-
@fiverg said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Δεν θέλω να λογομαχηαω με όσους τυχόν έχουν εξοχικά, αλλά οι εσωτερικές παραλίες της Εύβοιας προσωπικά μου φαίνονται λίγο χαλια, πολλές δε από αυτές είναι και ακατάλληλες με την βούλα για κολύμβηση (όπως βέβαια και οι απέναντι τους σε Αττική και στερεά). Εύβοια μόνο Αιγαίο.
μα φυσικα!
ειναι μετριοτατες οι παραλιες οπως σε ολον τον ευβοικο.
παρεχουν ομως κουικ προσβαση και ευκολη μεταβαση σε αιγαιο ΑΛΛΑ και τα υπεροχα ορεινα του νησιου. στο εξοχικο το βασικο ζητουμενο ειναι οπως λει και ο γιοςμ η ευκολη προσβαση και οι τοπικες παροχες ολο το δωδεκαμηνο.
ακαταλληλες δεν εχει απο τη μερια του νησιου, γενικα ειναι καθαρη η θαλασσα αλλα οι παραλιες δεν ειναι ομορφες και ο βυθος ελκυστικος -
Δεν θέλω να λογομαχηαω με όσους τυχόν έχουν εξοχικά, αλλά οι εσωτερικές παραλίες της Εύβοιας προσωπικά μου φαίνονται λίγο χαλια, πολλές δε από αυτές είναι και ακατάλληλες με την βούλα για κολύμβηση (όπως βέβαια και οι απέναντι τους σε Αττική και στερεά). Εύβοια μόνο Αιγαίο.
Σιγα μη διαφωνησουμε. Συμφωνω απολυτα. Αιγαιο φιλε μου. Αιγαιο.
-
Οι παραλιες στον ευβοϊκο ειναι οτι πρεπει για να δουμε αν το βιταρα κανει γκελ στο νερο.
-
Έτσι έχουμε πιάσει τη βαρκοσυζητηση fiverg; Κάποιος λόγος θα υπάρχει...
-
@spi_duster said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Οι παραλιες στον ευβοϊκο ειναι οτι πρεπει για να δουμε αν το βιταρα κανει γκελ στο νερο.
ψηλα, πανω απο το κάραβο, παρε το δρομο για παραμεριτες, καστρο, κρεμαστο, στη διασταυρωση στο μονοδρυ κανε αριστερα για μανικια. εχει κατι γκρεμουρες οτι πρεπει για ντατσια, δεν θα τα βρουνε ουτε αρχαιολογοι του 37000μχ, να κρατησουμε ενα καποιο μυστηριο σαν κοινωνια.
-
χαχχαχααχ
-
@gatoz said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
@spi_duster said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
ψηλα, πανω απο το κάραβο, παρε το δρομο για παραμεριτες, καστρο, κρεμαστο, στη διασταυρωση στο μονοδρυ κανε αριστερα για μανικια. εχει κατι γκρεμουρες οτι πρεπει για ντατσια, δεν θα τα βρουνε ουτε αρχαιολογοι του 37000μχ, να κρατησουμε ενα καποιο μυστηριο σαν κοινωνια.
Κλαιω!!!!
-
Εύβοια, το Αιγαίο, από το μπαλκόνι της...
-
Υπέροχη Κύμη με το φυσικό της aircondition. Μετά απο 15 χρόνια γαμπρός στο Ιόνιο καταλαβαίνεις το μεγαλείο του Αιγαίου.
Το Αιγαίο έχει παραλίες αλλά οι περισσότερες είναι εκτεθειμένες στο βορια. Οι λίγες που τον κλείνουν είναι μαγικές αλλά τις περιμένουν οι ορδές των Αθηναίων εαν γίνει ευκολοτερη η πρόσβαση.
Πότε θα πάμε όλοι μαζί για παιδάκια στην Σέττα;
-
Έχω πάει μόνο μία φορά στη Σέτα. Τελικά είναι προορισμός για τους μυημένους και δεν του το είχα!
-
@ggab said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Έχω πάει μόνο μία φορά στη Σέτα. Τελικά είναι προορισμός για τους μυημένους και δεν του το είχα!
Ε, οκ, σετα ειναι για μασα, το δασος αποπαν στην αμπουδιωτισσα μεχρι επταου ειναι μαγεια
-
Ε, οκ, σετα ειναι για μασα, το δασος αποπαν στην αμπουδιωτισσα μεχρι επταου ειναι μαγεια
Δεν πήγα παραπέρα. Φαντάζομαι δεν είναι για το 6αρι μου η διαδρομή και ο δρόμος.
-
Δεν πήγα παραπέρα. Φαντάζομαι δεν είναι για το 6αρι μου η διαδρομή και ο δρόμος.
Φαντάζεσαι ρεαλιστικώς
-
Να ενημερώσω ότι επειδή η φύση απεχθάνεται τα κενά, η μη κυκλοφορία κυνηγών στην περιοχή μας, αυτά τα δύο χρόνια, έχει αυξήσει τον πληθυσμό των αγριογούρουνων, που κυκλοφορούν αρκετά, έχουμε δύο ατυχήματα με μηχανάκια και αρκετές εμφανίσεις. Μου εμφανίστηκε και εμένα πριν λίγες μέρες στον δρόμο Παραλία - Κύμη, γύρω στις 9 το βράδυ, αρκετά κοντά στην Παραλία.
Οσοι κάνουν εκδρομές στα βουνά να προσέχουν.
-
Έπρεπε να το έβαζες στην πλάτη σαν τον Οβελίξ..
-
Δεν είχαμε μαγικό φίλτρο, όταν ήμουν μικρός...
Εχω χάσει και μερικά κιλά... -
Εμμ βέβαια με τις γαλλικές μαλακίες που να περάσεις πάνω από το αγριογούρουνο!!!
Γάτε κυνήγι με το GV ξεκινά!!!
Έρχομαι για γδαρσίματα τεμαχίσματα κλπ (εννοείται με μερίδιο στο κρέας)!!!ΥΓ και ρόλο όπλου το GV!!! Κριου κάτι τέτοιο με c3 aircross δεν μπορείς να το κάνεις!!!
-
1,5 μέτρο μήκος, 1 μ ύψος ήταν. Να σου βρεθούν 3-4 τέτοια, να το πάνε 4 αγριογούρουνα το τζιβι...
-
@criuser said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
1,5 μέτρο μήκος, 1 μ ύψος ήταν. Να σου βρεθούν 3-4 τέτοια, να το πάνε 4 αγριογούρουνα το τζιβι...
Αν το βάλει σωστά από κάτω το αγριογούρουνο ο Γάτος με το GV, και αναλάβω γδαρσίματα κλπ, μην έρθεις για φαγητό!!!
-
Για να μη χαλάω και το θέμα του sx4 .
Υπάρχει η παρακάτω σελίδα για την άνοδο από Βαλκάνια μέχρι κεντρική Ευρώπη. Έχει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες, περάσματα από αλλά σύνορα αν τα κεντρικά είναι κορεσμένα και σε κατευθύνει και σε σελίδες που φαίνεται ζωντανά η κίνηση στα σύνορα κάθε χώρας. Εμένα με βοήθησε αρκετά....
https://myeuropeguide.blogspot.com/2020/05/blog-post.html?m=1
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)