-
Εντάξει δεν τον παρακολουθώ και πολύ κοντά , αλλά μόνο που τσαντίζει τους αριστερούληδες μου αρέσει .
Γενικά η δεξιά δεν έχει στελέχη που να μπορούν να σταθούν σε διαλεκτικές μάχες , που μπορείς να σπάσεις τα νεύρα του αντιπάλου . Λίγο ειρωνία , λίγο πείραγμα , λίγο στρεψοδικία , μιά χαρά την τσακίζεις την αριστερή διαλεκτική που έχει την λογική του γάτου , του κανονικού , τον Γενάρη . Και γα...ει και σκούζει....
-
Τα @ρχίδι@ της αυτώνεις της διαλεκτικής απαυτής, όταν βάζεις τον κάθε πιθηκομούρη να ...διαλέγεται.
Ξέρεις τί κάνουν τα πιθήκια Κρίου, όταν είναι εκνευρισμένα αφοδεύουν και με τα χέρια τους πετάνε τα περιττώματα προς τους απέναντι, για να τους κρατήσουν μακριά...
Μεγάλη ιδεολογική 'νίκη' της ΝΔ, να βάλουν ένα πίθηκο σαν τον Μπογδάνο να πετάει τα ιδεολογικά περιττώματα που βγάζει ο στόμας του στους εχθρούς, κι από κάτω να τον χειροκροτεί το δεξιό ακροατήριο, και να χαίρεται όλο υπερηφάνεια που εξέλεξε κι έβαλε πρώτη μούρη στη Παράταξη τον εκνευρισμένο πίθηκο...
Κι αυτό είναι στην ουσία η λεγόμενη Alt-Right, εφόσον δεν έχουν κανένα επιχείρημα και λογικό έρεισμα, αρχίζουν οι πίθηκοι και χοροπηδάνε κι ωρύονται για να μην ακούγονται οι απέναντι. Όχι πως και οι πρόγονοί τους ήταν κάτι διαφορετικό...
Αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν υπολόγιζα πως θα τον χειροκροτούσες και θα τον καμάρωνες και συ!
-
ok, αρχιδι το μπογκντ αλλα αυτη ακριβως η παραληρηματικη ψυχοαριστεροκινουμενη αρνηση και συζητησης με πεταγμα υβρισμων ως λακτισμα στην εξεδρα, γατου συμπεριλαμβανομενου, δικαιωνει τον κριου. σαν τα πιθηκια του πιλιου που αρχιζουν και χοροπηδανε να μην ακουγονται οι αλλοι.
-
... πως συμβαίνει οι Alt-Right Νεοδημοκράτες...
(ας κάνουμε και λίγο πλάκα, ε; )
-
Διαβάζω για το νέο , 25 ετών είναι , τρένο που έρχεται . Εφτασε γρήγορα μέχρι την Σερβία , αλλά εκεί πάει αργά . Γιατί οι Κινέζοι και οι Ρώσοι δυσκολεύονται να φτιάξουν τις γραμμές ...
https://www.sportime.gr/extratime/kosmos/otan-o-tzo-bainten-elege-na-vomvardisti-to-veligradi-vid/
-
Το 2016 είχα φάει 7 μέρες αποβολή επειδή έκανα ένα quote και θεωρήθηκε ρατσιστικό. Βασικά η αναφορά στην λέξη 'λαθρομετανάστης' θεωρήθηκε μάλλον ακραίος χαρακτηρισμός. Έσβησα τα ποστ μου και έφαγα και μία όμορφη αποβολή.
Σήμερα είτε οι κανόνες του φόρουμ έχουν αλλάξει, είτε τηρούνται από τους διαχειριστές κατά το δοκούν.
Αυτά.
υ.γ. Σκέφτομαι. Αν το 2016 είχα χαρακτηρίσει τους μετανάστες σαν πιθήκια, ή πιθηκομούριδες ή πίθηκοι που χοροπηδάνε και αφοδεύουν θα με είχαν αποβάλει δια παντός. Τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά του φόρουμ. Μια ζωή ίδιο ήταν και ίδιο παραμένει.
-
Εντάξει και εγώ έφαγα 7ήμερο μπαν για την ίδια λέξη . Σιγά και τι έγινε . Μήπως άλλαξα άποψη ? Απλά σέβομαι τους κανόνες αυτών που μας φιλοξενούν εδώ. Και εγώ στα δικά μου μαγαζάκια βάζω τους δικούς μου κανόνες .
Από την άλλη μου αρέσει να πειράζω τους άλλους και να τσαντίζονται . Και να με πειράζουν και μένα . Συνήθως δεν τσαντίζομαι , ιδιαίτερα όταν ξέρω ποιός είναι αυτός που με πειράζει , γιατί το θεωρώ μέρος του παιχνιδιού...
Α ξέχασα να σου πω ότι έκανα στο Αιρκρος το τέστ του κλεισίματος της πόρτας με ανοικτό παράθυρό . Δεν κουνήθηκε καθόλου . Ούτε με 6-7 άνοιγμα , ούτε ανοιχτό στην μέση , ούτε ανοιχτό 6-7 πόντους πάνω από την θήκη του .
-
Το 2016 είχα φάει 7 μέρες αποβολή επειδή έκανα ένα quote και θεωρήθηκε ρατσιστικό. Βασικά η αναφορά στην λέξη 'λαθρομετανάστης' θεωρήθηκε μάλλον ακραίος χαρακτηρισμός. Έσβησα τα ποστ μου και έφαγα και μία όμορφη αποβολή.
Σήμερα είτε οι κανόνες του φόρουμ έχουν αλλάξει, είτε τηρούνται από τους διαχειριστές κατά το δοκούν.
Αυτά.
υ.γ. Σκέφτομαι. Αν το 2016 είχα χαρακτηρίσει τους μετανάστες σαν πιθήκια, ή πιθηκομούριδες ή πίθηκοι που χοροπηδάνε και αφοδεύουν θα με είχαν αποβάλει δια παντός. Τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά του φόρουμ. Μια ζωή ίδιο ήταν και ίδιο παραμένει.
Καλημέρα!
Αν η ανάρτησή σου αναφέρεται στα δικά μου γραφόμενα περί Μπογδάνου, εντάξει, αναγνωρίζω πως ο κάποιες φορές μπορεί να έχω παρασυρθεί και να χρησιμοποίησα εκφράσεις που δεν συνάδουν με το επίπεδο της συζήτησης και του φόρουμ που μας φιλοξενεί, νομίζω όμως πως είναι φανερό πως δεν ήταν η πρόθεσή μου να προσβάλω με οποιονδήποτε τρόπο τα συμπαθέστατα ζώα, πιθήκους, μαϊμούδες κι όλα τα Πρωτεύοντα, χαρακτηρίζοντας έτσι τον Έλληνα τηλεπαρουσιαστή και βουλευτή της ΝΔ.
Mea culpa.
-
Πίλιου , να βάλω τον Μπογδάνο αβατάρ ?
Η να τον βάλεις εσύ , να γίνεις το απόλυτο τρόλ ?
-
Πίλιου , να βάλω τον Μπογδάνο αβατάρ ?
Η να τον βάλεις εσύ , να γίνεις το απόλυτο τρόλ ?
Άντε βρε ...σατανά, που με βάζεις σε πειρασμό, να σου κάνω τη χάρη επειδή έγραψες καλό νέο για το Aircross!...
-
Άντε βρε ...σατανά, που με βάζεις σε πειρασμό, να σου κάνω τη χάρη επειδή έγραψες καλό νέο για το Aircross!...
Μόνο και μόνο για αυτό και την προσβολή αισθητικής του φόρουμ είσαι για Μπάν!!
-
Μάλιστα.
-
Μάλιστα.
Θα κατάλαβες ότι ήταν χιουμοριστικό....μην το παίρνεις τόσο σοβαρά αγορίνα!!
ΥΓ: Αλλά ναι τον Μπογδάνο τον σιχαίνομαι...όμως είναι άσχετο, δεν μου δίνει το δικαίωμα να παρέμβω επειδή απλά δεν τον γουστάρω.
-
Εγώ τελείωσα. Σας αποχαιρετώ. Bye.
-
Αυτά.
Οι Κανόνες παραμένουν οι ίδιοι, αλλά η εφαρμογή τους εναπόκειται στους Διαχειριστές και δυστυχώς δεν είμαστε πανταχού παρόντες. Αυτό που λέτε όμως είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Οποιαδήποτε ρατσιστική/σεξιστική/μισαλλόδοξη κλπ αναφορά, απαγορεύεται αυστηρώς. Αυτό αφορά οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα. Το να κατακρίνεται όμως μια συμπεριφορά ενός ατόμου είναι θεμιτή, αρκεί αυτή η κριτική να μην συνδέεται με κάποιο άλλο χαρακτηριστικό του (π.χ. εθνικότητα, σεξουαλικός προσανατολισμός, πολιτική τοποθέτηση κλπ), αλλά μόνον με τις θέσεις που εκφράζει ή τις πράξεις που τελεί. Με άλλα λόγια, απαγορεύεται η αναφορά σε όλους τους πρόσφυγες-μετανάστες ως κατώτερους ανθρώπους (ειδικά με το μειωτικό 'λάθρο'), αλλά επιτρέπεται η κατακραυγή στο πρόσωπο κάποιου εξ' αυτών, αν διαπράξει κάποιο έγκλημα. Όχι όμως και η γενίκευση για όλους τους ομοίους του. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους πολιτικούς, Έλληνες και μη, αρκεί να τηρούνται οι Κανόνες που απαγορεύουν την βωμολοχία. Το τι αποτελεί βωμολοχία είναι στην δική μας διακριτική ευκαιρία να το κρίνουμε. Να θεωρήσετε πάντως ότι ακολουθούμε κατά βάση αυτά που ορίζουν οι Νόμοι της Ελλάδος. Με άλλα λόγια επιτρέπουμε το να χαρακτηριστεί κάποιος 'κτήνος', αν επιδεικνύει κτηνώδη συμπεριφορά, αλλά δεν επιτρέπουμε γνωστές ύβρεις του ελληνικού λεξιλογίου, τις οποίες προφανώς δεν θα αναφέρω.
-
Για αυτό είπαμε ότι είμαστε φιλοξενούμενοι και τους σεβόμαστε τους κανόνες που βάζουν αυτοί που μας φιλοξενούν .
Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν γνωρίζουμε άριστα την σημασία των λέξων στην Ελληνική γλώσσα .
-
Προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα στη χρήση της λέξης 'λαθρομετανάστης' και πως συνιστά μειωτικό χαρακτηρισμό. Μια σύνθετη λέξη είναι που υποδεικνύει δύο ιδιότητες ενός ανθρώπου: ότι είναι μετανάστης και ότι έχει εισέλθει ή παραμένει παράνομα (λάθρα) στη χώρα.
Κι επειδή προφανώς η κουβέντα γίνεται για το πρώτο συστατικό της λέξης, πόσο μειωτική επί ποινή ban είναι π.χ. η χρήση των λέξεων λαθροκυνηγός, λαθραναγνώστης ή λαθροϋλοτόμος;
Το μοναδικό που δέχομαι ως πρόβλημα και πιθανό ρατσιστικό σχόλιο είναι ο χαρακτηρισμός ως λαθρομεταναστών του συνόλου των μεταναστών, ανεξαρτήτως της 'νομιμότητας' τους.
-
Δεν είναι λαθρομετανάστες, αλλά λαθροεπισκέπτες ειδικού σκοπού με πληρωμένα τα έξοδα για μόνιμη εγκατάσταση αναλαμβάνοντας την υποχρέωση επί τη αιτήσει άνωθεν και έξωθεν, μελλοντικών ενεργειών, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
-
Δεν είναι λαθρομετανάστες, αλλά λαθροεπισκέπτες ειδικού σκοπού με πληρωμένα τα έξοδα για μόνιμη εγκατάσταση αναλαμβάνοντας την υποχρέωση επί τη αιτήσει άνωθεν και έξωθεν, μελλοντικών ενεργειών, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
'για μόνιμη εγκατάσταση' Αυτό δεν ισχύει!!!
Φαίνεται από τις αιτήσεις που έχουν γίνει αυτά τα 6 χρόνια!!! Το 90% θέλει να φύγει για χώρες της Βόρειας Ευρώπης!!!
'αναλαμβάνοντας την υποχρέωση επί τη αιτήσει άνωθεν και έξωθεν, μελλοντικών ενεργειών' Αυτό το αφήνω ασχολίαστο
-
Μπράβο Χάρη . Για αυτό είπα ότι τα Ελληνικά μας είναι άριστα , αλλά σεβόμαστε τους κανόνες .
Είχε πει ο ΟΗΕ παλιότερα, όπως είχα διαβάσει σε πολιτικά ορθά σάιτ , ότι είναι σωστότερος ο όρος παράτυπος , αντί για λαθραίος .
Προφανώς όμως ο ΟΗΕ δεν μίλησε Ελληνικά , αλλά Αγγλικά , ενώ ο δόκιμος όρος για κάποιον που μπαίνει χωρίς να τον αντιληφθούν είναι λαθραίος . Οπως και για τους άλλους που αναφέρει ο Χάρης , κυνηγούς , αναγνώστες κλπ .
Από την άλλη , το να χρησιμοποιείται υποτιμητικά ο όρος , είναι απαράδεκτο . Το να χρησιμοποιείται για όλους , αφού η χώρα ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ μετανάστες , δεν είναι λάθος .
Οπως δεν είναι λογικό να δεχόμαστε τον όρο λαθροδιακινητής για τους διακινητές των παράτυπων , ενώ δεν δεχόμαστε τον ίδιο όρο για τους παράτυπους .
Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι απαράβατα για όλους , αλλά δεν σημαίνει ότι πέραν της προστασίας της ζωής και της τιμής , τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα για όλους .
Ετσι η χτεσινή συγκέντρωση στα Πετράλωνα , εν μέσω απαγόρευσης , με απαίτηση να δοθεί άσυλο σε όλους , σπίτια σε όλους και ότι άλλο ζητάνε διάφοροι σταλινικοί που ελπίζουν στην αύξηση της κρίσιμης μάζας του προλεταριάτου που θα κάνει την ονείρωξη της 'επανάστασης' πιο εφικτή , στα σοβαρά κράτη , τέτοιες συγκεντρώσεις , θα μάζευαν μεγάλο μέρος του ποινικού κώδικα πάνω τους .
Από την άλλη επιθέσεις όπως αυτές στον Εβρο και με βάρκες συνοδεία τούρκικων ακταιωρών , εννοείται ότι δεν μπορούν να θεωρηθούν παράτυπη μετανάστευση , αλλά προσπάθεια εισβολής και υβριδικού ή ασύμμετρου πολέμου και σαν τέτοια να αντιμετωπίζεται και τυχόν υπερασπιστές τους εδώ , να αντιμετωπίζονται με τα ανάλογα άρθρα του ΠΚ.
Γιατί για σκεφτείτε να στείλουν 20 βάρκες με παράτυπους μπροστά και πίσω 10 αποβατικά με στρατιώτες ...
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]