-
http://www.cnn.gr/style/aytokinito/stor ... xeroyme?v3
Υ.Γ. Δεν το πολυπιστεύω κι όμως το άρθρο έχει ημερομηνία 31/3 κι όχι 1/4...
-
Βρε λες;
http://www.autogreeknews.gr/nea/polla-d ... ter-1-3-lt
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Βρε λες;http://www.autogreeknews.gr/nea/polla-d ... ter-1-3-lt
Πουλάω φαουβε και έφυγα! Εν τω μεταξύ, πετυχαίνω ιουλίες στο δρόμο και μαζεύονται όλοι να τις χαζεψουν σαν να είναι Lambo. Και κάποιοι μας λένε για ψευτο-premium και οτι θα ξεφτιλίστει η τιμή τους σαν μεταχείρα και ιστορίες.
Με τόσες λίγες που πουλιούνται, σε λίγα χρόνια μην κάνουν και περισσότερο απ' ότι τώρα... -
Απο το συνεργειο του κ. Στεργιου (Scuderia Technica) μεταφέρω τι έγραψε:
Τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούγονται για τους κινητήρες Firefly του Gruppo !
Κατ αρχάς οι κινητήρες δεν είναι καινούργιοι! Κυκλοφορούν στις χώρες της Νότιας Αμερικής ως ατμοσφαιρικοί ! Μιλάμε για το Τ3 3κύλινδρο και Τ4 4κύλινδρο. Είναι λοιπόν σε φάση εξέλιξης και προσαρμογής στη νέα μέθοδο μέτρησης καυσαερίων (realtime) κάτι που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο τοπίο. Μιλάμε λοιπόν για τον Τ3 1000cc έως 120 cv ιπποδύναμη και τον Τ4 1300cc με ιπποδύναμη έως 180 cv ανάλογα την έκδοση. Το που θα φορεθούν είναι ακόμα θολό το τοπίο. Σίγουρα πρώτα θα ξεκινήσουν στα Fiat. Μην ξεχνάτε ότι τον άλλο μήνα λήγει η θητεία του Sergio Marcchione οπότε τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν κατά τον Ιούλιο. Μείνετε συντονισμένοι και μην είσαστε ανυπόμονοι!!! -
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Βρε λες;
Πουλάω φαουβε και έφυγα! Εν τω μεταξύ, πετυχαίνω ιουλίες στο δρόμο και μαζεύονται όλοι να τις χαζεψουν σαν να είναι Lambo. Και κάποιοι μας λένε για ψευτο-premium και οτι θα ξεφτιλίστει η τιμή τους σαν μεταχείρα και ιστορίες.
Με τόσες λίγες που πουλιούνται, σε λίγα χρόνια μην κάνουν και περισσότερο απ' ότι τώρα...Εςυ ακομα καλα καλα δεν παραλαβές κ πουλάς;!χαχαχα!
Αν κανουν την κινηση οι Ιταλοί κ μας τρελάνουν μας βλεπω να χρεωνόμαστε μεχρι το λαιμό οι Αλφιστι για να αποκτήσουμε μια:)
-
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Βρε λες;http://www.autogreeknews.gr/nea/polla-d ... ter-1-3-lt
Μη μας κολάζεις,λέμε!
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Βρε λες;
Μη μας κολάζεις,λέμε!
Ωρα για επαναπατρισμό φίλτατε
-
Για ένα είμαι σίγουρος. Πως αργά ή γρήγορα μια Α θα ξαναπεράσει στην κατοχή του panormous όπως και σε εμένα.
-
Χμμμ Για να δούμε...
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... ebsite-rss
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Για ένα είμαι σίγουρος. Πως αργά ή γρήγορα μια Α θα ξαναπεράσει στην κατοχή του panormous όπως και σε εμένα.Φίλε Σπύρο,την υγειά μας να'χουμε πάνω απ'όλα κι όπως λες, ίσως στο μέλλον 'ξανασυναντηθούμε' με κάποια Alfa..
-
Χαχα το διόρθωσα μην σας βγάλω τα μάτια .
Πήγα σήμερα και είδα την έκδοση με τα 120hp πολύ δυνατή πολυ ωραία !! Απλά μου είπε ο ιδιοκτήτης ότι πίνει βενζινουλα... Περιμένω και σας για να δω τι θα κανω
-
Καλημέρα στους αλφιστι. Ήθελα τα φώτα σας αν μπορείτε να βοηθήσετε σε κάτι.
Φίλος έχει την 147 1.6 του 2006 fl μοντέλο. Εδώ και κάποιους μήνες έχει πρόβλημα με τους υαλοκαθαριστηρες μπροστά και πίσω και τον αναπτήρα. Όλα μαζί ή θα λειτουργούν ή (συνηθως) δε θα λειτουργούν. Το μοτερακι των υαλοκαθαριστηρων δεν έχει πρόβλημα αφού η ίδια συμπεριφορά παρουσιάζεται ταυτόχρονα και στον αναπτήρα.
Το συνεργείο της άλφα παρέπεμψε σε ηλεκτρολόγο ο οποίος δε το είχε ξαναδεί και ήθελε να κρατήσει το αυτοκίνητο... Ο φίλος δε μπορούσε να το αφήσει.
Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να ειναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
-
Βραχυκύκλωμα που μπορεί να οφείλεται σε υγρασία ερχόμενη σε επαφή με γυμνό καλώδιο. Ρώτα τον για παράδειγμα αν έχει παρατηρήσει να του το κάνει έπειτα από πλύσιμο του αυτοκινήτου ή βροχή. Άλλος υπεύθυνος είτε η ασφαλειοθήκη εντός του αυτοκινήτου κάτω από το τιμόνι ή στο χώρο του κινητήρα. Στο μανιουαλ φαίνεται κάθε ασφάλεια για που προορίζεται. Παίζει επίσης η δυσλειτουργία να εμφανίζεται μετά την ενεργοποίηση στα πιτσιλιστήρια οπότε τότε η υγρασία να οφείλεται σε φθαρμένο λάστιχο - σωληνάκι ενός από αυτά και σε γυμνό καλώδιο. Εχω πάθει και έχω μάθει. Την κολόνα με τα χειριστήρια στο τιμόνι να μην την αλλάξει ούτε για αστείο αν του το προτείνουν...
Το κόστος αν είναι φθαρμένο σοληνάκι είναι της τάξης του κεράσματος ενός καφέ. Τα υπόλοιπα είναι κοστοβόρα και ελπίζω να μην παίζει κάτι από αυτά. -
Καλησπερα σε Alfa 159 εχει βαλει κανεις 2din android 8 ? προβληματα ? τι καλωδια-ανταπτορες χρειαζονται
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να λέμε πως από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς όταν μιλάμε για την Α. Η Τζούλια ήρθε και προσγειώθηκε στην κορυφή της κατηγορίας της με την μία... Κοστίζοντας όσο ένα περίπτερο πρίμιουμ με 140 ή και 200 ίππους και ουσιαστικά ξεβρακώνει τον ανταγωνισμό γιατί δείχνει τι πραγματικά μπορεί να έχει κάποιος στα χρήματα που ζητά. Μπορεί ένας να βρει τις ποτηροθήκες της μικρές, ο άλλος την τσόχα στα καθίσματα λίγο σαγρέ, το μίντια δύσχρηστο και τον χώρο αποσκευών οριακά επαρκή αλλά στην ουσία πρόκειται για άλλο ένα έργο τέχνης φιλοτεχνημένο από τους Ιταλούς και ναι...! δεν προσφέρεται με συμφέρον leasing όπως των MERC & BMW. Εκεί είναι γνωστό ποιοι έχουν τα κόζια. Η Τζουλιέτα αν και χρόνια στην αγορά βάλτε την δίπλα στον άρχοντα της κατηγορίας και πείτε μετά με το χέρι στην καρδιά ποιο έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σας έστελναν για .... αυτοδιαχείριση που λέει και μια ψυχή. Τις προάλλες μπήκα σε μια ΜιΤο πόλης των 140 ίππων. Αλήθεια υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι υστερεί από το φιέστα την Κλιώ ή όποιο άλλο σε οδική συμπεριφορά? Ας γελάσω... Προσωπικά ούτε για 20 πραπάνω άλογα δεν θα προτιμούσα κανένα κουβαδάκι από την ΜιΤο. Όμως εγώ ξέρω πραγματικά τι πρόβλημα εκτός από χαρoά σου δημιουργεί μια Α. Ποτέ τα άλογα της δεν είναι αρκετά. Αν κάποια πρίμιουμ κάποιοι τα κοιτάζουν στα φανάρια και ζηλεύουν τα φωτοσοπιασμένα ξύγκια όλοι την Α θέλουν να την δουν πως κινείται και δεν είναι λίγοι αυτοί που αυτοικανοποιούνται γιατί προσπέρασαν μια . Άσχετα εάν ο Ιταλάκιας κάτοχος έψαχνε να βρει μέρος να ουρήσει.
ΥΓ Χέστηκα για την Στέλβιο. Την εντάσσω στην ίδια κατηγορία με την Χ6. Η τελευταία είναι από τις λίγες ΒΜW που δεν θα ήθελα ούτε σαν συνοδηγός να βρίσκομαι. Τα έχω καλά με το π.... μου.Λιγότερο το cio και πολύ περισσότερο το κορυφαίο fiesta είναι σαφώς καλύτερα από το μίτο σε σχεδόν όλους τους τομείς
-
Το Fiesta είναι ολοκαίνουριο μοντέλο και η Mito δεν παράγεται καν πλέον. Λογικό είναι να υπάρχει διαφορά.
-
Η mito ποτέ δεν ήταν πραγματική alfa. Με εξαίρεση την qv ίσως. Καλοστημένη σαφώς και σβέλτη με τα δυνατά μοτέρ αλλά όχι gti με την κλασική έννοια του όρου. Όπως θα όφειλε τουλάχιστον στις κορυφαίες εκδόσεις. Έχω οδηγήσει την 155αρα μέσα στο balocco το 2008 που παρουσιάστηκε, έχω κάνει περίπου 3000 χλμ με μια 120αρα diesel και έχω στρίψει πολλές φορές την 155αρα ενός φίλου. Τον μέσο οδηγό μπορεί να τον κάνει μάγκα (έχει και το κουσούρι όλων των σύγχρονων alfa, να μην απενεργοποιούνται εντελώς τα ηλεκτρονικά) αλλά στον ψαγμένο οδηγό αφήνει μια επίγευση πικρή.
Πολύ μακριά στο κομμάτι fun to drive σε σχέση με όλες τις γενιές του fiesta και δη των st. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Πολύ μακριά στο κομμάτι fun to drive σε σχέση με όλες τις γενιές του fiesta και δη των st.Από απλό Fiesta Mk7 (το προηγούμενο δηλαδή), σαφώς πιο οδηγοκεντρική η Mito. Το ST με τα 200 άλογα προφανώς ήταν ανώτερο.
-
Πολύ σοφά έπραξαν στην αρ και δεν έδωσαν τη δυνατότητα απενεργοποίησης των ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Ακόμα και το απλό fiesta είναι πιο σπορτίφ. Για το 200αρη st δεν το συζητώ, τα χωριζει το χάος. Η μίτο είχε ωραία αναλογία μετάξι gti/gt
Είναι όμως όμορφη και διαχρονική, έχει ψυχωμένο μοτέρ, γρήγορο τιμόνι, φρεναρες και καλή αξιοπιστία.
Στα 9 χρόνια και 135k km μόνο λάμπες και μπαταρίες άλλαζα.
ΑLFA ROMEO FORUM