-
Αυτά τα σάξο ωραία αυτοκίνητα! Ποιοτικά για την τιμή τους!
Το hot ήταν; -
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Αυτά τα σάξο ωραία αυτοκίνητα! Ποιοτικά για την τιμή τους!
Το hot ήταν;Ναι, γιατί είναι και η σύζυγος hot
Έτσι, τουλάχιστον, μου έχει πει η ίδια -
Το hot ήταν διότι είχε κλιματισμό και το είχαν βγάλει καλοκαίρι!
Εμένα με μπέρδεψε να πω την αλήθεια αλλά είμαι και λίγο abnormal
Έπρεπε να το βγάλουν cool
Ιδέα του ελληνικού μάρκετινγκ
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Το hot ήταν διότι είχε κλιματισμό και το είχαν βγάλει καλοκαίρι!
Εμένα με μπέρδεψε να πω την αλήθεια αλλά είμαι και λίγο abnormal
Έπρεπε να το βγάλουν cool
Ιδέα του ελληνικού μάρκετινγκ
Ακριβώς
-
@tolisk20 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Για το ματι!!
Πω πω τούμπανο, μια aftermarket ζανταρα θέλει και είναι τέλειο, αυτή που φοράει λογικά 18αρα είναι αλλά φαίνεται λίγη.
Μια τέτοια 19 άρα θες και θα είναι τέλειο!!!
-
Από μηχανές είμεθα κλασικοί
Φιλε motoguzzi ενταξει πολυ ψαγμενος.Respect
-
@a-d-p said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Για το φίλο μου τον @criuser η σαξάρα της συζύγου, πριν μερικά χρόνια
@antonmone με τέτοια αυτοκίνητα κυκλοφορούν οι Κνιτισσες, όχι τετρακίνητα αυτόματα καπιταλιστικά θηρίαΟι Κνιτισσες δεν ξέρουν να μαγειρεύουν να προτιμάτε δεξιές για γάμο!
Συμφωνω στο δεύτερο αλλά η Lada έχει σταματήσει να εισάγεται στην Ελλάδα αν και περιέργως είδα ένα Vesta?αν θυμάμαι καλά καινούριο με ελληνικές πινακίδες.
Η τετρακίνηση χρειάζεται αποκλειστικά για τα χιόνια στη Σιβηρία αλλιώς βολευόμουν και με δικινητο! -
@antonmone said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@antonmone με τέτοια αυτοκίνητα κυκλοφορούν οι Κνιτισσες, όχι τετρακίνητα αυτόματα καπιταλιστικά θηρίαΟι Κνιτισσες δεν ξέρουν να μαγειρεύουν να προτιμάτε δεξιές για γάμο!
Συμφωνω στο δεύτερο αλλά η Lada έχει σταματήσει να εισάγεται στην Ελλάδα αν και περιέργως είδα ένα Vesta?αν θυμάμαι καλά καινούριο με ελληνικές πινακίδες.
Η τετρακίνηση χρειάζεται αποκλειστικά για τα χιόνια στη Σιβηρία αλλιώς βολευόμουν και με δικινητο!Τώρα μας το λες;;; Για μαγείρεμα έχω βρει μια δεξιά αλβανίδα . Μου λέει κάτι ιστορίες από την πατρίδα της...και καλά τους κυνηγούσε ο Χότζα και δεν μπορούσαν ούτε σπουδάσουν, επειδή ο παππούς της ήταν φασίστας (δεξιός λέει αυτή, αλλά....) και αυτομόλησε στην Δύση. Δλδ τα αντίθετα από εδώ..... πλάκα με κάνεις της λέω;
Μια χαρά είναι το Dacia Bigster του συντρόφου Τσαουσέσκου, αλλιώς το Skoda kodiaq RS
-
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Τα μέρη και γαμώ. Τα μέρη είπα
Αυτά τα μέρη μόνο με αυτό το αμάξι, με κανένα άλλο δεν θα τα έβλεπες!
-
@antonmone said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Η τετρακίνηση χρειάζεται αποκλειστικά για τα χιόνια στη Σιβηρία αλλιώς βολευόμουν και με δικινητο!Τώρα μας το λες;;; Για μαγείρεμα έχω βρει μια δεξιά αλβανίδα . Μου λέει κάτι ιστορίες από την πατρίδα της...και καλά τους κυνηγούσε ο Χότζα και δεν μπορούσαν ούτε σπουδάσουν, επειδή ο παππούς της ήταν φασίστας (δεξιός λέει αυτή, αλλά....) και αυτομόλησε στην Δύση. Δλδ τα αντίθετα από εδώ..... πλάκα με κάνεις της λέω;
Μια χαρά είναι το Dacia Bigster του συντρόφου Τσαουσέσκου, αλλιώς το Skoda kodiaq RS
Πριν παντρευτείς είναι νόμος να ζητάς το τετράδιο με τις συνταγές.Αν δεν υπάρχει απλά πας παρακάτω!
Ωραία τα Skoda χτες βράδυ χάζευα το νέο Enyaq,απλά αντί να χρηματοδοτούμε τον πρώην υπαρκτό ,μήπως να πάρουμε Κινέζικο να βοηθήσουμε τους συντρόφους να εξάγουν την Επανάσταση!Διεθνιστικη αλληλεγγύη! -
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ψαγμενος δεν ξερω αλλα καμμενος σιγουρα
Γι' αυτο εχει VAG , σε σχεση με τα Guzzi ειναι φαροι αξιοπιστιας
-
@panick-0 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ψαγμενος δεν ξερω αλλα καμμενος σιγουρα
Γι' αυτο εχει VAG , σε σχεση με τα Guzzi ειναι φαροι αξιοπιστιας
Ιταλόχρεπα
Ευτυχώς που πήρε η VAG την DUCATI και σώθηκαν