-
OMG!
-
Alivizato έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά φέρνει πολλά εισαγωγής.
-
Όχι, μαζί με Μπίτρο και Automarin έχουν τη χειρότερη φήμη στη χώρα.
-
@delorean35 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά alfa romeo Guillia η stelvio εχω βρει μια Guillia veloce 2019 diesel 39.000χλμ απο alivizato cars ! Ειναι αξιοπιστος γενικά;
Πλάκα κάνεις έτσι? Αλιβιζάτος και Μαρινάτος τζιζ. Ψάξε λίγο....αλλά γενικά ούτε απέξω.
-
@fanis75 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά alfa romeo Guillia η stelvio εχω βρει μια Guillia veloce 2019 diesel 39.000χλμ απο alivizato cars ! Ειναι αξιοπιστος γενικά;
Πλάκα κάνεις έτσι? Αλιβιζάτος και Μαρινάτος τζιζ. Ψάξε λίγο....αλλά γενικά ούτε απέξω.
Τόσο χάλια ; Δεν γνωρίζω γιαυτο ρωτάω ! Μου ειπε ειναι ελληνικό ατρακαριστό με book service κτλ
-
Τόσο χάλια ; Δεν γνωρίζω γιαυτο ρωτάω ! Μου ειπε ειναι ελληνικό ατρακαριστό με book service κτλ
Κοίτα, έχει 100άδες αυτοκίνητα, σίγουρα θα έχει και 5-10 καλά και σωστά. Εαν λοιπόν αυτό ειναι ένα από αυτά, προχώρα αλλά αφού πρώτα το ελέγξεις.
-
Μάλιστα... Διάλεξες τον καλύτερο. 100% γυρισμένα χιλιόμετρα.
-
@harisma23 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Μάλιστα... Διάλεξες τον καλύτερο. 100% γυρισμένα χιλιόμετρα.
Και ο Χάρης μπορεί να λέει και μικρό ποσοστό
Έβγαινε έκδοση veloce σε diesel?
Veloce δεν ήταν η 4κίνητη με το 2λιτρο μοτέρ βενζίνης και τα 280 άλογα;;; -
Σίγουρα έβγαινε , ο συνδυασμός που δεν κυκλοφορούσε στην Ευρώπη ήταν veloce και πισωκίνητη αλλά ήρθε με το πρώτο φλ του 2020. Έτσι θυμάμαι.
Το πρόβλημα με το δίδυμο στην Ελλάδα είναι ότι πούλησε ελάχιστα τόσο ιδιωτική όσο και leasing ( από όπου θα έπαιρναν μετά και οι μαντράδες) , οπότε πάρα πολλά είναι αμφιβόλου ποιότητας εισαγωγές.
Γνώμη μου απευθύνσου μόνος σου σε κάποιον σοβαρό να κάνετε εισαγωγή. Το μειονέκτημα είναι ότι ο φόρος πολυτελείας μετράει από τη μέρα που ταξινομείται Ελλάδα , οπότε και μοντέλο 18 να φέρεις δε εμπίπτεις στην 5 ετία της μείωσης. Επίσης τσέκαρε και τους ρύπους από το 18 και μετά μετράνε επισήμως αλλιώς οπότε έχει αύξηση στα τέλη. Δυστυχώς , έχει ακριβά ετήσια έξοδα το όλο εγχείρημα. -
@civil357 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Σίγουρα έβγαινε , ο συνδυασμός που δεν κυκλοφορούσε στην Ευρώπη ήταν veloce και πισωκίνητη αλλά ήρθε με το πρώτο φλ του 2020. Έτσι θυμάμαι.
Το πρόβλημα με το δίδυμο στην Ελλάδα είναι ότι πούλησε ελάχιστα τόσο ιδιωτική όσο και leasing ( από όπου θα έπαιρναν μετά και οι μαντράδες) , οπότε πάρα πολλά είναι αμφιβόλου ποιότητας εισαγωγές.
Γνώμη μου απευθύνσου μόνος σου σε κάποιον σοβαρό να κάνετε εισαγωγή. Το μειονέκτημα είναι ότι ο φόρος πολυτελείας μετράει από τη μέρα που ταξινομείται Ελλάδα , οπότε και μοντέλο 18 να φέρεις δε εμπίπτεις στην 5 ετία της μείωσης. Επίσης τσέκαρε και τους ρύπους από το 18 και μετά μετράνε επισήμως αλλιώς οπότε έχει αύξηση στα τέλη. Δυστυχώς , έχει ακριβά ετήσια έξοδα το όλο εγχείρημα.Κατάλαβα !!! Θα πάω για tonale
option 2
Έμποροι μεταχειρισμένων