-
Στόρμ , έτσι ανοίγουν στον κάκτο , με μάνταλο .
Δία , μην είσαι περίεργος , ωραίο τρολαρισματάκι ήταν ... Τουλάχιστον για 8...
-
Μπααα...
-
Εκτός από τα πίσω παράθυρα και το στροφόμετρο και τις μαλακές αναρτήσεις , έχει και άλλα κουσούρια...
https://www.youtube.com/watch?v=nCOyDu3 ... e=youtu.be
Διαβάζω και τα σχόλια...
Βαγκέληδες και τζι τι άι λέει...
-
Ωραία πάει...Δε μου αρέσει όμως ρε παιδί μου εμφανισιακά....
-
Απ΄ έξω η νέα εμφάνιση μου αρέσει αρκετά .
Μέσα όμως τα σκληρά πλαστικά και διάφορα άλλα θεματάκια , όχι τα παράθυρα , ούτε το στροφόμετρο , αλλά η γενικότερη αίσθηση πλαστικών με ενοχλούν .Βέβαια το ντιζελάκι με τα 100 άλογα 6τάχυτο στην comfort plus με 17800 αρχική τιμή που σημαίνει κάτω από 17000 είναι μία καλή επιλογή . Αν ήταν 1000 ακόμα κάτω θα μπορούσες να το πάρεις άνετα .
-
Πείτε με ιδιότροπο, αλλά εμένα μου αρέσει ο Κάκτος και άνετα θα τον αγόραζα με αυτόματο κιβώτιο για 2ο οικογενειακό αυτοκίνητο. Μου την σπάνε οι ιδιοτροπίες της Σιτροέν (ειδικά τα πίσω παράθυρα...τουλάχιστον ας τα είχα ηλεκτρικά και όχι με μάνταλο που προεξέχει σαν γκουμούτσα!), αλλά συνολικά μου αρέσει!
-
Τα πήγε εξαιρετικά το Cactus στο τεστ αυτό.. Η αμήχανη στιγμή που ένα αμάξι αποκλειστικά προσανατολισμένο στην άνεση έχει καλύτερα αποτελέσματα από αυτοκίνητα που είναι υποτίθεται προσανατολισμένα στο στήσιμο.. Ακόμα και με ταχυτητα 83km έχει πολύ καλή συμπεριφορά και ρίχνει μόνο έναν κόνο... Όταν κάτι άλλα που υποτίθεται δίνουν έμφαση στην οδηγική συμπεριφορά, βγαίνουν εκτός πορείας ή ειναι έτοιμα να τουμπάρουν από τα μόλις 73-74km... Και για να μην ξεχνιόμαστε, το ρεκόρ σε τέτοιες δοκιμασίες το έχει κάνει η Citroen Xantia με 85km και χωρίς esp, όταν εκείνες τις εποχές κάτι 'premium'' χαχαχα mercedes a class είχαν τουμπάρει από τα 60km... Για ακόμη μια φορά η Peugeot και η Citroen αποδεικνύουν ότι είναι οι μόνες εταιρίες που συνδιάζουν ταυτόχρονα και άνεση και κράτημα και στησιμο και συμπεριφορά.. Φαίνεται λοιπόν ότι η νέα ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions μαγικό χαλί της Citroen έκανε άριστη δουλειά στο Cactus αφού όλοι κάνουν λόγο ότι είναι το πιο άνετο της κατηγορίας και πέρα απο την άνεση, βλέπουμε τωρα και την άριστη συμπεριφορά του σε τέτοιες δοκιμασίες.. Απόλαυσα πάντως πολύ τα σχόλια του κόσμου κάτω από το βίντεο του Cactus: ''better than mercedes, bmw, audi and vw at least'' ''Very impresive!! It did better than some performance cars'' ''Much better from a Golf GTI'' ''Very impressive'' ''Super SUV'' ''Psa the best'' ''Great, unexpected results! Wow!''
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πείτε με ιδιότροπο, αλλά εμένα μου αρέσει ο Κάκτος και άνετα θα τον αγόραζα με αυτόματο κιβώτιο για 2ο οικογενειακό αυτοκίνητο. Μου την σπάνε οι ιδιοτροπίες της Σιτροέν (ειδικά τα πίσω παράθυρα...τουλάχιστον ας τα είχα ηλεκτρικά και όχι με μάνταλο που προεξέχει σαν γκουμούτσα!), αλλά συνολικά μου αρέσει!+1
-
Απλά να σημειώσω (ξέχασα πιο πάνω) ότι είναι ακριβός ο Κάκτος...€23.500 βγαίνει αυτόματο, έκδοση Shine με 2 έξτρα...αρκετά τα χρήματα για την κατηγορία του και με δεδομένες τις ιδιότροπες ελλείψεις του.
-
Έχουν αναφερθεί ξανά τέτοιες ενστάσεις, όμως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έδωσε το έναυσμα της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της citroen 'a mon avis' που λένε και οι Γάλλοι! Προσωπικά θυμάμαι πως τον πρωτοείδα λίγο πριν πάρω... και αφού είχα παραγγείλει το ντουστ (με το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τα τελευταία 126000χλμ). Ο κάκτος μου έκανε αμέσως κλικ όντας διαφορετικός και όμορφος. Αμάξι με προσωπικότητα! Όχι μπαλωμένο, φτυάρις, ξερόλα γκιαούρις κλπ
-
Οφτοπικ ον
Ετσι για να αναψω τα αιματα με 44-45 χιλ που κανει η χ2 με κινηση στους.....εμπρος τροχους (τρολλ καθως μπεμβε ισον πισωκουνα)
Παιρνει κανεις
ενα φουλ εξοπλισμενο κακτους, ντιζελ, αυτοματο για ταξιδια,
ενα φουλ εξοπλισμενο με τουρμπο κινητηρα και αυτοματο κιβωτιο μπαλενο για την πολη (παροτι τουρμπο και αυτοματο καιει οσο ενα πεζω 108)
και παιρνει ενα καλο 500 αρι μηχανακι ελαφρως μεταχειρησμενο να πεταγεται για τις δουλειες του.
Με τα ρεστα αγοραζει και μια πολυ καλης ποιοτητας 65 αρα τηλεοραση με ηχομπαρα στα 1000 βαττ,
και ενα καλο πλυντηριο απο τα αθορυβα με οθονη για να ευχαριστηθουν ολοι και ολες στο σπιτι.
Οποιος δεν θελει πλυντηριο μπορει να βαλει στη θεση του ενα πολυ χαι σπεκ πυργο υπολογιστη.
Οφτοποκ οφφ -
Με 35.000 την παιρνεις την Χ2 με αξιοπρεπή εξοπλισμό!
Επίσης, εαν θυμαμαι σωστα ακομα ο κακτος δεν βγαίνει με αυτόματο και ντίζελ, μόνο βενζίνη.
Οπότε καλά τα λες, αλλά θελει ξανά υπολογισμούς!
ΥΓ: αυτος ο συλλογισμός φυσικά ισχύει για όλα...δηλαδή αντί για μια bentley, μπορεις να παρεις μια Μ5 και ενα Χ6 και τα ρεστα βενζίνες και B&O τηλεόραση!
-
Νομιζα κοστιζει ακριβοτερα η πλουσια χ2 σε ντιζελ, μαϊ μπαντ.
Εστω χειροκινητη κακτους ντιζελ και ολα τα αλλα.
Την χ2 την εβαλα ως αυτοκινητο που τα πηγε χειροτερα απο το κακτους στην συγκεκριμενη δοκιμασια, και τα δυο σουβ και τα δυο μπροσθιοκινητα με πολυ μεγαλη διαφορα τιμης, σχεδον διπλασια.
Μαλλον αποτυχημεο τρολλαρισμα
-
Καλο τρολάρισμα, καταλαβα γιατι εβαλες την χ2!
Η τιμη που εγραψα ειναι για βενζίνη, λαδιέρα δεν ξερω πόσο εχει!
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εκτός από τα πίσω παράθυρα και το στροφόμετρο και τις μαλακές αναρτήσεις , έχει και άλλα κουσούρια...
https://www.youtube.com/watch?v=nCOyDu3 ... e=youtu.be
Διαβάζω και τα σχόλια...
Βαγκέληδες και τζι τι άι λέει...Πραγματικά εντυπωσιακό. Και πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Γενικά ο νέος Κάκτος μου αρέσει πολύ.
-
Οι εκδόσεις comfort plus είναι μια χαρά . Εντάξει οι shine τα έχουν όλα , αλλά πραγματικά κάπου μπαίνει θέμα μεγέθους και τιμής του αυτοκινήτου .
-
Οι εκδόσεις comfort plus είναι μια χαρά . Εντάξει οι shine τα έχουν όλα , αλλά πραγματικά κάπου μπαίνει θέμα μεγέθους και τιμής του αυτοκινήτου .Όλα εχουν μια βασική έλλειψη εν έτη 2018: φώτα LED ( ή εστω Ξενον), εστω ως δυνατοτητα εξτρα εξοπλισμού.
Επίσης εχω θέμα με τις 17αρες Ζάντες και τα λάστιχα χαμηλού προφίλ σε ένα αυτοκίνητο που υποτίθεται ότι είναι σχεδιασμένο με στόχο την άνεση. Και το πρόβλημα είναι ότι αν πάρεις κάποια απ’ τις πιο φθηνές εκδόσεις με τις 16αρες ζάντες δε σε αφήνει να βάλεις κάποια από τον έξτρα εξοπλισμό της shine.
-
Εκτός από τα πίσω παράθυρα και το στροφόμετρο και τις μαλακές αναρτήσεις , έχει και άλλα κουσούρια... [emoji38]https://www.youtube.com/watch?v=nCOyDu3 ... e=youtu.be
Διαβάζω και τα σχόλια...
Βαγκέληδες και τζι τι άι λέει...
Να αρχίσουμε από τώρα να πανηγυρίζουμε για το 5 αιρκρος ή λόγω μεγαλύτερου σκάφους μπορεί να μερακλωσει στο τεστ και να αρχίσει τα ζεϊμπέκικα;!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.largus.fr/actualite-automob ... 0_p_2.html
Με λιγα λογια, αλλο πραγμα η υδραυλικη αναρτηση.
Ενδιαφερον δε, το οτι με τιμες παρουσης αξιας η gs, κοστιζε 17 χιλ €
Οταν ελεγα πως απο τοτε επρεπε να ειχε αποσβεσει το οποιο κοστος εξελιξης της, και μεσα απο την μαζικη παραγωγη να ηταν σε τιμες ενος γκολφ, την ελεγαν ακριβη λυση.
Πανεμορφη η gs, και ιδιαιτερα μετα τα τοσα χρονια. Ιδιαιτερα, απο τις μπροστινες πορτες, το φτερο, τις ροδες το καπο και τη μουρη τη θεωρω σχεδον εργο τεχνης. Τελειες αναλογιες και επιφανειες. Απο πισω κατι με χαλαγε.
Αυτος ο διακοπτης της αναρτησης διπλα στο καθισμα το οδηγου, ηταν ο λογος που ξεκινησα να ψαχνω για τα σιτροεν. Οταν καταλαβα τι εκπληκτικη τεχνολογια κουβαλουσαν και παρκαραν ετσι απλα στον δρομο σαν απλα καθημερινα αυτοκινητα, με εξιταρε το ενδιαφερον ακομα πιο πολυ.
-
17.000 με τον γαλλικό συσωρευμένο πληθωρισμό 40 ετών. Γιατί με τον ελληνικό θα πάει παραπάνω.
Ενδεικτικά το 1975 ο πατέρας μου αγόρασε ένα Κορόλλα ΚΕ30 προς 185.000 δρχ. αλλά όταν ήρθε μετά από μήνες του ζήτησαν 200.000 δρχ. Την ίδια στιγμή ένα GS για το οποίο ρώτησε, έκανε 280.000. 'Ηταν για άλλα βαλάντια, περί το 50% πάνω.
Σαν να σου λένε σήμερα π.χ. το Χιουντάι στα 1.400 κυβικά κάνει 16.000 ευρώ και το C4 κάνει 24.000 ευρώ.
Citroen C4 Cactus