-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. Μηπως δεν φταιει το αμαξι αλλα κυριως το καυσιμο? Βεβαια λες οτι εχεις βαλει απο πολλα σημεια. Αυτα που περιγραφεις στις πρωτες εξι γραμμες ειναι με ζεστο μοτερ ή μολις εχεις βαλει μπρος?Ζεστο-κρυο δεν εχει σημασια, η μυρωδια εχει εντονη διαφορα και δεν το εχω παρατηρησει μονο εγω αλλα κι αλλοι επιβατες. Προσφατα ακουσα 'μη βαλεις παλι απ το φτηνο και βρωμισουμε'
-
Βρέθηκα σε μία κουβέντα με φίλους πρόσφατα, ο ένας δουλεύει με ελπε για υλικά της εταιρείας του. Ανέφερε ότι έπεσε γραμμή λόγω πολλών κρουσμάτων μάπα βιοντίζελ να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους τους στο βιοντίζελ που παίρνουν από τρίτους, ώστε το τελικό ντίζελ προς εμάς να είναι επιτέλους αξιοπρεπές όπως σε όλη την ευρωπη..
Έχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο?Στάλθηκε από το mi5s μου
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. Μηπως δεν φταιει το αμαξι αλλα κυριως το καυσιμο? Βεβαια λες οτι εχεις βαλει απο πολλα σημεια. Αυτα που περιγραφεις στις πρωτες εξι γραμμες ειναι με ζεστο μοτερ ή μολις εχεις βαλει μπρος?
Ζεστο-κρυο δεν εχει σημασια, η μυρωδια εχει εντονη διαφορα και δεν το εχω παρατηρησει μονο εγω αλλα κι αλλοι επιβατες. Προσφατα ακουσα 'μη βαλεις παλι απ το φτηνο και βρωμισουμε' [emoji38]
Εκο Avio δοκιμασες?
-
Θα κάνω ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, κάποιο δοκιμασμένο και αξιόπιστο πρατήριο για diesel? Κατά προτίμηση shell ή eko.
-
Μια ερώτηση, αν μένει το αυτοκίνητο με γεμάτο ρεζερβουάρ diesel για 30 μέρες ακίνητο, υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Είμαι σε φάση αγοράς αυτοκινήτου, το αμάξι θα κυκλοφορεί 1-2 φορές το μήνα και θα κάνει γύρω στα 500 χλμ. άρα 5-10 χιλιάδες το χρόνο. Βάση της διαφοράς τιμής μοντέλου βενζίνης-πετρελαίου η απόσβεση θα γίνει σε περίπου 40.000 χλμ. Αν υπάρχει όμως φόβος για ζημιές λόγω παρατεταμένης ακινησίας, να προτιμήσω το βενζίνης. Πάντως το 90% των χιλιομέτρων θα γίνεται εθνική οπότε θέμα με μπούκωμα dpf δεν πρέπει να υπάρχει
-
Είμαι σε τέτοια φάση εδώ και δύο χρόνια με το qq και δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
-
Κανενα θεμα
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Μια ερώτηση, αν μένει το αυτοκίνητο με γεμάτο ρεζερβουάρ diesel για 30 μέρες ακίνητο, υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Είμαι σε φάση αγοράς αυτοκινήτου, το αμάξι θα κυκλοφορεί 1-2 φορές το μήνα και θα κάνει γύρω στα 500 χλμ. άρα 5-10 χιλιάδες το χρόνο. Βάση της διαφοράς τιμής μοντέλου βενζίνης-πετρελαίου η απόσβεση θα γίνει σε περίπου 40.000 χλμ. Αν υπάρχει όμως φόβος για ζημιές λόγω παρατεταμένης ακινησίας, να προτιμήσω το βενζίνης. Πάντως το 90% των χιλιομέτρων θα γίνεται εθνική οπότε θέμα με μπούκωμα dpf δεν πρέπει να υπάρχειΑν θες τη γνωμη μου, τα χλμ σου δεν συμφερουν για diesel. Δεν κοιτας για υβριδικο;
επισης αν αφηνεις το diesel στο ρεζερβουαρ για πολυ καιρο λενε οτι αυξανονται οι πιθανοτητες που ευνοουν αναπτυξη μηκυτολασπης. Βεβαια κ τη βενζινη αν αφησεις κανα 6μηνο γινεται κολλα.
Φιλικα παντα. Οτι κ να παρεις καλοταξιδο. -
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Μια ερώτηση, αν μένει το αυτοκίνητο με γεμάτο ρεζερβουάρ diesel για 30 μέρες ακίνητο, υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Είμαι σε φάση αγοράς αυτοκινήτου, το αμάξι θα κυκλοφορεί 1-2 φορές το μήνα και θα κάνει γύρω στα 500 χλμ. άρα 5-10 χιλιάδες το χρόνο. Βάση της διαφοράς τιμής μοντέλου βενζίνης-πετρελαίου η απόσβεση θα γίνει σε περίπου 40.000 χλμ. Αν υπάρχει όμως φόβος για ζημιές λόγω παρατεταμένης ακινησίας, να προτιμήσω το βενζίνης. Πάντως το 90% των χιλιομέτρων θα γίνεται εθνική οπότε θέμα με μπούκωμα dpf δεν πρέπει να υπάρχει
Αν θες τη γνωμη μου, τα χλμ σου δεν συμφερουν για diesel. Δεν κοιτας για υβριδικο;
επισης αν αφηνεις το diesel στο ρεζερβουαρ για πολυ καιρο λενε οτι αυξανονται οι πιθανοτητες που ευνοουν αναπτυξη μηκυτολασπης. Βεβαια κ τη βενζινη αν αφησεις κανα 6μηνο γινεται κολλα.
Φιλικα παντα. Οτι κ να παρεις καλοταξιδο.Μόλις μου έκαναν προσφορά το αμάξι του test drive (diesel) στην τιμή της βενζίνης (-2500ευρώ) οπότε δεν τίθεται πια θέμα απόσβεσης. Οπότε νομίζω ότι η απόφαση έγινε αρκετά πιο εύκολη. Το μέλλον θα δείξει.
-
Αν θες τη γνωμη μου, τα χλμ σου δεν συμφερουν για diesel. Δεν κοιτας για υβριδικο;
Φιλικα παντα. Οτι κ να παρεις καλοταξιδο.Μόλις μου έκαναν προσφορά το αμάξι του test drive (diesel) στην τιμή της βενζίνης (-2500ευρώ) οπότε δεν τίθεται πια θέμα απόσβεσης. Οπότε νομίζω ότι η απόφαση έγινε αρκετά πιο εύκολη. Το μέλλον θα δείξει.
Αυτό το στη τιμή της βενζίνης δεν το καταλαβαίνω.... Για τι διαφορά επιδόσεων μιλάμε;;;
-
120ps το πετρέλαιο 150ps η βενζίνη, δεν είναι ισάξια ακριβως, αλλά δεν ψάχνω επιδόσεις
Sent from my A0001 using Tapatalk
-
Φίλε εγώ δεν θα έπαιρνα το αυτοκίνητο που κάνουν test drive οι άλλοι. Ότι χειρότερη χρήση μπορεί να έχει ένα αυτοκίνητο.αφου ο καθένας βγάζει το αχτι του, κοφτές με κρύο κινητηρα, καταπόνηση σε οδοστρώματα κακά κτλ. Για μένα ξανασκεψου το. Τόσες χιλιάδες ευρώ θα δώσεις για να πάρεις υποτίθεται καινούριο αμάξι. Καλύτερα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο αν το πρόβλημα είναι οι 2500 ευρώ.
-
Τι αυτοκίνητο είναι??
-
Ford kuga 1.5. Το αμαξι ειναι 1 μήνα, δεν ειναι test drive κανα χρονο, με 1000 χλμ
Sent from my A0001 using Tapatalk
-
Για φίλτρο καυσίμου πετρελαίου....
χαρτί ή ύφασμα-μάλλινο;ποιο κάνει καλύτερο φιλτράρισμα; το χαρτί ή το ύφασμα-μαλλί;
-
Ford kuga 1.5. Το αμαξι ειναι 1 μήνα, δεν ειναι test drive κανα χρονο, με 1000 χλμSent from my A0001 using Tapatalk
Μια χαρα θα ειναι. Σιγα μη βαρανε κοφτες. Σπανια μου εχει τυχει να με αφηνει ο πωλητης
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μια χαρα θα ειναι. Σιγα μη βαρανε κοφτες. Σπανια μου εχει τυχει να με αφηνει ο πωλητηςΕμένα πάντως, κανένας πωλητής σε καμία αντιπροσωπεία δεν μου έχει απαγορέψει τους 'κόφτες', απλά εγώ δεν τα έσκιζα από σεβασμό.
Επίσης, στο test drive του Kuga που έκανα, το 'έσκισα' με προτροπή του πωλητή και μάλιστα και εκτός δρόμου.
-
Το να πάθει ρε παιδιά σε 1000 χιλιόμετρα.. Μια χαρά καινούργιο είναι. Έχετε δει πως τα ξεφορτωνουν στα λιμάνια;
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Το να πάθει ρε παιδιά σε 1000 χιλιόμετρα.. Μια χαρά καινούργιο είναι. Έχετε δει πως τα ξεφορτωνουν στα λιμάνια;Τίποτα δεν παθαίνει (όπως σωστά λές)...και να πάθει έχει 8 χρόνια εγγύηση!
-
Ναι τα χαιρια με τις εγγυησεις των ελληνικων αντιπροσωπειων τα εχουμε δει, ακουσει και διαβασει πολλες φορες. Τεσπα, ο καθενας κανει τις επιλογες του. Εγω παντως οσους ξερω που εχουν οδηγησεει αυτοκινητα τεστ drive τα εχουν ξεσκισει. Και αυτο ειναι και το νοημα, αλλωστε και εγω το ιδιο θα εκανα δηλαδη, να τεσταρω την συμπεριφορα ενος υποψηφιου προς αγορα αυτοκινητου απο τις πιο ηπιες ως τις πιο ακραιες καταστασεις.
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;