-
Ομορφο δεν ειναι , ουτε εμενα μου αρεσει εμφανισιακα, αλλά προκειμενου να μπλεξεις με αγνωστου προελευσης και καταστασης αμαξι, με 1000 θα πηγαινα για το συγκεκριμενο
-
@xenos said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Για κάποιο λόγο πάντα παίρνω άσχημα (στα μάτια μου αυτοκίνητα). Αυτό όμως ρε γμτ δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα!
Αν το αγοράσεις θα το αγαπήσεις και θα το βλέπεις λιγότερο άσχημο.
Σε μεταχειρισμένο πάντως σε αυτό θα πήγαινα κι εγώ με κλειστά τα μάτια.
-
Για κάποιο λόγο πάντα παίρνω άσχημα (στα μάτια μου αυτοκίνητα). Αυτό όμως ρε γμτ δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα!
Ξεκόλλα και δώσε του μια ευκαιρία.. Είναι και ωραίο πρότζεκτ για να το κάνεις όμορφο
-
Αυτό το μούτρο έβλεπα 7 χρόνια και δε μπόρεσα να το συμπαθήσω (όχι να μου αρέσει)...
-
Αυτό το μούτρο έβλεπα 7 χρόνια και δε μπόρεσα να το συμπαθήσω (όχι να μου αρέσει)...
Και σε αυτό το χρώμα τρώγεται.... κάτι λευκές ήταν...
-
@storm said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Εγώ Stock Center (Γέρακα) ούτε από έξω. Μια φορά πήγα για μεταχειρισμένο και η συμπεριφορά τους ήταν φρικαλέα. Απαράδεκτοι. Δεν θυμάμαι να έχω πάει σε άλλη εμπορία μεταχειρισμένων και να έχω αντιμετωπίσει τέτοια άθλια συμπεριφορά.
Και τώρα που έχω Seat, αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να πηγαίνω εκεί για service.
Βασικά σε επιχείριση του Βασιλάκη δεν θέλω να ξαναπατήσω πουθενά.
Ένα test drive είχα κάνει εκεί, μικρό όμως, μέχρι την πλατεία της Ανθούσας πήγαμε, για τυχόν ανταλλαγή Yaris με Ibiza Cupra (τρομάρα μου).Ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Ξέρω όμως περίπτωση, αγοράς μεταχειρισμένου premium, που έβγαλε πρόβλημα το turboμοτέρ του, και επισκευάστηκε μέσα στην εγγύηση, και φυσικά με Puma 1.0 για να κυκλοφορεί ο άτυχος! -
@yem said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@georgekn said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@gatoz said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@pgp737ng said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Ποιο παλληκάρι είναι αυτό?
https://www.newsauto.gr/news/edose-29-000-evro-gia-aniparkto-ich-eterias-enikiaseon/
γνωστος. εκθεση πολυ κοντα σε γραφειο γατου.
διωγμενος με τις κλωτσες απο χαλκις.
αδειασε την αγορα απο προκαταβολες
αμαξια γιοκ.
η κορη του γατου παει καθε πουρνο να κανει κλινικες στην οδοντιατρικη.ολες οι απο πανω προτασεις ειναι για τον ιδιο
Ωραίος βγήκε φόρα παρτίδα με το όνομα τού και το πρόσωπο του στον ακατανόμαστο...Live News...
Πολύ θράσος!!!Βαλτε κανένα λινκ βρε παιδιά...
Auto (αυτός που δεν έχει δόντια)
https://www.newsauto.gr/news/edose-29-000-evro-gia-aniparkto-ich-eterias-enikiaseon/
αμαξια γιοκ.
η κορη του γατου παει καθε πουρνο να κανει κλινικες στην οδοντιατρικη.ολες οι απο πανω προτασεις ειναι για τον ιδιο
Ωραίος βγήκε φόρα παρτίδα με το όνομα τού και το πρόσωπο του στον ακατανόμαστο...Live News...
Πολύ θράσος!!!Βαλτε κανένα λινκ βρε παιδιά...
εγω εχω βαλει ολα, μα ολα τα στοιχεια. και το ονομα του
Χαχαχαχ βρεεεεε τον "ξεδοντιαρη"...
Μιλάτε με γρίφους γέροντεςΤο'χω
Πολύ παλιά, υπήρχε και εκπαιδευτής οδηγών με το ίδιο επώνυμο...
-
@bassstarlet said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Εγώ Stock Center (Γέρακα) ούτε από έξω. Μια φορά πήγα για μεταχειρισμένο και η συμπεριφορά τους ήταν φρικαλέα. Απαράδεκτοι. Δεν θυμάμαι να έχω πάει σε άλλη εμπορία μεταχειρισμένων και να έχω αντιμετωπίσει τέτοια άθλια συμπεριφορά.
Και τώρα που έχω Seat, αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να πηγαίνω εκεί για service.
Βασικά σε επιχείριση του Βασιλάκη δεν θέλω να ξαναπατήσω πουθενά.
Ένα test drive είχα κάνει εκεί, μικρό όμως, μέχρι την πλατεία της Ανθούσας πήγαμε, για τυχόν ανταλλαγή Yaris με Ibiza Cupra (τρομάρα μου).Ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Ξέρω όμως περίπτωση, αγοράς μεταχειρισμένου premium, που έβγαλε πρόβλημα το turboμοτέρ του, και επισκευάστηκε μέσα στην εγγύηση, και φυσικά με Puma 1.0 για να κυκλοφορεί ο άτυχος!Σε άφησαν να κάνεις test drive; Μου κάνει εντύπωση. Εγώ είχα πάει για ένα Grand Vitara 3θυρο. Ακόμη το θυμάμαι. 33.000χιλιόμετρα του 2011 και το έδιναν τότε το 2015 13450euro.
Είχα πάει με το 207GT για ανταλλαγή. Το 207 με 12.500χλμ.
Το μόνο που με άφησαν να κάνω στο Vitara ήταν να το βάλω μπροστά με εκκινητή μπαταρίας.Απαξίωσαν εντελώς το 207.
Ο υπεύθυνος στα μεταχειρισμένα απαράδεκτος. Ένας χασαποταβερνιάρης. Αδιαφορία, έκανε πως δεν άκουγε, με άφησε να περιμένω σαν τον βλάκα.Τελικά με τα χίλια ζόρια μου έδωσαν μία τιμή χώμα εντελώς για το 207 και μου είπαν αν θέλω επιτόπου να κλείσω το GV χωρίς δοκιμή και να κάνω έλεγχο στο δικό τους συνεργείο και με δικό τους μηχανικό. Ξεφτίλες εντελώς.
Σηκώθηκα και έφυγα. Άθλιοι. Δεν ξαναπάτησα το πόδι μου.
-
Πάντως ρε γμτ, πως γίνεται και βγαίνουν πάντα κερδισμένοι, δε μπορώ να το καταλάβω. Μήπως ότι ο κόσμος παίρνει αυτοκίνητα με δόσεις; Εγώ γενικά το αποφεύγω.
Καλά, ειδικά δε, όταν σου λένε ότι βλέπεις μόνο... Είχα δει κάποτε ένα 106 gti (άκου εδώ ) και είχε μόνο 60κ χλμ. και δεν είχε βιβλιαράκι σέρβις. Λέμε τώρα, γιατί τα καθίσματα του τα θυμάμαι ακόμα. Λες και ήταν ταξί μπλου μπερντ με 1εκ. χλμ. -
Nissan Γλυφάδα: θέλει 80ε για έλεγχο μτχ. (τα 30 για το διαγνωστικό! )
-
Από εκεί είχα πάρει το μεταχειρισμένο Aveo. Καλή η έκθεση, καλή συμπεριφορά οι πωλητές, καλές προσφορές, αλλά το συνεργείο κου-κου-ρού-κου...
-
Από εκεί είχα πάρει το μεταχειρισμένο Aveo. Καλή η έκθεση, καλή συμπεριφορά οι πωλητές, καλές προσφορές, αλλά το συνεργείο κου-κου-ρού-κου...
ωχμ για πες....
-
Κατά τον έλεγχο που έκανα εγώ διαπίστωσα ότι είχαν καεί αρκετές λάμπες (φώτα/πλαφονιέρα), οπότε ζήτησα ένα μικρό σέρβις, φουλ καθαρισμό και αντικατάσταση των καμμένων λαμπτήρων.
Για αυτό τους άφησα 3 μέρες να τα κάνουν με την ησυχία τους.Πήγα για παραλαβή Παρασκευή απόγευμα μετά την δουλειά, να το πάρω να φύγω.
Το αυτοκίνητο όμως ήταν όπως το είχα αφήσει και ήταν μέσα στο συνεργείο ξεχασμένο.
Τα ξέχασαν όλα, παρόλο που η κουβέντα έγινε με τον υπεύθυνο του συνεργείου και είχε ανοιχτεί και καρτέλα.Στις 5 το απόγευμα τρέχανε να κάνουν σέρβις κλπ...
Το μόνο που έκαναν τελικά ήταν αντικατάσταση λαμπτήρων και εξωτερικό πλύσιμο με ένα λάστιχο.Εσωτερική μεταξύ τους ασυνεννοησία...
-
για otomo αγια παρασκευή τι λέτε;
-
αμαξια γιοκ.
Ο Απαγχονισμενος 50 χρονος λογιστής έχει λέει καταγγελία από εταιρεία leasing για υπεξαίρεση 60 οχημάτων ... Λες να είναι αυτός?
-
αμαξια γιοκ.
Ο Απαγχονισμενος 50 χρονος λογιστής έχει λέει καταγγελία από εταιρεία leasing για υπεξαίρεση 60 οχημάτων ... Λες να είναι αυτός?
οχι
-
Εμπειρια απο αγορα μτχ απ τη Νισσαν στη Γλυφαδα κανεις ;
-
@indoril said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
otomo
Δεν το γνωρίζω, αλλά είναι ένα οικόπεδο εκεί χωρίς κάτι. Δε μου γεμίζει το μάτι .....Αλλά! Δεδομένων των διαφόρων αντιπροσωπειών (η πινακίδα μου θυμίζει κάτι από οπελ) μήπως πουλάει αυτά που έρχονται ανταλλαγές;
-
@tapouts said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Εμπειρια απο αγορα μτχ απ τη Νισσαν στη Γλυφαδα κανεις ;
Όχι, εμπειρία από το συνεργείο τους πάντως, κάκιστη δυστυχώς!
-
Έχει κάποιος από την ομάδα εμπειρία από τον παρακάτω έμπορο?
https://papadellis.car.gr/cars/view/326254046
Από το λίγο ψάξιμο που έκανα, κυρίως καλές κριτικές βρίσκω, αλλά έχουμε καεί και παλιότερα έτσι, οπότε πλέον δεν εμπιστεύομαι εύκολα...
Έμποροι μεταχειρισμένων