-
@xenos said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@gatoz φτιάξε και ένα ραουτ στο μαπς αν είναι εύκολη η διαδρομή, μιας και είναι κοντινή.
Λέιτερς, μεχρι Αγια Παρασκευή, με λιγο κουραγιο αν δεν εχεις βιταρα, φτανεις. Και πισω απο τον ιδιο δρομο.
Η 2η διαδρομη που ξεκιναει απο εκει και βγαινει βουτημα, μια αγριαδα και κυριως πολλες και μεγαλες πετρες τις εχει. -
λοιπον
η πρωτη απο Κρυα Πηγη προς Αγια Παρασκευή ειναι ευκολη
Απο εκει να συνεχισετε ειτε προς Βουντημα ισια (εκει εχει μια μπαρα δασαρχειου που τη Κυρικαη ηταν ανοιχτη αλλα και εχει χαλασει ο δρομος λιγο παρακατω για μη βιταρα), ειτε αυτη που εχω βαλει, ειναι ψιλοδυσκολη η μια και αρκετα αυτη που εχω με πολυ κοπανημα, θελει υψος και εχει και μπολικο γδαρσιμο γιατι εχει πυκνο δασος.
Οποτε μπορειτε να πατε να παρετε τζουρα ευκολα μεχρι την εκκλησια και πισω.
Η καλυτερη ομως βολτα που γινεται και με συμβατικο εαν προσεξετε, ειναι η διαδρομη που ξεκιναει πριν τα Σκουρτα και βγαίνει στο ξεκινημα του μονοπατιου για την Αγια Μαρινα των βραχων (https://www.youtube.com/watch?v=MZzBqTrVIfU&ab_channel=UpDrones)
απο εκει μπορειτε να γυρισετε απο Αυλωνα πλεον, ειναι κοντα και ευκολα, οπου και απαιτειται σταση στον πλατανο για προβατο....
ο αρτζιν που γυριζει εκει μπορει να σας πει οτι ο Αγιος Νικολαος (αλλος, οχι του βουντηματος) ειναι το πλεον δυσπροσιτο μερος στη περιοχη και απο τα πλεον ομορφα με σημαντικη πιθανοτητα να γνωρισετε ελαφια στη ταιστρα στο πηγαδι, ο δρομος δεν φαινεται ουτε στο γκουγκλ μαπς, αλλα εκει θετε βιταρα και μονο και δεν σας το δειχνω.
και 'Αγια Παρασκευη', υπαρχουν τουλαχιστον 3 ξωκκλησια με το κεντρικο να ειναι το μεγαλυτερο. -
Δεν λες ουάου όταν το βλέπεις, ουτε γυρνάει τα κεφάλια...Αλλά είναι το πιο αγχολυτικό αυτοκίνητο που είχα, αυτό που με βγάζει ασπροπρόσωπο κυρίως σε θέματα πρακτικότητας όταν με τα αλλα έξυνα το κεφάλι τι θα μπει και πού...Επίσης ο μικρός μου δεν θέλει να μπει σε άλλο αυτοκίνητο, ίσως γιατί κάθεται ψηλά και του αρέσει να βλέπει έξω...Το μοναδικό αυτοκίνητο που αγόρασα με απόλυτα αντικειμενικά κριτήρια (στα άλλα έπαιζε και συναίσθημα) είναι και αυτό που με έχει εξυπηρετήσει και καλύτερα μέχρι στιγμής..(τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν οι ιστορίες με το adblue)...Σε λίγο φτάνει τα 10.000χλμ..
-
Μην αγχώνεσαι.
Εγώ με το αδελφάκι του, το 3 αιρκρος, σε λιγότερο από 2 χρόνια έφτασα τα 50000 χλμ και όλα μία χαρά...Α και μου άλλαξαν και δοχείο αντμπλού, τζαμπέ εννοείται στα 28000 χλμ.
Οντως αμάξια που δίνουν λύσεις σε πολλά...
-
@araxnis said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δεν λες ουάου όταν το βλέπεις, ουτε γυρνάει τα κεφάλια...Αλλά είναι το πιο αγχολυτικό αυτοκίνητο που είχα, αυτό που με βγάζει ασπροπρόσωπο κυρίως σε θέματα πρακτικότητας όταν με τα αλλα έξυνα το κεφάλι τι θα μπει και πού...Επίσης ο μικρός μου δεν θέλει να μπει σε άλλο αυτοκίνητο, ίσως γιατί κάθεται ψηλά και του αρέσει να βλέπει έξω...Το μοναδικό αυτοκίνητο που αγόρασα με απόλυτα αντικειμενικά κριτήρια είναι αυτό που με έχει εξυπηρετήσει και καλύτερα μέχρι στιγμής..(τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν οι ιστορίες με το adblue)...Σε λίγο φτάνει τα 10.000χλμ..
δεν λες ουαου αλλά δεν είναι και άσχημο, ομορφούλι είναι.
Και είναι και παρα πολυ πρακτικό. Να το χαίρεσαι φίλε.
Το ότι ο μικρούλης σου το θεωρεί το αγαπημένο του είναι παράσημο και αρα εκανες πολύ καλή επιλογή. Απροβλημάτιστο να είναι
-
Ψαξτε να βρειτε μτχ rover να ησυχασετε .
Απλα θα ξερετε πως εχετε ενα αμαξι μονιμα συνεργειο και δεν θα αγχωνεστε μην τυχον βγαλει ζημιες -
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@araxnis said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δεν λες ουάου όταν το βλέπεις, ουτε γυρνάει τα κεφάλια...Αλλά είναι το πιο αγχολυτικό αυτοκίνητο που είχα, αυτό που με βγάζει ασπροπρόσωπο κυρίως σε θέματα πρακτικότητας όταν με τα αλλα έξυνα το κεφάλι τι θα μπει και πού...Επίσης ο μικρός μου δεν θέλει να μπει σε άλλο αυτοκίνητο, ίσως γιατί κάθεται ψηλά και του αρέσει να βλέπει έξω...Το μοναδικό αυτοκίνητο που αγόρασα με απόλυτα αντικειμενικά κριτήρια είναι αυτό που με έχει εξυπηρετήσει και καλύτερα μέχρι στιγμής..(τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν οι ιστορίες με το adblue)...Σε λίγο φτάνει τα 10.000χλμ..
δεν λες ουαου αλλά δεν είναι και άσχημο, ομορφούλι είναι.
Και είναι και παρα πολυ πρακτικό. Να το χαίρεσαι φίλε.
Το ότι ο μικρούλης σου το θεωρεί το αγαπημένο του είναι παράσημο και αρα εκανες πολύ καλή επιλογή. Απροβλημάτιστο να είναι
Αυτή θεωρώ ότι είναι η ουσία..Όλοι έχουν δαπανήσει ενα ποσό για να αποκτήσουν αυτοκίνητο, άλλος μεγάλος, άλλος μικρό...Το θεμα είναι να χαιρεσαι αυτο που οδηγείς...Ουτε παρωπίδες, ουτε στρατόπεδα, ουτε να μεγαλοποιείς πραγματα, ουτε να αποσιωπείς άλλα ..Ουτε ταμπέλες...Όλοι να χαιρονται τα οχήματά τους!!!! -
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ψαξτε να βρειτε μτχ rover να ησυχασετε .
Απλα θα ξερετε πως εχετε ενα αμαξι μονιμα συνεργειο και δεν θα αγχωνεστε μην τυχον βγαλει ζημιεςΜπα...ούτε τα συνεργεία δεν θέλουν να τα βλέπουν...τους πιάνουν το χώρο μόνιμα
-
@georgekn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μπα...ούτε τα συνεργεία δεν θέλουν να τα βλέπουν...τους πιάνουν το χώρο μόνιμα
Μια ειναι η λυση για να μην τρεχετε στα συνεργεια.
Πιστολακι για τα μαλλια .
Ξερω τι σας λεω -
Η λύση είναι να αφήσουμε τα μαλλάκια μας ανακατεμένα;
-
@georgekn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μπα...ούτε τα συνεργεία δεν θέλουν να τα βλέπουν...τους πιάνουν το χώρο μόνιμα
Μια ειναι η λυση για να μην τρεχετε στα συνεργεια.
Πιστολακι για τα μαλλια .
Ξερω τι σας λεωΦυσάς τα ηλεκτρονικά τού Rover με πιστολάκι???
-
Ο cirus την ξερει την ιστορια .
Ειχα παρει ενα ροβερ 45 2001 μοντ(πανεμορφο σενταν για την εποχη του),ζημιες αμετρητες,καποια απο τις πολλες φορες το παω αντιπροσωπεια και μου λεει ο μαστορας επειδη Αρτα εχει πολυ υγρασια θα παιρνεις το πρωι ενα πιστολακι και θα φυσας τα ηλεκτρικα. -
Πλάκα σου έκανε;
χαχα! -
Ειχα παρει ενα ροβερ 45 2001 μοντ(πανεμορφο σενταν για την εποχη του),ζημιες αμετρητες,καποια απο τις πολλες φορες το παω αντιπροσωπεια και μου λεει ο μαστορας επειδη Αρτα εχει πολυ υγρασια θα παιρνεις το πρωι ενα πιστολακι και θα φυσας τα ηλεκτρικα.Για ανταύγειες κάθε 20000 χλμ έλεγε ο κατασκευαστής?
-
Ειχα παρει ενα ροβερ 45 2001 μοντ(πανεμορφο σενταν για την εποχη του),ζημιες αμετρητες,καποια απο τις πολλες φορες το παω αντιπροσωπεια και μου λεει ο μαστορας επειδη Αρτα εχει πολυ υγρασια θα παιρνεις το πρωι ενα πιστολακι και θα φυσας τα ηλεκτρικα.Εκεί την πατάμε οι περισσότεροι... ακόμη και σήμερα...
-
-
@bassstarlet said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πλάκα σου έκανε;
χαχα!Οχι μου το ελεγε στα σοβαρα και καλα ελα να σου πω ενα κολπο
Η απαντηση μου ηταν και γιατι πουλατε στην Αρτα που εχει 98% υγρασια και οχι στη Σαχαρα?
Εε μετα εκαψε φλατνζα το εφτιαξα αλλου και μου λεει ο μαστορας ...να ξερεις θα ξανακαψει...
Οπως το πηρα απο το συνεργειο εκανα 6χλμ μεχρι toyota και πηρα με ΜΕΣΟΝ γιατι δεν το θελανε το κορολα και αυτην την στιγμη εχει 495χιλ χλμ και ζημια δεν εχει βγαλει
Ευχομαι και το xceed να με βγαλει ασπροπροσωπο τωρα -
#getting_a_gay_dirty_in_evia
-
Σε ποιον έδωκες το κινητό να σου σβήσει την πινακίδα?
-
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
#getting_a_gay_dirty_in_evia
Με τόσο λασπόβροχο και εδώ να έμενες πιο πολύ θα το λέρωνες !
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!