-
Μετά από track day στα Μέγαρα, καφεδάκι στην Πάχη και καλλιτεχνική φωτό από φίλο που το έχει πολύ με τη φωτογραφία... Photobombing Ιάπωνα στους δυο Ιταλούς...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βαψαμε και πισω φτερο και οροφη που εκοψε με τα χρονιαΤο χρώμα το έβγαλες με κωδικό ή φασματογράφο; Γενικά φαίνεται η διαφορά στα φρεσκοβαμμένα κομμάτια;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε ευθεία ήταν. Τα 186.3 που μισοφαίνονται στο display είναι τα πραγματικά χ.α.ω. που είναι άλλωστε και η εργοστασιακή τελική του - 185 για την ακρίβεια το δίνει το εργοστάσιο - (μέσα από το κρυφό μενού - τσεκαρισμένο με GPS). Και φυσικά ακόμα και σήμερα τα πιάνει.Και μερικές ατμοσφαιρικές, αλλά δυστυχώς κακής ποιότητας, από το άλλο στην Καλαμαριά προχθές:
[spoiler:13hga97k]
[/spoiler:13hga97k]
Πολύ ωραίο μοντέλο Αλέξανδρε. Όταν πρωτοβγήκε το είχε αγοράσει γνωστός πάνω από 2000 κυβικά, δεν ξέρω πόσα ακριβώς. Ακόμη και σήμερα το αγόραζα με κλειστά μάτια.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Βαψαμε και πισω φτερο και οροφη που εκοψε με τα χρονια
Το χρώμα το έβγαλες με κωδικό ή φασματογράφο; Γενικά φαίνεται η διαφορά στα φρεσκοβαμμένα κομμάτια;
Αν θελεις μου λες την αποψη σου στη παραπανω φωτογραφια. Το πισω φτερο που ανεφερα ειναι αυτο της φωτογραφιας. Και στη φωτογραφια ειναι βαμμενο 48 ωρες. Πηγα απ το φανοποιο, παρελαβα και εφυγα καρφι για Καρπενησι, εξ ου και η φωτογραφια στον Τυμφρηστο!
-
Και μερικές ατμοσφαιρικές, αλλά δυστυχώς κακής ποιότητας, από το άλλο στην Καλαμαριά προχθές:
Αυτό ποιανού είναι;
υ.γ. δεν εκφέρω άποψη γιατί ούτε που ξέρω τι αυτοκίνητο είναι αυτό.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βαψαμε και πισω φτερο και οροφη που εκοψε με τα χρονια
Το χρώμα το έβγαλες με κωδικό ή φασματογράφο; Γενικά φαίνεται η διαφορά στα φρεσκοβαμμένα κομμάτια;
Αν θελεις μου λες την αποψη σου στη παραπανω φωτογραφια. Το πισω φτερο που ανεφερα ειναι αυτο της φωτογραφιας. Και στη φωτογραφια ειναι βαμμενο 48 ωρες. Πηγα απ το φανοποιο, παρελαβα και εφυγα καρφι για Καρπενησι, εξ ου και η φωτογραφια στον Τυμφρηστο!
Στη συγκεκριμένη φωτό φωτίζεται περισσότερο το πίσω μέρος οπότε δε μπορώ να καταλάβω και πολλά. Απλά πρόσφατα βάφτηκε ο προφυλακτήρας του 308 και φαίνεται η διαφορά γιατί βγάλαν το χρώμα με κωδικό.
Γι αυτό σε ρωτάω με τι τρόπο έβγαλες το χρώμα και κατά πόσο φαίνεται το φρεσκοβαμμένο. -
Πραγματικα το χρωμα εχει επιτευχθει 100%. Και βγηκε με φασματογραφο το '12 στον ιδιο φανοποιο, που ειχα κανει φανοποιϊα με δηλωση και αποζημιωση.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και μερικές ατμοσφαιρικές, αλλά δυστυχώς κακής ποιότητας, από το άλλο στην Καλαμαριά προχθές:
Αυτό ποιανού είναι;
Tου REALZEUS είναι, η 330i.
-
BMW and communism. Ταιριάζουν αυτά; [emoji848]
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αυτό ποιανού είναι;
Tου REALZEUS είναι, η 330i.
Παρακαλώ;
Σκέτο το 330i ούτε που ξέρω τι είναι.
Ευτυχώς που αναφέρθηκε το BMW για να καταλάβω τι περίπου αφορά.Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα είχε Ford Focus ή Seat Leon ή κάποιο φτωχό μεν αλλά τίμιο Φιατάκι.
Γερμανικό πάντως και extra premium, με τίποτα... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα είχε Ford Focus ή Seat Leon ή κάποιο φτωχό μεν αλλά τίμιο Φιατάκι.
Γερμανικό πάντως και extra premium, με τίποτα...Νίκο, μάλλον δεν διαβάζεις προσεκτικά τα ποστ του. Έχει και Ford (ένα Focus), έχει και την 330i και ένα Mazda Xedos και ένα Saab.
-
Νίκο, μάλλον δεν διαβάζεις προσεκτικά τα ποστ του. Έχει και Ford (ένα Focus), έχει και την 330i και ένα Mazda Xedos και ένα Saab.Αλλά ειναι κουμουνιστης
Γι αυτο μπερδευτηκε ο Storm. Σου λεει κουμουνιστης , κανα fiatακι θα εχει
-
Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα είχε Ford Focus ή Seat Leon ή κάποιο φτωχό μεν αλλά τίμιο Φιατάκι.
Γερμανικό πάντως και extra premium, με τίποτα...Νίκο, μάλλον δεν διαβάζεις προσεκτικά τα ποστ του. Έχει και Ford (ένα Focus), έχει και την 330i και ένα Mazda Xedos και ένα Saab.
Δεν διαβάζω όλα τα θέματα, ούτε όλες τις απαντήσεις των μελών.
Ειδικά στα θέματα αυτοκίνησης είμαι και ολίγον σκράπας και με κάποιες κατηγορίες αυτοκινήτων δεν έχω καμιά επαφή.Τέλος πάντων λεπτομέρειες. Καλά να είναι όλοι και να χαίρονται τα τροχοφόρα αποκτήματά τους.
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Αλλά ειναι κουμουνιστηςΓι αυτο μπερδευτηκε ο Storm. Σου λεει κουμουνιστης , κανα fiatακι θα εχει
Γιατί? Ο κουμμουνισμός δεν λέει όλοι να έχουν Fiat, απλά να έχουν το ίδιο. Μπορεί όλοι να έχουν BMW.
-
Επ, σου διέφυγε και το Discovery, αλλά εκείνο εκτελεί χρέη φρουρού πόρτας...
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
BMW and communism. Ταιριάζουν αυτά; [emoji848]Ο Κομμουνισμός λέει ότι τα μέσα παραγωγής δεν πρέπει να τα κατέχουν ιδιώτες και κυρίως δεν πρέπει να εκμεταλλεύονται την υπεραξία που παράγουν οι εργαζόμενοι τους. Το να έχεις ένα μεταχειρισμένο των €15.000 δεν σε κάνει ούτε καπιταλιστή, ούτε ασυνεπή ιδεολογικά. Καλό θα ήταν να διαβάζατε και πέντε πράγματα προτού πείτε 'εξυπνάδες'.
-
BMW and communism. Ταιριάζουν αυτά; [emoji848]
Ο Κομμουνισμός λέει ότι τα μέσα παραγωγής δεν πρέπει να τα κατέχουν ιδιώτες και κυρίως δεν πρέπει να εκμεταλλεύονται την υπεραξία που παράγουν οι εργαζόμενοι τους. Το να έχεις ένα μεταχειρισμένο των €15.000 δεν σε κάνει ούτε καπιταλιστή, ούτε ασυνεπή ιδεολογικά. Καλό θα ήταν να διαβάζατε και πέντε πράγματα προτού πείτε 'εξυπνάδες'.
Βλέπω κάνεις quote μόνο εμένα. Χαίρομαι.
Για να έχεις 4 αυτοκίνητα (εκ των οποίων το ένα 3.000 κεκ) μπορείς να καλύψεις και το ανάλογο τεκμήριο τους. Που σημαίνει ότι δεν συγκαταλέγεσαι στους φτωχούς αυτής της χώρας. Να είσαι καλά και να τα χαίρεσαι. Αλλά αν έχεις λεφτά αυτό δεν πηγαίνει πακέτο με την ιδεολογία του κουμουνισμου. Αν κάνω κάποιο λάθος, ας με κρίνουν οι υπόλοιποι μέσα στο φόρουμ και όχι εσύ.
Ο φτωχός - πλην τίμιος - συνφορουμίτης σου.
ΥΓ. Στην ανατολική Γερμανία γιατί κυκλοφορούσαν μόνο Trabant? Δεν θέλω απάντηση REALZEUS, ρητορικό το ερώτημα...
-
Καλά να είναι ο άνθρωπος και να τα χαίρεται....δεν χρειάζεται να κάνουμε σαν Κατίνες,κύριοι.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Βλέπω κάνεις quote μόνο εμένα. Χαίρομαι.Στο δικό σου έπεσε το ποντίκι απλά. Η απάντηση προφανώς είναι προς όλους. Το πως καλύπτονται κλπ δε νομίζω ότι αφορούν το φόρουμ. Πάντως πληρώνω τεκμαρτά φόρους για αρνητικά εισοδήματα (ζημίες) και αυτό ισχύει για όλους τους ε.ε. μόνο και μόνο επειδή αναπνέεις (3000 τεκμήριο ακόμα και χωρίς τίποτα στο όνομά σου).
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!