-
Φάνη Κ Α Λ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ο! Να είσαι γερός να το χαίρεσαι! Είναι ένα πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο!
-
Φάνη καλοταξιδο! Πολλά και καλά χιλιόμετρα ευχομαι! Να το χαρείτε!!
Η επιλογή είναι σούπερ, τιμια και απιστευτο vfm!!! Τοσο vfm και ποιοτικό που στη νισσαν θα έπρεπε να έχουν χάσει τον ύπνο τους.
Το αμάξι το έχω δει και περίεργαστει χωρίς να οδηγήσω δυστυχώς γιατί είχε μόνο diesel διαθέσιμο και είναι σούπερ.
Αν δεν ήθελα αυτόματο οπωσδήποτε (καψούρα για μια δεκαετία) και δεν πετυχαινα το προωθητικό της BMW θα το είχα επιλέξει (st-line αυτόματο με 184 ίππους και 4Χ4 32000 ευρώ), με μόνη ένσταση τα looks που είναι λίγο περισσότερο 'αμερικάνικα' για τα γούστα μου!
Ωστόσο στην έκδοση business δίνει τόσα πολλά στα λεφτά του που πραγματικά είναι 'κλοπή'
Εφόσον κιόλας η επιλογή του είναι απολύτως συνειδητή τότε είναι τέλεια!!!
Να το χαρείτε!!!!!!!!!!Υ.Γ.1 συγχαρητήρια και για το μίνι review. Άψογο γράψιμο και πολύ σημαντικό ότι κρίνεις το αμαξι έχοντας καλές και δυνατές εμπειρίες οπότε το μέτρο συγκρίσης είναι υψηλό (εκνευρίζομαι με τις 'ενθουσιώδεις' κριτικές που γίνονται με μέτρο συγκρίσης προηγούμενα αμάξια δεκαετιών ή παρακάτω κατηγοριών, σαν ένα φίλο που αποθεώνει το QQ και το προηγούμενο του αμάξι ήταν ceicento )
Υ.Γ.2 Το απλό λευκό χρώμα το χρεώνει και η Τoyota 140 ευρώ!. Tα Ford έχουν καλό πάτημα και είναι οδηγοκεντρικά, αν κρίνω και γώ από το Mondeo 2003 του πατέρα μου και το Focus του 2008 του θείου μου που έχω οδηγήσει. Σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει παρότι συνηθισμένος στις 'βαυαρές πισωκούνες'! -
Φάνη εύχομαι να το χαίρεστε, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
-
Καταρχήν, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους για τις ευχές σας!!
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Θες να πεις λίγα παραπάνω λόγια για τον βασικό εξοπλισμό; μου κάνει εντύπωση που περιλαμβάνει gps, τι αλλο έχει; πχ αυτόματο κλιματισμό, φώτα , ζάντες κλπ αν θες κάνε μια αναφορά!Δεν με κουράζεις! Πέρα από τα γνωστά ηλεκτρικά καλούδια έχει:
Infotainment με Navigation, σύνδεση με τηλέφωνο, USB θύρες κλπ.- Κάμερα οπισθοπορείας
- Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
- Activive City Stop
- LED φώτα ημέρα
- Ζάντες αλουμινίου 17'
- Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες με φωτισμό εδάφους
- Ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέπτη
- Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αεραγωγούς και για τους πίσω
- δερμάτινο τιμόνι (το δέρμα είναι απίστευτα απαλό, σαν το Μ της BMW και πολύ καλύτερο από της 116)
- ηλεκτρικό χειρόφρενο
- εκκίνηση με κουμπί (δεν είναι keyless αλλά το κλειδί δεν έχει κλειδαριά να μπεί, απλά το έχει επάνω σου)
- προβολείς ομίχλης
- ρεζέρβα ανάγκης
- θερμαινόμενο εμπρός παρμπρίζ (!!!)
- Συρόμενο υποβραχιόνιο εμπρός
- Bluetooth ανοιχτή ακρόαση
- Αισθητήρα φώτων και βροχής
Έξτρα έβαλα όπως είπα μόνο το σύστημα παρκαρίσματος.
Έχω μια ερώτηση: το navi σου δείχνει στη μικρή οθόνη στο ταμπλώ τις οδηγίες (βέλη, αποστάσεις, χρόνο κλπ) ή πρέπει να κοιτάξεις στη μεγάλη οθόνη ?
Δίνει πληροφορίες και στην μικρή οθόνη (τις βασικές, δηλαδή απόσταση και βέλη, όχι χρόνο). Γενικά το νάβι είναι εξαιρετικά λειτουργικό και εξαιρετική υλοποίηση. Πολύ καλύτερο από το business της BMW και σχεδόν εφάμιλλο του professional της BMW. Για παράδειγμα δείχνει στον χάρτη που έχει parking και μάλιστα είναι διαφορετικό το σύμβολο εάν είναι ανοιχτά ή κλειστά!!
Ααα και ξέχασα να αναφέρω ότι τα πλαστικά είναι πολύ μαλακά στην αφή, εκτός από αυτά που βρίσκονται πολύ χαμηλά.
Edit: Αναμένουν μεγάλη ζήτηση στην Ελλάδα (για να δούμε) και είχα κλείσει πολλά slots στην γραμμή παραγωγής. Εμένα μου ήρθε 1 μήνα νωρίτερα!!
-
Καλοτάξιδο και από εμένα! Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Ωραιο! Καλοταξιδο!!
-
Καλορίζικο και καλόταξιδο να είναι να το χαρείτε!
Εξαιρετική η Ford με τις 'βασικές' εκδόσεις Business που εισάγει και είναι υπερπλήρεις. Πολύ ωραία τα Ford στον δρόμο και εμάς μας είχε βγει και πολύ αξιόπιστο το Fiesta. Αν έδιναν το Kuga σε αυτή την τιμή όταν αγοράσαμε το QQ, σίγουρα θα σκεφτόμασταν σοβαρά την αγορά του.
Ποιον κινητήρα φοράει; Τον 1.5T με τα 150;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ποιον κινητήρα φοράει; Τον 1.5T με τα 150;
Ναι αυτόν!
-
Το BMW το έδωσες ανταλλαγή η πουλήθηκε από sportaweel?
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Το BMW το έδωσες ανταλλαγή η πουλήθηκε από sportaweel?Τίποτα από τα 2! Πουλήθηκε από το car κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Παρασκευή είχα κανονίσει να παραλάβω, Πέμπτη ελέγχθηκε η BMW σε συνεργείο από τον υποψήφιο αγοραστή και Παρασκευή πρωί στις 9:00 κάναμε την μεταβίβαση!
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο! Τα 7.7 ειναι σε ταξιδι? Αν ναι μεσα στην πολη ποσο βγαζει?Πολυ καλη επιλογη..Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το huyndai tucson το οποιο βγαινει και λιγο πιο φθηνα με παρομοιο εξοπλισμο! Απο εβδομαδα θα παω στις αντιπροσωπειες να τα δω απο κοντα γιατι τωρα δεν προλαβαινω!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το BMW το έδωσες ανταλλαγή η πουλήθηκε από sportaweel?
Τίποτα από τα 2! Πουλήθηκε από το car κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Παρασκευή είχα κανονίσει να παραλάβω, Πέμπτη ελέγχθηκε η BMW σε συνεργείο από τον υποψήφιο αγοραστή και Παρασκευή πρωί στις 9:00 κάναμε την μεταβίβαση!
Ωραία! οπότε δεν έμεινες και χωρίς αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης elias87 έγραψε:
Καλοριζικο και καλοταξιδο! Τα 7.7 ειναι σε ταξιδι? Αν ναι μεσα στην πολη ποσο βγαζει?Πολυ καλη επιλογη..Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το huyndai tucson το οποιο βγαινει και λιγο πιο φθηνα με παρομοιο εξοπλισμο! Απο εβδομαδα θα παω στις αντιπροσωπειες να τα δω απο κοντα γιατι τωρα δεν προλαβαινω!Το Hyundai δεν το είδα από κοντά, αλλά σε φωτογραφίες φαίνεται όμορφο. Προτίμησα το Kuga γιατί μου αρέσει περισσότερο. Σε ταξίδι έβγαλε τόσο μαζί με επαρχιακό δρόμο με στροφές. Στην πόλη δεν ξέρω (έχουμε κάνει λίγα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη προς το παρόν), αλλά πρέπει να παίζει το 10αρικο. Παρόμοιες καταναλώσεις με την 116i με αυτόματο που είχα, ίσως λίγο παραπάνω το Kuga. Θα έχω πιο ολοκληρωμένη και σωστή άποψη σε μερικούς μήνες χρήσης. Στο συνολικό κόστος χρήσης θετικά μετράνε οι λογικές τιμές των service (αν και είναι λάθος να συγκρίνω με την πανάκριβη BMW) και η 8ετής εγγύηση.
Ωραία! οπότε δεν έμεινες και χωρίς αυτοκίνητο...
Ακριβώς! Έμεινα χωρίς αυτοκίνητο για 3-4 ώρες.
-
Καλοτάξιδο κ απο εμένα κ καλα km. Εξαιρετικό vfm.
Το μονο μείον του για μένα ειναι το θεμα του δακτυλίου (αν κάποιος το χρειαζεται).Το hrv το είχες δει καθολου ; Το αναφέρω γιατι εχει ακριβως την ιδια τιμη.
-
Ο δακτύλιος οντως ειναι ενα μειον, αλλα δεν με απασχολει αφου σπανια το αυτοκινητο θα κατεβαίνει κεντρο τις καθημερινες.
Το HR-V το ειχα δει μονο στατικα, δεν το οδηγησα, αλλα το ειχα αποκλείσει:
- Κυριως λογω τιμης (ξεπερναει τις 26.000, με το navi και την καμερα οπισθοπορειας να ειναι εξτρα, την εκδοση με τις 22.500 δεν την κοιταζα καν, εχει πολλες ελλειψεις για εμενα).
- Λογω αντιπροσωπειας
- Εμφανισιακα μου αρεσει λιγοτερο
-
Φάνη, καλόταξιδο κ ασφαλή χιλιόμετρα. Σε περιμένουμε στο clubford. Είναι πανευκολο να αλλάξεις τα φώτα στους καθρέφτες με led.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Έκανες ίσως τη καλύτερη αγορά όσον αφορά το VFM και όχι μόνο. Και εγώ παρήγγειλα το ST LINE 1.5 150ps βενζίνη σε λευκό αλλά δυστυχώς ακύρωσα την παραγγελία μετά από μερικές ημέρες λόγω αλλαγής προτεραιοτήτων. Μελλοντικά μάλλον θα πάω σε αρκετά φθηνότερη υλοποίηση αλλά δεν πειράζει. Και πάλι φίλε μου να το χαρείς και σου εύχομαι πολλά και ασφαλή χλμ.
-
Καλορίζικο Φάνη
Εξαιρετική επιλογή και το vfm είναι το μέγιστο για την κατηγορία.
Εξαιρετική η περιγραφή.
'Οικογενειακές ιστοριες' ; Το καιρό που κοιτάγαμε για suv έφαγα ξύλο (από την γυναίκα εννοείτε) οταν έκανα την απόπειρα να βάλουμε το Kuga που είχε χώρο αποσκευών 450 lt . Με τα tip του Φάνη +40 +40, το ξεκινάγαμε από 530 και θα περνάγαμε άνετα το εμπάργκο. Θα μας μένανε και 10.000 για βενζίνες και μπαγκαζίερες
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Παρέλαβα την Παρασκευή! Kuga, 1.5 Ecoboost 150ps στην έκδοση Business με μόνο 2 έξτρα:- Χρώμα Frozen White (ναι η Ford χρεώνει έξτρα το λευκό χρώμα!)
- Enhanced Park Assist, γιατί βασικά ήθελα τους εμπρός και τους περιμετρικούς αισθητήρες παρκαρίσματος (το αυτόματο παρκάρισμα πλάκα έχει αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα).
Εντυπώσεις μέχρι τώρα, δηλαδή μόνο 3 ημέρες και 400χλμ, άρα είναι ενδεικτικές ουσιαστικά.
Χώροι – Εσωτερικό – Εργονομία - Εξοπλισμός
Οι χώροι είναι πάρα πολύ καλοί. Το αυτοκίνητο είναι μεγάλο και το δείχνει. Με την θέση οδηγού ρυθμισμένη για εμένα (1.82 ύψος), κάθομαι πίσω άνετα με αέρα 6-7 cm. Με οδηγό την γυναίκα μου (1.62), απλά δεν υπάρχει ο χώρος πίσω, έχω περί τα 25cm αέρα από τα γόνατα, σταυροπόδι κάθομαι. Επίσης, εξυπηρετεί πολύ που είναι επίπεδο το πάτωμα πίσω και δεν έχει τούνελ μετάδοσης.
Τα εμπρός καθίσματα είναι κορυφαία, αντίστοιχα των σπορ που είχα στην 116 (αν και είναι λίγο πιο άνετα στο Ford) και σαφώς ανώτερα από τα απλά καθίσματα της BMW. Τα πίσω καθίσματα δεν είναι τόσο άνετα, γιατί είναι αρκετά σκληρά. Επίσης, η πλάτη των πίσω καθισμάτων ρυθμίζεται ως προς την κλίση σε 3 ή 4 θέσεις. Στην τελείως ξαπλωτή θέση για εμένα είναι άβολα και θέλουν λίγο πιο όρθια την πλάτη.
Ο χώρος αποσκευών είναι στα 454 λίτρα (μέσος όρος κατηγορίας), αλλά απόλυτα εκμεταλλεύσιμος. Μπορεί να αυξηθεί άλλα 40 λίτρα, εάν ρυθμιστούν οι πλάτες των εμπρός καθισμάτων τελείως όρθιες (θα το κάνεις μόνο εάν δεν έχεις επιβάτες) και επίσης μπορεί να κατέβει και το δάπεδο περί τους 15-20 cm. Οπότε κερδίζεις άλλα 30-40 λίτρα, αλλά χάνεις των επίπεδο χώρο φόρτωσης.Η εργονομία είναι σχεδόν άψογη. Πολύ καλή ορατότητα (και περιμετρικά), όλοι οι διακόπτες είναι εκεί που τους περιμένεις και ο λεβιές ταχυτήτων στην κονσόλα εξυπηρετεί πολύ. Εργονομικό φάουλ ότι το συρόμενο υποβραχιόνιο στην τελείως εμπρός θέση (που βολεύει για να ακουμπάς) κρύβει την μισή πίσω ποτηροθήκη. Η θήκη γυαλιών στην οροφή είναι εξαιρετικά βολική και οι χώροι για μικροπράγματα πάρα πολλοί. Ο πίνακας οργάνων δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά είναι ευκρινέστατος και έχει και μια οθόνη 4” η οποία δίνει αρκετές πληροφορίες (trip computer, vehicle info, settings κλπ.). Γενικά το εσωτερικό στα μάτια μου είναι όμορφο και αρκετά σύγχρονο.
Το infotainment με την οθόνη των 8’’ είναι εξαιρετικό!! Δουλεύει τέλεια, είναι πολύ γρήγορο και το navigation ενημερωμένο, εύχρηστο, γρήγορο και με πολύ καλά γραφικά. Συνηθισμένος από τις υλοποιήσεις της BMW και το ότι πρέπει να πληρώσει για τα πάντα, η στάνταρ υλοποίηση της Ford μου φάνηκε πάρα πολύ καλή. Το ηχοσύστημα είναι με 7 ηχεία (κάτι το οποίο είχα πληρώσει έξτρα στην 116) και η απόδοσή του άνω του μέσου όρου και μισό κλίκ καλύτερη από το Professional Hi-Fi της BMW.
Η κάμερα οπισθοπορείας δουλεύει πολύ καλά και βοηθάει τα μέγιστα. Τεράστια βοήθεια είναι και οι περιμετρικοί αισθητήρες, όπου ενεργοποιούνται αυτόματα (το έχω επιλέξει από το μενού) μόλις το αυτοκίνητο πάει να περάσει ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα και η απόσταση στα πλάγια είναι μικρότερη από 50cm (ή 60, δεν έχω καταλάβει ακριβώς!). Λόγω όγκου, αυτό το σύστημα βοηθάει πάρα πολύ στις μανούβρες και στους ελιγμούς. Με περιμετρικούς αισθητήρες και την κάμερα οπισθοπορείας, το παρκάρισμα είναι πανεύκολο. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός είναι πληρέστατος – για τα λεφτά που κοστίζει και όσα δοκίμασα δουλεύουν μια χαρά. 4 αυτόματα παράθυρα, τα αυτόματα φώτα άψογα, οι καθρέπτες κλείνουν κατά το κλείδωμα και έχουν και φωτισμό εδάφους (στην BMW φωτίζουν καλύτερα τα led στις πόρτες, αλλά φυσικά είναι έξτρα εξοπλισμός!).Κινητήρας – Κιβώτιο – Αναρτήσεις
Για τον κινητήρα δεν μπορώ να πω πολλά γιατί είμαστε ακόμα στο στρώσιμο. Είναι αρκετά ήσυχος, ο ήχος που κάνει είναι τελείως αδιάφορος (η 116 είχε μια σπορτίφ χροιά) και γενικά θα έλεγα ότι είναι μια καλή υλοποίηση, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Το αυτοκίνητο (όσο μπόρεσα να δω) είναι σβέλτο, αλλά μέχρι εκεί. Επίσης, το βάρος φαίνεται και στην κατανάλωση, όπου σε ταξίδι στρωσίματος (με στροφές και ανηφορικά κομμάτια όμως – Σοφικό Κορινθίας) είναι στα 7.7λτ/100χλμ ενώ με λίγο παραπάνω πίεση φτάνει ευκολα τα 8λτ/100χλμ. Δεν έχω αυταπάτες, το ήξερα ότι θα καίει αρκετά (δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!), οπότε δεν με ενοχλεί, απλά το αναφέρω.Το κιβώτιο έχει πολύ θετική αίσθηση και κούμπωμα των σχέσεων. Ο συμπλέκτης είναι πολύ ελαφρύς και πιάνει σε σωστό σημείο. Δεν είναι Honda, αλλά είναι επίσης άνω του Μ.Ο. και καλύτερο από τις υλοποιήσεις της BMW με πίσω κίνηση (δεν έχω οδηγήσει χειροκίνητο προσθιοκίνητη BMW). Ο λεβιές είναι σε πολύ εργονομική θέση.
Οι αναρτήσεις του αυτοκινήτου και η οδική του συμπεριφορά είναι για εμένα το δυνατό σημείο του Kuga. Απίστευτη άνεση και ποιότητα κύλισης (καταπίνει σχεδόν όλες τις ανωμαλίες του δρόμου), καλύτερη από τα περισσότερα SUV της κατηγορίας που έχω οδηγήσει (δεν τα έχω οδηγήσει όλα) και καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο SUV των €22Κ. Στον αυτοκινητόδρομο το ταξίδι είναι πολύ άνετο και μόνο μετά τα 140 χ.α.ω αρχίζουν οι αεροδυναμικοί θόρυβοι (στην Χ1 πρέπει να περάσεις τα 170 χ.α.ω για να ακούσεις αεροδυναμικούς θορύβους) και πάρα πολύ σταθερό και ευθύβολο. Ο έλεγχος του αμαξώματος είναι άψογος χωρίς τάσεις πλεύσης.
Σε επαρχιακό δρόμο με στροφές (κορίνθου-επιδάυρου πήγα μόνο) το αυτοκίνητο είναι εντυπωσιακό και κρύβει αρκετά καλά το ύψος και το βάρος του. Το τιμόνι είναι εξαιρετικό με πολύ καλή πληροφόρηση και το όλο στήσιμο εμπνέει ασφάλεια (σπορτίφ προφανώς και δεν είναι!) και ομολογώ ότι είναι πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα. Ειδικά τον συγκεκριμένο δρόμο τον είχα κάνει πρόσφατα με την 116, οπότε η σύγκριση έγινε αρκετά εύκολα και μπορώ να πω ότι ξεπερνώντας τον αρχικό μου δισταγμό (και φόβο), τελικά κινήθηκα με σχεδόν αντίστοιχες ταχύτητες. Πιστεύω ότι το δυνατότερο σημείο του Kuga είναι ότι έχει στήσιμο Ford και σε αυτόν τον τομέα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμός.
Για τα φρένα δεν έχω να πω τίποτα, δεν τα πίεσα. Πάντως εμπνέουν ασφάλεια.Συμπέρασμα
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν μια πολύ συνειδητή και ορθολογική επιλογή. Μετά από 13 χρόνια που αγόραζα αυτοκίνητα περισσότερο με το συναίσθημα, πλέον (κυρίως λόγο αναγκών) επέλεξα με βάση και την λογική. Εννοείται ότι διάλεξα ένα αυτοκίνητο που να μου αρέσει (γούστα είναι αυτά) εμφανισιακά και στον δρόμο, αλλά είχα και συγκεκριμένους οικονομικούς και «τεχνικούς» περιορισμούς. Επίσης, μετά από 13 χρόνια, 4 BMW και ένα MINI κινήθηκα εκτός group της BMW και η «προσγείωση» ήταν πολύ λιγότερο απότομη από όσο περίμενα! Το αυτοκίνητο είναι αρκετά ποιοτικό (ΟΚ εάν είσαι ψείρας – Στέφανε ακούς!?!?! – θα βρείς αστοχίες, όπως π.χ. ότι από την ένωση του διακόπτη των φώτων με το ταμπλό περνάει ελάχιστο φως και φαίνεται όταν είναι τελείως σκοτάδι – εγώ το είδα η γυναίκα μου όχι και προσπαθούσε να καταλάβει τις της δείχνω ) και με πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Είναι άριστο στον δρόμο, με εξαιρετική ποιότητα κύλισης και άνεση.Το αυτοκίνητο κόστισε τελική τιμή €22.700 (με τα έξτρα, τις εκπτώσεις κλπ.) με 8 χρόνια / 100.000 χλμ εγγύηση (η επέκταση κοστίζει €800 και ήταν δώρο, στην Χ1 περί τα €2-2.500!!), δώρο τα κλασσικά πατάκια, τρίγωνο πυροσβεστήρα, το πλαστικό αντιολισθητικό για το πάτωμα του χώρου αποσκευών, το προστατευτικό κάλυμμα του πίσω προφυλακτήρα και έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά και 12-18% στην εργασία. Συνηθισμένος από την BMW τόσα χρόνια, έπαθα – θετικό – σοκ από το Ford. Εξοπλισμός που είχα πληρώσει έξτρα στην 116 (π.χ. ηλεκτρικά ανδιπλώμενοι καθρέπτες - €400, Bluetooth - €200 κλπ), στο Kuga είναι στάνταρ και γενικά το vfm πιστεύω ότι είναι εξαιρετικό. Ενδεικτικά, ένα Χ1 – το οποίο δηλώνω ξεκάθαρα ότι είναι σαφώς ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο από το Kuga, μην παρεξηγηθώ!! – με τον εξοπλισμό του Kuga ξεπερνάει τις €35.000!! Οπότε εάν δεν είχα οικονομικό περιορισμό, η Χ1 θα ήταν η επιλογή μου (βέβαια όπως την θέλω εγώ φτάνει τις €45.000!!), αλλά με 60% της τιμής της Χ1 παίρνεις ένα αυτοκίνητο που είναι στο 85-90% της Χ1 (για εμένα).
Η εξυπηρέτηση από την Ford Βελμάρ στο Μαρούσι άψογη σε όλα τους, μέχρι στιγμής. Σκεφτείτε ότι εκτελώνισαν το αυτοκίνητο και είχαν βγάλει και την άδεια και πινακίδες χωρίς να έχω εξοφλήσει…για την ακρίβεια είχα υπόλοιπο €15.000!!
Μέχρι στιγμής τα αρνητικά που έχω εντοπίσει είναι η αυξημένη κατανάλωση (το γνώριζα και εν μέρει αντισταθμίζεται από την χαμηλή τιμή αγοράς – τα €10.000 διαφορά από τον ανταγωνισμό είναι βενζίνη 10-15 ετών!!), ο αεροδυναμικός θόρυβος μετά τα 140 χ.α.ω και σταματάω εδώ προς το παρόν. Σε μερικούς μήνες θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου και ο χρόνος θα δείξει εάν θα παραμείνω έτσι.
https://postimg.org/image/vbs69eofn/
https://postimg.org/image/n7k24o20j/
https://postimg.org/image/4hs2nx99v/ -
Σας ευχαριστω ολους!!!
Ο χρήστης famas έγραψε:
Φάνη, καλόταξιδο κ ασφαλή χιλιόμετρα. Σε περιμένουμε στο clubford. Είναι πανευκολο να αλλάξεις τα φώτα στους καθρέφτες με led.Το http://www.clubford.gr εννοεις;; εχω γραφτει σε αυτο αρκετο καιρο για πληροφοριες, πλεον ως κατοχος θα ειμαι και ενεργος!! Εσυ πως γράφεις εκει;
-
Ναι εκεί ήμαστε. Σαν famas κι εκεί.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga