-
Σίγουρα θα καταγράφονται logs, σιγά μην το άφηναν στην τύχη.
-
Επιστροφή σήμερα από τις διακοπές του Πάσχα και στην ΕΟ πήγαιναμε παρέα με ένα μαύρο Kuga st line. Τελικά του πάει πολύ το μαύρο μαζί με τη 18αρα ζάντα έδειχνε πολύ εντυπωσιακό
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Επιστροφή σήμερα από τις διακοπές του Πάσχα και στην ΕΟ πήγαιναμε παρέα με ένα μαύρο Kuga st line. Τελικά του πάει πολύ το μαύρο μαζί με τη 18αρα ζάντα έδειχνε πολύ εντυπωσιακόSent from my iPhone using Tapatalk
Και εγω σημερα που γυρναγα,ειδα μαυρο,γκρι και ασπρο....
Νομιζω οτι τα σκουρα χρωματα του πανε καλυτερα.. -
Καλησπερα
Το kuga που με ενδιαφερει στο χρωμα και στην εκδοση υπαρχει ετοιμοπαραδοτο
Πως μπορω να ξερω αν ειναι με τα νεα πισω φαναρια;
Επειδη ειναι leasing δεν μπορω να ρωτησω ημερομηνια παραγωγηςSent from my iPhone using Tapatalk
-
Μιας και μόλις γύρισα από ταξίδι, το Kuga μου βγάζει περίπου 11,5 εντός πόλης και ένα καρφωτό 9αρι εκτός. Στο ταξίδι μάλιστα είδα στιγμιαία και 8,9, αλλά μόλις ξαναβγήκα Ε.Ο. πέρασα τα 9. Ταξίδι με CC στα 150χαω και περιστασιακά ανοίγματα μέχρι 170-180 για προσπεράσεις.
-
Στο προηγούμενο πόσο έκαιγες , για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης...
και να ξέρω πόσο θα έκαιγα εγώ με το Κούγκα... -
Επιστροφή Αθήνα από Θεσσαλονίκη. Φορτωμένος τίγκα, 2 ενήλικες, 2 παιδιά με τα καθισματάκια. Ταχύτητες σταθερά με 130-150 και με κλιματισμό σε μεγάλο μέρος της διαδρομής. Κατανάλωση 6,8. Diesel 1.5
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Μιας και μόλις γύρισα από ταξίδι, το Kuga μου βγάζει περίπου 11,5 εντός πόλης και ένα καρφωτό 9αρι εκτός. Στο ταξίδι μάλιστα είδα στιγμιαία και 8,9, αλλά μόλις ξαναβγήκα Ε.Ο. πέρασα τα 9. Ταξίδι με CC στα 150χαω και περιστασιακά ανοίγματα μέχρι 170-180 για προσπεράσεις.ouch...
ok, γλυτωνεις απο την αγορα απαξ, αλλα μετα τζουζει εβδομαδιαία. σαν να εκανες μεγεθυνση με εοπυυ αλλα αφησες τις αιμορροίδες. -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά...Ας τα πούμε όλα μίας και η αγορά του δικού μού Kuga μετατράπηκε σε σίριαλ.Το αμάξι το παρήγγειλα στις 22 Φεβρουαρίου από την Ford Παζαροπουλος,μού είπαν πώς θα το παραλάβω μέχρι 27-30 Μαρτίου,αν και μού φάνηκε αργά το δέχτηκα.Οι μέρες περνούσαν χωρίς να ενοχλήσω καθόλου,κατά τις 25 Μαρτίου πήρα ένα τηλέφωνο για να έχω μια ενημέρωση....αερολογίες και λόγια χωρίς ουσία από τον πωλητή(θα σάς ενημερώσω εγώ,θα μιλήσουμε μόλις έχουμε νεότερα και τέτοια)...ξανά επικοινωνία γύρο στις 28-29 Μαρτίου... πάλι τα ίδια συν ότι η Ford έδωσε μία παράταση στις αντιπροσωπείες για μία προσφορά πού έτρεχε,οπότε θα μπορούσαν να τιμολογησουν και τον άλλο μήνα τα αυτοκίνητα χωρίς πρόβλημα(μπούρδες δλδ για να κερδίσουν χρόνο) Μετά από αυτό τα τηλέφωνα μού ήταν καθημερινά και από δύο φορές την ημέρα χωρίς όμως να μπορούν να μού δώσουν εξηγήσεις....Σταματάω να μιλάω με τον πωλητή και μιλάω μόνο με τον διευθυντή του Παζαροπουλου...Των ρωτάω ποιός είναι ο λόγος πού δεν παραλαμβανω και μού λέει ένα εσωτερικό πρόβλημα...Δικαιολογία για γέλια.Έχω στείλει ήδη mail στην αντιπροσωπεία πού ζητάω εξηγήσεις και τούς γνωστοποιω πώς θα κινηθώ νομικά.Τα τηλέφωνα συνεχίζονται και πιέζω να μού πουν τούς λόγους πού δεν μού δίνουν το αυτοκίνητο μού πού το έχω αποπληρώσει και αν θα παραλάβω πρίν το Πάσχα....Οι δικαιολογίες συνεχίζουν να είναι αστείες και απευθύνομαι σε δικηγόρο ετοιμάζοντας εξώδικο....Παράλληλα στέλνω και ένα mail στην Ford motor hellas πού τούς εξηγώ πώς έχει η κατάσταση και ζητώντας φυσικά εξηγήσεις και από αυτούς,όπως επίσης να πιέσουν και αυτοί από την πλευρά τούς για να παραλάβω πρίν το Πάσχα.Η απάντηση ήταν όντως άμεση και μού γράφουν πώς είναι ήδη σε επικοινωνία και ζητούν εξηγήσεις από την αντιπροσωπεία.Είμαστε 4μέρες πρίν την μεγάλη Πέμπτη πού είναι και η μέρα πού ξεκινάει η αργία τού Πάσχα και με έχουν διαβεβαιώσει πώς μέχρι την Πέμπτη θα παραλάβω...Φυσικά τα τηλέφωνα μού ήταν καθημερινά γιατί έχει χαθεί κάθε ίχνος εμπιστοσύνης.Την Μεγάλη τέταρτη με περνούν για να μού πουν ξεφυσοντας πώς κάνανε τα πάντα άλλα Δυστυχώς δεν μπορούν να μού παραδώσουν...Δεν θα θέλατε να αακούσετε αυτά πού άκουσε ο συγκεκριμένος κύριος...Παίρνω τηλέφωνο αμέσως την Ford motor hellas και αρχίζω να φωνάζω και σε αυτούς...Την Τετάρτη το απόγευμα με παίρνουν από την αντιπροσωπεία και μού λένε πώς επειδή δεν μπορέσαμε να σάς παραδώσουμε,κάναμε ένα μίτινγκ και αποφασίσαμε να σας δώσουμε ένα ίδιο αυτοκίνητο με αυτό πού έχετε αγοράσει για να κάνετε τις γιορτές του πασχα...η αλήθεια είναι πως αυτό τούς ανάγκασε να το κάνουν η ίδια η Ford όπως μού είχε στείλει και mail πού μού το έγραφε....Όντως οι γιορτές περάσανε οδηγώντας ένα Kuga st line λευκό πού έχουν στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία για test drive και σήμερα παρέλαβα το δικό μού πού είναι χρώμα magnetic....Όπως καταλαβαίνετε έφτασα σε σημείο να παραλάβω το νέο μού αυτοκίνητο και να είμαι σχεδόν ξενερωμενος με όλα αυτά πού έχουν συμβεί...Το συγκεκριμένο το ανεβάζω γιατί οι νέοι αγοραστές πρέπει να προσέχουν πολύ και να απευθύνονται σε επαγγελματίες,ζητώντας γραπτές εγγυήσεις για το χρονοδιάγραμμα τής παραλαβής.Ευχαριστώ
-
Κατ'αρχήν καλορίζικο! Σου είπε ποτέ κανένας τον πραγματικό λόγο που άργησε τόσο πολύ? Τέτοιες καταστάσεις μου μυρίζουν κανόνι πάντως.
-
@negro 1980
Μπράβο σου. Καλά έκανες και το ανέβασες.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο -
Τον λόγο τον ξέρω και εγώ και όλοι λίγο πολύ...εγώ τούς είπα πώς γνωρίζω τον λόγο αλλά Θέλω να τον ακούσω και από το στόμα σάς όταν πήγα να παραλάβω...Βέβαια τι να μού πούνε.Εγώ πληρώνω το αμάξι τού προηγούμενου και ο επόμενος το δικό μού...αν κολλήσουν λίγο οι παραγγελίες,κολλάνε και οί τιμολογησεις...Δεν έχουν σοβαρό αποθεματικό και τα λεφτά σού τα χρησιμοποιούν για να κινούνται,έπεσε και το Πάσχα οπότε καταλαβαίνεις...Πάντως μία συμβουλή, όποιος έχει όλα τα λεφτά για να αγοράσει μην τα δώσει...Ας το πάρει με δάνειο...Έτσι δεν μπορούν να καθυστερήσουν το αμάξι σού...
-
Επιτελους ρε συ!! Καλοριζικο και καλοταξιδο!
Γνωμη μου γραψε παντου τι τραβηξες
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τέλος καλό, όλα καλά!!!
Καλορίζικο, με καλά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!
Εύχομαι όλο αυτό το ξενέρωμα να στο σβήσει η χαρα που επιτέλους οδηγάς το αυτοκίνητο που ήθελες και περίμενες!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
και να ξέρω πόσο θα έκαιγα εγώ με το Κούγκα...Σχεδόν τα ίδια, για περίπου 150 κιλά λιγότερα και περίπου 50 άλογα παραπάνω. Συγκρίνοντας το Kuga με το παρόμοιο CX7, η κατανάλωση του Kuga είναι μέχρι και υπερβολικά χαμηλή
Μιας και μόλις γύρισα από ταξίδι, το Kuga μου βγάζει περίπου 11,5 εντός πόλης και ένα καρφωτό 9αρι εκτός. Στο ταξίδι μάλιστα είδα στιγμιαία και 8,9, αλλά μόλις ξαναβγήκα Ε.Ο. πέρασα τα 9. Ταξίδι με CC στα 150χαω και περιστασιακά ανοίγματα μέχρι 170-180 για προσπεράσεις.
ouch...
ok, γλυτωνεις απο την αγορα απαξ, αλλα μετα τζουζει εβδομαδιαία. σαν να εκανες μεγεθυνση με εοπυυ αλλα αφησες τις αιμορροίδες.Sorry δηλαδή, δεν έχεις οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο με τέτοια κατανάλωση ? Μιλάμε για SUV 1,5+ τόνου, με καλές ταχύτητες σε Ε.Ο. Αν θεωρείς ότι τέτοια κατανάλωση 'τσούζει', τότε το αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα αντίστοιχα SUV. Και να θυμίσω ότι εγώ δεν σέρνω το πτώμα μου στους δρόμους με 20χαω μωτ, ούτε κυνηγάω να δω πόσο λίγο μπορώ να κάψω...
-
Έχοντας κάνει πλέον 2000 χλμ (st awd βενζίνη) η μικτή κατανάλωση μου είναι στο 12,5-13 λίτρα. Εάν το πίεαω λίγο περισσότερο φεύγει άνετα πάνω από 13. Όπως είναι αναμενόμενο η τετρακίνηση και το βάρος του δεν βοηθάει καθόλου. Τέλος βλέποντας πως δουλεύει η τετρακίνηση του η αλήθεια είναι πως αρκετές στιγμές που δεν χρειάζεται είναι σε λειτουργία με αντίκτυπο στη κατανάλωση.
-
και να ξέρω πόσο θα έκαιγα εγώ με το Κούγκα...Σχεδόν τα ίδια, για περίπου 150 κιλά λιγότερα και περίπου 50 άλογα παραπάνω. Συγκρίνοντας το Kuga με το παρόμοιο CX7, η κατανάλωση του Kuga είναι μέχρι και υπερβολικά χαμηλή
ouch...
ok, γλυτωνεις απο την αγορα απαξ, αλλα μετα τζουζει εβδομαδιαία. σαν να εκανες μεγεθυνση με εοπυυ αλλα αφησες τις αιμορροίδες.Sorry δηλαδή, δεν έχεις οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο με τέτοια κατανάλωση ? Μιλάμε για SUV 1,5+ τόνου, με καλές ταχύτητες σε Ε.Ο. Αν θεωρείς ότι τέτοια κατανάλωση 'τσούζει', τότε το αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα αντίστοιχα SUV. Και να θυμίσω ότι εγώ δεν σέρνω το πτώμα μου στους δρόμους με 20χαω μωτ, ούτε κυνηγάω να δω πόσο λίγο μπορώ να κάψω...
Με τους ρυθμούς που κινείσαι Αντώνη μια χαρά είναι τα νούμερα. Με όσα διαβάζω τα περίμενα περισσότερα.
Ίσως αν χρησιμοποιούσες λιγότερο το cc να έπεφτες γιατί το cc ζορίζει το αμάξι και ειδικά αν δεν εχεις αυτόματο να κατεβάζει όποτε χρειάζεται σχέση. -
Επιτέλους Κωσνταντίνε, περάλαβες!! Με το καλό και να το χαρείς με Υγεία...είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και για τα χρήματα που ζητάει, εξαιρετικό θα έλεγα!
Πιστεύω ότι η ανταπόκριση από την FMH ήταν αρκετά θετική και άμεση, εμένα αυτό μου δημιουργεί μια σιγουριά για την εισαγωγική εταιρεία.
Οι λόγοι που ο Παζαρόπουλος δουλεύει έτσι είναι γνωστοί, έχει σχεδόν κλείσει η εταιρεία...λειτουργεί με μηχανήματα ανάνηψης!
-
Ο χρήστης negro 1980 έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά...Ας τα πούμε όλα μίας και η αγορά του δικού μού Kuga μετατράπηκε σε σίριαλ.Το αμάξι το παρήγγειλα στις 22 Φεβρουαρίου από την Ford Παζαροπουλος,μού είπαν πώς θα το παραλάβω μέχρι 27-30 Μαρτίου,αν και μού φάνηκε αργά το δέχτηκα.Οι μέρες περνούσαν χωρίς να ενοχλήσω καθόλου,κατά τις 25 Μαρτίου πήρα ένα τηλέφωνο για να έχω μια ενημέρωση....αερολογίες και λόγια χωρίς ουσία από τον πωλητή(θα σάς ενημερώσω εγώ,θα μιλήσουμε μόλις έχουμε νεότερα και τέτοια)...ξανά επικοινωνία γύρο στις 28-29 Μαρτίου... πάλι τα ίδια συν ότι η Ford έδωσε μία παράταση στις αντιπροσωπείες για μία προσφορά πού έτρεχε,οπότε θα μπορούσαν να τιμολογησουν και τον άλλο μήνα τα αυτοκίνητα χωρίς πρόβλημα(μπούρδες δλδ για να κερδίσουν χρόνο) Μετά από αυτό τα τηλέφωνα μού ήταν καθημερινά και από δύο φορές την ημέρα χωρίς όμως να μπορούν να μού δώσουν εξηγήσεις....Σταματάω να μιλάω με τον πωλητή και μιλάω μόνο με τον διευθυντή του Παζαροπουλου...Των ρωτάω ποιός είναι ο λόγος πού δεν παραλαμβανω και μού λέει ένα εσωτερικό πρόβλημα...Δικαιολογία για γέλια.Έχω στείλει ήδη mail στην αντιπροσωπεία πού ζητάω εξηγήσεις και τούς γνωστοποιω πώς θα κινηθώ νομικά.Τα τηλέφωνα συνεχίζονται και πιέζω να μού πουν τούς λόγους πού δεν μού δίνουν το αυτοκίνητο μού πού το έχω αποπληρώσει και αν θα παραλάβω πρίν το Πάσχα....Οι δικαιολογίες συνεχίζουν να είναι αστείες και απευθύνομαι σε δικηγόρο ετοιμάζοντας εξώδικο....Παράλληλα στέλνω και ένα mail στην Ford motor hellas πού τούς εξηγώ πώς έχει η κατάσταση και ζητώντας φυσικά εξηγήσεις και από αυτούς,όπως επίσης να πιέσουν και αυτοί από την πλευρά τούς για να παραλάβω πρίν το Πάσχα.Η απάντηση ήταν όντως άμεση και μού γράφουν πώς είναι ήδη σε επικοινωνία και ζητούν εξηγήσεις από την αντιπροσωπεία.Είμαστε 4μέρες πρίν την μεγάλη Πέμπτη πού είναι και η μέρα πού ξεκινάει η αργία τού Πάσχα και με έχουν διαβεβαιώσει πώς μέχρι την Πέμπτη θα παραλάβω...Φυσικά τα τηλέφωνα μού ήταν καθημερινά γιατί έχει χαθεί κάθε ίχνος εμπιστοσύνης.Την Μεγάλη τέταρτη με περνούν για να μού πουν ξεφυσοντας πώς κάνανε τα πάντα άλλα Δυστυχώς δεν μπορούν να μού παραδώσουν...Δεν θα θέλατε να αακούσετε αυτά πού άκουσε ο συγκεκριμένος κύριος...Παίρνω τηλέφωνο αμέσως την Ford motor hellas και αρχίζω να φωνάζω και σε αυτούς...Την Τετάρτη το απόγευμα με παίρνουν από την αντιπροσωπεία και μού λένε πώς επειδή δεν μπορέσαμε να σάς παραδώσουμε,κάναμε ένα μίτινγκ και αποφασίσαμε να σας δώσουμε ένα ίδιο αυτοκίνητο με αυτό πού έχετε αγοράσει για να κάνετε τις γιορτές του πασχα...η αλήθεια είναι πως αυτό τούς ανάγκασε να το κάνουν η ίδια η Ford όπως μού είχε στείλει και mail πού μού το έγραφε....Όντως οι γιορτές περάσανε οδηγώντας ένα Kuga st line λευκό πού έχουν στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία για test drive και σήμερα παρέλαβα το δικό μού πού είναι χρώμα magnetic....Όπως καταλαβαίνετε έφτασα σε σημείο να παραλάβω το νέο μού αυτοκίνητο και να είμαι σχεδόν ξενερωμενος με όλα αυτά πού έχουν συμβεί...Το συγκεκριμένο το ανεβάζω γιατί οι νέοι αγοραστές πρέπει να προσέχουν πολύ και να απευθύνονται σε επαγγελματίες,ζητώντας γραπτές εγγυήσεις για το χρονοδιάγραμμα τής παραλαβής.ΕυχαριστώΠοτε το εξοφλησες? Συνηθως αν τους εχεις δωσει τα χρηματα κλεινουν αλλες τρυπες και δεν εχουν να εκτελωνισουν το δικο σου γιαυτο καθυστερουν μεχρι να παρουν χρηματα απο αλλους.
-
ouch...
ναι ρε άσε, εχω οδηγησει αυτοκινητα με τετοια καταναλωση. κυριως τετοια, απο προσφατα π.χ. 508 που ξερς πως καιει μετα τα 150 ή ντελτα ντι με 15-20. ακομη και στον σιβικα 10-11 ειχα...
αλλα, μιλαμε για σουβι με μικρη μηχανουλα, δικινητο και για μετριες ταχυτητες-μη μου πεις οτι με τη γαλλιδα πηγαινες μονο τοσο- και ουχι πρέμιο που λενε και οι αλλοι, με καλη τιμουλα. που σημαινει το αγοραζεις και για τη χαμηλη τη καταναλωση. ειδικα αν ισχυουν και μετα οσα λεει ο αξεντ για καταναλωσεις για αναλογο περιπτερο. ο φιλαρακος με το τετρα - που ειναι η επιλογη μου απο κουγκ - δικαιως καιει οτι καιει, ειναι αλλα τα γουστα εκει...ΑρΕς
...και φυσικα δεν σου συγκρινω με το δικο μου περιπτερο-τσοφλι
Ford Kuga