-
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ρε ταξιδευτή πόσα γκολακια έχεις φάει που θεωρείς ότι την λες κιόλας στους άλλους με τις παιδικές χαζομάρες που γράφεις;
Μόνο σου τα λες μόνος σου χαίρεσαι.
Μηδέν λέει το σκόρ, όπως και ο Κώστας...
-
Ε αφού το λέει ο Κώστας. Εντάξει!
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Κάνεις λάθος έχω ως στοιχεία πρώτα από όλα τον Αβέρωφ. Αυτόν που θαυμάζεις.
Ο ίδιος τα λέει όχι εγώ.Αυτός έχει στοιχεία απο το γενικό λογιστήριο του κράτους και το υπουργείο οικονομικών της εποχής.
Μετά έχω και αριθμοδείκτες.
Εσύ τι έχεις πέρα από χαρακτηρισμούς ;;
Τον Ράλλη θεωρούσα πιο σοβαρό που ήταν ήπιος και δεν ήθελε Ρο, ανάμεσα στους δύο, αν και τότε ψήφιζα ΚΟΔΗΣΟ και ήμουν και στα γραφεία τους συχνά...
Αλλά ο Γιάγκος ήταν κύριος οπότε τον κατάπιε ο λαϊκιστής ψεύτης Αντρέας με την Αυριανή του...
Τα υπόλοιπα που λες τα έχουμε απαντήσει πολλές φορές.
Όχι που δεν θα σου άρεσε ένας Ράλλης. Σε τραβάει.....
Φυσικά και ο Ράλλης θα ήταν ο αγαπημένος σου.
Αλλά πες μας θα μας δείξεις τα στοιχεία και ντοκουμέντα που έχεις; Ή είναι απλά στο μυαλό σου φαντασιώσεις σου;
-
Δεν είμαι σε κόμμα να μου στέλνουν τα ψέμματα τους και να τα παρουσιάζω σαν στοιχεία...
Δεν έχω κομισάριο να τον κοιτάω με δουλικότητα...
Δεν με ενδιαφέρει να πείσω προπαγανδιστές της πλάκας.
-
Ούτε εγώ, αλλά πριν πω κάτι το ψάχνω και διαβάζω
Οπότε τόση ώρα απλώς χαρακτήριζες ως ψεύτες αυτούς που είχαν στοιχεία και δεδομένα και ως ειλικρινή εσένα που απλώς φαντασιωνεσαι
-
Ο ίδιος τα λέει όχι εγώ.Αυτός έχει στοιχεία απο το γενικό λογιστήριο του κράτους και το υπουργείο οικονομικών της εποχής.
Τον Ράλλη θεωρούσα πιο σοβαρό που ήταν ήπιος και δεν ήθελε Ρο, ανάμεσα στους δύο, αν και τότε ψήφιζα ΚΟΔΗΣΟ και ήμουν και στα γραφεία τους συχνά...
Αλλά ο Γιάγκος ήταν κύριος οπότε τον κατάπιε ο λαϊκιστής ψεύτης Αντρέας με την Αυριανή του...
Αλλά πες μας θα μας δείξεις τα στοιχεία και ντοκουμέντα που έχεις; Ή είναι απλά στο μυαλό σου φαντασιώσεις σου;
Αυτό είπες ως οικογενειακή ευθύνη του Ράλλη για τον πατέρα του ?
Γιατί αν το είπες έτσι είσαι ολοκληρωτικός φασιστοκομμουνιστής και ρατσιστής και έχεις την περιφρόνηση όλων μας...
Επειδή είσαι φανατικός πασόκος και στηρίζεις κλέφτες ο Ράλλης όταν στην προεκλογική συγκέντρωση αναφέρθηκε στον Ανδρέα και ο κόσμος έκανε ουυυυ, διέκοψε τον λόγο του και είπε το Δεν θέλω ου.
Τα λαμόγια του πασοκ και της αυριανής άρχισαν να τον κοροιδεύουν, γιατί ο Αντρέας άφηνε κάθε βρισιά του πλήθους για τους αντιπάλους του...
Ξέρω θα μου πεις ότι ο κόσμος ήταν πιεσμένος από το κράτος της δεξιάς και άλλες μπούρδες που λέτε εσείς για να καλύψετε τις πομπές σας, αλλά όλοι θα γελάσουν.
-
-
Αυτό είπες ως οικογενειακή ευθύνη του Ράλλη για τον πατέρα του ?
Γιατί αν το είπες έτσι είσαι ολοκληρωτικός φασιστοκομμουνιστής και ρατσιστής και έχεις την περιφρόνηση όλων μας...
Επειδή είσαι φανατικός πασόκος και στηρίζεις κλέφτες ο Ράλλης όταν στην προεκλογική συγκέντρωση αναφέρθηκε στον Ανδρέα και ο κόσμος έκανε ουυυυ, διέκοψε τον λόγο του και είπε το Δεν θέλω ου.
Τα λαμόγια του πασοκ και της αυριανής άρχισαν να τον κοροιδεύουν, γιατί ο Αντρέας άφηνε κάθε βρισιά του πλήθους για τους αντιπάλους του...
Ξέρω θα μου πεις ότι ο κόσμος ήταν πιεσμένος από το κράτος της δεξιάς και άλλες μπούρδες που λέτε εσείς για να καλύψετε τις πομπές σας, αλλά όλοι θα γελάσουν.
Σε ευχαριστώ για τους χαρακτηρισμούς.
Ποιον όλων σας;
Υπάρχουν και άλλοι θαυμαστές του Ράλλη εκτός από εσένα;Κατά τα άλλα εσύ δεν κατηγορούσες μαζί με τον kostaks αλλα και επικροτούσες το κουτσαβάκι την στελεχαρα στην δήλωση πως δήθεν οι σπόροι των Πασοκων ψάχνουν μίζες;
Δηλαδή αυτή η αισχρή συκοφαντία που εκφράσατε δεν είναι ταυτόχρονα και μια ευθεία υποστήριξη προς την οικογενειακή ευθύνη.
Το είπα γιατί μου φαίνεται παράξενη η αγάπη σου σε έναν πολιτικό που απέτυχε παταγωδψς σχεδόν στα παντα. Άρα γιατί να τον θαυμάζεις;
Ούτε οι δεξιοί τον θυμούνται.Μα φυσικά και θα σου αρέσει ο Ράλλης. Ολόκληρη νέα Δημοκρατία το ου σε κέρδισε εσένα.
-
Προφανώς για αυταρχικούς ολοκληρωτικούς τύπους υποχείρια κομισάριων, η Ευγένεια θεωρείται ελάττωμα...
Και για πασόκους θαυμαστές της αυριανής το ίδιο.
Σε τι απέτυχε ο Ράλλης ?
Στο ότι παρέδωσε ένα σοβαρό κράτος με ελάχιστο χρέος ?
Στο ότι δεν ήθελε να βρίζουν τον αντίπαλο του ?
5-0 για σένα και 6-0 για τον άλλο.
Και αύριο πάλι.
-
Μα μέρες πριν αναφέρω τον Ράλλη εξαπέλυες συκοφαντίες και μάλιστα το προχωρούσες σε οικογενειακή ευθύνη. Μου θύμισε κάτι ελληνικά έργα με εκείνον τον κοντό ηθοποιό με τα γυαλλακια και με τους δοσίλογους την εποχή του πατέρα του, να κατηγορούν ανθρώπους και οικογένειες.
Μια πτωχευμένη χώρα παρέδωσε αφού έφτασε τον Αβέρωφ να του την λέει ότι την οδηγεί προς πτώχευση!!
Ταλένταρα από τις λίγες
Φυσικά και δεν είχε οικογενειακή ευθύνη.
Μα φυσικά και θα ήταν ο Ράλλης αυτός που θα αγαπούσες...
Το ου κανει την διαφορά. Δείχνει Αστική Ευγένεια
-
5-0 για σένα και 6-0 για τον άλλο.
-
Ποια συκοφαντία εξαπέλυσα εγώ.
Για ποια οικογενειακή ευθύνη μίλησα ;
Ξέρουμε ότι τα γυρίζεις όπως σε βολεύει, αλλά και ότι τα διαβάζεις όπως σε βολεύει είναι πρόβλημα. Να το ψάξεις.
-
Κοιτα λόγω ηλικίας κάπου χάνεις τις συνέχειες, εγώ έχω όμως μνήμη ελέφαντα και δη φωτογραφική σε κάποιες περιπτώσεις.
Όχι μονάχα γελουσες και επικροτούσες σε σχόλια αλλά το επαναλαμβανες με υπονοούμενα συκοφαντίας περί σπόρου, απογόνου Πασοκων κτλ
Άρα θα είναι και αυτός μιζαδορος κτλ
Που οι άνθρωποι ΔΕΝ ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ παρά ελάχιστες φορές και αν μετρημένες στο ένα χέρι ούτε χρωστούσαν την εργασία τους σε κανέναν πολιτικό.
Και η μισή μου οικογένεια είναι Καραμανλικη.
Τους την λέω και σε αυτούς. Και αυτοί παραποιούν και δεν θέλουν να γνωρίζουν τα πραγματικά και αληθή δεδομένα. Δεν τους πιέζω μετά ένα σημείο.
Αλλά είναι τέτοιο το μίσος των ακροδεξιών για οποιονδήποτε αναφέρει την αλήθεια που μας δείχνουν το πραγματικό ποιον τους και την τάση τους να κατηγορούν για οικογενειακή ευθύνη.
-
Είσαι σε μεγάλη σύγχυση και άρχισες πάλι τους χαρακτηρισμούς....
Γίνεσαι το λιγότερο γραφικός.
-
Πιο πριν εσύ με χαρακτήρισες πρώτος με διάφορα απαξιωτικά επίθετα, μετά είπες πως καλά έκανες. Τώρα θίγεσαι με τον όρο ακροδεξιό;;;
Δηλαδή η συμπεριφορά σου δεν ομοιάζει με τους ακροδεξιούς και τα εύκολα συμπεράσματα και συκοφαντίες που έβγαζαν για την οικογένεια των άλλων καθώς και την οικογενειακή ευθύνη αυτών με σκοπό να παραχαράξουν την αλήθεια;
Μόλις νιώσεις ότι πάει να γίνει το ίδιο για άλλους ταρζεσαι;;; Μα γιατί;;;;
Για διάβασε λίγο ιστορικά κείμενα, που βαριέσαι να διαβάσεις, να δεις τι γινόταν στο παρελθόν και θα βρεις απίστευτες και εκπληκτικές ομοιότητες με ότι γράφεται εδώ στο forum από τους "Δημοκράτες" δεξιούς
Εντωμεταξυ ρε συ ταξιδευτή. Τέτοιες ύβρεις, τέτοιες συκοφαντίες για οικογένειες, τέτοιες σφαλιάρες, κλωτσιές και μπουφλες που μοιράζεις στην φαντασία σου σε αριστερούς, δεν θα έλεγα πως εναρμονίζονται με την αστική ευγένεια του Ράλλη. Είσαι σίγουρος η ευγένεια του και το δεν θέλω "ου" σε τράβηξε;;
-
Υπάρχουν και άλλοι θαυμαστές του Ράλλη εκτός από εσένα;
Εγώ!
-
@fanis75 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Υπάρχουν και άλλοι θαυμαστές του Ράλλη εκτός από εσένα;
Εγώ!
Ακροδεξιέ….
-
Νομίζω ότι τον παίρνουμε πολύ σοβαρά τον άσχετο Λαπ...
Ξέρω ότι πολλοί τον έχουν μπλοκάρει, γιατί βρίζει συνέχεια, μας λέει ακροδεξιούς, απόγονους δοσιλόγων, ότι επειδή θεωρούσαμε ευγενή τον Ράλλη του 1981, συμπαθούσαμε τον πατέρα του 40 χρόνια πριν που είμαστε αγέννητοι, άρα είμαστε δοσίλογοι, τα περί κληρονόμων, φοροφυγάδων, άλλες βλακείες που γράφει συνέχεια, οπότε μάλλον το ότι είμαστε ευγενείς το παίρνει σαν αδυναμία...
Οπως και ο άλλος ο λήπτης της γραμμής ο οποίος επίσης μας τσουβαλιάζει σε χαρακτηρισμούς...
Βέβαια δεν είμαστε χέστες να φωνάζουμε φρουρά φρουρά όπως κάνει ο τύπος με τις συνεχείς αναφορές στην διοίκηση του φόρουμ, αλλά να ξέρει ότι οι χαρακτηρισμοί θα επιστρέφονται με τον νόμιμο τόκο...
-
Που οι άνθρωποι ΔΕΝ ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ παρά ελάχιστες φορές και αν μετρημένες στο ένα χέρι ούτε χρωστούσαν την εργασία τους σε κανέναν πολιτικό.
Και η μισή μου οικογένεια είναι Καραμανλικη.Ρε συ απολογεισαι αν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ ;
Είσαι με τα καλά σου;
Που συμφιλίωσε την Ελλάδα όλη και μας πήγε 40 χρόνια μπροστά σε ελευθερίες;
Καραμανλική η μισή οικογένεια;
Δεν είχαν νεκρούς από τους Ναζί που τους αθώωσε και χάρισε τις αποζημιώσεις των οικογενειών;
Ράλλης;
Ρ Α Λ Λ Η Σ ;;;;;ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ mute τα σχετικά τοπικά
Μόνο για αυτοκίνηση.
PS: Άσχετο αλλά βλέπω τελευταία τα καινούργια σούπερ ντουπερ γουάου καταστήματα που ανοίγει η ΔΕΗ και λέω... μπράβο πιάνουν τόπο τα λεφτά μας κάθε μήνα, έχει φτάσει ο λογαριασμός να είναι το μισό ενοίκιο του σπιτιού / γραφείου
Που κάποτε τον φάκελο με τον λογαριασμό τον άνοιγα μόλις έφτανα στον γκισέ του ταμείου της ΔΕΗ για να πληρώσω.
Άτιμε Φωτοπουλε ευτυχώς γλιτώσαμε!
-
@kkostask said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ακροδεξιέ….
Mα δεν το αρνήθηκα ποτέ....αν και ειμαι πιο κοντά στο ακροαριστέρος με Βασιλιά φυσικά!
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]