-
Το κανό ειναι για τον Αχέροντα;;;;
Αααα, εμεις και του βουνου και της θαλασσας ειμαστε. Παμε ασπρουλιαρηδες στην πλαζ, και μαυρισμενοι στο βουνο.
Αν και οσο μεγαλωνω θελω το βουνο.
Παντως εκει επανω καλυτερα να πηγαινες με τη γκολφω, να σε κυνηγαει η Τασους
-
Οκ, αλλά δεν έχει ¨χαρακτήρα'. Ειμαι των άκρων, οπότε αν δεν ειναι με κανα 'φτιαγμένο' Ιγκνις, τότε θέλω αυτό για βόλτα στην ορεινή Ηπειρο και μετά να περάσω από Αγραφα...
Το κανό (μάλλον κανα φουσκωτό βαρκάκι της πλάκας) για ελαφρυ πλατσούρισμα στο Βοϊδομάτη...
-
Για Σέριφο, γνωρίζετε κάποια μέρη που αξίζουν να επισκεφθείς (παραλίες,αξιοθέατα,φαγητό κ.τ.λ.);
Τώρα το είδα και είναι αργά...είναι η γυναίκα μου από Σέριφο και πάμε κάθε χρόνο εννοείται.
Φαγητό στο Λειβάδι: Μπακακάκι, Θαλάμι, Κύκλωπας (για ρεβυθάδα και γιουβέτσι), Passagio (όλα καλά), Porto Vechio (Ιταλός ο Μαξ και έξαιρετικό Ιταλικό φαγητό) και το Blue Bamboo για κάτι διαφορετικό.
Φαγητό στην Ψιλή άμμο και οι 2 ταβέρνες πολύ καλές.
Φαγητό στο Μέγα Λειβάδι 'Κύκλωπας', εξαιρετικά όλα του τα φαγητά...σπιτικά.
Η Ρίτα έχει σούπερ τυρί και άλλα προϊόντα.
-
Δεν ξερω γιατι μου το εβγαλε ο αλγορυθμος του youtube .... δεν εχω τοσα λεφτα...
Αλλα ειναι απλα υπεροχο.....αψογο παντρεμα κλασικου, νεοκλασικου, περιβαλλοντος, ελληνικων χρωματων της γης και εκμεταλευση του φωτος του ηλιου.
Ενα θαυμα. Αυτος ο ρυθμος αρχιτεκτονικης σε χαλαρωνει. Οσο πρεπει δωρικος και οσο πρεπει πολυτελες, Ποιος ειναι ο αρχετεκτονας;;;
-
Δεν ξερω γιατι μου το εβγαλε ο αλγορυθμος του youtube .... δεν εχω τοσα λεφτα...
Αλλα ειναι απλα υπεροχο.....αψογο παντρεμα κλασικου, νεοκλασικου, περιβαλλοντος, ελληνικων χρωματων της γης και εκμεταλευση του φωτος του ηλιου.
Ενα θαυμα. Αυτος ο ρυθμος αρχιτεκτονικης σε χαλαρωνει. Οσο πρεπει δωρικος και οσο πρεπει πολυτελες, Ποιος ειναι ο αρχετεκτονας;;;
Αυτά γράφεις και μετά μας κοροϊδεύουν που μας αρέσει το Baleno.
'Ρε' φίλε, καλή η μίνιμαλ γκλαμουριά, αλλά περιστύλιο με διακοσμητικές κολώνες ατάκτως ερριμένες, χωρίς αρμονικά διαστήματα μεταξύ τους και λόγο να στέκονται στο σημείο που είναι, χωρίς καμία αναλογία διαμέτρου προς ύψος, χωρίς κιονόκρανα και ειδικά χωρίς στυλοβάτες (φαίνονται τα τσιμέντα στο σημείο που τελειώνει η βαφή και εφάπτονται στο πάτωμα), εκτός κι αν ο αρχιτέκτονας έκανε άσκηση στο μίνιμαλ κίτς, δεν τα βρίσκω και πολύ πετυχημένα, τελείως 'αμερικάνικα' σαν τα σπίτια μερικών Αμερικανοελληναράδων στο Μασασσούτσες...
-
Αληθεια τοσο χαλια το βλεπετε....;;;
Οντως δωρικος δεν ειναι, μαλλον εκανα καραχρηση του ορου. Εννοουσα με απλες γραμμες και χρησιμοποιησα το ορο 'Δωρικο'.
Πολυ καλα εκανες και εβαλες το τι σημαινει δωρικος...γενικα το χρηαιμοποιει ο κοσμος για απλες γραμμες...και εδω βλεπω πως δεν ειναι απλες γραμμες
Στην ουσια χρησιμοποιει το νουμερο 4 αλλα με αλλες κολωνες αν δεν κανω λαθος.
Το ζητουμενο ειναι να εχω φραγκα να παω ....αλλα μαλλον κοατιζει παρα πολυ.
Οσο ενα μπαλενο......Αχ! ΚΟΥΛΑ
-
Ποιος ειναι ο αρχετεκτονας;;;
-
Thanx
Πολυ καλη η αισθητικη του... μ αρεσει πολυ
-
Το Amanzoe είναι από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) ξενοδοχεία στην Ελλάδα και ανήκει (εαν δεν έχει αλλάξει κάτι) στην οικογένεια Βερνίκου. Είναι απλά απίστευτο, αλλά απαευθύνεται σε ελάχιστους ανθρώπους, τόσο Έλληνες όσο και ξένους.
-
Το Amanzoe είναι από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) ξενοδοχεία στην Ελλάδα και ανήκει (εαν δεν έχει αλλάξει κάτι) στην οικογένεια Βερνίκου. Είναι απλά απίστευτο, αλλά απαευθύνεται σε ελάχιστους ανθρώπους, τόσο Έλληνες όσο και ξένους.
Ο Beckham εκανε διακοπες εκει πριν 2-3 καλοκαιρια για να καταλαβετε σε τι κοσμο απευθυνεται.
-
Εγω απορω τι καταλαβε ο αλγορυθμος του youtube και μου το προτεινε;;;;
Δηλαδη μετα απο τα απειρα βιντεο της Αχ κουλας ...σου λεει παρε και αυτο το ξενοδοχειο...... 'Πτωχε!!!! Ετσι να ζηλευεις...μας επριξες στα φθηνοκαρα.'
-
Φέτος το καλοκαίρι μας παρουσιάζεται η χρυσή ευκαιρία να πάρουμε εμείς οι εσωτερικοί τουρίστες την 'εκδικηση' μας:
Ηγγικεν η ώρα σύντροφοι και συντρολλοι που θα ξεχυθούμε στη Μύκονο και θα μολύνουμε με τη μιαρη παρουσία μας τα Ματογιάννια. Οξωωωω brazzerοειδη cyborgs! Θα κωλοκαθομαστε στους μπουφέδες στα 5αστερα από τις 07:01 (Μα αφού λέει 'πρωινό 07:00-10:00') και όσο αντέξουμε.
Και πάνω απ' όλα θα ζήσουμε έστω για μια φορά παλιές ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ εποχές όπου με το που ξεκίναγε η άδεια βουρ και επιστροφή κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Τέλος στα 3ημερα και τα 5θημερα άντε εβδομάδα της κακομοιριάς.
ATH-RHO Ιούλιος 57€ πανε-ελα!!! Τετοιους πανηγυρισμούς μόλις το έκλεισα, ούτε ο Θεός στον ασύρματο όταν κέρδισε στο Interlagos το 1991...
Αυτά είναι βαφτιστηρι μου, όχι που σου ρχομουν καταχείμωνο σαν τον κλέφτη. Οι προλετάριοι έχουν ψυχή, bitchezzz...
(Πλάκα κάνω ρεεεε, αλλά λογικά κατιτις καλύτερο θα κάνουμε όσοι έχουμε δουλεια βεβαιως-βεβαιως. Και ο λογαριασμός υπερπολλαπλασιος από Σεπτέμβρη, ή του χρόνου το πολυ...)
-
Καιρός είναι οι ντόπιοι 'επιχειρηματίες' να κοιτάξουν και τον Έλληνα,όπως το 10-12 που έβρισκες καλό δωμάτιο στη Σαντορίνη με 40-50 ευρώ. Κοίταξα το ίδιο για φέτος και ήθελε 140! Όταν βάλουν λίγο μυαλό θα μας ξαναδούν....και εισιτήριο με 70 ευρώ από Θεσσαλονίκη....
-
Καιρός είναι οι ντόπιοι 'επιχειρηματίες' να κοιτάξουν και τον Έλληνα,όπως το 10-12 που έβρισκες καλό δωμάτιο στη Σαντορίνη με 40-50 ευρώ. Κοίταξα το ίδιο για φέτος και ήθελε 140! Όταν βάλουν λίγο μυαλό θα μας ξαναδούν....και εισιτήριο με 70 ευρώ από Θεσσαλονίκη....
Οι καλές αυτές τιμές υπάρχουν συνήθως εκεί που κάποιος φιλότιμος 'ανθρωπάκος' επενδύει τις οικονομίες του και το δουλεύει σε προσωπικό επίπεδο, με μεράκι να πετύχει η δουλειά του.
Τα υπερ-δημοφιλή όμως μέρη βρίθουν μουσαφίρηδων 'επενδυτών' χωρίς καμία εντοπιότητα που θέλουν σε μια 5ετία να βγάλουν τα δάνεια & το κόστος στησίματος της 'επιχείρισης' και να κάνουν και την αρπαχτή τους με ορίζοντα το πολύ άλλη μια 5ετία μέχρι να παρακμάσει και να φάει κανόνι. Στις επιχειρήσεις των τελευταίων, καλές τιμές υπάρχουν μόνο τους πρώτους μήνες ως κράχτης και όταν επίσης έχει έρθει η παρακμή...
Εγώ πολύ φοβάμαι πως ο τουριστικός κλάδος έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά και αρκετά καταλύματα πολύ δύσκολα θα ανοίξουν ξανά (τουλάχιστον για τη περίοδο '20-21), κι αυτοί που θα ανοίξουν όταν ανοίξουν, όπως και οι αεροπορικές εταιρείες, ενοικιάσεις οχημάτων κλπ. δεν θα είναι σε θέση να παρέχουν τόσο χαμηλές τιμές που ελπίζουμε. Ίσως οι διακοπές γίνουν ένα πολύ ακριβό σπορ μόνο για αρκετά λιγότερους απ' ότι πριν. Το φόβο μου εκφράζω...
-
Εγώ γιατί πιστεύω ότι στα δημοφιλή νησιά θα προτιμήσουν να τα κρατήσουν ανοίκιαστα, παρά να ρίξουν τραγικά τις τιμές; Γενικά έχουμε δει αρκετά λάθος τον τουρισμό πιστεύω, αλλά κοιτάζουμε μόνο την αρπαχτή.
-
Κλαίγονται για τον τουρισμό όσοι προσφέρουν καταλύματα αλλά δεν βλέπω να ρίχνει κάποιος τις τιμές για να υποδεχτεί τουλάχιστον εγχώριους τουρίστες.
Κοιτάζω τις τιμές το τελευταίο διάστημα στο booking.com για μέρη στην ηπειρωτική Ελλάδα (Εύβοια και Πελοπόννησο) και οι τιμές ίδιες με πέρυσι.
Και αν κάποιος κοιτά τα 'φτηνά' καταλύματα διαπιστώνει εύκολα ότι έχουν μείνει στην εποχή του 1980. Κοιτάω φωτογραφίες από τα δωμάτια και πραγματικά προκαλούν γέλιο.
Για αυτό θέλουν τόσο πολύ τους ξένους τουρίστες.
-
Και εγώ αυτό βλεπω στο ταξιδιωτικό γραφείο που χρησιμοποιώ ως σημείο αναφοράς. Λυπόμαστε τοτενες, αλλά δεν...
-
Και εγώ δεν...
Παρόλο που το σκεφτόμουν για αρχές Σεπτεμβρίου να την κάνω με το αυτοκίνητο στην Εύβοια ή στην Πελοπόννησο, μόλις είδα τα κόστη διαμονής και μεταφορικών, φρέναρα απότομα.
Κάποια ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που τα ξέρω από προηγούμενες διακοπές επιμένουν στα ίδια ή και ποιο ακριβά τιμολόγια. Ειδικά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι επιεικώς άθλια για τα χρήματα που ζητάνε.
-
Συμφωνώ με όλους. Τραγικές τιμές για το πορτοφόλι του μέσου Έλληνα! Διατείνονται ότι έχουν ελκυστικές τιμές αλλά μάλλον κάπου μπερδεύονται. Κάθε μέρα προμοταρουν τα δημοφιλέστερα νησιά ιδιαίτερα τη Νάξο! Εγώ αναρωτιέμαι γιατί τόσα χρόνια ούτε λέξη για τα ισλαμοποιημενα νησιά μας;;; Κάποια απο αυτά είναι απείρως ομορφότερα και φθηνότερα απο τα ελιτιστικα. Εκεί τα ξενοδοχεία και οι ταβέρνες δεν θέλουν κόσμο;;; Εύχομαι να πατωσει φέτος ο τουρισμός,μπας και σκεφτούν οι καρεκλοκένταυροι ότι χωρίς βιομηχανία,γεωργία,κτηνοτροφία δεν θα σηκώσουμε ποτέ κεφάλι.
-
Η Νάξος είναι το αγαπημένο νησί του ALPHA. Μάλλον κάποιος έχει οικονομικά συμφέροντα με το νησί και το προμοτάρουν σχεδόν καθημερινά.
Ειδικά όμως η Νάξος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πολύ βουνό, άθλιοι δρόμοι χωρίς παραθαλάσσιο περιμετρικό οδικό δίκτυο. Αν θέλει κάποιος να γυρίσει το νησί περιμετρικά και να βλέπει τη θάλασσα απλά δεν γίνεται. Οπότε πολλές περιοχές είναι απροσπέλαστες.
Επίσης δεν είναι και πολύ φιλόξενο νησί.
Προσωπικά μου αρέσουν πολύ περισσότερο οι διακοπές στην ηπειρωτική Ελλάδα. Για αυτό, το σπίτι που έχω στο νησί κάποια στιγμή θα το σουτάρω και θα προσπαθήσω να πάρω ένα σπιτάκι στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)