-
Δεν αντέχουν πίεση και ακόμα και να βιδώνουν σπάει η βάση και σου αφήνει και το σημάδι από τρύπα.
Μακριά. -
@dimsabas said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ωραίος συνδυασμός θα ήταν αυτά τα τρία (συνυπολογίζω το Grand Vitara V6 του φάδερ, που φαίνεται στο βάθος, για γατοκαταστάσεις).!
Ωραίο πλακάκι. Το γκαζόν μέτριο. Έχουν βγει πιο αληθοφανή.
-
Κληρονόμος, τι περιμένεις ?
-
Παντού κληρονόμοι
-
@kostis20 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
![
Έπεσε καλό καθάρισμα το ΣΚ.
6 χρόνια 69000kmΤο dct δεν έχεις; Πώς είναι μέχρι στιγμής;;;
-
Σούπερ είναι το γκαζόν. Έχει φάει μια 8ετία στη μάπα, για αυτό φαίνεται κουρασμένο. Είναι και το σκοτάδι που το αδικεί.
Όσο για τους κληρονόμους, κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωσή μου. Αν δεν υπήρχαν οι γονεϊκές πλάτες, η ποιότητα ζωής μου θα ήταν πολύ υποδεέστερη. Το παίζω μάγκας με ξένα κόλλυβα. -
Δεν σε ψέγει κανεις μητσο. Λανθασμένα πήγε η κουβέντα εκεί. Το θέμα μας είναι το γκαζόν..... έχω δει κάποια νέα που πραγματικά είναι αδύνατον να ξεχώρισες το εάν είναι ψεύτικα. Έχουν μέχρι και ξεραμένα φιλαράκια
Να σου πω μπαίνει φωτοβολταϊκό να φορτίζεις δωρεάν;
-
Ρε συ, η αλήθεια είναι. Άλλωστε, πώς θα ήταν δυνατόν να ζω έτσι με το μισθό του δασκάλου; Με τα σημερινά έξοδα; Προφανώς παίζουν πλάτες. Για αυτό και θαυμάζω όσους καταφέρνουν έστω και να επιβιώνουν, χωρίς να έχουν την παραμικρή βοήθεια. Ίσως επειδή έχουν τσακωθεί με τους δικούς τους ή επειδή είναι τόσο ασθενείς οικονομικά, που δεν μπόρεσαν να τους προσφέρουν τίποτα. Πέρα από το να τους σπουδάσουν.
Φωτοβολταϊκό και βέβαια παίζει, από τη στιγμή που μιλάμε για μονοκατοικία με στέγη.
-
Πολλοί έλληνες δυσκολεύονται να στηρίξουν τα παιδιά τους.
Με συντάξεις 1800-2000 ευρώ σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων δόσεις δανείων 500-700 ευρω ή ενοίκιο, αλλα 200-300 τα οποια φάρμακα αν έχουν, το ρεύμα, θέρμανση και πάγια δικά τους έξοδα συν δύο τρία παιδιά να βοηθήσουν δεν μένει τίποτα απολύτως. Τιμωρούνται από την κυβέρνηση όσοι έκαναν οικογένειες. 6 χρόνια τους κοροϊδεύουν με την 13-14 σύνταξη. Και μιλαμε για μεσες συντάξεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις
Έχω εκπαιδευτικούς στον κύκλο μου. Η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Απορώ πως έχουν το κουράγιο και επιλέγουν αυτό το επάγγελμα. Πρέπει να το αγαπούν πάρα πολύ. Δεν είναι μονάχα ο απίστευτα χαμηλός μισθός, είναι η ταλαιπωρία για την πρόσληψη.
Έχουν και κάποιες κοινότητες στα social media που συζητούν και πραγματικά όταν πιστευτείς πως έχεις βρει τον πιο ταλαιπωρημένο πάντα υπάρχει ακόμα ένας!
Ωραία, να βάλεις μια 4 άρα kw για αρχή, για να βγει φθηνά. Το καλοκαίρι θα κινείσαι ΔΩΡΕΑΝ (συν την υπολειπόμενη αξία εκ των αποσβέσεων των φωτοβολταϊκών)
Θυμάσαι πριν κάποια χρόνια που τα λέγαμε. Τεσλα με επιδόσεις sports car και δωρεάν μετακίνηση. Ο απόλυτος συνδυασμός. Δωρεάν γκαζιες.....Πλησιάζεις.
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@kostis20 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
![
Έπεσε καλό καθάρισμα το ΣΚ.
6 χρόνια 69000kmΤο dct δεν έχεις; Πώς είναι μέχρι στιγμής;;;
Είχε βγάλει ένα πρόβλημα το actuator των ζυγω σχέσεων στα 20Κ .Από ότι διάβασα και μου είπαν μάλλον ήταν αστοχια υλικου σε συγκεκριμένη παρτίδα .Κατά τα άλλα οκ.Α και έχω αλλάξει δύο φορές μπαταρία.
-
@dimsabas said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ρε συ, η αλήθεια είναι. Άλλωστε, πώς θα ήταν δυνατόν να ζω έτσι με το μισθό του δασκάλου; Με τα σημερινά έξοδα; Προφανώς παίζουν πλάτες. Για αυτό και θαυμάζω όσους καταφέρνουν έστω και να επιβιώνουν, χωρίς να έχουν την παραμικρή βοήθεια. Ίσως επειδή έχουν τσακωθεί με τους δικούς ή είναι τόσο ασθενείς οικονομικά, που δεν μπόρεσαν να τους προσφέρουν τίποτα. Πέρα από το να τους σπουδάσουν.
Φωτοβολταϊκό και βέβαια παίζει, από τη στιγμή που μιλάμε για μονοκατοικία με στέγη.
Και οι σπουδές δεν είναι λίγο πράγμα, ειδικά αν γίνονται σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό !
Κληρονόμοι παντού λοιπόν !
-
Σχεδόν Dettol!
-
Χώρα ένα ami ενδιάμεσα σε κάθετο παρκάρισμα. Σχεδόν dublin
-
Πολύ ωραίο το μπλε!
Τα καπάκια των ζαντών μου άναψαν φωτιές. Δένουν πολύ ωραία με το γκρι του οχήματος. -
Οποιος θελει να με ακουσει ας με ακουσε αλλιως ας προσπερασει
.
Οχι γκαζον αγριαδα βαλτε ,δε παθαινει τιποτα δε πα να σπινιαρεις με αμαξι πανω,νερο δε χρειαζεται,επεκτεινεται μονη της ,βεβαια θελει κουρεμα. -
Αυτά δεν είναι που σε βάζουν κάθε καλοκαίρι να τα ξεριζώνεις δίπλα από τα κανονικά φυτά;
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Αυτά δεν είναι που σε βάζουν κάθε καλοκαίρι να τα ξεριζώνεις δίπλα από τα κανονικά φυτά;
Ναι γιατι οπως εγραψα παραπανω επεκτεινεται τα πνιγει δηλαδη.Δεν παθαινει κατι απο το κρυο,δε θελει νερο,δε θελει εξαερωση,δε θελει καθετα κοψιμο και για να το φυτεψεις αρκει να βαλεις δεκα κομματια που ξεριζωσες απ αλλου σκορπια στο χωμα και σε 20 μερες εχει καλυψει ολη την επιφανεια.
-
Αυτό είναι πανδημία όχι γκαζόν
-
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πολύ ωραίο το μπλε!
Τα καπάκια των ζαντών μου άναψαν φωτιές. Δένουν πολύ ωραία με το γκρι του οχήματος.Εμενα παλι δε μ αρεσει καθολου η διχρωμια στο αμαξωμα και στις ζαντες. Και παρολο που το μπλε ειναι επικο, το απερριψα γι αυτο το λογο.
-
Εγω σημερα ειδα για 1η φορα BYD SEAL αμαξαρα
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!