-
@antonmone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@wantone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
ξερει κανενας κανενα τραγουδι της Σουιφτ; Εχω την εντυπωση οτι την προβαλουν χωρις κανενα λογο (μονο για πλυση εγκεφαλου) ενω υπαρχουν τοσες αλλες νεες καλες τραγουδιστριες
στη χώρα της και όχι μόνο είναι υπέρ επιτυχημένη,σε εμάς(εμένα τουλάχιστον )αδιάφορη.
τι να πω, εγω εχω μεινει σε παλαιοτερες Αμερικανιδες τραγουδιστριες
Δυστυχώς στη μουσική έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Μήπως και στην Ελλάδα το ίδιο δεν γίνεται.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν βγαίνουν αξιόλογα παιδια με ταλέντο απλά δεν προωθούνται και θέλει ψάξιμο πλέον.Παντως για την εν λόγω ισως η λέξη υπέρ επιτυχημένη να είναι μετριοπαθής τουλάχιστον εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά με βραβεύσεις.Ισως γερνάμε εμείς και δεν καταλαβαίνουμε τη νέα γενιά ,ισως επειδή μας συμφέρει αυτό ,να είχαμε περισσότερο γούστο!Εγώ ξέρω ένα τραγουδι της με έναν αστυνομικό που τραγουδούσε ενώ οδηγούσε. Ωραίος τύπος. Κανένα άλλο δεν γνωρίζω. Απορώ που έγινε και τόσο διάσημη
-
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
ξερει κανενας κανενα τραγουδι της Σουιφτ; Εχω την εντυπωση οτι την προβαλουν χωρις κανενα λογο (μονο για πλυση εγκεφαλου) ενω υπαρχουν τοσες αλλες νεες καλες τραγουδιστριες
στη χώρα της και όχι μόνο είναι υπέρ επιτυχημένη,σε εμάς(εμένα τουλάχιστον )αδιάφορη.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν βγαίνουν αξιόλογα παιδια με ταλέντο απλά δεν προωθούνται και θέλει ψάξιμο πλέον.Παντως για την εν λόγω ισως η λέξη υπέρ επιτυχημένη να είναι μετριοπαθής τουλάχιστον εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά με βραβεύσεις.Ισως γερνάμε εμείς και δεν καταλαβαίνουμε τη νέα γενιά ,ισως επειδή μας συμφέρει αυτό ,να είχαμε περισσότερο γούστο!Εγώ ξέρω ένα τραγουδι της με έναν αστυνομικό που τραγουδούσε ενώ οδηγούσε. Ωραίος τύπος. Κανένα άλλο δεν γνωρίζω. Απορώ που έγινε και τόσο διάσημη
Κι εγω αλλά αρκετα εκατομμύρια διαφωνούν μαζί μας.
Ο κόσμος αλλάζει και μαζί με αυτόν και ο τρόπος που ακούν οι νέοι μουσική.Αλλα πρότυπα,αλλά γούστα,άλλοι τρόποι ακρόασης ,μαζικότητα και ομοιομορφία,μιμιτισμος!Οπως έγραψα και πριν όμως ακόμα βγαίνουν αξιολογότατα παιδιά αλλά θέλει ψάξιμο!
Υπάρχουν πολύ χειροτερα ,τραπ κλπ. -
Στην ηλικία μου κοντά είναι η μαντάμ... Αλλά μου είναι άγνωστο το έργο της, άσε που δεν είναι και λατίνα.....οπότε δεν.
Είναι και θέμα αγοράς. Πολλοί καλλιτέχνες απευθύνονται σε αγορές με μικρό ηλικιακό προφίλ. Κάτι τραγούδια για τα προβλήματα στα σχολεία, στους νεανικους έρωτες του στυλ με είδες σε είδα, μιλήσαμε, μου αγγίξεις καταλάθος το χέρι, μιλούσες στη φίλη μου κτλ κτλ.... Μπλιαχ!!!!
Τελείως εκτός του ενδιαφέροντος μας.
-
Εδώ είμαστε....αυτά ακούγαμε και βλέπαμε στα νεανικά μας ετη
Youtube VideoΚαι εννοείται αυτό....στα παιδικα. Θεαρα, γυναικάρα!!
Youtube Video -
Κακώς!Η ξενερωτη Αμερικάνα έχει καλύτερη φωνή.
-
Κακώς!Η ξενερωτη Αμερικάνα έχει καλύτερη φωνή.
Καλά ναι η inna σαν mini mouse ακούγεται... Αλλά σιγά την ποιότητα.
Άλλο Ζουγανέλη, Χαρούλα, Μποφίλιου, Γαλάνη, Τσαλιγκοπούλου, Τσανακλίδου κτλ κτλ . Αυτές είναι φωνές
-
-
Ούτε μισό τραγούδι της δεν έχω ακούσει ποτέ, το βίντεο το βρήκα με κλειστά τα ηχεία, αλλά βλέπω μια ζαμπέτεια ΦΩΝΑΡΑ... άνετα για Wonder Woman!
Στο άλλο θέμα που θίχτηκε, ειδα στις ειδήσεις ότι τα Γερμανα άρχισαν να κόβουν επιδόματα και άδειες διαμονής σε προσφυγομετανάστες που είχαν αιτηθεί άσυλο εδώ, και νομικά σύμφωνα με τις Συνθήκες Δουβλίνου, θα τους επιστρέφουν στις χώρες εισόδου.
Ο μόνος λόγος που δεν έχει γεμίσει ο τόπος ακόμα, είναι πως προσφεύγουν στα δικαστήρια κι οι Γερμανοί δικαστές αναστέλλουν τις επιστροφές επειδή στην Ελλάδα δεν μπορεί να εξασφαλιστεί το ελάχιστο επίπεδο διαβίωσης, έλεγαν οι ειδήσεις -
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν βγαίνουν αξιόλογα παιδια με ταλέντο απλά δεν προωθούνται και θέλει ψάξιμο πλέον.Παντως για την εν λόγω ισως η λέξη υπέρ επιτυχημένη να είναι μετριοπαθής τουλάχιστον εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά με βραβεύσεις.Ισως γερνάμε εμείς και δεν καταλαβαίνουμε τη νέα γενιά ,ισως επειδή μας συμφέρει αυτό ,να είχαμε περισσότερο γούστο!ξερεις κανενα τραγουδι της;
-
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν βγαίνουν αξιόλογα παιδια με ταλέντο απλά δεν προωθούνται και θέλει ψάξιμο πλέον.Παντως για την εν λόγω ισως η λέξη υπέρ επιτυχημένη να είναι μετριοπαθής τουλάχιστον εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά με βραβεύσεις.Ισως γερνάμε εμείς και δεν καταλαβαίνουμε τη νέα γενιά ,ισως επειδή μας συμφέρει αυτό ,να είχαμε περισσότερο γούστο!ξερεις κανενα τραγουδι της;
Αυτή ακριβώς την απορία έχω και εγώ , πως γίνεται να είναι τόσο δημοφιλής εδώ και χρόνια - ειδικά το Spotify μας έχει σπάσει τον @@@@@ με αυτή- και δεν μας έρχεται στο μυαλό ένα τραγούδι της!
Όποια άλλη μικρή και μεσαία σταρλετιτσα να βρεις κάπου θα θυμηθείς ένα τραγούδι της που είχε γίνει hit κάποιο διάστημα όταν το ξανακουσεις.
Επειδή όπως ίσως έχετε καταλάβει δεν είμαι καλά τελευταία, η ερμηνεία που μπορώ να δώσω είναι πως μας την έχει επιβάλει το matrix στο simulation που ζούμε.
Όπως και τον άλλον βρε παιδιά, αυτόν τον Kevin Hart αν τον λέω σωστά, τον κοντούλη μαύρο κωμικό, έχω δει κάτι απίστευτες παραστάσεις που ανεβάζει στην Αμερική με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο, με αποκορύφωμα ένα αφιέρωμα που είδα στο Netflix πρόσφατα με μια τεράστια εκδήλωση που έκαναν προς τιμήν του με την αφρόκρεμα των καλλιτεχνών των ΗΠΑ από όλα τα είδη να παρελαύνουν και να τον αποθεώνουν.
Πολυεκατομμυριούχος λέει απίστευτα επιτυχημένος!
Από πού, πως , γιατί;
Είναι εντελώς μέτριος και σε χιούμορ και ως ηθοποιός.Σε φάση δηλαδή δυστοπικης, ουτοπικής ταινίας, δεν ξέρω πως να το εκφράσω σαν να ήταν όλοι στο κόλπο υποχρεωμένοι να το κάνουν στα πλαίσια ενός μεγαλύτερου σχεδίου.
Κάτι έχει παιχτεί πλέον σε κάποιο update version της προσομοίωσης, το έχουν παρακάνει λίγο μου φαίνεται.
-
Μας κατάλαβε!!!......Αλλάξτε ρόλους.
-
@vagkirk said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Αυτή ακριβώς την απορία έχω και εγώ , πως γίνεται να είναι τόσο δημοφιλής εδώ και χρόνια - ειδικά το Spotify μας έχει σπάσει τον @@@@@ με αυτή- και δεν μας έρχεται στο μυαλό ένα τραγούδι της!
Όποια άλλη μικρή και μεσαία σταρλετιτσα να βρεις κάπου θα θυμηθείς ένα τραγούδι της που είχε γίνει hit κάποιο διάστημα όταν το ξανακουσεις.
Επειδή όπως ίσως έχετε καταλάβει δεν είμαι καλά τελευταία, η ερμηνεία που μπορώ να δώσω είναι πως μας την έχει επιβάλει το matrix στο simulation που ζούμε.
Όπως και τον άλλον βρε παιδιά, αυτόν τον Kevin Hart αν τον λέω σωστά, τον κοντούλη μαύρο κωμικό, έχω δει κάτι απίστευτες παραστάσεις που ανεβάζει στην Αμερική με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο, με αποκορύφωμα ένα αφιέρωμα που είδα στο Netflix πρόσφατα με μια τεράστια εκδήλωση που έκαναν προς τιμήν του με την αφρόκρεμα των καλλιτεχνών των ΗΠΑ από όλα τα είδη να παρελαύνουν και να τον αποθεώνουν.
Πολυεκατομμυριούχος λέει απίστευτα επιτυχημένος!
Από πού, πως , γιατί;
Είναι εντελώς μέτριος και σε χιούμορ και ως ηθοποιός.Σε φάση δηλαδή δυστοπικης, ουτοπικής ταινίας, δεν ξέρω πως να το εκφράσω σαν να ήταν όλοι στο κόλπο υποχρεωμένοι να το κάνουν στα πλαίσια ενός μεγαλύτερου σχεδίου.
Κάτι έχει παιχτεί πλέον σε κάποιο update version της προσομοίωσης, το έχουν παρακάνει λίγο μου φαίνεται.
πηγα στο ΥΤ να ακουσω τα καλυτερα κομματια της και ποτε δεν τα εχω ακουσει στο ραδιοφωνο στην Ελλαδα. τι να πω. πιστευω και εγω οτι ειναι μια μπουρδα που την προβαλλουν για να ξεχνα ο κοσμος τις πολιτικες τους.
αυτο το καλοκαιρι ακουσα αυτο στο ραδιοφωνο και πηγα στο ΥΤ να δω ποιο ειναι και βλεπω 6.9 εκατ θεασεις, τωρα εχει πανω απο 8 που σημαινει ενα ωραιο τραγουδι ο κοσμος το εκτιμα.
-
Χεχε το έχω ποστάρει στο κατάλληλο νήμα με τη μουσική. Η κοπέλα είναι ταλενταρα.
Είναι η κόρη του ''Ερμη'' από το Άκρως οικογενειών με τον Μπεζο. Ναι η κόρη!
-
Δηλαδή είναι περίεργο να μας βομβαρδίζει ο αλγόριθμος με τις εκει επιτυχίες μιας διμετρης ξανθιάς αμερικανας που είναι τρελό φωνί και δεν είναι περίεργο να μας βομβαρδίζει όλη μέρα το ραδιόφωνο στην Ελλάδα, σε πολλαπλούς σταθμούς, με τις μεγάλες επιτυχίες πχ του Μουζουράκη, αν τον γράφω σωστά, ή της Μόνικας...
-
Επίσης, το γιουεςεη είναι πολλοί πολιτισμοί και κοινωνίες παράλληλα.
Θυμάστε που απ την πολλή γουοκίλα έχουμε μαύρο Αχιλλέα, αφρικανική Κλεοπάτρα, κλπ
όποιος καταφερει να βρει αφρικαν-αμερικαν στο βίντεο της Τέηλορ με τη λαοθαλασσα γύρω γύρω, κερδίζει κουλούρι. Έστω αν βρει κάποιον μεξικανο, ασιάτη, οτιδήποτε απ τις πολλές φυλές που απαρτίζουν τη χώρα, πλην λευκώνντισκλεημερ: το βίντεο παρατέθηκε καθαρά επεξηγηματικα, κι όχι για να χαζεύουν ποδάρες και άλλα μποντι παρτς οι μεσήλικες του φόρουμ...
-
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δηλαδή είναι περίεργο να μας βομβαρδίζει ο αλγόριθμος με τις εκει επιτυχίες μιας διμετρης ξανθιάς αμερικανας που είναι τρελό φωνί και δεν είναι περίεργο να μας βομβαρδίζει όλη μέρα το ραδιόφωνο στην Ελλάδα, σε πολλαπλούς σταθμούς, με τις μεγάλες επιτυχίες πχ του Μουζουράκη, αν τον γράφω σωστά, ή της Μόνικας...
καταλαβαινεις τις εγραψες? τα περισσοτερα που γραφεις ειναι ασυναρτησιες.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δεν χρειάζεται κανένα σάιτ ταλαίπωρα αριστερούλια...
Καθότι μία φωτογραφία είναι 1000 λέξεις...
Αφού πέρασαν 36 ώρες και αποφασίστηκε η γραμμή βλέπουμε και στα εδώ σάιτ να αναπαράγουν την φωτογραφία, λέγοντας βέβαια την γραμμή του Οίκου, ότι τάχα το έκανε για την ενότητα, ενώ άλλο σάιτ ότι τρολάρει...
Α ρε Κούλη, έδωσες γραμμή με τα Πετσωμένα, οπότε έχουμε και τα διεθνή Πετσωμένα.
Α και η κυρία του ABC που διέκοπτε συνέχεια τον πορτοκαλή ήλιο, ήταν συμφοιτήτρια και στην ίδια αδελφότητα, ξέρετε αυτές με τα ελληνικά γράμματα, με κυρία αντιπρόεδρο...
Αντικειμενικότητα που σπάει καρύδια...
Αντε να περάσουν οι 50 μέρες να ησυχάσουμε...
-
Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία για τον υπόλοιπο κόσμο ποιο υπαλληλακι θα κάνει τον πλανητάρχη μετά το ραμολι,απλά θυμίζουμε ότι το έτερο αν και σε καλύτερη κατάσταση βέβαια ραμολι,έπινε Κλινεξ και είχε για υποστηρικτές του κάτι νορμαλ τύπους σαν και το παληκαρι….
-
Δεν διαφωνώ αλλά εγώ φοβάμαι ότι οι ηλίθιοι που νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν αν πατηθεί το κουμπί έχουν πλημμυρίσει το πρώην δημοκρατικό κόμμα.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δεν διαφωνώ αλλά εγώ φοβάμαι ότι οι ηλίθιοι που νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν αν πατηθεί το κουμπί έχουν πλημμυρίσει το πρώην δημοκρατικό κόμμα.
Φυσικά υπάρχουν διάφορες και συγκρούσεις συμφερόντων ανά μέσα στους δυο μεγάλους των ΗΠΑ αλλά αυτοι που πραγματικά παίρνουν τις οποίες αποφάσεις δεν νομίζω οτι έχουν τέτοια προβλήματα.Ουτως η άλλως η Δημοκρατικια και Προοδευτικια Καμαλα φρόντισε να κάνει γνωστό στους Αμερικανούς ότι φυσικά κατέχει οπλα η ίδια και ότι κανείς από την ίδια η το κόμμα της δεν θα πειράξει το ιερό δικάιωμα των Αμερικανών στην οπλοκατοχή.
Αυτά γίνονται στη ίδια χωρα που κάθε φορά που κάποιος ημιτρελος σαλταρισμένος μπουκάρει σε σχολεία η οπουδήποτε και θερίζει κόσμο,ο πρόεδρος που στήριζε η ίδια βγαίνει και κλαψομου..ζει τι κακό μας βρήκε πάλι!
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]