-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Ο μεγαλύτερος. Ευτυχώς που η αλήθεια υπάρχει γραμμένη και αυτή δεν αλλάζει. Εσύ, δέχεσαι, ΔΗΜΟΣΙΑ να ελέγξεις με τα χέρια σου τα διόδια; Θα τραβάω και βίντεο για σιγουριά. Αν είναι πλαστά, σου χαρίζω το αμάξι, 3000€ τα αξίζει. Αν είναι όμως αυθεντικά, θα βγεις ΔΗΜΟΣΙΑ και θα πεις ότι έκανες λάθος. Δε ζητάω τίποτε άλλο.Ο πιο εύκολος και επίσημος τρόπος για πιστοποίηση του χρόνου. Θέλεις να τα δεις στην πραγματικότητα; Είσαι ο 3ος που το προτείνω. Με συνοδεία ΕΛΑΣ για να μην τα σκίσεις ή επιτεθείς ή δεχθείς επίθεση. Τι λες;
- διάφορα άλλα.
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ καν το πόσο θλιβερή πρέπει να είναι η ζωή σου για να καταλήξεις να ψάχνεις τόσο απεγνωσμένα την αναγνώριση μεταξύ αγνώστων στο ίντερνετ...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ο μεγαλύτερος. Ευτυχώς που η αλήθεια υπάρχει γραμμένη και αυτή δεν αλλάζει. Εσύ, δέχεσαι, ΔΗΜΟΣΙΑ να ελέγξεις με τα χέρια σου τα διόδια; Θα τραβάω και βίντεο για σιγουριά. Αν είναι πλαστά, σου χαρίζω το αμάξι, 3000€ τα αξίζει. Αν είναι όμως αυθεντικά, θα βγεις ΔΗΜΟΣΙΑ και θα πεις ότι έκανες λάθος. Δε ζητάω τίποτε άλλο.
Ο πιο εύκολος και επίσημος τρόπος για πιστοποίηση του χρόνου. Θέλεις να τα δεις στην πραγματικότητα; Είσαι ο 3ος που το προτείνω. Με συνοδεία ΕΛΑΣ για να μην τα σκίσεις ή επιτεθείς ή δεχθείς επίθεση. Τι λες;
- διάφορα άλλα.
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ καν το πόσο θλιβερή πρέπει να είναι η ζωή σου για να καταλήξεις να ψάχνεις τόσο απεγνωσμένα την αναγνώριση μεταξύ αγνώστων στο ίντερνετ...
Τώρα το γυρνάς; Αφού είμαι ψεύτης, απατεώνας, άσχετος, φιδέμπορας και ό,τι άλλο θέλει ο κόσμος, πράγμα που μέσες άκρες ενστερνίζεσαι κι εσύ, γιατί δε δέχεσαι να ελέγξεις μόνος σου; Μήπως φοβάσαι τον εξευτελισμό; Μήπως φοβάσαι την αλήθεια; Μήπως τελικά, οι περισσότεροι, αυτό που επιζητούν είναι να ενοχλήσουν, να μειώσουν κάποιον και όταν έρθει η κρίσιμη ώρα της αλήθειας κάνουν την κότα γιατί πραγματικά είδαν ότι έρχεται η ξεφτίλα; Πού είναι όσοι έλεγαν ότι οι χρόνοι αυτοί δε γίνονται; Γιατί δε λένε ΔΗΜΟΣΙΑ ότι έκαναν λάθος; Τόσο κακό είναι;
Ευχαριστώ.
-
edit mod
-
Τώρα το γυρνάς; Αφού είμαι ψεύτης, απατεώνας, άσχετος, φιδέμπορας και ό,τι άλλο θέλει ο κόσμος, πράγμα που μέσες άκρες ενστερνίζεσαι κι εσύ, γιατί δε δέχεσαι να ελέγξεις μόνος σου; Μήπως φοβάσαι τον εξευτελισμό; Μήπως φοβάσαι την αλήθεια; Μήπως τελικά, οι περισσότεροι, αυτό που επιζητούν είναι να ενοχλήσουν, να μειώσουν κάποιον και όταν έρθει η κρίσιμη ώρα της αλήθειας κάνουν την κότα γιατί πραγματικά είδαν ότι έρχεται η ξεφτίλα; Πού είναι όσοι έλεγαν ότι οι χρόνοι αυτοί δε γίνονται; Γιατί δε λένε ΔΗΜΟΣΙΑ ότι έκαναν λάθος; Τόσο κακό είναι;Ξέρεις, υπάρχει και η πιθανότητα ότι κανείς δεν νοιάζεται! Άντε ας δεχτούμε ως σενάριο εργασίας ότι πράγματι το έκανες. Κάθεσαι και προκαλείς αγνώστους και πλάθεις σενάρια επί σεναρίων περί αστυνομικής συνοδείας για να μην σου καταστρέψουμε τα πειστήρια (!) -αλήθεια, τα έχεις σε κορνίζα στο σαλόνι ή τα φυλάς σε τραπεζική θυρίδα; Σκέψου το τελευταίο, οι καιροί είναι δύσκολοι!- για να δεχτούν όλοι αυτό που παρουσιάζεις ως κολοφώνα της δόξας σου.
Άντε και το έκανες, μπράβο σου. Έκανες μια μεγάλη διαδρομή πηγαίνοντας ένα μέτριο αμαξάκι συνεχώς στα όρια του κάπως έτσι
*οριακό για όλους τους υπόλοιπους όμως ε; εσύ είσαι πιλότος, είσαι ταλέντο, είσαι το χρυσό τιμόνι, έχεις διαίσθηση και την ικανότητα να πίνεις 2 νταμιτζάνες κοκκινέλι και να οδηγείς αμέσως μετά νηφάλιος, να κοντράρεσαι με περιπολικά ...και να τους πατάς κλπ, όποιος τολμήσει να σε προσπεράσει κατεβάζεις μια 4η, τον περνάς από πάνω, τον πας καροτσάκι ως ο τιμωρός της ασφάλτου και τον διαπομπεύεις δημόσια στο Ζώα, ζώα, ζώα (άσχετα αν τα περισσότερα 'κατορθώματα' σου ανήκουν ακριβώς σε αυτό το θρεντ...)
Α, και το Astra 1.4 δεν είναι μέτριο αμάξι, κάτι 3άρες BMW τουλάχιστον τις έχει για πρωινό *και κοκορεύεσαι σαν γύφτικο σκεπάρνι για το κατόρθωμα σου! Αν όντως είσαι γεννηθείς το 1976 και συνεχίζεις να συμπεριφέρεσαι και να γράφεις ως 16χρονος τότε κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά που κουβαλάς, αλλά δεν περιμένω να το αντιληφθείς ακριβώς λόγω των μυαλών που κουβαλάς.
Στο μεταξύ, μπορείς να συνεχίσεις να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα, έχεις καταφέρει τα πάντα, είσαι μέσα σε όλα και όποιος τολμήσει να σου αντιμιλήσει, τον ταπώνεις με εκφράσεις τύπου 'πέσε και πάρε 10 ψάρακα' (Σοβαρά; ). Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι διαπλεκόμενος μιζολήπτης αλλά τον ξεμπροστιάζεις άμεσα. Ρίχνεις συνεχώς σεξιστικές μπηχτές για τις αδελφές και φίλες των άλλων (in line με την εικόνα της τεστοστερόνειας βαρβατίλας που έχουν οι πολυαυνανιζόμενοι 16χρονοι για τον εαυτό τους), αλλά μόλις στην πει κάποιος κλαίγεσαι στους διαχειριστές. Έχω συναντήσει πολλά αξιόλογα φυντάνια στο internet (μεταξύ άλλων ως Moderator σε άλλο φόρουμ, κάποιον που είχε κάνει 5-6 λογαριασμούς ως ο εαυτός του, ο γιος του, ο μπατζανάκης του κι ένας συνάδερφος του, ανέβαζε κλεμμένες φωτογραφίες από stock agencies ως δικές του, όταν τον ξεμπροστιάσαμε κατηγορούσε τον φανταστικό του γιο, όταν τον μπανάραμε εκλιπαρούσε για συγχώρεση κι επιστροφή και όταν κακώς τον ξαναδεχτήκαμε άρχισε πάλι να μας βρίζει ) αλλά για εσένα αξίζει χωριστό κεφάλαιο. Μου αρέσει που έχεις την εντύπωση ότι όοοολοι σε ζηλεύουν και συνωμοτούν για το κακό σου, σε κυνηγάνε από φόρουμ σε φόρουμ, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι τακτικοί αναγνώστες -τουλάχιστον εδώ- έχουν εντελώς διαφορετική άποψη για σένα (hint: ο τρελός του χωριού).
Για την ώρα σε παρακαλώ, συνέχισε να γράφεις και παρακαλώ δημόσια τους διαχειριστές να μην σε μπανάρουν ό,τι και αν γράψεις. Γιατί μέχρι τώρα έχεις δώσει επαρκέστατο δείγμα γραφής για να καταλάβουν όλοι το επίπεδο και το ήθος σου ώστε να μην πάρει κανένας άτυχος τα μηνύματα σου στα σοβαρά, αλλά αποτελούν εξαιρετική πηγή διασκέδασης (άθελα σου, υποθέτω). Σε παρακαλώ ειδικότερα να γράψεις ξανά πάλι για τη θητεία σου, ό,τι ιστορίες κρίνεις εσύ σκόπιμο. Αυτό γιατί σε ένα διάγραμμα Venn, η τομή των 'Ιστορίες του Πιπίνου' και 'Ιστορίες από το στρατό' εκτιμώ ότι είναι πραγματικά η ζώνη Μινχάουζεν.
Εν συντομία, get a life!
(Αν πάλι είσαι troll και όλα αυτά που γράφεις είναι συνειδητά μυθεύματα, σου βγάζω το καπέλο!)
Παρακαλώ.
-
Βλεπω συντομα το θεμα να κλειδωνεται...
Είναι κληρονομικό το χάρισμα ? Λοιπόν, κανονίστε να επιβεβαιώσετε τον Focusman91 [Mod]
-
Το παρακάτω είναι κάτι που με έχει απασχολήσει στο παρελθόν και έχω την εντύπωση ότι μπορεί κάποιος εδώ να ξέρει.
Οι ώρα που αναγράφεται στα αποκόμματα των διοδίων είναι στάνταρ, δηλαδή όλα τα διόδια έχουν την ίδια ώρα που ενημερώνεται αυτόματα από κάπου ώστε να τα χρησιμοποιούμε για μετρήσεις χρόνου σε συγκεκριμένη απόσταση ή μπορεί να παίζουν. Ειδικά αν δεν είναι της ίδια εταιρείας.... Γιατί τότε αν το ένα κερδίζει 2 λεπτά και το άλλο χάνει 2 λεπτά μπορεί να βρεθείς με 4 λεπτά λάθους που στα 30-60χλμ κάνουν μεγάλη διαφορά... -
είναι συγχρονισμένα με το ατομικό ρολόι στο γραφείο μέτρων και σταθμών
-
είναι σχεδόν κανόνας ότι τους καλύτερους χρόνους τους κάνεις όταν δεν 'προσπαθείς' και οδηγας στρωτά, νομίζοντας μάλιστα ότι δεν οδηγάς γρήγορα
Άλλη μια πραγματικότητα. Αν δεις, ανέφερα ότι κατάλαβα τι χρόνο θα κάνω όταν ήμουν στο 334 Km. Μέχρι τότε πήγαινα χαλαρά, αν και πολύ γρήγορα, χωρίς να καταλαβαίνω ότι κινούμαι με αυτό το ρυθμό. Δεν το προσπάθησα δηλαδή να πιέσω την κατάσταση και το ταξίδι, κυρίως λόγω ελάχιστης κίνησης, ήταν πολύ εύκολο και ευχάριστο.
Ευχαριστώ.
Μιλάμε για Opel Astra 1.4, έτσι? Με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ τελική 180 χαω, κανα 13άρι το 0-100 (όχι ό,τι καλύτερο για εκκινησεις από τα διόδια ) και θεόμακρες σχέσεις, απ' οτι θυμάμαι (αν κάνω λάθος, διορθώστε με). Και με δαύτο πηγαίνοντας χαλαρά και χωρίς να καταλαβαίνεις οτι σε λίγο θα βγει ένα χέρι από το ταμπλώ να σου ρίξει ξανάστροφη για να μάθεις να μην το ξεζουμίζεις και χωρίς να πιέζεις την κατάσταση και-και-και, έκανες αυτόν τον χρόνο. Να το δεχτώ οτι τόσο έκανες, τόσα έχω ακούσει και έχω δει. Αλλά με αυτό το bold βρε φιλαράκι την παρα-μαστίγωσες την αλήθεια. Ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης ποδοσφαιρόφιλος. Μα ποιος είσαι, ο Τσακ Νόρρις?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ξέρεις, υπάρχει και η πιθανότητα ότι κανείς δεν νοιάζεται! Άντε ας δεχτούμε ως σενάριο εργασίας ότι πράγματι το έκανες. Κάθεσαι και προκαλείς αγνώστους και πλάθεις σενάρια επί σεναρίων περί αστυνομικής συνοδείας για να μην σου καταστρέψουμε τα πειστήρια (!) -αλήθεια, τα έχεις σε κορνίζα στο σαλόνι ή τα φυλάς σε τραπεζική θυρίδα; Σκέψου το τελευταίο, οι καιροί είναι δύσκολοι!- για να δεχτούν όλοι αυτό που παρουσιάζεις ως κολοφώνα της δόξας σου.
Άντε και το έκανες, μπράβο σου. Έκανες μια μεγάλη διαδρομή πηγαίνοντας ένα μέτριο αμαξάκι συνεχώς στα όρια του κάπως έτσι
[...]
\ -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το παρακάτω είναι κάτι που με έχει απασχολήσει στο παρελθόν και έχω την εντύπωση ότι μπορεί κάποιος εδώ να ξέρει.
Οι ώρα που αναγράφεται στα αποκόμματα των διοδίων είναι στάνταρ, δηλαδή όλα τα διόδια έχουν την ίδια ώρα που ενημερώνεται αυτόματα από κάπου ώστε να τα χρησιμοποιούμε για μετρήσεις χρόνου σε συγκεκριμένη απόσταση ή μπορεί να παίζουν. Ειδικά αν δεν είναι της ίδια εταιρείας.... Γιατί τότε αν το ένα κερδίζει 2 λεπτά και το άλλο χάνει 2 λεπτά μπορεί να βρεθείς με 4 λεπτά λάθους που στα 30-60χλμ κάνουν μεγάλη διαφορά...Παλιότερα που έκανα ένα ταξίδι ως συνοδηγός παρατηρούσα την ώρα στα αποκόμματα και σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούσε με την πραγματική ώρα. Υπήρχαν διαφορές από 1-2 λεπτά μέχρι και 15λεπτά.
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα όσον αφορά την ώρα, αλλά δεν το νομίζω. -
Συμπέρασμα: μπορεί να έκανε και λιγότερο χρόνο απ' όσο λέει.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είναι συγχρονισμένα με το ατομικό ρολόι στο γραφείο μέτρων και σταθμώνγμτ και εγώ την ίδια μλκια σκέφτηκα αλλά με πρόλαβες
Πάντως με όλα αυτά που διαβάζω στο τοπικό, αρχίζω και γλυκοβλέπω κάτι μπανανίες, κάτι υπανάπτυκτες χώρες όπως η Σουηδία (ή κάποια άλλη σκανδιναβική να μην λέω και ανακρίβειες) όπου μπαγλαρώσαν κάποιον μάγκα που πόσταρε βίντεο όπου πήγαινε με ~200 σε δημόσιο δρόμο. Δυστυχώς στην Ελλάδα χαιρόμαστε να δηλώνουμε ότι παραβιάζουμε τον νόμο όχι λίγο αλλά απροκάλυπτα και αυτό όχι γιατί υπάρχει κάποια έκτακτη σοβαρή ιατρική ανάγκη, αλλά επειδή θέλουμε να σπάσουμε το ρεκόρ πίστας.
Για να τα κάνουμε χύμα και τσουβαλάτα όπως ήδη ειπώθηκε γκετ α λάιφ ντούντς γιατί θα μας φάτε τις δικές μας τις λάιβς...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οι ώρα που αναγράφεται στα αποκόμματα των διοδίων είναι στάνταρ, δηλαδή όλα τα διόδια έχουν την ίδια ώρα που ενημερώνεται αυτόματα από κάπου ώστε να τα χρησιμοποιούμε για μετρήσεις χρόνου σε συγκεκριμένη απόσταση ή μπορεί να παίζουν. Ειδικά αν δεν είναι της ίδια εταιρείας.... Γιατί τότε αν το ένα κερδίζει 2 λεπτά και το άλλο χάνει 2 λεπτά μπορεί να βρεθείς με 4 λεπτά λάθους που στα 30-60χλμ κάνουν μεγάλη διαφορά...Φαντάζομαι ότι ένα κωλό-ntpd θα το τρέχουν να έχουν μια σωστή ώρα.. δεν είναι τόσο δύσκολο.. Ελλάδα είμαστε βέβαια, ακόμα και τα πιο προφανή δεν ισχύουν..
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
είναι συγχρονισμένα με το ατομικό ρολόι στο γραφείο μέτρων και σταθμών
γμτ και εγώ την ίδια μλκια σκέφτηκα αλλά με πρόλαβες
Πάντως με όλα αυτά που διαβάζω στο τοπικό, αρχίζω και γλυκοβλέπω κάτι μπανανίες, κάτι υπανάπτυκτες χώρες όπως η Σουηδία (ή κάποια άλλη σκανδιναβική να μην λέω και ανακρίβειες) όπου μπαγλαρώσαν κάποιον μάγκα που πόσταρε βίντεο όπου πήγαινε με ~200 σε δημόσιο δρόμο. Δυστυχώς στην Ελλάδα χαιρόμαστε να δηλώνουμε ότι παραβιάζουμε τον νόμο όχι λίγο αλλά απροκάλυπτα και αυτό όχι γιατί υπάρχει κάποια έκτακτη σοβαρή ιατρική ανάγκη, αλλά επειδή θέλουμε να σπάσουμε το ρεκόρ πίστας.
Για να τα κάνουμε χύμα και τσουβαλάτα όπως ήδη ειπώθηκε γκετ α λάιφ ντούντς γιατί θα μας φάτε τις δικές μας τις λάιβς...
Όποιος έχει όρεξη, ας στείλει με ένα email στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη links με τα εν λόγω βιντεάκια ή - ακόμα καλύτερα - τα ίδια τα βιντεάκια. Μπορεί κάποιος να ασχοληθεί. Εγώ 2-3 φορές έχω στείλει email στο υπουργείο (τρομάρα μου) με links από βιντεάκια. Την πρώτη για κάποιους που οδηγούσαν ανάποδα στη ΛΕΑ και πήρα απάντηση ότι το προώθησαν στην υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να το αναλύσει. Τη δεύτερη για κάποια στιγμιότυπα από επεισόδια όπου αστυνομικοί (ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ...) χτυπούν διαφόρους με αποκορύφωμα αστυνομικό που κλωτσάει με φόρα κάμεραμαν από πίσω και τον ρίχνει δίπλα/πάνω σε κολώνα. Για το email αυτό με κάλεσαν στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην Καισαριανή για να δώσω κατάθεση Μετά από αυτό μού ψιλο-κόπηκε η όρεξη να τους στέλνω βίντεο. Αν κάποιος άλλος έχει τη διάθεση, ας το κάνει
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μιλάμε για Opel Astra 1.4, έτσι? Με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ τελική 180 χαω, κανα 13άρι το 0-100 (όχι ό,τι καλύτερο για εκκινησεις από τα διόδια ) και θεόμακρες σχέσεις, απ' οτι θυμάμαι (αν κάνω λάθος, διορθώστε με). Και με δαύτο πηγαίνοντας χαλαρά και χωρίς να καταλαβαίνεις οτι σε λίγο θα βγει ένα χέρι από το ταμπλώ να σου ρίξει ξανάστροφη για να μάθεις να μην το ξεζουμίζεις και χωρίς να πιέζεις την κατάσταση και-και-και, έκανες αυτόν τον χρόνο. Να το δεχτώ οτι τόσο έκανες, τόσα έχω ακούσει και έχω δει. Αλλά με αυτό το bold βρε φιλαράκι την παρα-μαστίγωσες την αλήθεια. Ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης ποδοσφαιρόφιλος. Μα ποιος είσαι, ο Τσακ Νόρρις?Είναι πανεύκολο να το κάνεις. Αν δεν έχει κίνηση σε ευθεία γιατί να μην πηγαίνεις σταθερά με 160; Εκτός των περίεργων σημείων (Τέμπη κτλ), σε όλη την υπόλοιπη Ε.Ο. υπάρχει ΜΟΝΟ ένα επικίνδυνο σημείο που ενώ φαίνεται ότι είναι στροφή των 200+, με 170 μπορεί να σε πετάξει έξω. Κάπου προς Βόλο κοντά, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς το σημείο. Το έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ χιλιομετρική θέση.
Πέρα από το οριακό του κινητήρα, το αυτοκίνητο είναι για πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες. Άλλωστε, τις ίδιες αναρτήσεις και λάστιχα φοράει μέχρι και το 1.8 με τα 125 Hp που έχει τελική 215. Μόνο στο 2.0 άλλαζαν ψαλίδια για να παίρνει τις 17'' BBS που φορούσε τότε.
Αν πιεζόμουν να πετύχω χρόνο, το πιο πιθανό ήταν, να πήγαινα πιο αργά τελικά γιατί θα είχα άγχος, δε θα άφηνα κενά όταν πλησίαζα τους μπροστά κτλ. Μην σου φαίνεται, λοιπόν, περίεργο το γεγονός ότι ήμουν τελείως χαλαρός. Σκέψου 120 με κίνηση Κυριακή απόγευμα στην επιστροφή και αποστάσεις 5-10 m ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Εκεί, πραγματικά φοβάμαι και πιέζομαι γιατί δεν εξαρτάται από εμένα αν θα γλυτώσω το ατύχημα.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ξέρεις, υπάρχει και η πιθανότητα ότι κανείς δεν νοιάζεται! Άντε ας δεχτούμε ως σενάριο εργασίας ότι πράγματι το έκανες. Κάθεσαι και προκαλείς αγνώστους και πλάθεις σενάρια επί σεναρίων περί αστυνομικής συνοδείας για να μην σου καταστρέψουμε τα πειστήρια (!) -αλήθεια, τα έχεις σε κορνίζα στο σαλόνι ή τα φυλάς σε τραπεζική θυρίδα; Σκέψου το τελευταίο, οι καιροί είναι δύσκολοι!- για να δεχτούν όλοι αυτό που παρουσιάζεις ως κολοφώνα της δόξας σου.
Άντε και το έκανες, μπράβο σου. Έκανες μια μεγάλη διαδρομή πηγαίνοντας ένα μέτριο αμαξάκι συνεχώς στα όρια του κάπως έτσι ... *οριακό για όλους τους υπόλοιπους όμως ε; εσύ είσαι πιλότος, είσαι ταλέντο, είσαι το χρυσό τιμόνι, έχεις διαίσθηση και την ικανότητα να πίνεις 2 νταμιτζάνες κοκκινέλι και να οδηγείς αμέσως μετά νηφάλιος, να κοντράρεσαι με περιπολικά ...και να τους πατάς κλπ, όποιος τολμήσει να σε προσπεράσει κατεβάζεις μια 4η, τον περνάς από πάνω, τον πας καροτσάκι ως ο τιμωρός της ασφάλτου και τον διαπομπεύεις δημόσια στο Ζώα, ζώα, ζώα (άσχετα αν τα περισσότερα 'κατορθώματα' σου ανήκουν ακριβώς σε αυτό το θρεντ...)
Α, και το Astra 1.4 δεν είναι μέτριο αμάξι, κάτι 3άρες BMW τουλάχιστον τις έχει για πρωινό *Αν δε νοιάζεται κανείς, γιατί συμβαίνουν τα μετά το post σου; Γιατί γίνονται οι επιθέσεις; Δεν ενδιαφέρονται, αλλά έχουν γράψει 2 σελίδες επιθέσεις, χλεύη κτλ. Έτσι είναι το δεν ενδιαφέρομαι;
Το ότι το έκανα, το έκανα. Αποδεικνύεται με 2 τρόπους που επαληθεύουν του λόγου το αληθές. Το θέμα είναι ότι ο αρχικός σχολιασμός μου έγινε σε topic για την κατανάλωση και αυτομάτως, άρχισαν οι επιθέσεις (αυτό το δεν ενδιαφέρεται κανείς). Οι διαχειριστές ανοίγουν νέο topic και πάλι δέχομαι επιθέσεις, παραποίηση των χαρτιών κτλ. Ανεβάζω το βίντεο για να ενισχύσω την αξιπιστία των λεγομένων μου και η απάντησή σου ποια είναι; Ότι το κάνω για επίδειξη. Ωραία, πες ότι δεν το ανεβάζω το βίντεο. Πώς θα αποδείξω ότι λέω αλήθεια για την κατανάλωση και το χρόνο όταν οι περισσότεροι, επειδή έχουν στριμωχτεί στη γωνία κατά καιρούς, κάνουν επιθέσεις;
Τα υπόλοιπα, είναι δικές σου θεωρήσεις, οπότε δεν ασχολούμαι.
και κοκορεύεσαι σαν γύφτικο σκεπάρνι για το κατόρθωμα σου! Αν όντως είσαι γεννηθείς το 1976 και συνεχίζεις να συμπεριφέρεσαι και να γράφεις ως 16χρονος τότε κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά που κουβαλάς, αλλά δεν περιμένω να το αντιληφθείς ακριβώς λόγω των μυαλών που κουβαλάς.
Ποιος κοκορεύτηκε; Πού; Αποδείξεις ανεβάζω και εξήγησεις δίνω. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Όταν μου λες ότι κάτι δε γίνεται, σου δείχνω ότι όντως γίνεται και το έκανα με ένα μέτριο αυτοκίνητο όπως αναφέρεις κι εσύ.
Στο μεταξύ, μπορείς να συνεχίσεις να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα, έχεις καταφέρει τα πάντα, είσαι μέσα σε όλα και όποιος τολμήσει να σου αντιμιλήσει, τον ταπώνεις με εκφράσεις τύπου 'πέσε και πάρε 10 ψάρακα' (Σοβαρά; ). Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι διαπλεκόμενος μιζολήπτης αλλά τον ξεμπροστιάζεις άμεσα. Ρίχνεις συνεχώς σεξιστικές μπηχτές για τις αδελφές και φίλες των άλλων (in line με την εικόνα της τεστοστερόνειας βαρβατίλας που έχουν οι πολυαυνανιζόμενοι 16χρονοι για τον εαυτό τους), αλλά μόλις στην πει κάποιος κλαίγεσαι στους διαχειριστές. Έχω συναντήσει πολλά αξιόλογα φυντάνια στο internet (μεταξύ άλλων ως Moderator σε άλλο φόρουμ, κάποιον που είχε κάνει 5-6 λογαριασμούς ως ο εαυτός του, ο γιος του, ο μπατζανάκης του κι ένας συνάδερφος του, ανέβαζε κλεμμένες φωτογραφίες από stock agencies ως δικές του, όταν τον ξεμπροστιάσαμε κατηγορούσε τον φανταστικό του γιο, όταν τον μπανάραμε εκλιπαρούσε για συγχώρεση κι επιστροφή και όταν κακώς τον ξαναδεχτήκαμε άρχισε πάλι να μας βρίζει ) αλλά για εσένα αξίζει χωριστό κεφάλαιο. Μου αρέσει που έχεις την εντύπωση ότι όοοολοι σε ζηλεύουν και συνωμοτούν για το κακό σου, σε κυνηγάνε από φόρουμ σε φόρουμ, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι τακτικοί αναγνώστες -τουλάχιστον εδώ- έχουν εντελώς διαφορετική άποψη για σένα (hint: ο τρελός του χωριού).
Αυτά που γράφεις είναι ανακρίβειες. Θα στο εξηγήσω, απλά για να υπάρχει καταγραφή, όχι πως θα καταλάβεις. Το πέσε ψάρακα είναι απάντηση στην ΙΔΙΑ έκφραση του InFiNiTy, οπότε γιατί κατηγορείς εμένα και όχι αυτόν που το έγραψε; Να μην αναφέρω για τα σεξιστικά που είναι και ΠΑΛΙ απάντηση στον ίδιο χρήστη για τα αντίστοιχα που έχει πει (πιωμένος κτλ). Δηλαδή, αυτός που τα έγραψε, έχει δίκιο, αλλά αν τα γράψω εγώ, είμαι λάθος και έχω πρόβλημα; Πιο biased δε θα μπορούσες να είσαι. Για του λόγου το αληθές δες τα δύο παρακάτω:
Από αυτό το post και κάτω:
viewtopic.php?p=2118700#p2118700
Έχω απαντήσει με χαλαρό τρόπο κάνοντας λίγη πλάκα και δες παρακάτω τι γίνεται.Δες και από την παρακάτω σελίδα και μετά:
viewtopic.php?f=5&t=21478&start=2415Μάλιστα, στο post αυτό:
viewtopic.php?p=2119850#p2119850
γράφει επακριβώς:Και για να τελειωνουμε είμαι πιο παλιός και απο το destinator 3 οπότε πάρε 10 ψάρακα.
και η δική μου απάντηση στο post:
viewtopic.php?p=2119869#p2119869
που είναι μεταγενέστερο και έχει σβηστεί, περιείχε επίσης την ίδια φράση και αντίστοιχες, οπότε δεν είμαι αυτός που τα έχει γράψει, αλλά αυτός που απάντησε.Για τους αναγνώστες δεν έχω τίποτε να πω. Εγώ να δεχθώ ότι είμαι ο τρελός του χωριού. Αυτός που γράφει: 'Ρε άντε φτυσ' τα μπούτια σου και τράβα κάνε κανά ιδιαίτερο...' και 'Να του βάλω και μια φασολάδα να τον βοηθήσει στο ...γράψιμο;' είναι ο κλασσικός αναγνώστης των 4Τροχών που πρέπει να σέβομαι και να θεωρώ ως αδέκαστο κριτή; Ευτυχώς που αυτός ο αναγνώστης, δεν κάνει σεξιστικά σχόλια: 'Παρθένος'...
Για την ώρα σε παρακαλώ, συνέχισε να γράφεις και παρακαλώ δημόσια τους διαχειριστές να μην σε μπανάρουν ό,τι και αν γράψεις. Γιατί μέχρι τώρα έχεις δώσει επαρκέστατο δείγμα γραφής για να καταλάβουν όλοι το επίπεδο και το ήθος σου ώστε να μην πάρει κανένας άτυχος τα μηνύματα σου στα σοβαρά, αλλά αποτελούν εξαιρετική πηγή διασκέδασης (άθελα σου, υποθέτω). Σε παρακαλώ ειδικότερα να γράψεις ξανά πάλι για τη θητεία σου, ό,τι ιστορίες κρίνεις εσύ σκόπιμο. Αυτό γιατί σε ένα διάγραμμα Venn, η τομή των 'Ιστορίες του Πιπίνου' και 'Ιστορίες από το στρατό' εκτιμώ ότι είναι πραγματικά η ζώνη Μινχάουζεν.
Εν συντομία, get a life!
(Αν πάλι είσαι troll και όλα αυτά που γράφεις είναι συνειδητά μυθεύματα, σου βγάζω το καπέλο!)
Παρακαλώ.
Ευχαρίστως να συνεχίσω να γράφω. Αφού το ζητάς θα το κάνω. Απλά να θυμίζεις στους 'λογικούς' να γράφουν κανένα σχόλιο για να αντιδρούν στα δικά μου σεξιστικά σχόλια.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Οι ώρα που αναγράφεται στα αποκόμματα των διοδίων είναι στάνταρ, δηλαδή όλα τα διόδια έχουν την ίδια ώρα που ενημερώνεται αυτόματα από κάπου ώστε να τα χρησιμοποιούμε για μετρήσεις χρόνου σε συγκεκριμένη απόσταση ή μπορεί να παίζουν. Ειδικά αν δεν είναι της ίδια εταιρείας.... Γιατί τότε αν το ένα κερδίζει 2 λεπτά και το άλλο χάνει 2 λεπτά μπορεί να βρεθείς με 4 λεπτά λάθους που στα 30-60χλμ κάνουν μεγάλη διαφορά...Φαντάζομαι ότι ένα κωλό-ntpd θα το τρέχουν να έχουν μια σωστή ώρα.. δεν είναι τόσο δύσκολο.. Ελλάδα είμαστε βέβαια, ακόμα και τα πιο προφανή δεν ισχύουν..
[εργολάβος mode]Και γιατί να τρέχω ntpd και να πληρώνω χαραμοφάη πληροφορικάριο ? Το λέει πουθενά η σύμβαση, ότι τα ρολόγια πρέπει να είναι συγχρονισμένα ? [/εργολάβος mode]
Επί της ουσίας, η παρατήρηση του onyx! είναι η αιτία για την οποία τα χαρτάκια των διοδίων είναι αναξιόπιστα: κανείς δεν μας βεβαιώνει (και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος, για τη δουλειά που τα θέλουν αρκεί να δείχνει σωστά grosso modo, για να μην πω αρκεί να δείχνει σωστά την ημερομηνία και όχι απαραιτήτως την ώρα) ότι τα ρολόγια τους πάνε καλά, όχι στο λεπτό αλλά και 5-10 λεπτά διαφορά άνετα μπορεί να την έχουν, όχι μόνο από κοινοπραξία σε κοινοπραξία αλλά και από σταθμό σε σταθμό της ίδιας κοινοπραξίας. Αλλά 5-10 λεπτά είναι τεράστια διαφορά στη ΜΩΤ.
Εσβησα τα περισσότερα off-topic, άφησα 2-3 μόνο για να μείνει στους αναγνώστες το 'κλίμα' της συζήτησης που προηγήθηκε, ως παρακαταθήκη για το μέλλον και φυσικά αφορμή για να πω ότι οποιοδήποτε νέο off-topic ή προκλητική-προσωπική-προσβλητική δημοσίευση ακόμα και on-topic θα αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερη του συνήθους αυστηρότητα. Κανονίστε την πορεία σας φίλοι συμφορουμίστες [Mod]
-
φίλε νασσ καιρός να βάλετε ntdp να μετράμε με ακρίβεια τις μουαγιέν μας, δεν κατάλαβα δλδ, καλύτεροι είναι οι ιταλοί
-
[υπεργολάβος mode]Θα χαρούμε να σαςςςςς εξυπηρετήσσσσσουμε, σε καλέςςςςς πάντα τιμέςςςςς!! Πολύτιμό μου!![/υπεργολάβος mode]
-
Παρακαλείσθε να μαλώνετε πρωινά με τον Πιπίνο γιατί χάνω τα καλύτερα !!!!!
Το πιο γρηγορο ταξιδι σας και αλλες ιστοριες