-
Εχω τον συμφοιτητή μου και κουμπάρο μου εκεί . Δεν έχω σχέση με την περιοχή . Είπαμε να πάμε βόλτα , έπεσε και η ιστορία με το αμάξι .
-
Ταξιδευτή λίγο ακόμα ξάπλα το κάθισμα ρίχνεις και έναν υπνάκο. Λίγο γυμανστικουλα καλό θα ήταν

Οντως ωραια γωνια για το c3 aircross, ομορφουτσικ
Το κιβώτιο καλύτερο από της μερσεντες που είχες σωστα;
Άκου τώρα,
Πάρε τον γιόκα μόλις τελειώσει και βάλτο αγγαρεία να κάνει με ενα πανάκι μικροινων και αυτο εδω.
https://www.autoglym.com/bumper-and-trim-gel
Το αυτοκίνητο θα γίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Άκου που στο λεω
-
Δεν το έχω ξάπλα το κάθισμα βρε συ . Ούτε στην μέση δεν το έχω στην πλάτη . Απλά είμαι 1,94 και 125+ κιλά....
Το κιβώτιο της μέρκ ήταν πολύ καλό . Για εκείνη την εποχή το 2005 ήταν κορυφαίο . 7τάχυτο που διάβαζε το πόδι σου , ανάλογα με την πίεση που έβαζες .
Εδώ είναι πιο απλά τα πράγματα . Το αμάξι είναι ουσιαστικά ένα αγχολυτικό ,
Τα χέρια μας δεν πιάνουν με τέτοια πράγματα οικογενειακά . Αυτός με τους υπολογιστές και την μουσική ασχολείται . Τα άλλα είναι απλά χρηστικά αντικείμενα .
-
ρεμα πολιτικων. οπως εχει γινει μετα τη πλημμυρα φετος. ειναι το ιδιο σημειο ακριβως με αυτο
εχει φαρδυνει το ποταμι απο 5 μετρα σε καθε μερια! και πλεον τρχει σαν ρυακι, πανε και τα βραχια!
-
Το super white που λέγαμε στο τοπικό της corolla ΠΡΙΝ την περιποίηση λόγω 'corona' ...

-
SUPER WHITE YARIS
Ξέρω κάποιοι θα πουν ότι είναι Αγία Βαρβάρα (Τούμπας ... βοήθεια μας... ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ) ) με τόσο άσπρο μαύρο αλλα μου αρέσουν και οι μαυρες οροφές και οι μαυρες ζάντες και τα σκούρα τζάμια και τα φυμέ φώτα και...και...

-
Αυτό το λευκό με αντίθεση μαύρο απλά τα σπάει... Φοβερός συνδυασμός. Χαίρεσαι να το βλέπεις το αυτοκίνητο. Φυσικά παίζει ρόλο και η επιθετική σχεδίαση. Πολύ όμορφο.
-
Αρε περίμενα να πάρεις την corolla την 1,2Τ - να την πούμε στούς υβριδικούς
- αλλα σε γράψαν 
-
Τι να πούμε με τους υβριδικούς;
Εγώ ψάχνω στο Google για Remus, Sebring και Supersprint...

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του... μπου!χα!χα!...

-
Τι να πούμε ; Φώτο με το κοντέρ πάνω από 200 και καπάκι μια μέσης κατανάλωση! θα πέσει κλάμα
!Σχετικό με το τοπικό είναι για φωτο μιλάμε

-
-
Οντως εισαι ψηλος.
Αλλη οπτικη εχει το αμαξι απο το κεφαλι σου.
Χαχα...
Πιο ωραιο ειναι ετσι. Οντως.
-
Χα χα , δεν το είχα σκεφτεί έτσι ...
Την άλλη φορά θα κάτσω με πλάτη στον ήλιο , να φαίνεται και η σκιά μου....

-
Πιστευω θα το ευχαριστηθεις... ωραιοτατο.
-
Kαλορίζικο, Storm!
Aπ',ότι βλέπω στα καθίσματα με τις ζελατίνες είσαι ακόμη..

-
Καλορίζικο Storm! Και εγώ στις ζελατίνες κόλλησα.. Έχω απωθημένα με δαύτες μιας και οι γονείς τις αφήνανε πάνω σε όλα και δε τις βγάζανε ποτέ.. χειριστήριο αιρκοντισιο 20ετιας με ζελατίνα στο κοντρόλ του...
-
Καλόταξιδο Νίκο...να το χαρείς πολλά και ασφαλή χλμ....!!!
-
Ευχαριστώ φίλε dgrgtc!!...

-
Θα το πώ, δεν κρατιέμαι:

Φριχτά μικροαστικό να κυκλοφορείς οποιοδήποτε καινούριο αυτοκίνητο με τις ζελατίνες, έστω και για μία ώρα! Μετά τι μπορείς να κάνεις για να πιάσεις πάτο; Σεμέν στο ταμπλό και την εταζέρα;

Υ.Γ.: Γενικό σχόλιο και όχι κατευθυνόμενο στον καταιγίδα.
-
Καλοτάξιδο να είναι Στόρμ .....
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!

- αλλα σε γράψαν 

!