-
Από το vin σε μια πρώτη έρευνα το δικό μου S60 είναι από το Belgium, Ghent Plant
όπως το είπες (Βέλγο) Σουηδός -
Καλοτάξιδο!!
-
Πωωωω...6400 κυβικά και 490 άλογα σε σειρά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ήταν σε ένα μαζεμένα θα ήταν καλά!
Ευχαριστώ για τις ευχές! -
Μονμαν περιμένω για το άνοιγμα αύριο...
Ο κουβαλητής:
-
Φωτο απο τον Ταυγετο...VW Golf MK5 GTi
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μονμαν περιμένω για το άνοιγμα αύριο...Ο κουβαλητής:
Αυτο με το στροφομετρο δε μπορω να το καταλαβω:δεν εχει κοκκινα γιατι ξεχασανε τον κοφτη? Χαχα
-
Είναι όντως περίεργο. Κόφτη έχεις στις 6750 (στην τελευταία γραμμούλα πριν το 7). Απλά το μαθαίνεις και αλλάζεις ανάλογα.
-
Είναι όντως περίεργο. Κόφτη έχεις στις 6750 (στην τελευταία γραμμούλα πριν το 7). Απλά το μαθαίνεις και αλλάζεις ανάλογα.Ειχα ενα φιλο με το 1400. Το ιδιο κοντερ εχετε
-
Πέρασμα σιλικόνης στις τσιμουχες της οροφής!
Χωμενος βαθιά στα άδυτα και στα μυστικά της καμπριο συντήρησης! [emoji23][emoji16][emoji41] -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μονμαν περιμένω για το άνοιγμα αύριο...
Ο κουβαλητής:
Αυτο με το στροφομετρο δε μπορω να το καταλαβω:δεν εχει κοκκινα γιατι ξεχασανε τον κοφτη? Χαχα
Δεν μπορεί να φτάσει εκεί πάνω.......... οπότε δεν χρειάζεται κόκκινα!!!! Κακιαααααα
-
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν μπορεί να φτάσει εκεί πάνω.......... οπότε δεν χρειάζεται κόκκινα!!!! Κακιαααααα [emoji38]
Χαχα! Και οι Γερμανοί το κάνουν?!
Αυτό πρόσφατα το συζητούσα με φίλο για το G Punto του. Δεν έχει και αυτό κόκκινα. Και το σχόλιο μου ήταν.... ιταλικό! Δεν θέλει κόκκινα αλλα ένδειξη που γράφει 'Finito'! [emoji23] -
Χαχαχαχα, τέλεια ατάκα
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Κακια Νο2
Σε ποιόν κατηφορικό αεροδιάδρομο και με πόσες ναφθαλινες στο άδειο ντεπόζιτο;;;;;
Δεν πιστεύω να το κάνεις και μετά από 10 χρόνια;;;; -
Σε ευθεία ήταν. Τα 186.3 που μισοφαίνονται στο display είναι τα πραγματικά χ.α.ω. που είναι άλλωστε και η εργοστασιακή τελική του - 185 για την ακρίβεια το δίνει το εργοστάσιο - (μέσα από το κρυφό μενού - τσεκαρισμένο με GPS). Και φυσικά ακόμα και σήμερα τα πιάνει.
Και μερικές ατμοσφαιρικές, αλλά δυστυχώς κακής ποιότητας, από το άλλο στην Καλαμαριά προχθές:
[spoiler:3ez4a9pe]
[/spoiler:3ez4a9pe]
-
Ωραίος Αλέξανδρε !!!
-
πολυ απλυτη για τα δεδομενα μου -
Που να βάλω εγώ φώτο, τι θα μου πεις!!!
Στο έχω ξαναπεί κούκλα είναι.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Βαψαμε και πισω φτερο και οροφη που εκοψε με τα χρονια
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!