-
-
Ναι. Τί;
Πόλεμος δεν είπαμε είναι;
-
Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι ότι κάποια τομάρια αρπάζουν για ομήρους παιδάκια, αλλά πως εκφράστηκε η αγωνία του πατέρα του...
Αριστερή ευαισθησία...
Πηγαίνει με γαρνιτούρα το ηθικό πλεονέκτημα, ψημένα όλα σε χαμηλή φωτιά με λίγη βότκα μέσα...
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι ότι κάποια τομάρια αρπάζουν για ομήρους παιδάκια, αλλά πως εκφράστηκε η αγωνία του πατέρα του...
Αριστερή ευαισθησία...
Πηγαίνει με γαρνιτούρα το ηθικό πλεονέκτημα, ψημένα όλα σε χαμηλή φωτιά με λίγη βότκα μέσα...
Ξέχασες τις αξίες και τα ιδανικά….
-
Ναι ρε γμτ...
-
Εμένα μου φαίνεται απόλυτα ανθρώπινη η στάση του πατέρα και πριν και μετά. Λίγη ενσυναίσθηση να χει κάποιος το καταλαβαίνει αμέσως.
Κάποιον από το χωριό μου τον έστειλαν στο Άουσβιτς. Η αδερφή του πάντα εύχονταν να έφυγε από την πρώτη μέρα. Να μη βασανίστηκε πολύ. Φυσικά θα χαίρονταν αν επέστρεφε. Κάτι που όμως δε συνέβη. -
@spi_duster said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εμένα μου φαίνεται απόλυτα ανθρώπινη η στάση του πατέρα και πριν και μετά. Λίγη ενσυναίσθηση να χει κάποιος το καταλαβαίνει αμέσως.
Κάποιον από το χωριό μου τον έστειλαν στο Άουσβιτς. Η αδερφή του πάντα εύχονταν να έφυγε από την πρώτη μέρα. Να μη βασανίστηκε πολύ. Φυσικά θα χαίρονταν αν επέστρεφε. Κάτι που όμως δε συνέβη.Πολύ σωστό κι ανθρώπινο αυτό που λες, Σπύρο μου. Η ανθρώπινη φύση βλέπει τον θάνατο ως μια κάποια λύτρωση. Ειδικά αν κάποιος είναι θρησκευόμενος και πιστεύει ότι υπάρχει μεταθανάτια ζωή. Προσωπικά δεν πιστεύω στην μετά θάνατον ζωή, αλλά σίγουρα ένα γρήγορο τέλος είναι προτιμότερο από τα βασανιστήρια.
-
Εγώ δεν έκανα σχόλια, τα άφησα στους δεξιούς, που τα συναισθήματα που τους προκαλεί το γεγονός της "νεκρανάστασης" και εξεφρασαν, είναι απέχθεια για την αριστερά...
Αν έχω κάτι να σχολιάσω είναι ότι το βίντεο, με το μοντάζ που έχει, το έχει ανεβάσει το Υπουργείο Εξωτερικών της Ισραηλινής Κυβέρνησης.
Προσπαθώντας να καπηλευτει τον πόνο ενός πατέρα στον οποίο λαθεμενα είπαν ότι η κόρη του είχε πεθάνει.
(Και για την Ισραηλινή κυβέρνηση θα ήταν πιο συμφέρον να είχαν πεθάνει οι αθώοι, παρά να βρίσκονται όμηροι)
Η οποία επέστρεψε σώα ξανά στον πατέρα της, μόνο ως ανταλλαγή αιχμαλώτων γυναικοπαίδων, καθώς η Ισραηλινή κυβέρνηση εξαναγκάστηκε να απελευθερώσει ένα λεωφορείο γεμάτο γυναικόπαιδα Παλαιστινίων, που ήταν φυλακισμέν, πολλοί για ασήμαντους λόγους, χωρίς επαφή με τις οικογένειες τους για χρόνια.
Περίπου 8000 τετοιοι υπάρχουν λένε οι πληροφορίες.
Και απελευθερώνονται μόνο όταν απαγάγουν αθώους οι τρομοκράτες της Χαμας.
Πολύ επιτυχημένη τελικά η προπαγάνδα Νετανιάχου. -
O πήλιου το πρωί πριν πιει καφέ...
-
Κωλουτούμπα βολιώτικη, της σχολής Τσίπρα, αλλά με στύλ ισάξιο ενός Ιωάννη Μελισανίδη...
Και μόνο που μπήκε το συγκεκριμένο, δεν χρειαζόταν κανένα σχόλιο.
Τα είχαμε ακούσει άλλωστε τότε που σχολίαζαν τον πονεμένο πατέρα. -
Πολύ στεναχωριέμαι ρε παιδιά που με κατακρίνουν οι δεξιόφρονες.
Πολύ όμως!
Κλαψ & λυγμ...
Δεν πειράζει που δεν έχουν τίποτα να πουν επί του θέματος.Τρομοκράτες Χαμάς vs καλός Νετανιάχου.
Κρατάει κανείς το σκορ; -
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Τρομοκράτες Χαμάς vs καλός Νετανιάχου.
Κρατάει κανείς το σκορ;Δεν ξέρω, πάντως ο Ισραηλινός στρατός έχει πολύ δυνατά όπλα...
-
Έχει πέσει τέτοιο φίλτρο,που σίγουρα το κινητό χρειάστηκε φόρτιση μετά την ανάρτηση.
-
Προσέξτε γιατί θα σας την πέσουν για σεξισμό! Εδώ τη λέξη "γκόμενα" είπα και μου έλεγαν οτι είναι σεξιστικό κάτι τέτοιο
-
Δεν είναι απαραίτητο να παίρνεις το μέρος κάποιου σε μία σύγκρουση.
Ιδιαίτερα όταν αυτή γίνεται διαχρονικά εκτός των κανόνων του πολέμου.
Για παράδειγμα έχουμε αποφασίσει ποιος έχει δίκιο στην Β. Ιρλανδία ?
Αυτό που έχει σημασία, είναι σε μία στενάχωρη κατάσταση, να τηρούνται έστω οι κανόνες του πολέμου.
-
Πέθανε λέει ο Χένρυ Κίσσινγκερ ο οποίος όταν προτάθηκε το 1973 για νόμπελ ειρήνης γελούσε...
-
-
Εγκληματίας πολέμου και ...
Νόμπελ ειρήνης το 1973!
Από κοινού με τον Λε Ντουκ Θο του Βόρειου Βιετνάμ για τις διαπραγματεύσεις τους στο Παρίσι που οδήγησαν στην απόσυρση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων από το Νότιο Βιετνάμ.
-
To Νόμπελ Ειρήνης έχει το ίδιο credibility με το χρυσό παπούτσι για τον πρώτο σκόρερ στα τοπικά Αθηνών την εποχή χωρίς καταγραφή επίσημη από τις ΕΠΣ.
Next.
-
Αν δεν αρέσει το Νόμπελ Ειρήνης ίσως αρέσει η διαπίστωση πως ο σύγχρονος κόσμος σμιλεύτηκε απο το ταξίδι του προέδρου Νίξον στην Κίνα
https://www.bbc.com/news/av/magazine-39342190
το οποίο είχε προετοιμάσει η συνάντηση Κίσινγκερ- Τσου Εν Λαι νωρίτερα
https://www.globaltimes.cn/page/202107/1227845.shtml
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]