-
Ε βρε storm μου, τον ξέρω καλά. Συνάδελφος, Στρατιωτικός, εκ ΣΣΕ, κάθε Παρασκευή μαζί τα πίνουμε.
-
-
Ex–Fox News Director Indicted for Working With Russian Oligarch
''the indictment accuses Jack Hanick of working with Konstantin Malofeyev, a blacklisted Russian banker who allegedly helped finance paramilitary groups in eastern Ukraine, to launch right-wing media networks in Russia, Greece, and Bulgaria''
εγω σας τα είπα
στο αγιο όρος νομίζουν οτι εχουν άβατο
οι ακροδεξιοί νομίζουν οτι έχουμε ακόμα σύριζα στην εξουσία
και η Ζαχάροβα με αυτό το βάψιμο (σαν κλαμένη χήρα)ουτε μάρκα δε θα σταύρωνε...Αρε όλο το βράδυ γράφετε και τις ειδήσεις δε τις βλέπετε...
-
Από μέρες ήταν γνωστό αυτό….
Είναι που οι Ρώσοι πολεμάνε ναζιστές….καλά τους απάντησαν οι Γερμανοί…… «εμείς είμαστε δυστυχώς ειδικοί στον ναζισμό και μπορούμε να σας πούμε ότι σίγουρα δεν πολεμάτε ναζί» -
Ρε σεις, η ζέση του Μητσοτάκη "να φανεί" στην εισβολή στην Ουκρανία, δε μπορεί να έχει σχέση με το γεγονός πως, ο Τζόφρεη Πάηατ (ο Αμερικανός Πρέσβης μας) ήταν Πρέσβης στην Ουκρανία και ο Μπάιντεν αντιπρόεδρος στο γιούσα, κατά τα γεγονότα της πλατείας Μεϊνταν.
Τι σου είναι αυτές οι συμπτώσεις... -
Επειδή μας τα εχουν ζαλίσει με τον Κίσινγκερ
ακούστε τι λεει ο Τιτάνας Ουίνστον Τσώρτσιλ
Σιδηρούν παραπέτασμα
https://www.efsyn.gr/stiles/triti-matia/334596_sidiroyn-parapetasmaΟυπς λάθος πηγή ...
ξέχασαν το κόκκινο πλαίσιο , μέχρι εκει τους συμφέρει να δείχνουνκατευθείαν απο τις ΓΡΑΠΤΕΣ πηγές με τις περισπωμένες και τα όλα τους για να ξέρετε γιατί εκείνοι οι παλιοί ήξεραν ...
-
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ε βρε storm μου, τον ξέρω καλά. Συνάδελφος, Στρατιωτικός, εκ ΣΣΕ, κάθε Παρασκευή μαζί τα πίνουμε.
Δεν αναρωτήθηκα για την προσωπική σας σχέση. Και στην Μονή Πετράκη να είστε συνάδελφοι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Για άλλο πράγμα αναρωτήθηκα και απάντηση δεν πήρα.
Όχι ότι καίγομαι, αλλά το δούλεμα μέχρι ένα σημείο. -
τιωτική δύναμη της Ουκρανίας. Οι Ε.Δ. της είναι πολύ ισχυρές, σε συμβατικές δυνάμεις, στο ίδιο επίπεδο περίπου με την Γαλλία. Η Γερμανία, είναι μέλος του ΝΑΤΟ, άρα επίθεση εναντίον της θα σήμαινε πυρηνικό πόλεμο. Σε καθαρά στρατιωτικό επίπεδο, η Γερμανία είναι
σου έχω απαντήσει ήδη δεν επαναλαμβάνομαι. την ΚΟΤΑ θα έκανε η ρωσία μπρόστα σε οποιαδήπωτε οικονομική δύναμη, αν δεν το καταλαβαίνεις οκ. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Εγώ δεν πιστεύω στην δύναμη των υπερατού και πιος έχει το μεγαλύτερο τανκς
-
@cirus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εγώ δεν πιστεύω στην δύναμη των υπερατού και πιος έχει το μεγαλύτερο τανκς
Δεν είσαι ο μόνος..
-
-
Απλά ξέχασαν το sieg heil στο τέλος….
-
οι Ρώσοι δεν κατάλαβαν τίποτα από τις οικονομικές κυρώσεις
https://www.xe.com/currencycharts/?from=RUB&to=USD&view=1M
.......
..........Sanctions significantly increase chance of Russia international debt default, analysts warn
https://www.reuters.com/business/finance/sanctions-significantly-increase-chance-russia-international-debt-default-2022-03-02/ -
Τι να γράψει κανείς για την Αλάτοβα; Όσο και να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, χειροτερεύει η θέση τους. Η πολεμική εισβολή είναι γεγονός. Οι Ρώσοι ξεκίνησαν πόλεμο και σκοτώνουν. Αυτό και τελεία.
-
@getzman said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
οι Ρώσοι δεν κατάλαβαν τίποτα από τις οικονομικές κυρώσεις
https://www.xe.com/currencycharts/?from=RUB&to=USD&view=1M
.......
..........Sanctions significantly increase chance of Russia international debt default, analysts warn
https://www.reuters.com/business/finance/sanctions-significantly-increase-chance-russia-international-debt-default-2022-03-02/Ξαναλέω, είδες να τους σταματάει αυτό; Άρα τους ένοιαξε ιδιαίτερα;
-
σωστα ο βρεγμενος τη βροχη δεν τη φοβαται
τοσους αιωνες πεινα συνηθισαν -
Όταν κάποιος παίρνει την στρατηγική απόφαση για κάτι τέτοιο, έχει ήδη συνυπολογίσει τις συνέπειες και έχει προετοιμαστεί για αυτές. Δεν εξετάζουμε αν είναι σωστό ή λάθος, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι ισχύει στην πράξη. Στην πράξη λοιπόν δεν θα τους σταματήσουν αυτά και για αυτό λέω ότι απατώνται όσοι υπολογίζουν στην οικονομική ισχύ. Δεν είναι τυχαίο που η Γερμανία εξήγγειλε τέτοιο στρατιωτικό πρόγραμμα. Αν ένιωθε ασφαλής με την οικονομική της ισχύ δεν θα έκανε τίποτα τέτοιο.
-
μακαρι να σκεφτεται κι ο πουτιν ετσι
-
Οι κυρώσεις ήταν η αναμενόμενη αντίδραση και ο Πούτιν σίγουρα έχει πάρει τα μέτρα του. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι θα πονέσει από αυτές ειδικά από την στιγμή που τον έχουν ξεκόψει σχεδόν οι πάντες. Προφανώς οι συνέπειες δεν φαίνονται αμέσως αλλά σε βάθος χρόνου.
-
Θα στραφεί προς την Κίνα. Βέβαια οι Ευρωπαίοι δεν είναι και τόσο μακάκες. Επέβαλλαν κυρώσεις μεν, αλλά συνεχίζουν κανονικά την εισαγωγική ρωσικού αερίου και πετρελαίου. Αμ πως;
-
@storm said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δεν αναρωτήθηκα για την προσωπική σας σχέση. Και στην Μονή Πετράκη να είστε συνάδελφοι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Για άλλο πράγμα αναρωτήθηκα και απάντηση δεν πήρα.
Όχι ότι καίγομαι, αλλά το δούλεμα μέχρι ένα σημείο.Ε πως δεν πήρες απάντηση; Νομίζω ήμουν σαφής.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]