-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Δεν πηγαινε για σενα ρε quadra... αντε παλι εσυ τσιμπας.
Τι στο καλο ολα για σενα νομιζεις τα ποσταρω;Οταν μουτη δινεις με αυτα τα επιδαυρικα που γραφεις για τις προδοσιες τη καταστροφη της οικονομιας (που τα στηρίζεις αραγε ολα αυτα;), μια χαρα θα στην πω, δεν θα κολλήσω. Δεν κανω δημοσιες σχεσεις. Δεν με νοιαζουν.
Σε καποια ομως συμφωνω, στο εχω πει και αλλες φορες, και το αναφερω οτι συμφωνω δεν κομπλαρω να πω οτι συμφωνω στην ταδε αππψη σου ενω σε μια αλλη διαφωνω 100%.
Τι να κανουμε; την αποψη μου λεω.
Δεν το' πα ομως για σενα
Για την ακριβεια εκει κοντα ειμαι στο iq , λιγο πανω λιγο κατω.
Οι καμπυλες παιζουν το ρολο της βαση μιας συζητησης. Ενα συγκεκριμενο τεχνικο δεδομενο, οπου πανω εκει ξεκινα η κριτικη και οι προτασεις. Μηχανολογος εισαι, θα επρεπε πολυ καλυτερα να το καταλαβαινεις αυτο.
Το να λες κατι χωρις τα δεδομενα και τεχνικα που το απαρτίζουν δεν ειναι μια γενικά αποδεκτη αληθεια. Ειναι η μικρη σου οπτική μια συγκεκριμενη στιγμη μεσα απο τη γυαλα του μικρόκοσμου σου.
Οποτε ειναι ακυρο να επιμενεις χωρις την τεχνική υποστηριξη των λεγομενων σου.Τα διαφορα Φωσκολικα ειναι θεατρινισμοι που ακολουθουν για να υποστηριξουν την γυαλα του καθ ενος απο εμας, αντιμετωπίζονται ως τετοιοι.
Δεν είμαι μόνο εγώ εδώ μέσα, υπάρχουν και άλλοι που σίγουρα θυμώνουν και νιώθουν προσβεβλημένοι αλλά δεν το λένε, εγώ το λέω γιατί με ενοχλούν τα υπονοούμενα και οι εξυπνάκηδες που μας περνάνε για ηλίθιους, καλά θα κάνεις να προσέχεις πως εκφράζεσαι γιατί εδώ αν το έχεις ξεχάσει είναι δημόσιο μέσο και δεν μιλάς με τα φιλαράκια σου, τώρα αν - τσίμπησα - όπως λές έχεις δίκηο, τσίπμησα γιατί δεν ανέχομαι τα μισόλογα, τις συγκαλυμμένες εξυπνάδες και την προσωπική προβολή σε βάρος όλων των υπολοίπων εμού περιλαμβανομένου.
Να λες την άποψη σου χωρίς να είσαι προσβλητικός, Και ο δικός σου μικρόκοσμος είναι είναι σε γυάλα, το να ψάχνεις συνεχώς να βάζεις οικονομικούς πίνακες για να μας πείς ότι και καλά είσαι εξπέρ στα οικονομικά και να θεωρείς τους υπόλοιπους το λιγότερο ιθαγενείς και άσχετους είναι προσβολή, γιατί τα περισσότερα πόστ σου όταν αναφέρεσαι στα οικονομικά έχουν δασκαλίστικο ύφος, πρόσεξε μόνο μη βρεθεί κανείς που δεν θα βαρεθεί να ασχοληθεί και θα σε ξεγυμνώσει.
Κταλαβαίνω τι κάνεις και γιατί το κάνεις αλλά τέλος πάντων ας το αφήσουμε προς ώρας, βλέπεις εδώ και καιρό ότι ότι πίνακες και καμπ'ύλες να βάζεις κανείς δεν ασχολείται όχι γιατί κανείς δεν μπορεί / μπορούμε να διαβάσουμε μια καμπύλη ή ένα πίνακα, να ανατρέξουμε στο πλαίσιο που αναφέρεται και να ενημερωθούμε αλλά τόση επιμονή που δείχνεις έχει καταντήσει γραφικότητα και τουλάχιστον εγώ το προσπερνάω, άλλωστε αυτά που ανεβάζεις δεν χρειάζεται να είσαι ο Μάριο Ντράκι για να τα καταλάβεις και να τα αναλύσεις, χαλάρωσε λοιπόν και κράτα την εντύπωση σου για τα οικονομικά του Σύριζα και άσε μας να πιστεύουμε ότι μας κορόϊδεψε, γιατί άλλα εσύ λες και άλλα η τσέπες μας.
Όσο για τους πίνακες και την αλήθεια τους, υπάρχουν και οι μαγειρεμένοι ανάλογα από που προέρχονται, που απευθύνονται και για ποιόν λόγο.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
σωστά τέτοιος δημοκράτης πώς είναι δυνατόν να λένε ότι βρωμάει χουντίλα
κακοπροαίρετοι τι περιμένειςΤώρα σοβαρά συγκρίνεις τον Τσίπρα με τους χουντικούς;
-
Έχω A/C, δεν ζαλίζομαι από την ζέστη. Από τις ασυναρτησίες μόνο...
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Όσο για τους πίνακες και την αλήθεια τους, υπάρχουν και οι μαγειρεμένοι ανάλογα από που προέρχονται, που απευθύνονται και για ποιόν λόγο.
Άντε καλέ...μαγειρεμένοι πίνακες...μα τι λες;
Όταν φωνάζω και λέω πως δεν έχει νόημα να σχολιάζουμε τα πάντα, μιας και το μαγείρεμα πάει σύννεφο...
Επίσης οι οργανισμοί που δημοσιεύουν τους πίνακες, από κάπου χρηματοδοτούνται...τα έχουμε πει επίσης...
Πρώτο και μεγαλύτερο παράδειγμα θολού αριθμού πραγματικής οικονομίας είναι η ανεργία.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
κακοπροαίρετοι τι περιμένειςΤώρα σοβαρά συγκρίνεις τον Τσίπρα με τους χουντικούς;
Κάποια σχέση έχει ψάξτο λίγο, το γνωρίζει όλος ο κόσμος.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως οι ζαίοι δεν είναι τόσο δημοκράτες όσο ο Βορίδης, το Άδωνι, ο Πλεύρης και οι υπόλοιποι Επενίτες που σε αγαστή συνεργασία με τους δημοκράτες του Σκάι, έχουν οδηγήσει το κόμμα στο σημερινό θρίαμβο της Δημοκρατίας που θα ανακοινωθεί απόψε. Όλος ο κόσμος το γνωρίζει και αναγνωρίζει τους αγώνες τους που μας απάλλαξαν απ' τη χούντα της ΕΡΤ.
Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως η ΕΡΤ έχει προσαρμοστεί αμέσως στην νέα κατάσταση , ότι και να λέτε .
Αυτή την στιγμή μεταδίδει την Θεία Λειτουργία , από τον Ι.Ν. της Παναγίας της ΔΕΞΙΑΣ...
-
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως οι ζαίοι δεν είναι τόσο δημοκράτες όσο ο Βορίδης, το Άδωνι, ο Πλεύρης και οι υπόλοιποι Επενίτες που σε αγαστή συνεργασία με τους δημοκράτες του Σκάι, έχουν οδηγήσει το κόμμα στο σημερινό θρίαμβο της Δημοκρατίας που θα ανακοινωθεί απόψε. Όλος ο κόσμος το γνωρίζει και αναγνωρίζει τους αγώνες τους που μας απάλλαξαν απ' τη χούντα της ΕΡΤ.
Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον ΣΚΑΙ ο ίδιος ο Αλέξης τον είχε αποκλείσει έναν ολόκληρο χρόνο με διαταγή στους βουλευτές του και με την απειλή διαγραφής. Ο λόγος ήταν μία είδηση που είχε μεταδώσει ο Χαντζής μετά τις πυρκαγιές στο Μάτι που αποδείχτηκε κατόπιν πέρα για πέρα αληθής. Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ μπουσουλώντας ικέτευαν τους Συριζαίους να σπάσουν το εμπάργκο και να έρθουν στο κανάλι τους, δεν απέκλεισε ο ΣΚΑΙ τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, το ακριβώς αντίθετο έγινε.
-
Στα εκλογικά λέω 40-29-7-5,5 και μετά το ζόρι του 3 % .
Κάπου εκεί παίζουν τα πιο αξιόπιστα γκάλοπ , τα στοιχήματα δηλαδή...
Χτες το βράδυ ήμουν με την παρέα μου συν ένα ζευγάρι ακόμα φίλων κάποιων , εγώ δεν τους ήξερα .
Από τα 10 άτομα της παλαιάς παρέας , οι 7 ήταν φανατικοί πασόκοι .... στο παρελθόν .
Τρείς είμαστε στην ΝΔ . Το ζευγάρι που ήρθε στο ΚΚΕ . Αλλά καμία σχέση με κλασσικό ΚΚΕ .Ηταν από οικογενειακή παράδοση αλλά πολύ ωραίος τύπος και καθόλου φανατικός .
Το ζόρι το τραβάνε οι πρώην πασόκοι , που στην κρίση ψήφιζαν ΝΔ οι περισσότεροι . Κάποιοι φανατικά . 1-2 ήταν σε σκέψη αν θα ψηφίσουν ΚΙΝΑΛ ή ΝΔ ή να μην ψηφίσουν καθόλου .
Στα υπόλοιπα μην τσακώνεστε βρε . Αφήστε όλες τις καμπύλες να ανθίσουν ...
Αν θέλετε να κάνουμε έναν απολογισμό της θητείας Σύριζα , θα πω ότι όπου βολεύουν οι αριστερές ιδεολογίες , δηλαδή στα επιδόματα , στην ασφάλιση των ανασφάλιστων πήγε καλά . Στην γενικότερη βελτίωση και έξοδο από την κρίση , τα πήγε περίπου στο 50 % εκεί που μπορούσε να το πάει , ακόμα και σαν αριστερό κόμμα . Δηλαδή ακολούθησε κάποιες εντολές των δανειστών για μεταρρυθμίσεις , κράτησε τις διαδηλώσεις ελεγχόμενες με αποτέλεσμα να βοηθηθεί ο τουρισμός , αλλά μέχρι εκεί .
Είχε τα αρνητικά των αριστερών στον μέγιστο βαθμό . Δεν μάζεψε τους μπάχαλους , αντίθετα τους άφησε ασύδοτους .
Χτες το βράδυ γύρω στην 1.30 τα ξημερώματα που ανέβαινα την Χ. Τρικούπη , εκεί στα γραφεία του Πασοκ έπεσαν οι κλασσικές μολότωφ , ενώ άρχισαν να χτυπάνε οι σειρήνες των αστυνομικών , με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να περάσουν άλλο ένα ωραίο βράδυ , όπου θα έχουν τον χρόνο να σκεφτούν πως θα πληρώσουν τον τεράστιο ΕΝΦΙΑ για τις απαξιωμένες περιουσίες τους και αν το αμαξάκι τους δεν θα είναι καμένο το πρωί στο πεζοδρόμιο .Χτύπησε τον κόσμο της παραγωγής και της εργασίας , άφησε τους ξύστες στο δημόσιο ελεύθερους να εκβιάζουν και να τα παίρνουν για να κάνουν το νόμιμο . Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Κυριάκος αυτά θα μπορέσει - θελήσει να τα φτιάξει . Ο πιτσαδόρος εκεί ήταν πιο σύριζα από τον σύριζα ...
Αν λοιπόν θέλουμε ένα συμπέρασμα για τον Τσίπρα , είναι ότι τελικά δεν μπόρεσε να κάνει αυτό που έκανε ο ΑΓΠ . Από περιθωριακός αριστερός να γίνει κεντρώος πολιτικός . Αν το έκανε , θα είχε ελπίδες να ξαναπάρει τις εκλογές .
Δεν το έκανε και θα συντριβεί .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πάντως η ΕΡΤ έχει προσαρμοστεί αμέσως στην νέα κατάσταση , ότι και να λέτε .Αυτή την στιγμή μεταδίδει την Θεία Λειτουργία , από τον Ι.Ν. της Παναγίας της ΔΕΞΙΑΣ...
-
Η κατάντια της 'δημοκρατίας' του αλέξι
Πήγε ο Μητσοτάκης να ψηφίσει και είχαν μαζευτεί ακροαριστεροί του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έκλεισαν την είσοδο. Ξεκίνησε το σπρώξιμο και οι αψιμαχίες και παραλίγο να γίνει σύρραξη.Φυσικά ούτε αστυνομία, ούτε κάποια αντίδραση να τους απομακρύνουν χωρίς παρατράγουδα.
Αυτή είναι η 'δημοκρατία' του αλέξι που κατά τα άλλα είναι καλύτερη από τη χούντα.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως οι ζαίοι δεν είναι τόσο δημοκράτες όσο ο Βορίδης, το Άδωνι, ο Πλεύρης και οι υπόλοιποι Επενίτες
μέχρι τελευταία στιγμή αντί να μας πείτε γιατί είναι δημοκράτες μας πετάτε το κλασικό 'γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι'?
για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχετε επιχειρήματα που να δείχνουν ότι είναι δημοκράτες
ενώ για το αντίθετο υπάρχουν ουκ ολίγαΟ ορισμός του συμψηφισμού, ώστε να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα...
-
@pgs Στις βλακειες που πληκτρολογεις δεν υπαρχει αντιλογος. Απλα τις καταγραφεις με επιστημονικο ενδιαφερον
@Storm ανεπιτρεπτο για δημοκρατια αυτο. Θυμιζουν παλαιες αισχρες εποχες.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
@Storm ανεπιτρεπτο για δημοκρατια αυτο. Θυμιζουν παλαιες αισχρες εποχες.Αυτά είναι τα θέματα που αφορούν την πολιτική Lap.
Τα θέματα οικονομίας δεν τα λύνουν αυτά τα θέματα.
Και ξέρεις γιατί; Γιατί στην Ελλάδα ακόμη υπάρχει απίστευτη ιδεολογική σύγχυση.Η Ελλάδα είναι ένα κάρο που έχει άλογα μπρος και πίσω, που την τραβάνε με όση δύναμη έχουν. Δεν πρόκειται να πάει πουθενά έτσι η χώρα. Το πολύ-πολύ να κοπεί στη μέση. Διχοτόμηση...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτή είναι η 'δημοκρατία' του αλέξι που κατά τα άλλα είναι καλύτερη από τη χούντα.
Δε μπορεί να συγκριθεί το ένα με το άλλο ωστόσο είναι αρκετά υποκριτική η δράση τους και σε πολλές περιπτώσεις έχουν ''καταπατήσει'' ύπουλα θεσμούς της δημοκρατίας.
-
Κοιτάω τα 20 υποψήφια κόμματα που έχω να επιλέξω και δεν ξέρω γιατί αλλά αισθάνομαι ότι σε ζω σε ένα καθεστώς. Δεν θέλετε να το πείτε χούντα; ok. Εγώ πάντως το αποκαλώ ένα σύγχρονο σοβιέτ.
- 14 κόμματα που κινούνται από το κέντρο και προς τα αριστερά, ακροαριστερά, κομουνιστικά. Απίστευτο πραγματικά.
- Μία ΝΔ που ιδεολογικά ούτε που ξέρει που βρίσκεται.
- Ένας Τζήμερος που νομίζει ότι μπορεί ένα μονοπρόσωπο ατομικό κόμμα μπορεί να πάρει ψήφους.
- Ένας Λεβέντης που ουρλιάζει ότι είναι στο κέντρο, αλλά ακόμη εύχεται για καρκίνους σε πολιτικούς του αντιπάλους.
- ΣΩΡΡΑΣ... τι να πεις κανείς για αυτόν;
- ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ... άλλο ένα ανέκδοτο της σύγχρονης πολιτικής σκηνής.
- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... τα κολητάρια του αλέξι...
Αυτό τώρα είναι πολιτική σκηνή μίας σύγχρονης χώρας;;;;
Εγώ πάντως δεν βρίσκω κάποιο κόμμα που να με εκφράζει ιδεολογικά και εννοείται ότι με αυτή την **παρωδία **δεν θέλω να έχω καμία σχέση.Τα 20 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς –ΣΥΡΙΖΑ
Νέα Δημοκρατία –ΝΔ
Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή
Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος-ΚΚΕ
Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.)
Ένωση Κεντρώων
Ελληνική Λύση- Κυριάκος Βελόπουλος
Πλεύση Ελευθερίας- Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή - ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Δημοσθένης Βεργής- Έλληνες Οικολόγοι
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (Ο.Κ.Δ.Ε.)
Ελλήνων Συνέλευσις (Αρτέμης Σώρρας)
Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα-ΕΕΚ Τροτσκιστές
Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Μαρξιστικό-Λενινιστικό)- ΚΚΕ (μ-λ)
Μαρξιστικό Λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, μ-λ ΚΚΕ
Λαϊκή Ενότητα
Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25)
Δημιουργία Ξανά -Θάνος Τζήμερος
Συν...φωνία Πολιτικών Κομμάτων 20) Ε.ΠΑ.Μ - Α.Κ.Κ.ΕΛ- Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) και Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ). -
Όλοι αυτοί οι αριστεροί ή αριστερίζοντες των 14 κομμάτων έχουν ΟΛΟΙ δεξιά τσέπη που προσπαθούν να την γεμίσουν με κάθε τρόπο.
Στην Ελλάδα οι περισσότεροι υποψήφιοι ΚΑΙ των κομμάτων εξουσίας προσπαθούν να τρουπώσουν στη βουλή για 2 λόγους, για το χρήμα και το 15λεπτο δημοσιότητας που μπορεί να έχουν αδιαφορώντας αν βοηθάνε ή καταστρέφουν τη χώρα, στα παπάκια τους είναι όλα γραμμένα αρκεί να βρούν μια καρέκλα να καθήσουν, ας είναι και καρέκλα γραμματέα στην Άνω Λεστινίτσα, αρκεί να είναι έμμισθη και να υπάρχει γραφείο με σφραγίδες, τι περμένατε ? Να ασχοληθούν με τους πίνακες και τις καμπύλες του Lap ? ας γελάσω, την επομένη στο καφενείο με το χαμόγελο της Colgate κολλημένο στη γλειώδη μούρη και την μεθεπομένη άντε γειά, θα κρυφτούνε για 4 χρόνια περιμένοντας το μηνιάτικο, η τρατιά των κυρίων ΤΙΠΟΤΑ.
Γειά σου ρε μάγκα Καρανίκα, Πετσίτη και λοιποί ποντικοί που αλωνίζατε στα συρτάρια του δημόσιου χρήματος, αφήσατε βρε τίποτα για τους άλλους ή τα αδειάσατε τελείως ?
Αφήσατε λίγο από το μαξιλάρι που ηδονίζεται ο Lap όταν το αναφέρει ή το ξετινάξατε ?
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Την ίδια σχέση που έχει η Λοζάνη με την Κοζάνη...
Το ότι σας φαίνεται περίεργο που υπάρχουν πολλά κόμματα υπέρ του λαού έχει επιστημονικό ενδιαφέρον. Θα έπρεπε δηλαδή να είχαμε κόμματα της ελίτ; Και όπως λέει και ο σκιτσογράφος, αν ο εργάτης ψηφίζει το ίδιο κόμμα με το αφεντικό του, ένας από τους δύο είναι ηλίθιος...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ότι σας φαίνεται περίεργο που υπάρχουν πολλά κόμματα υπέρ του λαού έχει επιστημονικό ενδιαφέρον. Θα έπρεπε δηλαδή να είχαμε κόμματα της ελίτ; Και όπως λέει και ο σκιτσογράφος, αν ο εργάτης ψηφίζει το ίδιο κόμμα με το αφεντικό του, ένας από τους δύο είναι ηλίθιος...
καλά, δεν το πιστευεις ουτε εσυ για το αριστερα-εργατης-αφεντικα με τους πιο πανω
ασε το κουκουε
βγαλε οσα απο τα αποδελοιπα ειναι αριστερα ιζνογκουντ στάιλ και απο οσα μεινουνε ποιο δεν ειναι παρεα σε καφενειο που δεν γουσταρει τον καφετζη απεναντι... που βαζει και ο καφετζης απεναντι. -
Από ότι φαίνεται και συμμετοχή θα υπάρχει και τα ποσοστά θα πάνε 42 και 28
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ