-
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μόνο BMW λέμε....τα άλλα οδοντόκρεμες μπροστά τους!! Προσθιοκίνητες αηδίες...αμάξι για οδήγηση είναι μόνο πισωκούνα, τα άλλα ειναι απλά Φίατ με όμορφο σήμα.
https://www.carandmotor.gr/nea/neo-megalo-sedan-tis-alfa-romeo
Πισωκουνα!
-
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μόνο BMW λέμε....τα άλλα οδοντόκρεμες μπροστά τους!! Προσθιοκίνητες αηδίες...αμάξι για οδήγηση είναι μόνο πισωκούνα, τα άλλα ειναι απλά Φίατ με όμορφο σήμα.
Ωωωωχουυυυ μονο bmw μονο iphone τι θελεις να μας βαλουν φυλακη για χρεη
Κάτσε..η Corolla που κολλάει σε όλα αυτά;!
-
@alex-mix ετσι γίνεται και εμένα με το χώμα αλλά είναι τέτοιο το χρώμα που δεν φαίνεται.
-
@yem said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@alex-mix ετσι γίνεται και εμένα με το χώμα αλλά είναι τέτοιο το χρώμα που δεν φαίνεται.
-
Αναντικατάστατο (γενικά, όχι η συγκεκριμένη γενια), κι ας είναι μια BMW ή μια Alfa καλύτερη συνολικά. -
@panos2171 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Αναντικατάστατο (γενικά, όχι η συγκεκριμένη γενια), κι ας είναι μια BMW ή μια Alfa καλύτερη συνολικά.Έχουν λείψει αυτές οι φωτογραφίες με το mx-5 @panos2171 σε πανέμορφα τοπία. Please μην ξανασταματήσεις να ανεβάζεις!!!
Έστω και αυτές τις παλιές να κάνεις recycle -
Χθεσινή είναι αυτή
-
@panos2171 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Χθεσινή είναι αυτή
Και πώς την ποσταρες σήμερα;
-
Μιας και λέτε για AR , θυμάμαι φιλαράκι μου καλό που ήταν εντελώς άνιωθος απο αυτοκίνηση αν και είχε μεγαλώσει σε περιβάλλον με καλά γερμανικά αυτοκίνητα , είχαν και ιστορικά μοντέλα με συμμετοχές σε αυτά τα rallye και εκδηλώσεις που διογάνωναν οι φίλοι κλασσικών αυτοκινήτων , πήρε το 2004 ή 2005 μια μτχ 147 (ήμασταν τότε 23 χρονών) και σε...6 μήνες μέσα ήταν άλλος άνθρωπος!
Απο εκέι που βαριόμουν να κάνω ταξίδι μαζί του άρχισα να κρατιέμαι κάποιες φορές απο τις χειρολαβές και τις σπάνιες φορές που μιλούσαμε για αυτοκίνητα μου έλεγε πόσο γουστάρει την Alfa του! -
Ελα και τελειωνουμε.
Υ. Γ εχω βαλει φωτο με κλαρκ και αυτοκινητα οποτε ειμαι μεσα στο τοπικ -
Καλή σοδειά να έχεις Άλεξ !!!
-
Αυτες τις ξεχασα -
@mastoras78 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Καλή σοδειά να έχεις Άλεξ !!!
Ευχαριστω φιλαρακι. Χαθηκαμε τις επιμενες μερες θα μιλησουμε
-
Ρε αλεξ θέλει ο κουμπάρος μου στο χωριό να φυτέψει 2-3 δέντρα για να τα απλώσει σε "κρεβάτι"
Α) θέλει πολύ νερό?
Β) Το καλοκαίρι κρατάει πολλά φύλλα το καλοκαίρι? -
@yem said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ρε αλεξ θέλει ο κουμπάρος μου στο χωριό να φυτέψει 2-3 δέντρα για να τα απλώσει σε "κρεβάτι"
Α) θέλει πολύ νερό?
Β) Το καλοκαίρι κρατάει πολλά φύλλα το καλοκαίρι?Λοιπον ορεινα ή καμπο?
Αν θελει να εχει και καρπο θελει αρσενικο θηλυκο, βασικα θελει 10% αρσενικα αλλα αν ειναι να βαλει 2 να παρει ενα και ενα
Θελει νερο σχεδον καθε μερα(θα το δει μονος του βεβαια)
Φυλλωσια εχει αρκετη εως παρα πολυ
Να κοιταξει να αγορασει γυμνοριζα και οχι σε κουπακι θα το πληρωσει λιγο ακριβοτερα κανα 2ευρω αλλα θα γλυτωσει κανα χρονο σε αναπτυξη.
Θελει ομως το ελαχιστο 2 χρονια να γινει να ισκιωσει.
Δεν γραφω αλλο γιατι για τα συγκεκριμενα μπορω να γραψω οχι απλα σεντονι προικα ολοκληρη.
Πλακα κανω οτι αλλο θελεις ρωτα ελευθερα. -
και μετά τα περιβόλια μια φωτο από ένα ρεαλιστικό εξομοιωτή
YC με ζάντες Rial Astorga 16αρες
Αν τις εύρισκα θα τις έβαζα κατευθείαν... από την έκθεση στο βουλκανιζατερ...
-
@monman2 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
και μετά τα περιβόλια μια φωτο από ένα ρεαλιστικό εξομοιωτή
YC με ζάντες Rial Astorga 16αρες
Αν τις εύρισκα θα τις έβαζα κατευθείαν από την έκθεση στο βουλκανιζατερ...
Οχι μονο περιβολια
. Εχω βαλει κλαρκ νταλικα φορτηγακι, navara και... τρακτερ
.
Οντως πανεμορφες ζαντες -
Τι εξομοιωτής είναι αυτός;
-
@monman2 Fb μπαίνεις τελευταία στο grp των κατάπτυστων YC ? Τι λένε για την κόλληση μετά την επισκευή ? Τριζάει ακόμα ? ε ?
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!