-
Το χρωμα αυτο ειναι απιστευτο γενικοτερα. Μου θυμιζει το φοβερο βυσινι που ειχαν τα ford fiesta/Ka προηγουμενης γενιας και για μενα ηταν λογος προτιμισης τους αν επαιρνα τοτε αυτοκινητο.
Σας ρωτησα για εκτπωση επειδη ψαχνοντας για μικρο-αυτοματο για γνωστο χαρηκα που ειδα CVT (σε σχεση με σειριακο) αλλα βγαινει 14.700 με το χρωμα στο διαμορφωτη και ειναι αλμυρα για εκεινον....μου ελεγε οτι προτιμαει hyundai i10 που ειναι πιο φρεσκο και ας ειναι και με σειριακο.
-
Ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Το χρωμα στον ηλιο ειναι απλα απιστευτο!
Ποτε σου εχουν πει παραδοση?
Γεια χαρά συν-Σπεησταρίτη!
Πρέπει να είναι πράγματι απίθανο.
Τέλος Απριλίου παραλαμβάνω
Να προσέχεις φίλε Ανδρέα και να το ευχαριστηθείς στο έπακρο εύχομαι, με καλή συντροφιά & ωραίες εμπειρίες!
-
Το χρωμα αυτο ειναι απιστευτο γενικοτερα. Μου θυμιζει το φοβερο βυσινι που ειχαν τα ford fiesta/Ka προηγουμενης γενιας και για μενα ηταν λογος προτιμισης τους αν επαιρνα τοτε αυτοκινητο.
Σας ρωτησα για εκτπωση επειδη ψαχνοντας για μικρο-αυτοματο για γνωστο χαρηκα που ειδα CVT (σε σχεση με σειριακο) αλλα βγαινει 14.700 με το χρωμα στο διαμορφωτη και ειναι αλμυρα για εκεινον....μου ελεγε οτι προτιμαει hyundai i10 που ειναι πιο φρεσκο και ας ειναι και με σειριακο.
Έβγαλε θεματακια αξιοπιστιας το cvt του κοντά στα 150.000 χλμ. Γενικά έχει έναν πάρα πολύ μαλακο κιβωτιο και συμπλεκτη. Αλλάζεις με σπάσιμο του καρπού. Δηλαδη δεν είναι κακό και χειροκινητο μέσα στην πόλη
-
Η Hyundai προσφερει το αυτοματο σε ολες τις εκδοσεις του i10,ακομα και στο χιλιαρι. Η mitsubishi το cvt το δινει μονο με τον 1.2 στις 2 τελευταιες (προς τα πανω)εξοπλιστικα εκδοσεις. Παρομοιες εκδοσεις σε εξοπλισμο με 1.2 κινητηρα η διαφορα μικραινει αρκετα.
-
andreasg wrote:
Γεια χαρά συν-Σπεησταρίτη!
Πρέπει να είναι πράγματι απίθανο.
Τέλος Απριλίου παραλαμβάνω
Να προσέχεις φίλε Ανδρέα και να το ευχαριστηθείς στο έπακρο εύχομαι, με καλή συντροφιά & ωραίες εμπειρίες!
Ευχαριστω πολυ!
Με το καλο να παραλαβεις κ εσυ! Γραψε και εντυπωσεις μολις κανεις καποια χλμ.
-
Έβγαλε θεματακια αξιοπιστιας το cvt του κοντά στα 150.000 χλμ. Γενικά έχει έναν πάρα πολύ μαλακο κιβωτιο και συμπλεκτη. Αλλάζεις με σπάσιμο του καρπού. Δηλαδη δεν είναι κακό και χειροκινητο μέσα στην πόλη
+100!
Συμπλεκτης και κιβωτιο ειναι βουτυρο. Καθολου μα καθολου κουραστικα.
-
Η Hyundai προσφερει το αυτοματο σε ολες τις εκδοσεις του i10,ακομα και στο χιλιαρι. Η mitsubishi το cvt το δινει μονο με τον 1.2 στις 2 τελευταιες (προς τα πανω)εξοπλιστικα εκδοσεις. Παρομοιες εκδοσεις σε εξοπλισμο με 1.2 κινητηρα η διαφορα μικραινει αρκετα.
Μόνο που του i10 δυστυχώς δεν είναι πια αυτόματο αλλά το χάλια αυτοματοποιημένο χειροκίνητο (ρομποτιζέ)...απορώ γιατί υπάρχουν ακόμα τέτοια κιβώτια, άχρηστα είναι.
-
Καλημέρα σας,
Ενδιαφέρομαι για την αγορά νέου Mitsubishi Space Star. Θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις από κατόχους και άτομα που έχουν ψαχτεί αρκετά με το συγκεκριμένο αμάξι. Δεν το έχω δει από κοντά, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους χώρους του και η έκδοση που αναζητώ ( invite ) νομίζω δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αυτοκίνητα άλλων brands. Στην οδήγηση πως είναι ? Διάβασα ότι κατασκευάζεται στην Ταϋλάνδη. Όλα τα μηχανικά μέρη είναι mitsubishi ή και από άλλες εταιρείες ? Δίνει 5 χρόνια εγγύηση ? Δίνει και δωρεάν service ? Γενικά τιμές σε ανταλλακτικά και service και αν έχει βγάλει πρόβλημα σε κάποιον/α ? Όσον αφορά τις τιμές σε ανταλλακτικά και service το ρωτάω, γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα από την επίσημη αντιπροσωπεία ( ζητάει τα μαλλιοκέφαλα της ). Τέλος διάβασα ότι η Mitsubishi σκεφτόταν να αποσυρθεί από την αγορά της Ευρώπης. Αληθεύει ? Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με το αμάξι ευπρόσδεκτη, γιατί με ενδιαφέρει πραγματικα. Σας ευχαριστώ.
-
https://www.carandmotor.gr/agora/telos-gia-fthinotero-aytokinito-stin-ellada
Απαρχαιωμένο μεν...συμπαθητικό εργαλείο πόλης από τη άλλη...μεγάλο εμπόδιο και ο αντιπρόσωπος βέβαια.
-
@georgekn said in Mitsubishi Space Star:
https://www.carandmotor.gr/agora/telos-gia-fthinotero-aytokinito-stin-ellada
Απαρχαιωμένο μεν...συμπαθητικό εργαλείο πόλης από τη άλλη...μεγάλο εμπόδιο και ο αντιπρόσωπος βέβαια.
Κρίμα... έπαιζε έναν ρόλο στην αγορά, και Mitsubishi και τιμή χώμα.. τώρα μόνο Ami (αστείο).
https://www.newsauto.gr/specials/ta-10-pio-fthina-kenourgia-aftokinita-stin-ellada/
Πάνω από 14.000 για i10 πάμε τώρα.
Το φθηνότερο ηλεκτρικό είναι στην χώρα (όχι ΑΜ κατηγορία, με κάνω από 45χλμ/ώρα τελική) το
https://www.motorone.gr/epikairotita/ellada/66638/zhidou-d2-epithesi-eks-anatolon/
-
Πάει και αυτό. Λογικό. Τζαπονέζικο.
Κυκλοφορεί για λίγο και μετά ταφόπλακα.Ποιο θα πάρει σειρά; Κανά Σουτζούκι; Κανά Χόντα; Κανά Toyota;
-
To σουτζούκι θα μείνει ένα facelift ακόμα, μην το ξεγράφετε.
-
Σε ποιο σουτζούκι αναφέρεσαι;
-
@storm said in Mitsubishi Space Star:
Κυκλοφορεί για λίγο και μετά ταφόπλακα.Ποιο θα πάρει σειρά; Κανά Σουτζούκι; Κανά Χόντα; Κανά Toyota;
Γιατί το λες αυτό;
-
το swift είχε στη λίστα από πάνω
-
@gtsartsal said in Mitsubishi Space Star:
Γιατί το λες αυτό;
Γιατί υπάρχει μεγάλο ιστορικό φυγής και διακοπή εισαγωγής Τζαπονέζικων μοντέλων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε όλους τους κατασκευαστές. Αν και ορισμένοι αποχώρησαν οριστικά.
Ειδικά τα Σουτζούκια σήμερα, είναι στον τιμοκατάλογο, αύριο λείπουν, χωρίς να έχει σταματήσει η παραγωγή.
-
@gtsartsal said in Mitsubishi Space Star:
Γιατί το λες αυτό;
Γιατί υπάρχει μεγάλο ιστορικό φυγής και διακοπή εισαγωγής Τζαπονέζικων μοντέλων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε όλους τους κατασκευαστές. Αν και ορισμένοι αποχώρησαν οριστικά.
Ειδικά τα Σουτζούκια σήμερα, είναι στον τιμοκατάλογο, αύριο λείπουν, χωρίς να έχει σταματήσει η παραγωγή.
Α. Οκ.
Αλλιώς το είχα καταλάβει. -
@antonakis said in Mitsubishi Space Star:
το swift είχε στη λίστα από πάνω
ok. Αυτό είναι ιστορικό μοντέλο. Δύσκολο να κοπεί. Όσο παράγεται θα έρχεται Ευρώπη και Ελλάδα. Εκτός αν πέσουν εντελώς οι πωλήσεις του. Χλωμό.
-
Τις προάλλες δεν έβγαλε ανακοίνωση η suzuki ότι θα φέρει 5 νέα μοντέλα στην Ευρώπη;
-
@lap said in Mitsubishi Space Star:
Τις προάλλες δεν έβγαλε ανακοίνωση η suzuki ότι θα φέρει 5 νέα μοντέλα στην Ευρώπη;
Αυτά είναι τα ηλεκτρικά μέχρι το '30. Το 1ο θα έρθει το 24.
Mitsubishi Space Star