Ο χρήστης Lap έγραψε:
Δεν πηγαινε για σενα ρε quadra... αντε παλι εσυ τσιμπας.
Τι στο καλο ολα για σενα νομιζεις τα ποσταρω;Οταν μουτη δινεις με αυτα τα επιδαυρικα που γραφεις για τις προδοσιες τη καταστροφη της οικονομιας (που τα στηρίζεις αραγε ολα αυτα;), μια χαρα θα στην πω, δεν θα κολλήσω. Δεν κανω δημοσιες σχεσεις. Δεν με νοιαζουν.
Σε καποια ομως συμφωνω, στο εχω πει και αλλες φορες, και το αναφερω οτι συμφωνω δεν κομπλαρω να πω οτι συμφωνω στην ταδε αππψη σου ενω σε μια αλλη διαφωνω 100%.
Τι να κανουμε; την αποψη μου λεω.
Δεν το' πα ομως για σενα
Για την ακριβεια εκει κοντα ειμαι στο iq , λιγο πανω λιγο κατω.
Οι καμπυλες παιζουν το ρολο της βαση μιας συζητησης. Ενα συγκεκριμενο τεχνικο δεδομενο, οπου πανω εκει ξεκινα η κριτικη και οι προτασεις. Μηχανολογος εισαι, θα επρεπε πολυ καλυτερα να το καταλαβαινεις αυτο.
Το να λες κατι χωρις τα δεδομενα και τεχνικα που το απαρτίζουν δεν ειναι μια γενικά αποδεκτη αληθεια. Ειναι η μικρη σου οπτική μια συγκεκριμενη στιγμη μεσα απο τη γυαλα του μικρόκοσμου σου.
Οποτε ειναι ακυρο να επιμενεις χωρις την τεχνική υποστηριξη των λεγομενων σου.Τα διαφορα Φωσκολικα ειναι θεατρινισμοι που ακολουθουν για να υποστηριξουν την γυαλα του καθ ενος απο εμας, αντιμετωπίζονται ως τετοιοι.
Δεν είμαι μόνο εγώ εδώ μέσα, υπάρχουν και άλλοι που σίγουρα θυμώνουν και νιώθουν προσβεβλημένοι αλλά δεν το λένε, εγώ το λέω γιατί με ενοχλούν τα υπονοούμενα και οι εξυπνάκηδες που μας περνάνε για ηλίθιους, καλά θα κάνεις να προσέχεις πως εκφράζεσαι γιατί εδώ αν το έχεις ξεχάσει είναι δημόσιο μέσο και δεν μιλάς με τα φιλαράκια σου, τώρα αν - τσίμπησα - όπως λές έχεις δίκηο, τσίπμησα γιατί δεν ανέχομαι τα μισόλογα, τις συγκαλυμμένες εξυπνάδες και την προσωπική προβολή σε βάρος όλων των υπολοίπων εμού περιλαμβανομένου.
Να λες την άποψη σου χωρίς να είσαι προσβλητικός, Και ο δικός σου μικρόκοσμος είναι είναι σε γυάλα, το να ψάχνεις συνεχώς να βάζεις οικονομικούς πίνακες για να μας πείς ότι και καλά είσαι εξπέρ στα οικονομικά και να θεωρείς τους υπόλοιπους το λιγότερο ιθαγενείς και άσχετους είναι προσβολή, γιατί τα περισσότερα πόστ σου όταν αναφέρεσαι στα οικονομικά έχουν δασκαλίστικο ύφος, πρόσεξε μόνο μη βρεθεί κανείς που δεν θα βαρεθεί να ασχοληθεί και θα σε ξεγυμνώσει.
Κταλαβαίνω τι κάνεις και γιατί το κάνεις αλλά τέλος πάντων ας το αφήσουμε προς ώρας, βλέπεις εδώ και καιρό ότι ότι πίνακες και καμπ'ύλες να βάζεις κανείς δεν ασχολείται όχι γιατί κανείς δεν μπορεί / μπορούμε να διαβάσουμε μια καμπύλη ή ένα πίνακα, να ανατρέξουμε στο πλαίσιο που αναφέρεται και να ενημερωθούμε αλλά τόση επιμονή που δείχνεις έχει καταντήσει γραφικότητα και τουλάχιστον εγώ το προσπερνάω, άλλωστε αυτά που ανεβάζεις δεν χρειάζεται να είσαι ο Μάριο Ντράκι για να τα καταλάβεις και να τα αναλύσεις, χαλάρωσε λοιπόν και κράτα την εντύπωση σου για τα οικονομικά του Σύριζα και άσε μας να πιστεύουμε ότι μας κορόϊδεψε, γιατί άλλα εσύ λες και άλλα η τσέπες μας.
Όσο για τους πίνακες και την αλήθεια τους, υπάρχουν και οι μαγειρεμένοι ανάλογα από που προέρχονται, που απευθύνονται και για ποιόν λόγο.