Feb 18, 2019, 3:37 PM

Τόσο σε κόβει, τόσο καταλαβαίνεις...

ΠΟΤΕ δεν μας πίεσαν να πάμε ιδιωτικά. Αν και το επιδιώξαμε κάποια στιγμή για να κάνουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν. ΔΕΝ μας δέχτηκαν. Θα πάρουμε το αποτέλεσμα από την επιτροπή και μετά θα δούμε. ΚΑΙ ο άνθρωπος του κέντρου που ήρθε στο σπίτι μας στην Θεσσαλονίκη. ΚΑΙ το κέντρο όταν κατέβηκε ο αδερφός μου, μήπως κατάφερνε κάτι.
Γιατί όταν κινδυνεύει ο πατέρας σου, δεν κάθεσαι να μετράς €€. Κοιτάς να γίνει καλά.

Αυτολεξεί τα λόγια του, είχαν ως εξής. 'Το μόνο που μπορεί να σας βοηθήσει στην επιτροπή, είναι κάποιο πολιτικό μέσον στο Σύριζα'.-

Δεν σου αρέσει... Δεν πειράζει...
Εύχομαι να μην έρθεις ποτέ στη θέση μου. Και αν θα έρθεις, να έχεις να πληρώσεις....

Και δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ, ότι αυτά ξεκίνησαν τώρα. Μπορεί να γινόταν πάντα. Αυτό έζησα, αυτό γράφω. Το να έρχεσαι μετά από όσα πέρασα, και να υποθέτεις ότι σε βολεύει, είναι αγένεια σε έναν άρρωστο άνθρωπο. Που αν δεν είχε να πληρώσει
Και γιατί δεν το κυνήγησα τότε; Γιατί όταν χάνεις τον πατέρα σου, δε σε νοιάζει ποιος κυβερνάει, ποιος κλέβει, ποιος είναι ψεύτης. Κοιτάς να τον σώσεις. Και κοιτάς να μην μπλέξεις και τους ανθρώπους που τον έσωσαν. Δεν μου φταίνε οι άνθρωποι στο κέντρο, που οι κυβερνώντες έχουν κομματικά κριτήρια στην υγεία. Γιατί το σκέφτηκα. Ότι και τα ΜΜΕ, θα παρουσίαζαν μια ιστορία, για τα 'κακά' ιδιωτικά ιατρικά κέντρα.... ή όχι;....