-
Ernest wrote:
Θα πάω μέσα στο μήνα στη Citroen και θα πάρω προσφορά για τα C4 Cactus και C3 Aircross, σε PureTech 130 Shine αυτόματα.
Όταν πάρεις την προσφορά, εαν δεν σου κάνει κόπο ενημέρωσέ μας...με ενδιαφέρει να μάθω τι προσφορές κάνουν στα 2 συγκεκριμένα αυτή την περίοδο που ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί. Ειδικά στον Κάκτο που δεν πουλάει σχεδόν καθόλου πια θα ήθελα να ξέρω εαν κάνουν μεγαλύτερη έκπτωση.
Εννοείται θα ενημερώσω! Το επόμενο δίαστημα θα επισκεφτώ Citroen, Skoda (για Kamiq), Ford (όταν έρθει το Puma) και άλλες. Για να μην ανοίγω κανούριο θέμα, θα ενημερώνω στα αντίστοιχα νήματα με τις εντυπώσεις μου και τις προσφορές.
-
Εκπτώσεις κάνουν στα αυτοκίνητα που είναι εδώ . Κάκτους γενικά δεν φέρνουν ιδιαίτερα , οπότε δεν έχει απόθεμα .
Τώρα σαν σύγκριση προφανώς είναι εντελώς διαφορετικά ο κάκτος με το 3 αιρκρος . Εχουν διαφορετική στόχευση και χαρακτηριστικά . Ο κάκτος ανάρτηση , καθίσματα , μικρό βάρος , χαμηλό αμάξι . Το 3 χώρους , ψηλό αμάξι , είναι νέο σχετικά μοντέλο , ενώ ο κάκτος στην τελευταία του χρονιά .
Νομίζω ότι η επιλογή μπορεί να είναι είτε πολύ εύκολη , είτε πολύ δύσκολη αν δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τις προτιμήσεις μας .
Το Κάμικ είναι ένα καλό αμάξι , αλλά σε συνδυασμό με καλούς κινητήρες και εξοπλισμό , η τιμή του ακουμπάει στο 2008 και εκεί θεωρώ ότι χάνει πολύ το αμάξι .
Το Πούμα θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε από κοντά .
-
Το Κάμικ είναι ένα καλό αμάξι , αλλά σε συνδυασμό με καλούς κινητήρες και εξοπλισμό , η τιμή του ακουμπάει στο 2008
Με τίποτα....είναι αρκετά πιο φτηνό, ειδικά ως 150αρι (με diesel δεν άχω ασχοληθεί, εκεί μπορέι να είναι κοντά).
-
Το ντίζελ μόνο αυτόματο και 25000 για την μεσαία έκδοση . Αρα όχι μόνο ακουμπάει , αλλά πάει ψηλότερα .
Βενζίνη δεν κοιτάω τώρα .
-
Παίδες καλησπέρα θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο C4 cactus του 2016 βενζινη με 50κ χιλιόμετρα.
Ρωτάω την επίσημη αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν μηχανικά και εγκέφαλο και μου λένε οκ αλλα δεν μπορούν να δουν αν έχει γυρισμένα κμ.
Είναι φυσιολογικό να μην μπορούν να το δουν? Υποψην το αμάξι είναι από leasing βενζίνη και όλα τα Σέρβις στην εταιρία leasing.
-
@gstrat said in Citroen C4 Cactus:
Παίδες καλησπέρα θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο C4 cactus του 2016 βενζινη με 50κ χιλιόμετρα.
Ρωτάω την επίσημη αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν μηχανικά και εγκέφαλο και μου λένε οκ αλλα δεν μπορούν να δουν αν έχει γυρισμένα κμ.
Είναι φυσιολογικό να μην μπορούν να το δουν? Υποψην το αμάξι είναι από leasing βενζίνη και όλα τα Σέρβις στην εταιρία leasing.
Το ίδιο μου είπαν και σε Renault αντίστοιχα όταν έψαχνα μεταχ. για συγγενικό πρόσωπο. Μηχανικός μου ανέφερε ότι αν αλλάξει η πλακέτα του εγκεφάλου δε φαίνονται τα πραγματικά χιλιόμετρα.
-
Πλακέτα εγκεφάλου δεν είναι ακριβή? Αν είναι να το αλλάξουν για να κατεβάσουν τα χιλιόμετρα?
-
@gstrat said in Citroen C4 Cactus:
Στο χαρτί του ΚΤΕΟ τι αναφέρεται?
Όχι ότι και αυτό είναι εγγύηση...
Αλλιώς πάρε δρόμο...αυτά τα κόλπα κάνουν οι αντιπροσωπείες μαζί με τους φίλους τούς εμπόρους...το ένα χέρι νιβει το άλλο.
Παλιότερα είχα πάει ένα ελληνικό απο leasing Grand Scenic για έλεγχο σε επίσημη...και τυχαία σε εμένα δεν μπορούσε να συνδεθεί το διαγνωστικό...όταν ήταν θα διαβάσουν βλάβες και χλμ. στον εγκέφαλο. -
Για κοίτα αυτήν την εφαρμογή CarVertical. Νομίζω το βρίσκει αν τα έχουν γυρίσει, αλλά θα χρειαστείς το VIN του αυτοκινήτου
-
@kostashagi said in Citroen C4 Cactus:
Για κοίτα αυτήν την εφαρμογή CarVertical. Νομίζω το βρίσκει αν τα έχουν γυρίσει, αλλά θα χρειαστείς το VIN του αυτοκινήτου
Στο carvertical δεν αναφερονται τα χιλιομετρα του κτεο.Μονο απο αντιπροσωπειες και σερβις σε citroen
-
@georgekn said in Citroen C4 Cactus:
Στο Focus μου αναφέρεται ότι έχει γυρισμένα χιλιόμετρα. Σε δικό μου αυτοκίνητο, από καινούριο, που προφανώς δεν τα γύρισα. Δεν ασχολούμαι, επειδή δεν θα το πουλήσω ποτέ, αλλά δείχνει τη σοβαρότητα των Ι-ΚΤΕΟ...
-
@realzeus said in Citroen C4 Cactus:
@georgekn said in Citroen C4 Cactus:
Στο Focus μου αναφέρεται ότι έχει γυρισμένα χιλιόμετρα. Σε δικό μου αυτοκίνητο, από καινούριο, που προφανώς δεν τα γύρισα. Δεν ασχολούμαι, επειδή δεν θα το πουλήσω ποτέ, αλλά δείχνει τη σοβαρότητα των Ι-ΚΤΕΟ...
Και εμένα για προβλήματα με τα χλμ γράφει, επειδή στο πρώτο ΚΤΕΟ επί κατοχής μου δεν γράψανε τα χλμ οι υπάλληλοι του!
Ούτε εγώ θα το πουλήσω ποτέ, οπότε στα @@ μου.
Citroen C4 Cactus