-
Φανή γνώμη μου ειναι να μη πάτε για το χρώμα, να προτιμήσετε αλλα έξτρα. Χρώμα αλλάζεις και καποια στιγμη με μεμβράνες αν θες, αλλα τα έξτρα δε μπαίνουν ξανά.
Καλορίζικο , με το καλο η παραλαβή!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Πήραν ανταλλαγή το αμάξι του πατέρα μου σε καλή 'για μάντρα' τιμή. Κάτι άλλο όχι, εκτός από μικροδωράκια. Ένα από τα οικογενειακά ελαττώματά μας είναι και η αδυναμία οποιουδήποτε βαθμού διαπραγμάτευσης. Για τα 8 χρόνια δεν υπάρχει ενημέρωση μετά το τέλος του έτους, αλλά και να υπήρχε δε νομίζω να το έλεγαν και φωναχτά μπας και σπρώξουν τις πωλήσεις του έτους.
-
Καλορίζικο!!!
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο και εξαιρετική η τιμή.
Σε εμένα δεν μπορούσε να μπει στην λιστα λόγω χώρου αποσκευών.
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
ο κύβος ερρίφθη... Kuga 1.5 diesel ST line magnetic.Γιατί ST
Γιατί θέλω επιτέλους μια φορά xenon να βλέπω σωστά.
Γιατί όσο μου αρέσει η μαύρη γρίλια του ST, άλλο τόσο με χαλάει η νικελ που θυμίζει αγροτικό ford
Γιατί έχει μαύρο εσωτερικό, μαύρες λεπτομέρειες στα φώτα, γενικά μαύρη μαυρίλα και έχω ένα θέμα με το χρώμα
Γιατί μου άρεσε το σφιχτό στήσιμο και είμαι ακόμα σε ηλικία που μπορώ να το αντέξω και να το χαρώ
Γιατί έχει μπροστινά park assist και μέχρι να το μάθω δεν θα το καταγρατζουνίσωΓιατί Diesel
Γιατί θέλω να ταξιδεύω με 140 και δεν θα βλέπω την κατανάλωση και θα με πιάνει η ψυχή μου
Γιατί θέλω να έχω δικαιολογία να το παίρνω κάθε 3 και λίγο
Γιατί θέλω να πιστεύω ότι θα κρατήσει 'λίιιιγο' μεγαλύτερη μεταπολιτική αξία
Γιατί έχω σοβαρέψει τόσο στο θέμα επιδόσεων που το aygo της κοπέλας μου μου φαίνεται γρήγορο
Γιατί θέλω να πιστεύω ότι έχω την καβάτζα της επίσημης αναβάθμισης του μοτερ αν στο μέλλον θέλω κάτι λίγο παραπάνωΑυτά λοιπόν, και παραλαβή αρχές Ιανουαρίου, μιας και υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο τελωνείο. Αλλιώς παραλαβές από Μάρτιο.
PS: Για όποιον αναρωτιέται γιατί δεν πήρα το όχημα TEST DRIVE που μου έδιναν με -2500, είναι γιατί υπερίσχυσε το συναίσθημα του καινούργιου και ο φόβος της κακομεταχείρισης πάνω από τη λογική. Ακόμα δεν μου έχει φύγει το κόμπλεξ του αγρατζούνιστου, 8 χρόνια με το mazda δεν είχε πλυθεί ποτέ από κανένα άλλο. Αν κάποιος ψήνεται, τα έχουν δώσει όλα τα test drive στα περιοδικά και είναι εκδρομή στην Αράχοβα, επιστρέφουν Παρασκευή.
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/odigoyme-stin-ellada-neo-ford-kuga-15-tdci-120-ps
http://www.drive.gr/test-drives/test-drive-ford-kuga-15-tdci -
Καλοριζικο και απο μενα. Εξαιρετικη επιλογη
-
Καλορίζικο και απο μένα και καλά χιλιόμετρα.
-
Καλορίζικο. Από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία.
nickthetrib from tapatalk
-
Το είδα από κοντά , απ΄ έξω στην Κηφισίας και στο Μώλλ που το είχαν . Το μπροστινό μέρος πάσχει αισθητικά . Είναι χειρότερο από το προηγούμενο , αλλά προφανώς περί ορέξεως.....κολοκυθόπιτα....
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
ο κύβος ερρίφθη... Kuga 1.5 diesel ST line magnetic.Γιατί Diesel
Γιατί θέλω να ταξιδεύω με 140 και δεν θα βλέπω την κατανάλωση και θα με πιάνει η ψυχή μου
Γιατί θέλω να έχω δικαιολογία να το παίρνω κάθε 3 και λίγο
Γιατί θέλω να πιστεύω ότι θα κρατήσει 'λίιιιγο' μεγαλύτερη μεταπολιτική αξία
Γιατί έχω σοβαρέψει τόσο στο θέμα επιδόσεων που το aygo της κοπέλας μου μου φαίνεται γρήγορο
Γιατί θέλω να πιστεύω ότι έχω την καβάτζα της επίσημης αναβάθμισης του μοτερ αν στο μέλλον θέλω κάτι λίγο παραπάνωΑυτά λοιπόν, και παραλαβή αρχές Ιανουαρίου, μιας και υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο τελωνείο.
PS: Για όποιον αναρωτιέται γιατί δεν πήρα το όχημα TEST DRIVE που μου έδιναν με -2500, είναι γιατί υπερίσχυσε το συναίσθημα του καινούργιου και ο φόβος της κακομεταχείρισης πάνω από τη λογική.Πολλά ευχάριστα τον τελευταίο καιρό!
Εννοείται ντιζελάκι για τους λόγους που ανέφερες και εννοείται πως καλά έκανες και δεν προτίμησες το test drive αφού είχες τη δυνατότητα για καινούριο...με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να ειναι! Πάρα πολύ καλή επιλογή
Καλή φάση ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένεις 3-4 μήνες για την παραλαβή του.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το μπροστινό μέρος πάσχει αισθητικά . Είναι χειρότερο από το προηγούμενο , αλλά προφανώς περί ορέξεως.....κολοκυθόπιτα....Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που δε μου άρεσε, οπότε έλεγα να μιλήσω.
Γνώμη μου, δεν είναι ασχημότερο από το προηγούμενο, αλλά εξακολουθεί να μη μου αρέσει καθόλου. -
Εξωτερικά σε εμένα σε σχέση με τα άλλα μου αρέσει μοκνο το νεύρο στα πλαϊνά.
Κατα τα άλλα το παλιό μου αρέσει συνολικά περισσότερο, ενω το ακόμα παλιότερο είναι ακόμα πιο όμορφο (ειδικά το πιπσω μέρος)Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Η 1η γενιά και εμένα μου αρέσει περισσότερο από την 2η γενιά. Όμως το facelift μου αρέσει πολύ περισσότερο από το pro facelift. Ειδικά η μάσκα, στο προ facelift δεν μου άρεσε...ήθελε περισσότερο όγκο που τον απέκτησε τώρα.
Περί ορέξεως βέβαια...
-
Εγω το αντίθετο ακριβώς, μου κάνει πολύ 'πλαστικούρα' machbox η καινούργια μάσκα, ειδικά εαν είναι χρώμιο αντι μαύρό
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εμένα το facelift μου αρέσει πολύ περισσότερο από το pro facelift. Η μάσκα στο μαύρο πολύ ωραία και διαχρονική κλασσική Ford ίδια με το ολοκαίνουριο Edge .
Επίσης με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να έχει καλό τιμόνι καλές αναρτήσεις και καλά φρένα από το να έχει κρεμασμένα καθρεφτάκια στη μούρη για φτηνό εντυπωσιασμό.
Εντύπωση μου έκαναν τα πολύ καλά φρένα στις μετρήσεις του drive , Φρένα 100-0 km/h 36,7m παρά το τεράστιο βάρος των 1600 κιλών.
Νομίζω μόνο το Tiguan με 100-0 km/h 36,1 m έχει καλύτερη επίδοση.
Καλά για την εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών...... -
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Καλά για την εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών......Η οποία όμως δεν ξέρουμε εάν θα ισχύει από τον καινούργιο χρόνο. Προς το παρόν είναι προωθητική ενέργεια μέχρι 31.12.2016.
-
Πάντως γενικότερα νομίζω ότι το αυτοκίνητο θα πουλήσει μόνο εξαιτίας του ότι οι ανταγωνιστές αλλά και η χαμηλότερη κατηγορία έχει πολύ υψηλές τιμές. Ουσιαστικά, αυτή την αδράνεια εκμεταλευτηκε η Φορντ Ελλάς, και κατάφερε να πλασάρει ξανά στην αγορά ένα προϊόν που ηπταν θαμένο προηγουμένως (ίσως λόγω κακου μάρκετινγκ).
Γιατι για κάποιο λόγο, τοσα χρόνια οι περισσότεροι δεν το έπαιρναν ως σοβαρή πρόταση (για κάποιο ανεξήγητο σε εμένα λόγο - στην Ευρώπη μοσχοπούλαγε), και απουσίαζε απο την λίστα των περισσότερων Ελλήνων αγοραστών.
Και μιλάμε για το ίδιο πράγμα, με διαφορετικό περιτύλιγμα και στερεοφωνικο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μην ξεχνάς οτι προστέθηκε ο 1.5 diesel, πολύ σημαντικό για την Ελλαδα.
Sent from my A0001 using Tapatalk
-
Να δούμε βέβαια αν θα παραμείνουν οι τιμές και το νέο έτος....
Εμένα σα να έκαναν λάθος μου φαίνεται [emoji3] [emoji3] -
Ο λόγος που δεν πουλούσε πριν δεν είναι η ποιότητά του η οποία είναι - θα τολμήσω να γράψω 'αρκετά' - πάνω από τα περισσότερα ανταγωνιστικά μοντέλα, αλλά κυρίως η ακριβή τιμή του...Εγώ τα μόνα αρνητικά που μπορώ να βρω στο μοντέλο είναι το αρκετά μεγάλο βάρος του (με συνέπειες και στις επιδόσεις του, οι οποίες με μικρότερο βάρος θα ήταν πολύ καλύτερες...) και η σχεδίαση του καντράν και του χώρου μπροστά από οδηγό και συνοδηγό. Το εξωτερικό από τη μια δεν με ξετρελαίνει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα του έβαζα 'κακό βαθμό'. Τα τελευταία είναι όμως και υποκειμενικά!
Σε ΌΛΑ τα άλλα το αμάξι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ (χώροι, ποιότητα, κύλιση, στιβαρότητα, στήσιμο, άνεση, αξιοπιστία - η ford έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια).
Επομένως, δεν είναι η προσφορά που 'μεταμόρφωσε' ένα μέτριο αμάξι σε συμφέρουσα επιλογή. Η προσφορά 'μεταμόρφωσε' ένα εξαιρετικό αμάξι από ακριβό που ήταν πριν σε ένα από τα καλύτερα - για να μην γράψω στο καλύτερο, αν και το πιστεύω - vfm αυτή τη στιγμή τουλάχιστον για τα βενζινοκίνητα suv -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Πάντως γενικότερα νομίζω ότι το αυτοκίνητο θα πουλήσει μόνο εξαιτίας του ότι οι ανταγωνιστές αλλά και η χαμηλότερη κατηγορία έχει πολύ υψηλές τιμές. Ουσιαστικά, αυτή την αδράνεια εκμεταλευτηκε η Φορντ Ελλάς, και κατάφερε να πλασάρει ξανά στην αγορά ένα προϊόν που ηπταν θαμένο προηγουμένως (ίσως λόγω κακου μάρκετινγκ).Γιατι για κάποιο λόγο, τοσα χρόνια οι περισσότεροι δεν το έπαιρναν ως σοβαρή πρόταση (για κάποιο ανεξήγητο σε εμένα λόγο - στην Ευρώπη μοσχοπούλαγε), και απουσίαζε απο την λίστα των περισσότερων Ελλήνων αγοραστών.
Συμφωνώ με τον Βασίλη σε όσα έγραψε. Και να προσθέσω ότι σήμερα το Business που έχει €22.095 μέχρι και το καλοκαίρι το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο είχε €31.800!!! Μιλάμε για €10.000 διαφορά!!
Προφανώς στα €32Κ ήταν υπερτιμημένο και δεν επρόκειτο να πουλήσει τίποτα. Μια λογική τιμή θα ήταν περί τα €25-27Κ, οπότε τα €22Κ μόνο ως ευκαιρία φαντάζουν. Όλα είναι θέμα τιμής στην εκάστοτε κατηγορία.
Ford Kuga