Ο χρήστης wantone έγραψε:
32 οταν ειναι κρυα. Οταν ειναι ζεστα (μετα απο οδηγηση ή αν τα χτυπαει ηλιος στο παρκαρισμα) ειναι 34-35. Εσενα σε ενδιαφερει οταν το βγαζεις κρυο απο κλειστο γκαραζ οι μετρησεις να λενε 32. Αν πχ λενε 28 πρεπει να συμπληρωσεις 4 PSI στο βενζιναδικο. Αν στο βενζιναδικο σου δειξει 31 τοτε βαζεις μεχρι το 35. Μετα πατας το κουμπι να ανοιξει η οθονη (πριν βαλεις εμπρος) και επιλεγεις Επαναφορα μετρησεων πιεσης ελαστικων. Μετα βαζεις εμπρος και ξεκινας.
Στέφανε σου έβγαλε error γιατί ΔΕΝ έκανες reset όταν άλλαξες την πίεση. Σε κάθε μεταβολή του αέρα στα ελαστικά, πρέπει να κάνεις reset το σύστημα. Το 36 είναι πολύ, να βάλεις όσο λένε οι προδιαγραφές της BMW.
Ευχαριστώ αμφότερους! Τα ξέρω τα παραπάνω με τα κρύα ή μη ελαστικά, γι αυτό και όταν είδα με μόλις 2-3 χλμ μετά την έκθεση 36 έσπευσα να βγάλω. Απλά με τα κολομανόμετρα εβγαλα πολύ και μετά δεν πρόλαβα να κανω reset. Την επόμενη αμέσως έβγαλε error. Πηγα έβαλα λίγο και μετά έκανα reset και επανήλθε. Και πάλι όμως δεν είχα πετύχει καλή ομοιομορφία ή απόλυτη ακρίβεια (της BMW μετράει και δέκατα του psiμ οπότε βλέπεις 31,6 π.χ)
Δεν έχω κατορθώσει ακόμα να δω αν οι αισθητήρες λειτουργούν όσο γεμίζεις αέρα. Στο QQ μου είχε δείξει ο Γεωργούλιας πως να γεμίζω αέρα και να διαβάζω από την οθόνη αμεσα τις ενδείξεις, αγνοώντας το μανόμετρο του βενζινάδικου.
Το έιχα κάνει 2-3 φορές και είχα πάντα τέλεια ρυθμισμένη πίεση!