-
Ενδιαφέρον αυτό. Δεν το ήξερα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ενδιαφέρον αυτό. Δεν το ήξερα.Βέβαια η επιπρόσθετη αποχή σε σχέση με ευρωεκλογές ενεχει και κινδύνους για τη ΝΔ αλλά κατά κύριο λόγο θα την ανεβάσει αρκετά.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
@cruiser διαφωνώ στα της παιδείας μιας και ο πατέρας μου είναι εκπαιδευτικός. Υπάρχουν όντως πόλεις με υπεραριθμο προσωπικό. Το σπάσιμο των τάξεων δεν συμβαίνει μονο για την αύξηση των θέσεων οργανικων και μη. Τμήμα με 28 παιδιά είναι μη διαχειρισιμο απο το μ.ο. Εκπαιδευτικών του δικού μας εκπαιδευτικου συστήματος. (υπάρχει έλλειψη πειθαρχίας
και πολλές περιοχές και σχολεία είναι προβληματικά λογω διευθυντων ή των ίδιων των μαθητων ανάλογα την περιοχή). Υπάρχουν σε κάθε πόλη 2-3-5 εκπαιδευτικοι που όντως δεν γίνεται να διδαξουν και καλο θα ήταν να πανε στα γραφεία.Αποσπάσεις πλέον εδω και χρόνια δεν δίνουν αλλά ταυτόχρονα παρα το οτι πολλοι συνταξιοδοτηθηκαν ή θα συνταξιοδοτηθουν δεν αναπληρωνονται. (καπου ορθα). Ποιο κράτος να δωσει κινητρα για να κ
αλυφθουν οι θέσεις στη νότια Ελλάδα?! Εδω σε βάζει να πληρωνεις διόδια σε διαδρομή 540κμ κάθε μέρα για να πας στη δουλειά σου. Δεν υπάρχει σωτηρία όσο δεν λειτουργεί το κράτος αυτό με τις καμπύλες του Lap, οσο ο κάθε καψοκαλυβας υπουργός θέλει να αφη
αφήσει το στιγμα του στη παιδεία, αυξομειωνει ώρες ειδικοτητων κτλ. Έτσι κάθε 2-3 χρόνια πέφτει εξω ο υπολογισμός ωρών και αναγκών προσωπικού.Λυπάμαι για την αντιμετώπιση των σχολείων ειδικής αγωγής είναι και μη χειρότερα από στελέχωση.
Τμήμα με 28 παιδιά και δεν είναι διαχειρίσιμο από τους εκπαιδευτικούς . Εδώ γελάμε .
Αμα τους στείλεις σπίτι τους με συνοπτικές διαδικασίες τους 100 ανεπαρκέστερους , θα δεις πως θα φτιάξουν οι άλλοι .Αυτό που λες είναι αδιανόητο για δημοκρατική χώρα . Μιλάς για 28 παιδιά μικτό και είναι δύσκολο ?
Δηλαδή αυτοί που είχαν 40-50 σε αρρένων , τι ήταν ? Λοκατζήδες ή κασκαντέρ ?Απλά η ασυδοσία και η ατιμωρησία καθηγητών και μαθητών και διευθυντών και δασκάλων έχει αφήσει το μπάχαλο να γιγαντωθεί .
Από την άλλη δεν μπορεί σε ιστορική κωμόπολη με 30 χωριά γύρω-γύρω να έχει μόνο 60 παιδιά η Γ΄ Λυκείου , τα οποία σχεδόν στο σύνολο τους θα φύγουν από την πόλη , ενώ δεν έχουν καθηγητές μέχρι των Νοέμβριο και έχουν και κάποιους πραγματικούς Δασκάλους , ντόπιοι οι περισσότεροι που κάνουν έργο που θα έπρεπε να τους βραβεύσει η Ακαδημία Αθηνών .
Πάντως εδώ στην γειτονιά μου η μείωση των εκπαιδευτικών όπως και σε όλες τις μεγάλες πόλεις είναι αναγκαία .
Ετσι και αλλιώς ελάχιστοι νέοι πτυχιούχοι θα διοριστούν με την επετηρίδα πλέον . Ας δώσουν κίνητρα να πάψει η αστυφιλία . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
@cruiser διαφωνώ στα της παιδείας μιας και ο πατέρας μου είναι εκπαιδευτικός. Υπάρχουν όντως πόλεις με υπεραριθμο προσωπικό. Το σπάσιμο των τάξεων δεν συμβαίνει μονο για την αύξηση των θέσεων οργανικων και μη. Τμήμα με 28 παιδιά είναι μη διαχειρισιμο απο το μ.ο. Εκπαιδευτικών του δικού μας εκπαιδευτικου συστήματος. (υπάρχει έλλειψη πειθαρχίας
και πολλές περιοχές και σχολεία είναι προβληματικά λογω διευθυντων ή των ίδιων των μαθητων ανάλογα την περιοχή). Υπάρχουν σε κάθε πόλη 2-3-5 εκπαιδευτικοι που όντως δεν γίνεται να διδαξουν και καλο θα ήταν να πανε στα γραφεία.Αποσπάσεις πλέον εδω και χρόνια δεν δίνουν αλλά ταυτόχρονα παρα το οτι πολλοι συνταξιοδοτηθηκαν ή θα συνταξιοδοτηθουν δεν αναπληρωνονται. (καπου ορθα). Ποιο κράτος να δωσει κινητρα για να κ
αλυφθουν οι θέσεις στη νότια Ελλάδα?! Εδω σε βάζει να πληρωνεις διόδια σε διαδρομή 540κμ κάθε μέρα για να πας στη δουλειά σου. Δεν υπάρχει σωτηρία όσο δεν λειτουργεί το κράτος αυτό με τις καμπύλες του Lap, οσο ο κάθε καψοκαλυβας υπουργός θέλει να αφη
αφήσει το στιγμα του στη παιδεία, αυξομειωνει ώρες ειδικοτητων κτλ. Έτσι κάθε 2-3 χρόνια πέφτει εξω ο υπολογισμός ωρών και αναγκών προσωπικού.Λυπάμαι για την αντιμετώπιση των σχολείων ειδικής αγωγής είναι και μη χειρότερα από στελέχωση.
Τμήμα με 28 παιδιά και δεν είναι διαχειρίσιμο από τους εκπαιδευτικούς . Εδώ γελάμε .
Αμα τους στείλεις σπίτι τους με συνοπτικές διαδικασίες τους 100 ανεπαρκέστερους , θα δεις πως θα φτιάξουν οι άλλοι .Αυτό που λες είναι αδιανόητο για δημοκρατική χώρα . Μιλάς για 28 παιδιά μικτό και είναι δύσκολο ?
Δηλαδή αυτοί που είχαν 40-50 σε αρρένων , τι ήταν ? Λοκατζήδες ή κασκαντέρ ?Απλά η ασυδοσία και η ατιμωρησία καθηγητών και μαθητών και διευθυντών και δασκάλων έχει αφήσει το μπάχαλο να γιγαντωθεί .
Από την άλλη δεν μπορεί σε ιστορική κωμόπολη με 30 χωριά γύρω-γύρω να έχει μόνο 60 παιδιά η Γ΄ Λυκείου , τα οποία σχεδόν στο σύνολο τους θα φύγουν από την πόλη , ενώ δεν έχουν καθηγητές μέχρι των Νοέμβριο και έχουν και κάποιους πραγματικούς Δασκάλους , ντόπιοι οι περισσότεροι που κάνουν έργο που θα έπρεπε να τους βραβεύσει η Ακαδημία Αθηνών .
Πάντως εδώ στην γειτονιά μου η μείωση των εκπαιδευτικών όπως και σε όλες τις μεγάλες πόλεις είναι αναγκαία .
Ετσι και αλλιώς ελάχιστοι νέοι πτυχιούχοι θα διοριστούν με την επετηρίδα πλέον . Ας δώσουν κίνητρα να πάψει η αστυφιλία .Οσο θυμάμαι τον ευατο μου η πλειονότητα των εκπαιδευτικών δεν μπορουσε να κανει καλά τμηματα των 20+ παιδιών , οχι των 28.Πολλες περιοχες είναι προβληματικες με γυφτακια, ρομα, ανομια κτλ. Καμία δασκαλιτσα δεν μπορεί να τα κάνει καλά, εξου και η άσχημη φημη σχολείων που δεν τα δηλώνει κανείς. Επαλ που μαθητές έρχονται με bmw και merc έχεις δει?! Φαντάσου από τι 'νομιμες' εργασίες προέκυψαν.
Οι καθηγητές του παρελθόντος ήταν ταλιμπαν και υπηρχε ο φόβος της τιμωρίας. Επί σαμαρά ειχαν βγάλει νομο ότι αν εκρεμμει δικαστήριο άσχετο εναντίον σου βγαίνεις διαθεσιμότητα. Το χαν πάρει πρεφα μέχρι και οι μαθητές. Έτσι δεν παμε μπροστά και βγαινουν συνέχεια παραβατικοι. Η παιδεία θέλει ευρεία συναίνεση και σταθερότητα. Συμφωνώ με τα κίνητρα. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Η τελικη λυση στα πακετα των κοκκινων δανειων, οι ζαιοι θα εφτιαχναν μια bad bank, θα ελευθερωσει τις τραπεζες να βρουν φθηνοτερο χρημα οποτε παει λεγοντας
Και γιατί δεν το έκαναν τόσο καιρό;
Οι ζαίοι δεν μιλούσαν για σεισάχθεια και τελικά έβγαλαν πρώτες κατοικίες στο σφυρί; Δεν το λένε οι δεξιοί αυτό...Η Ανταρσυα, Λαφαζάνης κτλπ τα λένε...Y.Γ: Ήμουν σε μια συζήτηση στην Αθηναϊκή Λέσχη πριν μερικές ημέρες όπου ένας υποψήφιος της Ν.Δ είπε ότι ο Κούλης μέσα από τις επαφές που έχει με τους εταίρους, είναι σε πολύ καλό δρόμο-σε συζητήσεις- ώστε 1-1.2% του υποχρεωτικά συμφωνημένου ετήσιου πρωτογενούς πλεονάσματος να επιστρέφει στην οικονομία με αναπτυξιακό τρόπο(δεν διευκρίνησε) χωρίς να θεωρείται ως παραβίαση της συμφωνίας του 3.5%...
Πολύ καλό για να είναι αληθινό να πω εγώ. Να το δούμε και να μην το πιστεύουμε. -
Ελπίζω να μην τους δώσει το Αιγαίο για το 1.2% στα πλεονάσματα, γιατί ο Τσίπρας αυτό έκανε, τους έδωσε τα Σκόπια για να παραμείνει στην εξουσία, υπάρχει μαρτυρία, αυτή η συζήτηση έγινε με τον Γιούνκερ το 2015, Αλέξη θα σε στηρίξουμε αλλά δώσε μας το Μακεδονικό.
-
Προσανατολιζόμουν να μην ψηφίσω καθώς κανένα κόμμα δεν με καλύπτει σε ικανό βαθμό ιδεολογικά (είμαι ένας αχταρμάς από παντού, επιβεβαιωμένο και από διάφορα... test), αλλά τελικά κατέληξα εδώ. Νομίζω ότι πρέπει να τους τιμήσουμε [spoiler:3w7uzzxp]προχωρώντας πάντα στις ανάλογες προμήθειες ποπ κορν[/spoiler:3w7uzzxp].
-
Για αυτό χρειάζονται αυτοδύναμες κυβερνήσεις με κάπως σοβαρούς αρχηγούς.
Εδώ δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους κομματίδια που κατεβαίνουν στις εκλογές μαζί και πλακώνονται μπροστά στις κάμερες.
Εδώ είναι Ελλάντα.
Και αυτοί τώρα θα πάρουν και μερικούς ψήφους....
-
Όσο κι αν κάποιοι έχουν τα δίκια τους για τις ιδεοληψίες των ζαίων, γνωρίζονας όλα αυτά που αναφέρονται εδώ
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =524086028
αλλά και βλέποντας αυτά τα ρεζιλίκια
https://www.youtube.com/watch?v=wHwsHrC ... pp=desktop
ε δε νομίζω να μην είμαστε καταδικασμένοι! -
Τα τελευταία σχεδόν 5 χρόνια έχει αλλάξει το πολιτικό σκηνικό, έχουν αλλάξει τα κόμματα έχουν αλλάξει και οι ψηφοφόροι, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέση με ότι ξέραμε, η σοσιαλδημοκρατία φθίνει σε όλη την Ευρώπη παρασύροντας και τα αντίστοιχα κόμματα στις χώρες της Ευρώπης, ο Σύριζα σε καμμία περίπτωση δεν είναι αυτό το κόμμα που έλεγε και δεν έκανε όσα έλεγε, την Χρυσή Αυγή δεν την θέλει ο κόσμος όπως άλλοτε γιατί είχε ανέβει από αντίδραση και οι ψηφοφόροι την εγκαταλείπουν γιατί είναι όνειδος αυτό το κόμμα στη βουλή και με όσα έχει κάνει μέσα και έξω από αυτήν, οι ΑΝΕΛ άντε γειά, τον Λεβέντη τον ξεπουπούλιασε ο Τσίπρας. Το ΚΚΕ σταθερό σε απόψεις με μείον όμως σε ψήφους γιατί η γενιά των πιστών του μεγάλωσε και μας άφησε, είναι ένα κόμμα γερασμένο σε απόψεις και οπαδούς.
Ο κόσμος έφαγε γερό χαστούκι 4.5 χρόνια, έζησε τη μετατροπή του Σύριζα σε κόμμα συστημικό, σε κόμμα που δεν λογαριάζει τίποτα μπροστά στην παραμονή του στην εξουσία με κάθε κόστος, ακόμα και την πατρίδα να δώσει αρκεί να μείνει στις καρέκλες,, η ΝΔ άλλαξε αρχηγό και δεν είναι το ίδιο κόμμα που θυμόμαστε επί Σαμαρά, όσο ίδιο και να φαίνεται έχει αλλάξει.
Ο Τσίπρας από δευτ'έρα θα είναι στην αντιπολίτευση, ένας χώρο που τον ξέρει καλά, θα είναι στο γήπεδο του απαλλαγμένος από τις σκοτούρες της διακυβέρνησης και θα έχει τον χρόνο να ανασυνταχθεί, θα δεί τα λάθη του και να φτιάξει το νέο του αφήγημα για την επόμενη ημέρα, η κριτική του στη ΝΔ θα είναι σκληρή, θα είναι συνεχής και δεν θα αφήσει τον Μητσοτάκη να πάρει ανάσα, έχει φτιάξει και στρατό από μπαχαλάκηδες για όποτε νομίζει ότι πρέπει να συνεχίσει να τρομοκρατεί τον κόσμο, όμως νομίζω ότι ο κόσμος κουράστηκε με το μικροέγκλημα, την συνεχή ανομία και θα στηρίξει τις αστυνομικές εκκαθαρίσεις που πρέπει να γίνουν σε αυτό το μέτωπο, αρκεί ο Μητσοτάκης να μην κάνει πίσω, εκεί πρέπει να δείξει πυγμή, αρκετά κοστίζει στο δημόσιο και στις επιχειρήσεις ο ρουβίκωνας και τα άλλα παιδιά και είναι καιρός να μπεί ένα φρένο σε αυτό το ξεχείλωμα.
Ο Σύριζα δεν κατάλαβε ότι σήμερα οι χώρες δεν κυβερνώνται με ιδεοληψίες του ΄50, ο κόσμος θέλει ασφάλεια και δουλειά, ο Τσίπρας έβγαλε όλο το μένος της αριστερής ιδεοληψίας στην κοινωνία και την μεσαία τάξη, το έχουν πεί πολλές φορές στελέχη του ότι θέλησαν να πληρώσουν όσοι είχαν μια οικονομική άνεση, κυρίως Ε.Ε, όμως με αυτή την λογική έστειλε την οικονομία 50 χρόνια πίσω καταστρέφοντας ότι είχε φτιαχτεί με κόπο εδώ και δεκαετίες, ταυτόχρονα αυτή η αήθης επίθεση στα νοικοκυριά στέρησε φόρους από το κράτος με αποτέλεσμα να παραπαίει η παιδεία, η υγεία, οι συγκοινωνίες, η ΔΕΗ δεν μπορεί να εισπράξει τα χρεωστούμενα και πάει για λουκέτο και δεκάδες άλλα παραδείγματα που έφερε το αποτέλεσμα της οριζόντιας φορολογικής επίθεσης, τα βρήκε με τους μεγάλους, έγινε κολλητάρι με αυτούς που στην ουσία κυβερνάνε τη χώρα και θα συνεχίσουν να την κυβερνάνε και με τη ΝΔ, τα ονόματα γνωστά, προσπάθησε να ελέγξει και την δικαιοσύνη για να πέσει στα μαλακά μετά την πτώση του από την κυβέρνηση, μετά την ήττα των ευρωεκλογών και των δημοτικών περιφερειακών εκλογών, έχουν αρχίσει να εξαφανίζουν έγγραφα από δήμους, υπουργεία, υπηρεσίες για προφανείς λόγους.
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
-
Ευτυχώς ησυχάσαμε να δούμε και κάτι άλλο στην τηλεόραση .
Να τελειώσουμε και αύριο το βράδυ και να μπούμε πάλι σε μία κανονικότητα .
Σίγουρα ο Τσίπρας θα έχει ρόλο στην επόμενη μέρα . Δεν ξέρω αν θα έχει αμφισβήτηση και ποιοι θα φύγουν , αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε ανακατατάξεις στον κεντροαριστερό χώρο . Το ΠΑΣΟΚ σε μία αυτοδύναμη ΝΔ θα έχει δυσκολίες να επιβιώσει καθότι έχει πολλά αρνητικά στην πλάτη του . Αν ο Σύριζα στραφεί εντελώς προς το κέντρο και αντικαταστήσει την λέξη αριστερά με την λέξη σοσιαλδημοκρατία , προφανώς θα βρεί χώρο αρκετό έστω και αν χάσει από αριστερά κάτι .
Εκεί που θα παιχτεί το παιχνίδι είναι στο θέμα της ανομίας , αν ο Σύριζα παραμείνει Ρουβικώνας ή τον αποκηρύξει .
-
Τι;;;;;;;;;;;;
Τελικά θα γίνουν αύριο εκλογές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Απίστευτο!!!!!Ρε σεις! Είστε σίγουροι;;;; Ορκίζεστε;;;;;
Άντε με το καλό να πάτε να ψηφίσετε και πείτε και σε μένα πως ήταν αυτή η μοναδική εμπειρία μπάνιου στα εκλογικά κέντρα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι;;;;;;;;;;;;
Τελικά θα γίνουν αύριο εκλογές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Απίστευτο!!!!!Ρε σεις! Είστε σίγουροι;;;; Ορκίζεστε;;;;;
Άντε με το καλό να πάτε να ψηφίσετε και πείτε και σε μένα πως ήταν αυτή η μοναδική εμπειρία μπάνιου στα εκλογικά κέντρα...
Οχι ρε φιλε δεν θα γίνουν...αφου το χαν πει εδω μεσα πολλοι οτι αυτος ειναι φασιστας αλλα τσαουσεσκου μαδουρο κλπ κ δεν θα κανει...βλεπε παραπισω...
-
Άλλος αποφάσισε για τις εκλογές...
Το αλέξι ... και για πεθαμένους να μιλάει χασκογελάει σαν το βόδι ... -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Αυτό το βαθύ μπλε είναι θάλασσα;;
Έχω ακούσει ότι από πολλές χώρες πάνε Ελλάδα για τη θάλασσα και για να τους υπηρετούν Έλληνες.
Καλή φάση. Ανάπτυξη... -
https://www.trikalanews.gr/arthra__apoc ... anton.html
Η πλακα ειναι οτι ακομα και να το διαβασουν ο εγκεφαλος δεν μπορει να κανει τη συνδεση, αδυναμια επεξεργασιας ρε παιδι μου. Επομενο βημα τα ευφυολογήματα .
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
https://www.trikalanews.gr/arthra__apoceis__epistoles/hlias_giannakopoulos_fanatismos_h_dunami_ton_asimanton.htmlΗ πλακα ειναι οτι ακομα και να το διαβασουν ο εγκεφαλος δεν μπορει να κανει τη συνδεση, αδυναμια επεξεργασιας ρε παιδι μου. Επομενο βημα τα ευφυολογήματα .
Ποιος να καταλαβει και τι??? Ο καθεις την παρτη του...και έτοιμος για πάρτυ!!!
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
https://www.trikalanews.gr/arthra__apoceis__epistoles/hlias_giannakopoulos_fanatismos_h_dunami_ton_asimanton.htmlΗ πλακα ειναι οτι ακομα και να το διαβασουν ο εγκεφαλος δεν μπορει να κανει τη συνδεση, αδυναμια επεξεργασιας ρε παιδι μου. Επομενο βημα τα ευφυολογήματα .
Σαν αυτό εδώ δηλαδή ? Πολύ σίγουρος και έξυπνος το παίζεις για τον εαυτό σου θεωρώντας όλους τους υπόλοιπους βλίτα και θα αρχίσεις και χάνεις...πιστούς, γίνεσαι σιγά - σιγά γραφικός αν δεν το έχεις καταλάβει, κρύβεσαι πίσω από ατάκες, ευφυολογήματα και οικονομικές καμπύλες και θεωρείς ότι μας τελειώνεις με κάθε σου πόστ μοιράζοντας καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, τι λες ρε μεγάλε, για χαλάρωσε λίγο και μην προβάλεις σαν να έχεις IQ 180, έλεος δηλαδή, δεν μασάμε σανό ούτε τρώμε κουτόχορτο επειδή δεν το παίζουμε και εμείς οικονομολόγοι της πλάκας.
Θα μου πείς ποιός ο λόγος για την προσωπική επίθεση, έλα ντέ...ποιός ο λόγος ? Αναρωτήσου μόνο μήπως γίνεσαι προσβλητικός πρός τους συμφορουμίτες σου.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
το ότι κατέφυγε σε εκλογές είναι πράγματι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Ξ-ΗΣιγά μην κατέβαζε και τα 'τανκς' ο Τσίπρας...
-
Δεν πηγαινε για σενα ρε quadra... αντε παλι εσυ τσιμπας.
Τι στο καλο ολα για σενα νομιζεις τα ποσταρω;Οταν μουτη δινεις με αυτα τα επιδαυρικα που γραφεις για τις προδοσιες τη καταστροφη της οικονομιας (που τα στηρίζεις αραγε ολα αυτα;), μια χαρα θα στην πω, δεν θα κολλήσω. Δεν κανω δημοσιες σχεσεις. Δεν με νοιαζουν.
Σε καποια ομως συμφωνω, στο εχω πει και αλλες φορες, και το αναφερω οτι συμφωνω δεν κομπλαρω να πω οτι συμφωνω στην ταδε αππψη σου ενω σε μια αλλη διαφωνω 100%.
Τι να κανουμε; την αποψη μου λεω.
Δεν το' πα ομως για σενα
Για την ακριβεια εκει κοντα ειμαι στο iq , λιγο πανω λιγο κατω.
Οι καμπυλες παιζουν το ρολο της βαση μιας συζητησης. Ενα συγκεκριμενο τεχνικο δεδομενο, οπου πανω εκει ξεκινα η κριτικη και οι προτασεις. Μηχανολογος εισαι, θα επρεπε πολυ καλυτερα να το καταλαβαινεις αυτο.
Το να λες κατι χωρις τα δεδομενα και τεχνικα που το απαρτίζουν δεν ειναι μια γενικά αποδεκτη αληθεια. Ειναι η μικρη σου οπτική μια συγκεκριμενη στιγμη μεσα απο τη γυαλα του μικρόκοσμου σου.
Οποτε ειναι ακυρο να επιμενεις χωρις την τεχνική υποστηριξη των λεγομενων σου.Τα διαφορα Φωσκολικα ειναι θεατρινισμοι που ακολουθουν για να υποστηριξουν την γυαλα του καθ ενος απο εμας, αντιμετωπίζονται ως τετοιοι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ