-
@red_monster said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μακράν κιόλας, η Γαλλική φινέτσα στα καλύτερά της ακόμα και στις βασικές εκδόσεις σαν το εικονιζόμενο
το 208 είναι πολύ πιο ομορφο αν πάμε στα γαλλικά
γιαυτό και η renault το ανέγραψε στο καινούργιο clio.................. clopy/paste για να μην λέμε μόνο για τους κινέζους................
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μακράν κιόλας, η Γαλλική φινέτσα στα καλύτερά της ακόμα και στις βασικές εκδόσεις σαν το εικονιζόμενο
γιαυτό και η renault το ανέγραψε στο καινούργιο clio.................. clopy/paste για να μην λέμε μόνο για τους κινέζους................
Πολύ καραγκιοζάκι για τα γούστα μου.
Δεν μιλάω γενικά για τα κλιο, μιλάω για το 4 (και το 3 & το 2 & το 1 βεβαίως βεβαίως)
-
Πολύ καραγκιοζάκι για τα γούστα μου.
Δεν μιλάω γενικά για τα κλιο, μιλάω για το 4 (και το 3 & το 2 & το 1 βεβαίως βεβαίως)
συμφωνούμε οτι διαφωνούμε
Στο tt τα βρίσκουμε
-
Το fl clio μου αρέσει.
Το προηγούμενο αποδεκτό εμφανισιακά, μέσα σκέτη απογοήτευση όσον αφορά στους χώρους και στη κύληση.
Το 208 δε κατάλαβα ποτέ γιατί θεωρείται όμορφο.
To ομορφότερο μικρό για μένα.
Fiesta mk7.5 St line.
Μακράν πιο όμορφο κι από το 8άρι. -
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Το fl clio μου αρέσει.
Το προηγούμενο αποδεκτό εμφανισιακά, μέσα σκέτη απογοήτευση όσον αφορά στους χώρους και στη κύληση.
Το 208 δε κατάλαβα ποτέ γιατί θεωρείται όμορφο.
To ομορφότερο μικρό για μένα.
Fiesta mk7.5 St line.
Μακράν πιο όμορφο κι από το 8άρι.Ωραία φρένα τιμόνι και σασι, χειρότερο σε ντιζάιν και στον ανοιχτό δρόμο.
-
To fl Clio μου αρεσει σαν σχημα, το no fl Clio οχι τοσο αλλα το προβλημα που εχω με το αμαξι ειναι οτι δεν εχει 5 μπουλονες ζαντες και δισκοφρενα παντου και επισης ανεξαρτητη αναρτηση ουτε και απο κινητηρες ειναι του γουστου μου. Ειχα το 1ο Κλειω απο σχεδιο ηταν πολυ καλο και εσωσε την Ρενω απο χρεοκοπια ειχε και καλο κινητηρα αλλα και καλα πηγαινε στον δρομο ομως ειχε μερικες αθλιοτητες οπως τα φρενα τα καθισματα μη υδραυλικο τιμονι οχι κλιματισμο φοβερα θορυβωδεις κλπ Το επερχομενο Πουντο ηταν πολυ καλυτερο αμαξι συνολικα (το ειχα και αυτο). Απο τοτε εριξα μαυρο σε ολα τα Ρενω.
-
Kι εγω νομιζω οτι το clio ειναι το πιο ομορφο supermini αυτη τη στιγμη. Τα 208 μου φαινονται χαλια, ιδιως το τελευταιο. Την εποχη του 207 μου το θεωρουσα το πιο ομορφο παρεα με το grande punto oπως κι ο προκατοχος του (206) ηταν φοβερος για οταν κυκλοφορησε.
-
208 από μένα γιατί με κέρδισε συνολικά σαν αυτοκίνητο, ειδικά η ποιότητα του εσωτερικού. Και το i cockpit.
Το clio ίσως να είναι λίγο ομορφότερο.
Το fiesta από st line και πάνω είναι το ομορφότερο, ειδικά η τελευταία γενιά. -
@driver-m said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Kι εγω νομιζω οτι το clio ειναι το πιο ομορφο supermini αυτη τη στιγμη. Τα 208 μου φαινονται χαλια, ιδιως το τελευταιο. Την εποχη του 207 μου το θεωρουσα το πιο ομορφο παρεα με το grande punto oπως κι ο προκατοχος του (206) ηταν φοβερος για οταν κυκλοφορησε.
206 είναι επίσης φοβερό, 207 απο τα πιο αναξιόπιστα εβερ
-
To πεζό, σαφώς είναι ομορφότερο.
Τα ρενώ είναι μια απίστευτη σχεδιαστική αρλούμπα, όπως και τα Shitroen.
Ακόμα χρειάζεται να βγει ο θόλος, για να αλλαχτεί η λάμπα; -
206 είναι επίσης φοβερό, 207 απο τα πιο αναξιόπιστα εβερ
Για ομορφια μιλαμε. Επισης το 207 (οπως το δικο μου) φορουσε και τους ιδιους κινητηρες με το 206 και ηταν πολυ πιο αξιοπιστο απ'αυτο στους υπολοιπους τομεις. Με τους vti της bmw ναι εχει σοβαρα θεματα αξιοπιστιας οπως και με τον thp.
Παντως ενα 207 με τον 1.6 (TU5) με τα 110 αλογα ειναι ισως πιο αξιοπιστο απ'οτιδηποτε κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην κατηγορια. -
Τρελό μπουρδέλο το 207, δεν είναι να απορείς που έχουν εξαφανιστεί
-
Επίσης κάπου εκεί με τα 207 - 307 έχασε και το αισθητικο κομμάτι η peugeot.
Ειδικά το 307 δε βλεπότανε. -
Eντωμεταξυ παιζει να ειναι το supermini που κυκλοφορει ακομα πιο πολυ απ'ολα απ'την τοτε εποχη, αλλα αμα εισαι ασχετος λες τα δικα σου.
-
Eντωμεταξυ παιζει να ειναι το supermini που κυκλοφορει ακομα πιο πολυ απ'ολα απ'την τοτε εποχη, αλλα αμα εισαι ασχετος λες τα δικα σου.
Άλλαξε οφθαλμίατρο.
Γιατί χρειάζεται μεγάλη σχετικότητα για να παρατηρήσεις αν κυκλοφορούν ή όχι τα 207 -
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Επίσης κάπου εκεί με τα 207 - 307 έχασε και το αισθητικο κομμάτι η peugeot.
Ειδικά το 307 δε βλεπότανε.Γουστα ειναι αυτα, εμενα και το 307 μια χαρα μου φαινοταν οπως και το 207, γι'αυτο και το ειχα αγορασει. Κι απ'οσους γνωριζω ολοι απ'τα πιο ομορφα και ποιοτικα της κατηγοριας τα θεωρουν.
Με τους κινητηρες της bmw ειχε ενα θεμα το 207, κατα τ'αλλα και οι diesel και οι παλαιοτεροι ατμοσφαιρικοι μια χαρα αξιοπιστοι ειναι με αποκορυφωμα τον ΤU5.
Κι εχοντας το αυτοκινητο 17 χρονια βλαβη σοβαρη δεν ειχα οποτε εχω και προσωπικη αποψη, οχι σαν τον καθε ασχετο που βλεπει φαντασματα.
Αλλα μην ειμαστε οφ τοπικ. -
Άλλαξε οφθαλμίατρο.
Γιατί χρειάζεται μεγάλη σχετικότητα για να παρατηρήσεις αν κυκλοφορούν ή όχι τα 207Εσυ ασχολησου με τα τεσλα κι ασε τα υπολοιπα αυτοκινητα γιατι δεν βλεπεις μπροστα σου.
Επισης πες μας ποιο αλλο supermini απο 2006-2011 κυκλοφορει πιο πολυ απ'το 207 και μετα τα ξαναλεμε. -
Άλλαξε οφθαλμίατρο.
Γιατί χρειάζεται μεγάλη σχετικότητα για να παρατηρήσεις αν κυκλοφορούν ή όχι τα 207Εσυ ασχολησου με τα τεσλα κι ασε τα υπολοιπα αυτοκινητα γιατι δεν βλεπεις μπροστα σου.
Επισης πες μας ποιο αλλο supermini απο 2006-2011 κυκλοφορει πιο πολυ απ'το 207 και μετα τα ξαναλεμε.Είσαι homo heidelbergensis οπαδός τι να συζητήσω ?
-
ΑΝ λέω ΑΝ υπάρχει ΕΝΑ Γαλλικο μικρό που ξεχώρισε με εμφανιση και έκανε πάταγο ήταν το 206
εμενα και τα επόμενα μου άρεσαν εμφανισιακά
Σαν αμάξια οχι τόσο. Eβρισκα άλλα καλύτερα. Αλλά σε εμφάνιση μου άρεσε ολη η σειρά της peugeot
-
homo heidelbergensis
Έκανα Google search, το ομολογώ.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!