Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]
    • 1
    • 2
    • 557
    • 558
    • 559
    • 560
    • 561
    • 561 / 561
    Περί αυτοκίνησης
    62
    11206
    57415
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      lap last edited by lap

Λένε για έναν μακρινο γαλαξία, τον λεγόμενο heir's galaxy.
      Αυτοί εκεί ούτε πετάνε, ούτε έχουν υπερφυσική δύναμη. Απλά κληρονομούν τα πάντα

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • E
        EltonJohn last edited by

ΕΠΙΚΟΣ

• H
          harisma23 @lap last edited by

@lap said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:

Ένας από τους βασικούς λόγους που οδηγούν στη μεσαία λωρίδα ή και αριστερή είναι οι λακούβες στην δεξιά από τα φορτηγά. Είναι παντού λακούβες και δη μεγάλες και στα 110-130χλμ/ώρα χοροπηδάει όλο το αυτοκίνητο και οι αναρτήσεις τερματίζουν.

Προφανώς η δεξιά πλευρά του δρόμου έπρεπε να είναι μεγαλύτερης αντοχής μιας και τα φορτηγά έχουν πολλαπαλασιο βάρος και επιβαρύνουν περισσότερο την άσφαλτο.

This? Last year!
          Δεν ισχύει αυτό γύρε στις σύγχρονες εθνικές οδούς. Μια χαρά οδόστρωμα έχουν ακόμη και στη δεξιά λωρίδα. Πολύ σπάνια θα βρεις ανωμαλία.

• V
            vagkirk @otso last edited by

@otso said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:

@vagkirk said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:

@otso said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:

@katafractos17 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:

@dimsabas said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:

Υπάρχει άνθρωπος που ζηλεύει την οδήγηση του DPG; Ο τύπος είναι δολοφόνος.

Εντάξει ίσως να ήμουν λόγο υπερβολικός, είναι γνωστός καφρος ο τύπος για την συμπεριφορά του και τον τρόπο ζωής του αλλά στο συγκεκριμένο βιντεάκι αλλά και σε άλλα που έχει ανεβάσει, οδηγικά μπορεί να είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν βάζει κανένα σε κίνδυνο κατά την άποψη μου , αναδεικνύει την ανωτερότητα της ενεργητικής ασφάλειας ενός καλού αυτοκινήτου με δύναμη , κορυφαία φρένα και ανάρτηση.

Δεν κολλάει κανέναν από πίσω , δεν πιέζει με σφήνες στα 5-6 μέτρα κενό , δεν ανάβει φώτα , χειρονομίες κλπ.
            Ανοίγει, φεύγει , αλλάζει λωρίδες υποδειγματικά με καλό έλεγχο και έχει το περιθώριο να φρενάρει ότι και να συμβεί.

Επειδή έχω δει πολλούς με στον δρόμο να κάνουν ανάλογα με αυτοκινητάκια των 150-200 αλόγων αυτοί πραγματικά βάζουν σε κίνδυνο τους άλλους και πιέζουν απίστευτα όσους κινούνται κανονικά, ακόμη και με υπεραυτοκίνητο ορισμένοι που θα μπορούσαν απλά με ένα άνοιγμα να εξαφανιστούν οι περισσότεροι το παίζουν νταηδες μόλις κολλήσουν λόγω κίνησης και έρχονται στο 1 μέτρο στον προφυλακτήρα σου.

Αυτό είναι το βιντεάκι, δεν είναι τόσο τραγικό τελικά, τώρα που το ξαναείδα διαπίστωσα πόσο υποδειγματικά έκανε ο ταρίφας δεξιά!

https://x.com/VTourkoglou/status/1906439093782786100?t=dNxLIZzbUFRZdGmKYjhzBw&s=19

Δεν κάνει σφήνες λέει.
            Θα μας τρελάνεις; 😁

Όπως λέει και ο @ilias-a , επειδή και εγώ οδηγούσα μηχανή, είναι σαν μια μοτοσυκλετικη βολτιτσα με σχετικά μέτρια κίνηση όταν έχεις λίγο ανεβασμένη διάθεση.

Έχεις τον απόλυτο έλεγχο λόγω δύναμης και καλής ορατότητας.

Απλά με αυτοκίνητο χρειάζεται κάτι με 300 άλογα+ για να είσαι ασφαλής.

Από την άλλη και ο γάτος, και ο otso και οι υπόλοιποι σωστά τα λένε, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά.

Εν τω μεταξύ για τα Tesla και τα ανάλογα ηλεκτρικά κάτι τέτοιο δεν είναι βόλτα στο πάρκο; Πως κρατιεστε εσείς που τα έχετε, εχω ξαναγράψει πως για εμένα θα ήταν το απόλυτο αγχολυτικο, σαν σβέλτη βόλτα με μηχανή στο καθημερινό ποτάμι της κίνησης σε ΑΟ και λεωφόρους.

@lap said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:

Τους έβλεπα σημερα στην επαρχία. Πλάκωσαν με αυτοκίνητα 35-40-50Κ κάτι 30ρηδες.

Εταιρικά παροχές είναι τα περισσότερα και ίσως και νοικιασμένα.

Πρέπει και εμείς σήμερα μόλις τελειώσει την δουλειά η γυναίκα το απόγευμα να κατέβουμε προς Άργος για Πάσχα, θα είναι το σόι της κάτι πρώτο δεύτερα ξαδέρφια, Volvo XC40 ο ένας , νέο Countryman ο άλλος , νέο Tiguan o τρίτος από τις δουλειές τους ολα...που να πάω εγώ με το Roma W203 μας με τις 4 μπούκες πίσω , ντρέπομαι απίστευτα.

Κοιτάζω από χθες να νοικιάσω , να πεταχτώ αεροδρόμιο μέχρι το μεσημέρι που έχει πολλά να πάρω ένα αξιοπρεπές SUV , αλλά είναι πανάκριβα για 2-3 μέρες.
            Σκέφτομαι ή 3008 (άραγε να είναι το καινούργιο, θα μετράει πολύ αυτό σαν μούρη) ή αυτό το EX30 Volvo φαίνεται φανταστικό αλλά δεν έχω ιδέα από φορτίσεις, εφαρμογές κλπ.

PS: Δεν πιστεύω να έχουν πίσω κάνα αυτοκόλλητο Rent a car ; Να το πουλήσω πως είναι leasing θέλω.

Exei κατι καταυλισμους εκει κατω , περνα μια βολτα να ανεβει το εγω σου .
            Ασε που αν κατεβεις για καφε θα κανεις ενδιαφερουσες γνωριμιες και ευκαιρειες για νεες επιχειρηματικες δραστηριοτητες .
            Εχεις το καταλληλο αυτοκινητο για να αναλαβεις μπιζνες με υψιλορισκο μεν αλλά τεραστια κερδη .

Χαχαχα , δεν το σκέφτηκα,
            είναι αρκουδαιοιδες οι Αργιτες αλλά νομίζω πως είναι ψιλοπλουσιοι , θα έχουν καλύτερα Μερσεντικά , δεν θα τους κάνει εντύπωση το δικό μου.

Ελα ρε δεν εχουν πια σμπαραλιασμενα αξεντ και χαμηλα τογιοτα αγροτικα με ιδιες ζαντες με τις δικες σου ;

Είναι αρκετά προχωρημένοι εκεί, κυρίως CLK και 3αρες παλιές με αυθεντικές BBS όχι ρεπλικες σαν το δικό μου , και δυνατά ηχοσυστήματα, η Αργολίδα είχε μεγάλη παράδοση πριν τη κρίση σε τέτοιες καγκουρομετατροπες

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • L
              lap last edited by lap

Τι να σου πω; Απο Ήπειρο που είχα πάει και έφτασα μέχρι Μέτσοβο, Ανήλιο από την Εγνατία οδό όλη η δεξιά λωρίδα είχε πάρα πολλές λακούβες. Και μαθαίνω και παραπέρα μέχρι Θεσσαλονίκη τα ίδια ειναι. Ήταν κουραστικό. Χοροπηδούσε όλο το αυτοκίνητο σε κάποιες από αυτές. Οπότε προτίμησα να πάω πιο γρήγορα και να μαι συχνά στην αριστερή

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• k-m
                k-m last edited by

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/12282862/egklimatiki-anastrofi-pano-ston-voak-apo-asyneidito-odigo

• nasos
                  nasos @vagkirk last edited by

Πρέπει και εμείς σήμερα μόλις τελειώσει την δουλειά η γυναίκα το απόγευμα να κατέβουμε προς Άργος για Πάσχα, θα είναι το σόι της κάτι πρώτο δεύτερα ξαδέρφια

Αν ξανακατέβεις σε γιορτές, τριήμερα, κλπ, στείλε κανένα μήνυμα. Τα πεθερικά μου και η αδερφή της γυναίκας μου είναι Ναύπλιο, και κατεβαίνουμε συχνά. Ήμασταν εκεί το Πάσχα.

Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία! ™

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • First post
                    Last post
                  • 1
                  • 2
                  • 557
                  • 558
                  • 559
                  • 560
                  • 561
                  • 561 / 561