-
Ο Ντράγκι οδηγούσε πασσάτ στέισον, ενώ η Μελόνι πήγε με Τζούλια, όπως και θα έπρεπε.
Απλά του Ντράγκι ήταν μάλλον παροχή από τον εργοδότη το αμάξι...
-
Είναι εκλεπτυσμένος ο Ντραγκίτο. Διάλεξε αυτοκίνητο με βάση το status του.
Αντίστοιχα και η Πεπόνι... -
Εγώ είμαι σίγουρος ότι ήταν παροχή μαζί με το κινητό από τον εργοδότη του και βέβαια της χώρας του εργοδότη του..
-
@andya3 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Διάλεξε αυτοκίνητο με βάση το status του.
Ταξιτζής ή υδραυλικός;
-
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Διάλεξε αυτοκίνητο με βάση το status του.
Ταξιτζής ή υδραυλικός;
Άνθρωπος που μπορεί να εκτιμήσει σωστά την πραγματική αξία των αντικειμένων. Ως υψηλόβαθμος τραπεζικός...
-
Μάντολες...
-
Μάλλον κάτι τέτοιο θα αναφώνησε ο Ντραγκίτο όταν είδε τη Μελόνι. Δις. Και μία για το αυτοκίνητό της...
-
Οι τραπεζικοί επειδή παίζουν με τα λεφτά των άλλων, @@ εκτίμηση μπορούν να κάνουν για την αξία των αντικειμένων...
Για αυτό είμαστε από κρίση σε κρίση...
Επίσης η Μελόνι είναι εκλεγμένη, ενώ ο Ντράγκι όπως και οι αντίστοιχοι προκάτοχοι του τραπεζουπαλληλίσκοι, απλά διορισμένοι...
Είχαν σκάσει από την πολύ δημοκρατία οι Ιταλοί, για αυτό ψήφισαν για Δημοκρατική Κυβέρνηση, ανεξάρτητα τι λένε οι διάφοροι ολοκληρωτικοί φασιστοκομμούνες...
Σαν το Μπλούμπεργκ που μας είχε πρήξει στην αντιπολίτευση εναντίον του Τράμπ και τώρα που έρχεται η συντριβή κάνει την κωλοτούμπα...
https://www.capital.gr/bloomberg-view/3676476/nai-o-mpainten-ekane-kako-stin-oikonomia
-
Μάλλον κάτι τέτοιο θα αναφώνησε ο Ντραγκίτο όταν είδε τη Μελόνι. Δις. Και μία για το αυτοκίνητό της...
Εγώ για το αυτοκίνητο μίλησα μόνο. Το ένα είναι το πιο ενδιαφέρον της κατηγοριάς, το άλλο είναι ταξί για το αεροδρόμιο.
-
Η Μελόνι είναι σίγουρα ακροδεξιά;
Ποιο πολύ μου θυμίζει Φώφη. Ούτε καν πατριωτικό ΘΑΣΟΚ.Τι στην ευχή;
Η ακροδεξιά των άλλων χωρών στην Ευρώπη είναι το κέντρο στην Ελλάδα; -
@storm said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Τι στην ευχή;
Η ακροδεξιά των άλλων χωρών στην Ευρώπη είναι το κέντρο στην Ελλάδα;Ακριβώς αυτό!
-
Επιτέθηκαν οι Ουκρανοί με drones στο Ρωσικό στόλο στην Σεβαστούπολη και τα έκαναν κολυμπηθρόξυλο όλα.
Τώρα οι Ρώσοι λένε θα πάνε να διαμαρτυρηθούν στον ΟΗΕ.
Θα πάνε οι Ρώσοι στον ΟΗΕ να διαμαρτυρυθούν. Μάλιστα.Τελικά ποιος έκανε εισβολή σε άλλη χώρα;
Συγνώμη αλλά κάτι πίνουν οι Ρώσοι. Ληγμένη η βότκα;
Δεν εξηγείται διαφορετικά. Δηλαδή τι περίμεναν; Μία χώρα 42 εκατομμυρίων ανθρώπων να σκύψουν κωλαράκι να περάσουν οι Ρώσοι επειδή θεωρούν ότι είναι οι "γαμάω όλα";Και όπως λένε οι Ρωσολάγνοι: "Αυτά έχουν οι πόλεμοι. Δράση, αντίδραση."
-
Το θέμα είναι ότι βρήκαν αφορμή να αποχωρήσουν από τη συμφωνία για σιτάρι και καλαμπόκι….
-
Επιτέθηκαν οι Ουκρανοί με drones στο Ρωσικό στόλο στην Σεβαστούπολη και τα έκαναν κολυμπηθρόξυλο όλα.
Ένα πλοίο λένε έπαθε κάποιες ζημιές όλο κι όλο, όχι και κολυμπηθρόξηλο...
Οι Ρώσοι βασικά έιπαν ότι οι Βρετανοί ήταν πίσω από αυτό, για αυτό διαμαρτύρονται, όχι για τους Ουκρανούς. Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε πόλεμο και καλά κάνουν από την πλευρά τους.
-
@kkostask said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Το θέμα είναι ότι βρήκαν αφορμή να αποχωρήσουν από τη συμφωνία για σιτάρι και καλαμπόκι….
Στις 22 Νοεμβρίου θα τελείωνε ούτως ή άλλως η συμφωνία αυτή αφού ήταν για 4 μήνες. Οπότε τελείωσε 22 μέρες ποιο νωρίς.
9 εκατομμύρια τόνοι σιτηρών και καλαμπόκι έφυγαν από Ουκρανία και αυτά και τέλος.
-
Οι Ρώσοι βασικά έιπαν ότι οι Βρετανοί ήταν πίσω από αυτό, για αυτό διαμαρτύρονται, όχι για τους Ουκρανούς. Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε πόλεμο και καλά κάνουν από την πλευρά τους.
Κοίτα να δεις.
Εγώ το ρόλο του ΑντιΑυγερινού στο φόρουμ δεν θα τον παίξω.
Έκρινα τα γεγονότα από αυτά που διαβάζω και βλέπω.
Δεν μεταφέρω αυτά που λέει η Ρωσία ή αυτά που λέει η Αγγλία ή κάποιος άλλος.Διάβασα το νέο, είδα την στάση της Ρωσίας μετά το γεγονός και έκρινα ότι έγινε κολυμπυθρόξυλο. Απλά τα πράγματα.
-
Κοίτα να δεις.
Εγώ το ρόλο του ΑντιΑυγερινού στο φόρουμ δεν θα τον παίξω.
Έκρινα τα γεγονότα από αυτά που διαβάζω και βλέπω.
Δεν μεταφέρω αυτά που λέει η Ρωσία ή αυτά που λέει η Αγγλία ή κάποιος άλλος.Διάβασα το νέο, είδα την στάση της Ρωσίας μετά το γεγονός και έκρινα ότι έγινε κολυμπυθρόξυλο. Απλά τα πράγματα.
Κοίτα να δεις, ανέφερες κάτι, για το οποίο δεν υπάρχει καμία τεκμηρίωση. Το BBC (που δεν το λες και ρωσόφιλο) αναφέρει ζημίες σε ένα πλοίο μόνο. (https://www.bbc.com/news/world-europe-63437212)
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόβλημα στο να κάνουμε διάλογο, ακόμα και αν υπάρχουν διαφωνίες. -
To BBC αναφέρει αυτά που λέει ο Ρώσος κυβερνήτης της περιοχής Mikhail Razvozhaev.
Δεν θα μπω σε διαδικασία να απολογούμαι για τις δικές μου απόψεις.
Ότι είχα να γράψω το έγραψα. -
Βρε, το Χαλογουίν γιόρταζαν τα παιδιά, εξού και τα πυροτεχνήματα…το είπε και ο Βλαδίμηρος Αυγερινός…
-
Δηλαδή, πιστεύουμε ότι κακό λέγεται για τους ρώσους;
Θυμάσαστε τον βομβαρδισμό στο μαιευτήριο χωρίς μωρά;
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]