-
Ο χρήστης tsaltinho έγραψε:
Νομικο κενο, οπως γραφουν καποιοι εδω, δεν υπαρχει.
Πολυ απλα ο πωλητης, μαντρας βασιζεται στο οτι δυσκολα καποιοσ θα τον κυνηγησει,
καθοτι ο πωλητης θα τραβιεται δικαστικα για πολυ καιρο, και θα του κοστισει σε δικηγορους.+1
-
Δεν υπάρχει κανένα νομικό κενό. Ρωτήστε κάποιον δικηγόρο (δεν είμαι) περί 'πραγματικού ελαττώματος' ακίνητων ή κινητών πραγμάτων προς πώληση. Το αστικό δίκαιο σε καλύπτει άσχετα με την όρεξη που έχει ο καθένας μας να τους κυνηγήσει.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η ίδια η πράξη του γυρίσματος χιλιομέτρων δεν πρόσκρουει σε κάποιο κανόνα δίκαιου.
Αυτό που είναι παράνομο είναι να παρουσιάζεις ως πραγματική κατάσταση ενός οχήματος την ψευδή που έχεις δημιουργήσει εσύ με το γύρισμα των χιλιομέτρων.
Και κατά το αστικό δίκαιο και το δίκαιο καταναλωτή μιας και το όχημα δεν έχει τις συνομολογηθεισες ιδιότητες, οπότε ο αγοραστής έχει διαφορά δικαιώματα.
Και κατά το ποινικό δίκαιο μιας και η παράσταση απατηλων περιστατικων με σκοπό την αποκομιση κέρδους συνιστά το έγκλημα της απάτης.Ο Στέφανος είναι νομίζω σαφής, λόγω κιόλας της επαγγελματικής του ιδιότητας δεν χρειάζεται να το συζητάμε
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Η ίδια η πράξη του γυρίσματος χιλιομέτρων δεν πρόσκρουει σε κάποιο κανόνα δίκαιου.
Αυτό που είναι παράνομο είναι να παρουσιάζεις ως πραγματική κατάσταση ενός οχήματος την ψευδή που έχεις δημιουργήσει εσύ με το γύρισμα των χιλιομέτρων.
Και κατά το αστικό δίκαιο και το δίκαιο καταναλωτή μιας και το όχημα δεν έχει τις συνομολογηθεισες ιδιότητες, οπότε ο αγοραστής έχει διαφορά δικαιώματα.
Και κατά το ποινικό δίκαιο μιας και η παράσταση απατηλων περιστατικων με σκοπό την αποκομιση κέρδους συνιστά το έγκλημα της απάτης.Ο Στέφανος είναι νομίζω σαφής, λόγω κιόλας της επαγγελματικής του ιδιότητας δεν χρειάζεται να το συζητάμε
Το ξέρω ότι τελικά με αγαπάς...... [emoji1]
-
Έλεος μπήκα να δω εδώ κάναν καλό έμπορο με καλές συστάσεις και διαβάζω νομικά τι ισχύει και τι δεν ισχύει εάν γυρίζεις τα χιλιόμετρα στο κοντέρ και κάθε τι άλλο άσχετο με το θέμα. Ρε μάγκες για κουτσομπολιό και φιλοσοφία υπάρχουν και τα PM. Αλλά καλά, Διαχειριστής δεν υπάρχει;
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Έλεος μπήκα να δω εδώ κάναν καλό έμπορο με καλές συστάσεις και διαβάζω νομικά τι ισχύει και τι δεν ισχύει εάν γυρίζεις τα χιλιόμετρα στο κοντέρ και κάθε τι άλλο άσχετο με το θέμα. Ρε μάγκες για κουτσομπολιό και φιλοσοφία υπάρχουν και τα PM. Αλλά καλά, Διαχειριστής δεν υπάρχει;Μπορει εσενα να μην σε ενδιαφερει το νομικο θεμα, εμενα ομως με ενδιαφερει.
Οπως βλεπεις κι εσυ κανεις off topic σχολιο, το οποιο καλλιστα θα μπορουσες να το ειχες στειλει σε καποιον διαχειριστη με pm...!
Αν δεν σε ενδιαφερει, ειναι ενα click, οχι ενα σχολιο με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ emoticons. -
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Έλεος μπήκα να δω εδώ κάναν καλό έμπορο με καλές συστάσεις και διαβάζω νομικά τι ισχύει και τι δεν ισχύει εάν γυρίζεις τα χιλιόμετρα στο κοντέρ και κάθε τι άλλο άσχετο με το θέμα. Ρε μάγκες για κουτσομπολιό και φιλοσοφία υπάρχουν και τα PM. Αλλά καλά, Διαχειριστής δεν υπάρχει;Η αντίδραση σου προσομοιάζει με εμπόρου που δεν θέλει να μάθουν οι αγοραστές τα δικαιώματα τους
-
παιδια εχει κανεις εμπειρια απο furiouscars στο μενιδι?
-
Ο χρήστης Basil έγραψε:
μενιδιΜε κλειστα παραθυρα και κατεβασμενες ασφαλειες εκει μεσα και εσυ θες να παρεις και αμαξι..
-
Εμένα η επωνυμία 'furiouscars' και μόνο μου εμπνέει εμπιστοσύνη.
-
Κυριοι, χωρις διαθεση παρεξηγησης και αντιπαραθεσης, θα παρακαλουσα αν εχει καποιος να γραψει κατι συγκεκριμενο για το καταστημα με στοιχεια να το πραξει. Δε θεωρω προσωπικα σοβαρο κριτηριο την ονομασια ή την περιοχη που βρισκεται. Απο ροδο βγαινει αγκαθι και απ' αγκαθι βγαινει ροδο που λεει και το γνωμικο...
-
Κανενα παραπονο μεχρι σημερα απο την προσφατη συναλλαγη μου με την Αuto Profit (εξουσιοδοτημενος διανομεας Renault-Dacia κλπ) ... Ο κυριος Βασιλης απολυτα εξυπηρετικος ... το μεταχειρισμενο αμαξι παραδοθηκε στην ωρα του και με το ρεζερβουαρ γεματο , περασμενο service οπως συμφωνησαμε, με ολα τα χαρτια του κλπ ...ελπιζω να παει καλα ...
Τι να πω, κυριος σε ολα του ... αν αλλαξει κατι, θα ενημερωσω ... -
Εκανα εγγραφη μονο και μονο για να αναφερω την 'εγγυημενη ποιοτητα' του http://dimicocars.car.gr/cars/?sort=prd&uid=2169 ........γυρισμενα km ξερετε τα γνωστα κτλ κτλ.
-
Ο χρήστης Billy1978 έγραψε:
Κανενα παραπονο μεχρι σημερα απο την προσφατη συναλλαγη μου με την Αuto Profit (εξουσιοδοτημενος διανομεας Renault-Dacia κλπ) ... Ο κυριος Βασιλης απολυτα εξυπηρετικος ... το μεταχειρισμενο αμαξι παραδοθηκε στην ωρα του και με το ρεζερβουαρ γεματο , περασμενο service οπως συμφωνησαμε, με ολα τα χαρτια του κλπ ...ελπιζω να παει καλα ...
Τι να πω, κυριος σε ολα του ... αν αλλαξει κατι, θα ενημερωσω ...Η AutoProfit δεν είναι μία τυχαία εμπορία. Είναι πάρα πολλά χρόνια στο χώρο και στο ίδιο σημείο. Μέχρι πριν κάποια χρόνια έφερνε Suzuki παραεισαγωγή από Βέλγιο. Είχε πολύ καλές πωλήσεις. Είχα ενδιαφερθεί και εγώ το 2006, να πάρω από εκεί ένα Grand Vitara (καινούριο), αλλά τελικά κατέληξα σε Pajero Pinin και την πάτησα...
-
+1
Είχα βρεθεί το 2007 εκεί και μου άφησε άριστες εντυπώσεις.
-
Να ρωτήσω επειδή έχει πολλούς εκεί, στη περιοχή Αγία Παρασκευή – Σταυρός – Λαυρίου ποιοι είναι καλοί.
Έχει το στοκ σεντερ και τον σφακιανάκη που φαίνονται σοβαροί αλλά είναι και ακριβοί.
Κανένας άλλος που να αξίζει στην ευρύτερη περιοχή? Ευχαριστώ. -
Stock Center είναι σοβαρή γενικότερα, δεν έχει σημασία αν είναι αυτή στη Μαραθώνος ή στη Ν.Ερυθραία κλπ. Προφανώς τις παροχές και την πραγματική εγγύηση τα πληρώνεις ως premium, εξ'ου και οι υψηλότερες τιμές τους.
Οι υπόλοιποι είναι 'τυπικοί' μαντράδες, μια στο σφυρί και μια στο πέταλο, αν και δεν έχω ακούσει άσχημα πράγματα για κάποιον συγκεκριμένο. Από προσωπική εμπειρία με 2-3 από αυτούς, όταν κοίταζα αυτοκίνητα, δεν μπορώ να πω ότι διαφέρουν σε κάτι από π.χ. αυτούς στη Βουλιαγμένης ή στη Λαμπράκη....
-
Η stock center είναι αδικαιολόγητα ακριβή, ενώ παίρνει κοψοχρονιά τα αυτοκίνητα πελατών.
Σε μένα έδινε με το ζόρι 6000euro για το 207GT και είχαν στην εμπορία 5θυρο απλό 207 του 2007 με 78000χλμ και το έδιναν 8800euro. Που σημαίνει ότι το δικό μου θα το έβαζαν στα 10000euro το λιγότερο.
Και μου ζήταγαν και άλλα 8000euro μετρητά για ένα GV του 2011.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η stock center είναι αδικαιολόγητα ακριβή, ενώ παίρνει κοψοχρονιά τα αυτοκίνητα πελατών.Σε μένα έδινε με το ζόρι 6000euro για το 207GT και είχαν στην εμπορία 5θυρο απλό 207 του 2007 με 78000χλμ και το έδιναν 8800euro. Που σημαίνει ότι το δικό μου θα το έβαζαν στα 10000euro το λιγότερο.
Και μου ζήταγαν και άλλα 8000euro μετρητά για ένα GV του 2011.
10,000 για 207GT του 2007? Επαγγελματίες είναι όχι Μ@λ@κες!!
Από το δικό μου mazda2 έβγαλαν 800 ευρώ και ήταν οι μόνοι που του έκαναν ενδελεχή έλεγχο. Κάτι άλλοι απλά το χάζευαν από το καπώ. Επίσης πριν το ψάξουν, μου είπαν ότι αν έχει επισκευασμένο σκελετό δεν το αγοράζουν.Δεν τους λες και ακριβούς. Επίσης δεν ματσακόνιασαν χλμ. Είχα κοιτάξει 2 αυτοκίνητα σε αυτούς κατά καιρούς. Ένα Φιατ 500 και ένα Panda. Και τα 2 ήταν από ιδιώτη - είχαν πολλά που ήταν από το δικό τους leasing και μου το είπαν μόνοι τους φυσικά. Τους θεωρώ καλούς (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου φυσικά). Θα τους εμπιστευόμουν για αγορά μεταχειρισμένου.
-
Και εγώ θα τους εμπιστευόμουν.
Μου την χάλασαν όμως γιατί μου έδιναν πολύ λίγα για το 207 και δεν κατέβαζαν καθόλου την τιμή του GV (13500e)
Το GV ήταν αδικαιολόγητα ακριβό, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που έβρισκα στο car.gr, αλλά δεν έβρισκα στο χρώμα που ήθελα.
Οπτικά πάντως φαινόταν καλό και ήταν και από ιδιώτη.
Κατάλαβαν ότι γούσταρα το GV και θεώρησαν ότι θα τα σκάσω τα φράγκα χωρίς πολύ σκέψη.Τελικά τα έσκασε κάποιος άλλος. Εγώ, μόλις μου είπαν τα τέλη κυκλοφορίας (500euro), απογοητεύτηκα και έφυγα.
Έμποροι μεταχειρισμένων