-
Για να μη δίνονται λάθος εντυπώσεις δημόσια, δεν έχω πρόσβαση σε inside information ούτε πρόκειται να έδινα και να είχα. Αυτό απλά το ξεκαθαρίζω γιατί λίγο πιο πάνω φαίνεται το προφίλ μου στο FB και το αυτοκίνητό μου οπότε άνετα μπορεί ο εργοδότης μου να πάρει τη λάθος εντύπωση - ποτέ δεν ξέρεις. Τα υπόλοιπα δια ζώσης και με το καλό να βρεθούμε.
Προφανώς έκανα χιούμορ, άσχετα αν δεν έγινε αντιληπτό. Δεν θα περίμενα ποτέ να μοιραστείς μαζί μας κάτι εμπιστευτικό, θέτοντας σε κίνδυνο την απασχόληση σου. Από την άλλη, σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να γνωρίζεις εκ των έσω και δεν είναι εμπιστευτικής φύσεως, οπότε αν θέλεις, μπορείς κάποια από αυτά να τα μοιραστείς μαζί μας.
-
Έτσι ακριβώς
-
Σε αυτές τις δουλειές πρώτα το κάνεις επειδή σου αρέσει και μετά για το μεροκάματο. Χρειάζεται λεπτομέρεια και επιμονή κυρίως.
-
-
Ισχύει 100%, φαίνεται πως βρήκα μερακλήδες! Πάντως το 350 με το 370 επειδή έχω οδηγήσει αρκετά και τα 2 δεν έχει καμία μα καμία επαφή. Αν και είναι εξέλιξη πάνω στην ίδια πλατφόρμα, το στήσιμο, ο κινητήρας και το εσωτερικό είναι εντελώς άλλο επίπεδο από το ένα στο επόμενο.
Μακάρι να καταφέρω να κατέβω Αθήνα (τελικός προορισμός όπου είναι και το σπίτι μας είναι ο Βόλος) και να βρεθούμε, γιατί όχι. Κάτι μου λέει πως με τους... Φορντάκηδες του φόρουμ θα έχουμε... αρκετά να πούμε
Fanis75 wrote:
- Φαίνεται ότι έκαναν εξαιρετική δουλειά και το κόστος πολύ λογικό μην πω και φτηνό σε σχέση με το τι ζητάνε στην Ελλάδα!
- Φανταστικό χρώμα και ακόμα πιο φανταστικό αυτοκίνητο. Κάποτε με είχαν πάει βόλτα με το 350Ζ και είχα ενθουσιαστεί.
- Με το καλό να έρθεις Ελλάδα, αναμένουμε εντυπώσεις από το Road Trip και εαν θές στείλε και για κανένα καφεδάκι να γνωριστούμε από κοντά.
το 350 παροτι το ηθελα οταν βγηκε το οδηγησα μετα απο χρονια και δεν μου αρεσε καθολου. περα απο το σοκ του απολυτα πλαστικου εσωτερικου δεν με βολεψε ουτε η οδηγηση του. Πρακτικοτητα μηδεν χωρις χωρο να βαλεις πραγματα.
ενα G35 που ειχα οδηγησει οταν βγηκε (ιδιο πατωμα με το 350, αλλα η σενταν εκδοση) μου αρεσε πολυ.
-
Κάστρο Ιωαννίνων , από την εσωτερική πλευρά ...
-
Οκ, απαντήθηκε η ερώτηση μου στο τόπικ του οχήματος. Έχεις σχέση με την ευρύτερη περιοχή??? ή ήταν εκδρομή 3ημέρου για ταξιδι τεστ του νέου οχήματος?
-
Εχω τον συμφοιτητή μου και κουμπάρο μου εκεί . Δεν έχω σχέση με την περιοχή . Είπαμε να πάμε βόλτα , έπεσε και η ιστορία με το αμάξι .
-
Ταξιδευτή λίγο ακόμα ξάπλα το κάθισμα ρίχνεις και έναν υπνάκο. Λίγο γυμανστικουλα καλό θα ήταν
Οντως ωραια γωνια για το c3 aircross, ομορφουτσικ
Το κιβώτιο καλύτερο από της μερσεντες που είχες σωστα;
Άκου τώρα,
Πάρε τον γιόκα μόλις τελειώσει και βάλτο αγγαρεία να κάνει με ενα πανάκι μικροινων και αυτο εδω.
https://www.autoglym.com/bumper-and-trim-gel
Το αυτοκίνητο θα γίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Άκου που στο λεω
-
Δεν το έχω ξάπλα το κάθισμα βρε συ . Ούτε στην μέση δεν το έχω στην πλάτη . Απλά είμαι 1,94 και 125+ κιλά....
Το κιβώτιο της μέρκ ήταν πολύ καλό . Για εκείνη την εποχή το 2005 ήταν κορυφαίο . 7τάχυτο που διάβαζε το πόδι σου , ανάλογα με την πίεση που έβαζες .
Εδώ είναι πιο απλά τα πράγματα . Το αμάξι είναι ουσιαστικά ένα αγχολυτικό ,
Τα χέρια μας δεν πιάνουν με τέτοια πράγματα οικογενειακά . Αυτός με τους υπολογιστές και την μουσική ασχολείται . Τα άλλα είναι απλά χρηστικά αντικείμενα .
-
ρεμα πολιτικων. οπως εχει γινει μετα τη πλημμυρα φετος. ειναι το ιδιο σημειο ακριβως με αυτο
εχει φαρδυνει το ποταμι απο 5 μετρα σε καθε μερια! και πλεον τρχει σαν ρυακι, πανε και τα βραχια!
-
Το super white που λέγαμε στο τοπικό της corolla ΠΡΙΝ την περιποίηση λόγω 'corona' ...
-
SUPER WHITE YARIS
Ξέρω κάποιοι θα πουν ότι είναι Αγία Βαρβάρα (Τούμπας ... βοήθεια μας... ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ) ) με τόσο άσπρο μαύρο αλλα μου αρέσουν και οι μαυρες οροφές και οι μαυρες ζάντες και τα σκούρα τζάμια και τα φυμέ φώτα και...και...
-
Αυτό το λευκό με αντίθεση μαύρο απλά τα σπάει... Φοβερός συνδυασμός. Χαίρεσαι να το βλέπεις το αυτοκίνητο. Φυσικά παίζει ρόλο και η επιθετική σχεδίαση. Πολύ όμορφο.
-
Αρε περίμενα να πάρεις την corolla την 1,2Τ - να την πούμε στούς υβριδικούς - αλλα σε γράψαν
-
Τι να πούμε με τους υβριδικούς;
Εγώ ψάχνω στο Google για Remus, Sebring και Supersprint...
Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του... μπου!χα!χα!...
-
Τι να πούμε ; Φώτο με το κοντέρ πάνω από 200 και καπάκι μια μέσης κατανάλωση! θα πέσει κλάμα!
Σχετικό με το τοπικό είναι για φωτο μιλάμε
-
-
Οντως εισαι ψηλος.
Αλλη οπτικη εχει το αμαξι απο το κεφαλι σου.
Χαχα...
Πιο ωραιο ειναι ετσι. Οντως.
-
Χα χα , δεν το είχα σκεφτεί έτσι ...
Την άλλη φορά θα κάτσω με πλάτη στον ήλιο , να φαίνεται και η σκιά μου....
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!