-
Χρήσιμο το τσιγκέλι στο ταμπλό ιδίως όταν η σακούλα έχει γλυκό! [emoji173]
-
Δεν έφευγε με τίποτα το γατί!!!
-
-
Δεν είναι καλλιτεχνική, την τράβηξα απλώς για να έχω μια photo του
-
Πανέμορφο Αντώνη!!
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Δεν είναι καλλιτεχνική, την τράβηξα απλώς για να έχω μια photo τουhttp://www.clubford.gr/forum/attachment ... 1509892915
δεν βλεπω το φωτο
-
Ίσως είναι θέμα με το CFH ?
Τώρα είναι ΟΚ ?
-
Ναι τωρα μια χαρα. Πες μου ποτε θα το πας για πλυσιμο, αν μπορεσω θα ερθω να δω και το πλυντηριο.
Ωραιο καλοταξιδο και παλι. Είναι μεταλλικο?
(αν και μαλλον θα προτιμουσα μπλε ή γκρι).
-
To απλό Frozen White είναι. Μπλε είναι ήδη το Fiesta, και γκρι/ασημί/τιτάνιο αυτοκίνητα είχα παλιότερα, μου έλειπε ένα άσπρο Είχα ήδη καταλήξει είτε σε άσπρο (κυρίως) είτε κόκκινο (δεύτερη επιλογή), ετοιμοπαράδοτο κόκκινο δεν υπήρχε έτσι και αλλιώς, οπότε όλα κούμπωσαν μια χαρά
Για πλύσιμο μάλλον θα αργήσω, πιο πιθανό (ή μάλλον σίγουρο) είναι να πάω το Fiesta το άλλο ΣΚ. Το Kuga θα το πάω για να μου πουν τιμή για κέρωμα.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Ίσως είναι θέμα με το CFH ?Τώρα είναι ΟΚ ?
Μια χαρα. Πανεμορφο Αντωνη
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κουκλί Αντώνη, να το χαρείς, άπειρα ασφαλή και απροβλημάτιστα χλμ εύχομαι
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Εξω απο την Ακρατα, ανεβαινωντας στη λιμνη Τσιβλου
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εξω απο την Ακρατα, ανεβαινωντας στη λιμνη Τσιβλου
Το 1.4 ή το 1.6;; πολύ ωραία φώτο και ταιριάζει το χρώμα του zx με αυτά της φύσης...
-
To 1.4 ειναι απο το 1995 που γεννηθηκε
-
-
916 δε θα γινει ποτε αισθητικα ,αλλα αν αναλογιστεις τι εδινε,με τι αξιοπιστια και ποσο φιλικα ειναι επιλογη μονοδρομος. Παντα σε fl και γιατι οχι nardi torino. Εφτασα κοντα το 2011 αλλα καλυτερα που δεν εκανα κατι γιατι τα χρηματα με το χοντρεμα της κρισης ,χρειαστηκαν!
-
Μιλάς για την porsche 916;
-
alfa 916
-
Λέω κι εγώ.
-
Κριμα παντως που αυτο το τοπικ εχει ερημωσει. Απο το να βλεπεις βεβαια φωτογραφιες τραβηγμενες απο τον cosneo, καλυτερα
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!