-
65 σπασμενο, με 6k rpm! ειπαμε κοντα...
αλλα
https://www.youtube.com/watch?v=IsmSSwA6GfI
...και ξεκιναει απο σημειο που επισης δεν βρισκεται, δεν χρειαζεται να το μαθαινει κοσμος πολυς, θα χαλασει η περιοχη, μονο ο γατος και ελαφια...
ή
το απο πανω απο αλλη γωνια
και εδω εργασιαι recovery
...τρομερα δυσκολο το σημειο, τραβαγε ο παγος προς το γκρεμο, γλυστρισε πρωτα το nv, με τροχαλια ανεβηκε και μετα το τζιβι περασε με μεγαλη προσπαθεια, τα μπλοκε μπρος-πισω κλειδωμενα, φορα, αναποδα τιμονια. θενκς γκοντ εβγηκαμε, ευτυχως που εχουμε μεσα τα παντα ολα απο ιμαντοκλειδοτροχαλιες
...χαρη, ξεχασμενη στο παλιο γραφειο που εχω το παρκιν που αφηνω το γομαρ...
-
Ρε έχετε πολλή πλάκα εσείς, δίνετε λύσεις σε προβλήματα που δεν υπάρχουν ούτως ή άλλως...
Μπράβο σας κατά τα άλλα που τα δουλεύετε τα αμάξια!
ΥΓ: Σκέψου το να κάνεις trail ride παντως. Θα πάθεις πλάκα! Μετά χαράς θα σου γεμίσω το δεξί κάθισμα, είναι εξίσου ωραίο με την οδηγηση...
-
-
-
Μία ώρα προσπαθώ, πώς βάζουμε φωτογραφίες;
-
Συνηθως στο διωρο εμφανιζονται ....
-
Αγαπάμε Χλαπάτσα!
-
-
Πολύ μύγα πάντως Πάνο - δεν είναι για στάσεις το ανοιχτό... και αμα είσαι βουνίσιος τύπος και αγοράζεις και πουλας ξύλα θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ...
-
-
-
Το παρέλαβα από το detailing σήμερα. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο αλλά λίγο η καραντίνα που μας τρέλανε, λίγο το ότι έμεινε με κουτσουλιές και έκανε σημάδια το λούστρο και μου την έδινε να το βλέπω έτσι, το πήρα απόφαση να κάνω γυάλισμα (2 stage) και ceramic coating επίσης 2 stages. Ο τύπος αποδείχθηκε ψείρας απίστευτος, έκανε μέχρι και στην εξάτμιση coating και γυάλισμα! Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του, δε χορταίνω να το χαζεύω...
-
Εκπληκτικό και η εξάτμιση που έβαλες προσφατα, σωστα; θυμίζει αρκετά rx8 η εξάτμιση.
Φτου φτου.
Η τελευταία φώτο αν παίξεις λίγο contrast και saturation ειναι wallpaper desktop.
-
makinen, ποσο κοστισε αυτη η δουλεια? Οντως ωραιο εγινε.
-
Ναι Lap, σωστά θυμάσαι! Λίγο αφότου την έβαλα ο κόσμος πήγε κατά διαόλου και δεν έχω προλάβει να τη χαρώ! Αλλά δεν είναι garage queen το αυτοκίνητο, αντιθέτως! Περισσότερα γι'αυτό παρακάτω όμως. Εμφανισιακά είναι κοντά στην εργοστασιακή πάντως, απλά μεγαλύτερες μπούκες και πολύ πιο γυαλιστερά όλα (τελικό, καζανάκια κλπ) γιατί είναι ανοξείδωτη.
Λοιπόν, για τη δουλειά στο εξωτερικό που ήταν σχολαστικό πλύσιμο, καθάρισμα του clearcoat με πηλό, γυάλισμα 2 σταδίων στο περισσότερο αυτοκίνητο και τα σημεία που είχαν σημάδια (καπώ, οροφή και πορτ μπαγκάζ) και 1 στάδιο στα υπόλοιπα, και τέλος πέρασμα 2 στάδια κεραμική επίστρωση ήταν 450 λίρες. Θεωρώ πως είναι καλή τιμή για Ελλάδα, πόσο μάλλον για Αγγλία! Έβαλα έξτρα και minor interior detail για να ταιριάζει με το υπόλοιπο (υγρό καθάρισμα στο χαλί και τα πατάκια, στεγνό στο υπόλοιπο) με άλλες 50 λίρες, σύνολο 500 για τη δουλειά που φαίνεται στο παρακάτω timelapse - που είναι αρκετά εντυπωσιακό:
https://www.facebook.com/CCD.LDN/videos/963448974111823/
Και τέλος ένα βίντεο που ετοιμάσανε όταν ήταν έτοιμο για παραλαβή το επόμενο πρωί - έτυχε να έχει και το σωστό καιρό ώστε να φαίνεται το χρώμα σούπερ μεταλλικό κόκκινο (στη συννεφιά είναι μπορντώ πιο πολύ):
https://www.facebook.com/CCD.LDN/videos/934000523691863/
Στη σελίδα τους έχουν άπειρες φωτογραφίες από το αυτοκίνητο, εγώ παρέθεσα μόνο λίγες. Αν μη τι άλλο φαίνεται να το χαρήκανε! Και τώρα είναι έτοιμο για το μεγάλο όνειρο: με όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει αλλάξει ο κόσμος για πάντα, θα καταφέρω να κάνω αυτό που ονειρευόμουν καιρό: πήρα το ΟΚ να έρθω Ελλάδα για μήνες ολόκληρους και να δουλεύω από κει, αφού δε μας αφήνουν να επιστρέψουμε στο γραφείο για αρκετό καιρό, και θα έρθω με το 370! Αρχικό πλάνο είναι αναχώρηση 4 Ιουλίου να έχουν ανοίξει τα σύνορα αλλά παρακολουθώ τις εξελίξεις καθημερινά και θα προσαρμόσω τη διαδρομή αναλόγως, για το πιο... σουρεάλ road trip από κάθε άποψη!
-
-
Φαίνεται ότι έκαναν εξαιρετική δουλειά και το κόστος πολύ λογικό μην πω και φτηνό σε σχέση με το τι ζητάνε στην Ελλάδα!
-
Φανταστικό χρώμα και ακόμα πιο φανταστικό αυτοκίνητο. Κάποτε με είχαν πάει βόλτα με το 350Ζ και είχα ενθουσιαστεί.
-
Με το καλό να έρθεις Ελλάδα, αναμένουμε εντυπώσεις από το Road Trip και εαν θές στείλε και για κανένα καφεδάκι να γνωριστούμε από κοντά.
-
-
Ισχύει 100%, φαίνεται πως βρήκα μερακλήδες! Πάντως το 350 με το 370 επειδή έχω οδηγήσει αρκετά και τα 2 δεν έχει καμία μα καμία επαφή. Αν και είναι εξέλιξη πάνω στην ίδια πλατφόρμα, το στήσιμο, ο κινητήρας και το εσωτερικό είναι εντελώς άλλο επίπεδο από το ένα στο επόμενο.
Μακάρι να καταφέρω να κατέβω Αθήνα (τελικός προορισμός όπου είναι και το σπίτι μας είναι ο Βόλος) και να βρεθούμε, γιατί όχι. Κάτι μου λέει πως με τους... Φορντάκηδες του φόρουμ θα έχουμε... αρκετά να πούμε
- Φαίνεται ότι έκαναν εξαιρετική δουλειά και το κόστος πολύ λογικό μην πω και φτηνό σε σχέση με το τι ζητάνε στην Ελλάδα!
- Φανταστικό χρώμα και ακόμα πιο φανταστικό αυτοκίνητο. Κάποτε με είχαν πάει βόλτα με το 350Ζ και είχα ενθουσιαστεί.
- Με το καλό να έρθεις Ελλάδα, αναμένουμε εντυπώσεις από το Road Trip και εαν θές στείλε και για κανένα καφεδάκι να γνωριστούμε από κοντά.
-
Για να μη δίνονται λάθος εντυπώσεις δημόσια, δεν έχω πρόσβαση σε inside information ούτε πρόκειται να έδινα και να είχα. Αυτό απλά το ξεκαθαρίζω γιατί λίγο πιο πάνω φαίνεται το προφίλ μου στο FB και το αυτοκίνητό μου οπότε άνετα μπορεί ο εργοδότης μου να πάρει τη λάθος εντύπωση - ποτέ δεν ξέρεις. Τα υπόλοιπα δια ζώσης και με το καλό να βρεθούμε.
-
(τελικός προορισμός όπου είναι και το σπίτι μας είναι ο Βόλος)
Χμμμ...υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είμαι καμια εβδομάδα Ράχες και στα πέριξ το καλοκαίρι.
-
Μακάρι να καταφέρω να κατέβω Αθήνα (τελικός προορισμός όπου είναι και το σπίτι μας είναι ο Βόλος) και να βρεθούμε, γιατί όχι. Κάτι μου λέει πως με τους... Φορντάκηδες του φόρουμ θα έχουμε... αρκετά να πούμε
Inside information? Γουστάρω!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!