για την τρομοκρατική ενέργεια.
-
https://x.com/Tendar/status/1874541951640604879
Η οποία βόμβα μάλλον ήταν βεγγαλικά τελικά.
-
Το BBC στην αρχη ειπε οτι αρχισε να βγαζει καπνους και μετα καμπουμ. Ο οδηγος δεν προλαβε να βγει. Δεν ειπαν τιποτα για βομβες κλπ
-
Ο ίδιος ? Σε κάλεσε στο τηλέφωνο να του πεις γνωμούλα ?
-
Το BBC στην αρχη ειπε οτι αρχισε να βγαζει καπνους και μετα καμπουμ. Ο οδηγος δεν προλαβε να βγει. Δεν ειπαν τιποτα για βομβες κλπ
Άσε τι είπαν και τι νόμιζαν. Δες το βίντεο και πίστεψε τα δικά σου ματάκια.
Επίσης, όσες (ελάχιστες)φορές έχουν πάρει φωτιά ηλεκτρικά, δεν γίνεται καμπουμ, απλά καίγονται με μεγάλη ένταση (και προφανώς δεν πετάγονται ρουκέτες όπως στο λας βεγκας ). Ψάξε το βίντεο από την φωτιά της μερσεντές στο πάρκινγκ της Σεουλ.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Άσε τι είπαν και τι νόμιζαν. Δες το βίντεο και πίστεψε τα δικά σου ματάκια.
Το είπε ο Μπάμπης από το διπλανό φόρουμ, που ζεις ?
-
Είπε ο Ελον ότι οι χαζοί που το παγίδεψαν δεν ήξεραν ότι το αμάξι αυτό είναι ιδιαίτερο.
Οτι κατευθύνθηκε προς τα πάνω η έκρηξη με αποτέλεσμα να μην σπάσει ούτε η γυάλινη πόρτα της εισόδου του ξενοδοχείου.
-
Πω πω μανια οι τεσλαδες να μην τους κατηγορησουν τα αμαξια τους.
Γελαω με την πρεμουρα στα τεσλοφορα για το τι τους ειπαν στα εορταστικα τραπεζια για τα τελευταια φλοπς, πως απαντησαν κλπ
Ευτυχως εμενα δεμ ξερει κανεις οτι εχω μπριζα και δεν ασχολουμαστε παροτι ο κουνιαδος μου κατι ειπε και υπερθεματισαμε με το γιο τρολαροντας.Η ουσια ειναι παντως οτι χωρις φορτιση ΧΚ Παρνασσου να πας και να ερθεις χωρις να συμπληρωσεις καπου απλά δεν γινεται. Καποιοι κανουν κυκλο μεσω Αταλαντης. Προσωπικα δεν θα έμπαινα καν στον κοπο να αγχωθω αν και που θα επρεπε να φορτισω εστω και για λεπτα για τοσο μικρη βολτα. Και να ταλαιπωρησω βεβαια οποιοδηποτε αμαξι 40 χιλιαδων εν μεσω καφρων, αμπαλων και κακων συνθηκων.
Τελευταια φορα στο χιονοδρομικο ειχα παει απο Αμφικλεια μετα το Πασχα του 2017 με τη Χ1 τοτε αλλα ειμασταν 10 παρεες….
Ξαναανεβηκα καθημερινη Φλεβαρη του 2020 αλλα δεν κατεβηκαμε καπου και μετα χαθηκα και βγηκα στη Γραβια. Σκεψου να ημουνα με ηλεκτρικο και να χανομουν στο δασοςΑλλα οταν λεμε για αιρεση, και λιγα λεμε. Τους εχει παραμυθιασει ο ελονας και εχει βρει αποστολους για τα πιο αβολα για την ελληνικη πραγματικοτητα αμαξια που κυκλοφορουν.
Καναμε τα οικογενειακα τραπεζια σε Τερμα Πατησια και Βυρωνα. Ουτε καν πλησιαζε το τεσλα εκει. Επρεπε να ειχα τον απολυμαντικο να εβλεπε που ουτε το μαζντογιαρις δεν χωραγε.
Ή ακομα και εξοδο στον Ελληνικο Κοσμο οπου βρισκουν ολα στη ραμπα εξοδου….
Για Αμερικα τελεια. Για εδω ταλαιπωρια! -
Εχεις αποφασίσει σε τι τιμή θα το δώσεις ?
-
Έχει ο παγωμένος Τέσλα;
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Μεχρι τελη Ιουνίου που με υποχρεώνουν να το εχω λόγω επιδότησης δεν μπορώ να κανω κατι!
Μετά θα δοθεί σε τιμή καινούργιου μειον επιδότηση αν δεν τρέχει τότε καποιο νέο πρόγραμμα! Μακαρι να μπορω να δωσω και το account μαζι να δωσω και τα χλμ φορτισης μαζι....
Ειδάλλως θα δουμε! Εχουν πολλους τρόπους να μαζευουν κλικ τα bev...
To κακό είναι οτι χρειαζομαι αμεσα τη θέση παρκινγκ στο σπίτι και μου την εχει αχρηστέψει η μαούνα.... και δεν θέλω να πληρωσω να την παω να την αφήσω εκτός σπιτιού.... Τουλαχιστον δεν εχω παγια πλην της ασφαλειας με δαυτο... ουτε καυσιμα πληρωνω γιατι εχω δωρεάν χλμ supercharging...
Αλλά μου ειναι τοσο αβολο, χαμηλό, τεραστιο σε διαστάσεις, για τον πουτσο χρωμα/βερνικι, ταλαιπωρια εργονομικά που ουτε τσαμπα δεν το κυκλοφορώ!
Ειναι μαλακία να έχεις τοσο δεσμευμένο κεφάλαιο για 1-2 βόλτες το μηνα!
Πως την πατησα ετσι;; -
@iceman7 said in TESLA FORUM:
@criuser said in TESLA FORUM:
Μεχρι τελη Ιουνίου που με υποχρεώνουν να το εχω λόγω επιδότησης δεν μπορώ να κανω κατι!
Μετά θα δοθεί σε τιμή καινούργιου μειον επιδότηση αν δεν τρέχει τότε καποιο νέο πρόγραμμα! Μακαρι να μπορω να δωσω και το account μαζι να δωσω και τα χλμ φορτισης μαζι....
Ειδάλλως θα δουμε! Εχουν πολλους τρόπους να μαζευουν κλικ τα bev...
To κακό είναι οτι χρειαζομαι αμεσα τη θέση παρκινγκ στο σπίτι και μου την εχει αχρηστέψει η μαούνα.... και δεν θέλω να πληρωσω να την παω να την αφήσω εκτός σπιτιού.... Τουλαχιστον δεν εχω παγια πλην της ασφαλειας με δαυτο... ουτε καυσιμα πληρωνω γιατι εχω δωρεάν χλμ supercharging...
Αλλά μου ειναι τοσο αβολο, χαμηλό, τεραστιο σε διαστάσεις, για τον πουτσο χρωμα/βερνικι, ταλαιπωρια εργονομικά που ουτε τσαμπα δεν το κυκλοφορώ!
Ειναι μαλακία να έχεις τοσο δεσμευμένο κεφάλαιο για 1-2 βόλτες το μηνα!
Πως την πατησα ετσι;;Εγω στο είχα πει τότε να μην πάρεις τίποτα, αλλά εσυ μου έλεγες για το φανταστικό vfm και τον εξοπλισμό του
-
Πάντως τον παραδέχομαι τον ice. Εχει μπει μέσα στο owners chat και χώνει ασταμάτητα. Εχει φοβερή πλάκα!!
-
Που είναι αυτό;;;ρε σεις ποτε πήρε Τέσλα;;
TESLA FORUM