-
Πιστευω θα το ευχαριστηθεις... ωραιοτατο.
-
Kαλορίζικο, Storm!
Aπ',ότι βλέπω στα καθίσματα με τις ζελατίνες είσαι ακόμη..
-
Καλορίζικο Storm! Και εγώ στις ζελατίνες κόλλησα.. Έχω απωθημένα με δαύτες μιας και οι γονείς τις αφήνανε πάνω σε όλα και δε τις βγάζανε ποτέ.. χειριστήριο αιρκοντισιο 20ετιας με ζελατίνα στο κοντρόλ του...
-
Καλόταξιδο Νίκο...να το χαρείς πολλά και ασφαλή χλμ....!!!
-
Ευχαριστώ φίλε dgrgtc!!...
-
Θα το πώ, δεν κρατιέμαι:
Φριχτά μικροαστικό να κυκλοφορείς οποιοδήποτε καινούριο αυτοκίνητο με τις ζελατίνες, έστω και για μία ώρα! Μετά τι μπορείς να κάνεις για να πιάσεις πάτο; Σεμέν στο ταμπλό και την εταζέρα;
Υ.Γ.: Γενικό σχόλιο και όχι κατευθυνόμενο στον καταιγίδα.
-
Καλοτάξιδο να είναι Στόρμ .....
-
Θα το πώ, δεν κρατιέμαι:
Φριχτά μικροαστικό να κυκλοφορείς οποιοδήποτε καινούριο αυτοκίνητο με τις ζελατίνες, έστω και για μία ώρα! Μετά τι μπορείς να κάνεις για να πιάσεις πάτο; Σεμέν στο ταμπλό και την εταζέρα;
Υ.Γ.: Γενικό σχόλιο και όχι κατευθυνόμενο στον καταιγίδα.
Στο 1ο δικο μου καινουριο αμαξι, το ειχα κανει κι εγω για καμια βδομαδα. Ειχα κρατησει τις ζελατινες στα μπροστινα καθισματα μεχρι να παρω καποια καλύμματα. Δεν ηθελα να μπαινω με τα ρουχα απο την δουλεια.
Διαφωνω καθετα με το 'μικροαστικο' . Επειδη προσεχουμε την περιουσια μας και κατι που αγαπαμε ειναι μικροαστικο? Αντιστοιχα μην το στρωνεις καθολου , αστο στον ηλιο ολη μερα, στο χαλαζι, ας στο χτυπησουν και λιγο στο ξεπαρκαρισμα, κλαιν.....Μικροαστικα ....τσ τσ τσ τσ !!!!
-
Εγώ δεν τα άφηνα καθόλου , γιατί θα ίδρωνα μετά τα πρώτα 10 χλμ...
Εκτός αν δεν τα φτάνεις ,οπότε το αντέχεις....
-
Ηταν χειμωνας, στην περιπτωση μου . Γεναρης
-
-
Πολύ μάχιμο και ωραίο χρώμα.
Μία ερώτηση. Οι διπλές απολήξεις εξατμίσεων ήταν από το εργοστάσιο έτσι ή τις έβαλες εσύ;
-
Ευχαριστώ πολύ
Από το εργοστάσιο έρχεται με διπλή απόληξη στα δεξιά. Το ST ομως βγαίνει με 2 μονές αριστερά δεξιά
Έβαλα λοιπόν τον διαχύτη του ST (ίδιοι είναι οι προφυλακτήρες) μαζϊ με το GPF-back σύστημα της Fox που βγαίνει με 2 μονές. Το αποτέλεσμα είναι αυτό:
Και μια μπόνους που φαίνεται το χρώμα με φόντο το γαλάζιο του κρητικού πελάγους!
-
harisma23 wrote:
Θα το πώ, δεν κρατιέμαι:
Διαφωνω καθετα με το 'μικροαστικο' . Επειδη προσεχουμε την περιουσια μας και κατι που αγαπαμε ειναι μικροαστικο? Αντιστοιχα μην το στρωνεις καθολου , αστο στον ηλιο ολη μερα, στο χαλαζι, ας στο χτυπησουν και λιγο στο ξεπαρκαρισμα, κλαιν.....Μικροαστικα ....τσ τσ τσ τσ !!!!
Δεν έχουν καμία σχέση η προσοχή που δείχνει κάποιος στο αυτοκίνητο του με ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, όπως η μη απομάκρυνση των ζελατίνων.
Το δικό μου αυτοκίνητο, μετά από 3 χρόνια και 47.000 Km δείχνει (και είναι) καινούριο, σχολαστικά συντηρημένο λαοί χωρίς σημάδια χρήσης. Όμως το αυτοκίνητο πρέπει να το χαίρεσαι. Ποιος ο λόγος να βάλεις καλύμματα από την πρώτη μέρα ή να αφήσεις τις ζελατίνες στα καθίσματα; Για να το πάρει ο επόμενος αχρησιμοποίητο, ενώ εσύ δεν θα έχεις κάτσει ποτέ στην καλή ταπετσαρία του καθίσματος, αλλά αντιθέτως θα κάθεσαι σε ένα σακουλιασμένο φθηνό κάλυμμα της Autoplus; Όλα με μέτρο θέλουν. Εγώ χρησιμοποιώ καλύμματα μόνο για δύο μήνες το χρόνο, την περίοδο των καλοκαιρινών μπάνιων. Τον υπόλοιπο χρόνο χαίρομαι τα καθίσματα μου...
-
Πανέμορφο το focus με αυτό το χρώμα και τη ζάντα. Φτου μη στο ματιάσουμε
-
Από το εργοστάσιο έρχεται με διπλή απόληξη στα δεξιά. Το ST ομως βγαίνει με 2 μονές αριστερά δεξιά
Έβαλα λοιπόν τον διαχύτη του ST (ίδιοι είναι οι προφυλακτήρες) μαζϊ με το GPF-back σύστημα της Fox που βγαίνει με 2 μονές. Το αποτέλεσμα είναι αυτό:
Και μια μπόνους που φαίνεται το χρώμα με φόντο το γαλάζιο του κρητικού πελάγους!
Μπράβο ρε φίλε! Το έψαξες και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό!...
Να υποθέσω ότι τον διαχύτη τον εντόπισες στα ανταλλακτικά σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο;
-
Πολυ ωραιο focus.
Στο προφιλ 'εξαντλει' τις γραμμες του, λογω μηκους και μοιαζει υπερ γοητευτικο και αρμονικο.
Μου βγαζει κατι αρρενωπό, οπως οι bmw. Κοιτα να δεις τα station wagon
-
Ευχαριστώ πολύ
Ωραιο ειναι. Ποσο σου πηγε η μετατροπη? Εχεις και καλυτερο ηχο?
Θυμιζεις τι εκδοση ειναι με ποιον κινητηρα και αν εχεις πολλαπλους πισω.
-
Μάστορα σε ευχαριστώ πολύ
Storm έχω έναν γνωστό που δουλεύει σε εξουσιοδοτημένο οπότε βρήκαμε από το πρόγραμμα της ford το part number για τον διαχύτη και τον παραγγείλαμε από Ford Γερμανίας. Όλως παραδόξως έκανε μόνο 60-70 ευρώ! Στην αρχή περίμενα παραπάνω...
Lap το έξτρα μήκος πίσω το κάνει και στα δικά μου μάτια πιο αρμονικό. Δείχνει ολοκληρωμένο σύνολο. Βοηθούν και οι γραμμές που έχουν δώσει στα παράθυρα. Πλέον όταν κοιτάω το απλό hatch στο πλάι μου φαίνεται πως κάτι λείπει χαχα. Άσε που παίζει να έχει καλύτερη κατανομή βάρους με τα 50 έξτρα κιλά πίσω!
-
Ωραιο ειναι. Ποσο σου πηγε η μετατροπη? Εχεις και καλυτερο ηχο?
Θυμιζεις τι εκδοση ειναι με ποιον κινητηρα και αν εχεις πολλαπλους πισω.
Η εξάτμιση από το φίλτρο σωματιδίων και πίσω πήγε 900. Ανοξείδωτη 70mm με πιστοποίηση TUV, έγκριση τύπου και εγγύηση.
Ο διαχύτης έκανε 60-70 ευρώ περίπου (δε θυμάμαι ακριβώς) και το βάψιμό του άλλο ένα 50ρικο σε γνωστό μου φανοποιό που ξέρω πως κάνει καλή δουλειά.
Ο ήχος έχει βελτιωθεί αισθητά αλλά αυτό που λατρεύω είναι πως οι γερμανοί το έχουν φτιάξει έτσι ώστε μέχρι τις 3000 στροφές περίπου να μη κάνει καθόλου φασαρία. Μετά τις 3 αρχίζει και ακούγεται περισσότερο. Ήταν ακριβώς ότι έψαχνα καθώς κάνω ταξίδια και δεν ήθελα μόνιμη βαβούρα. Εννοείται πως συντονισμοί δεν υπάρχουν πουθενά...
Το αμάξι είναι ST Line βενζίνη 1.5Τ 182hp manual και πολλαπλούς έχουν όλα τα station wagon mk4.
https://photos.app.goo.gl/7WQFxoTKqzEQhusw6
Ορίστε και ένα βίντεο με τον ήχο. Εκεί ήταν φρέσκια τώρα που κάηκε λίγο ακούγεται ακόμα καλύτερα. Η απόλαυση βέβαια είναι στην επιτάχυνση αφού με τον ιδιαίτερο τόνο του 3κύλινδρου ο ήχος, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, είναι όλα τα λεφτά Και από στοκ ήταν καλός απλά τώρα είναι απλά τέλειος!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!