-
Το περιμέναμε καιρό κι επιτέλους είναι εδώ: Ιδού το ανανεωμένο Tesla Model Y!
https://www.drive.gr/news/episimi-paroysiasi-ayto-einai-tesla-model-y-juniper
-
Αρκετά generic σχεδίαση. Με περισσότερο χαρακτήρα ωστόσο από το μοντελ 3 που αν του αφαιρέσεις το έμβλημα μπορεί να είναι μοντέλο οποιοδήποτε κατασκευαστή. Το μοντελ 3 μκ1 παραμένει στα μάτια μου το μακράν πιο καλοσχεδιασμένο προσιτό τεσλα.
-
Αυτό φαίνεται όμορφο και σίγουρα πολυ πιο όμορφο από το υπάρχον, το οποιο εμένα δεν μου αρέσει. Εαν έφτιαξαν και την ανάρτηση τότε θα ειναι σούπερ!
-
Το νεο Υ στην Κινα
-
Επιτελους βλεπουμε καλες φωτο! Θεωρω τεραστια την βελτιωση στο μπροστινο κομματι του αυτοκινητου και κυρως στα φωτα. Πισω το αυτοκινητο μου αρεσε ηδη.
Στα υπολοιπα, δεν βλεπω τιποτα διαφορετικα απο αυτα που περιμεναμε. Οριστικα τακτοποιουνται και οι θεωριες περι διαφορετικης μπαταριας, οπως αλλωστε περιμενα. Αντε να δουμε ποσο καλυτερη θα ειναι η αναρτηση οταν γινουν οι πρωτες δοκιμες!
Το καλο εγινε καλυτερο. Παμε παλι για πρωτο σκαλι στο βαθρο -
να προσθεσω επισης οτι διαβασα στο owners πως παραγγελιες που εχουν γινει για το Υ, πηγαν απο ιανουαριο 2025 σε μαρτιο 25 οποτε ελπιζουν να παρουν το καινουριο
-
Θα αλλάξεις το δικό σου;
-
επισης ειχε δικιο ο @iceman7 , μεγαλωσε. 4.797mm μηκος, ενω το παλιο ειναι 4750.
Στο θεμα των λειτουργιων βλεπω μια μικρη ενδιαφερουσα προσθηκη (στο βιντεο που εχει στο κινεζικο σαιτ). Οι πισω θεσεις πεφτουν ΚΑΙ σηκωνονται ηλεκτρικα. -
@lap said in TESLA FORUM:
Θα αλλάξεις το δικό σου;
τρελος εισαι; 1.5 χρονο αμαξι να αλλαξω; απο το οποιο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος;
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Θα αλλάξεις το δικό σου;
τρελος εισαι; 1.5 χρονο αμαξι να αλλαξω; απο το οποιο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος;
Φυσικά και ΝΑ το αλλάξεις....σιγά μην έχεις το παλιό, τι είσαι πλεμπαίος!?!?! Αναμένω να εισαι ο ΠΡΩΤΟΣ με το Τζουνιπερ στην Ελλάδα σε καλό χρώμα!!
-
Θα αλλάξεις το δικό σου;
Εάν δεν χάσεις πολλά γιατί να μην το αλλάξεις;
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Θα αλλάξεις το δικό σου;
Φυσικά και ΝΑ το αλλάξεις....σιγά μην έχεις το παλιό, τι είσαι πλεμπαίος!?!?! Αναμένω να εισαι ο ΠΡΩΤΟΣ με το Τζουνιπερ στην Ελλάδα σε καλό χρώμα!!
#ΑΣΕΡΕ
-
Θα αλλάξεις το δικό σου;
#ΑΣΕΡΕ
Μα θα έχεις το ΠΑΛΙΟ??? Με τι μούτρα θα κυκλοφορείς? Δεν το δέχομαι....αναμένω να ανεβάσει την παραγγελία εδώ να την δούμε, η 1η πρέπει να ειναι στην Ελλάδα!
-
Θα αλλάξεις το δικό σου;
#ΑΣΕΡΕ
Μα θα έχεις το ΠΑΛΙΟ??? Με τι μούτρα θα κυκλοφορείς? Δεν το δέχομαι....αναμένω να ανεβάσει την παραγγελία εδώ να την δούμε, η 1η πρέπει να ειναι στην Ελλάδα!
κατσε να δωσει ο στεφανος το δικο του και βλεπουμε για εμενα μετα... απ 3-4 χρονια
TESLA FORUM